Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Berry #12
QR-Code dieser Seite

Berry #12

"Ja voittaja on MAYA!" kuului Roosan ääni.

"MAYA!" Lola huusi Mayan korvaan, mikä aiheutti Mayan heräämisen. "Mitä? Näin unta missä voitin sen pukukilpailun." Maya sanoi. Amanda ja Emily tirskuivat. "Nos ori. Pitää mennä laittaa ponit. Roosa sanoi." Lola sanoi. Leiriläiset lähtivät vintiltä. Maya haki Berryn varusteet ja alkoi harjata Berryä. "Kiitos vielä aijemmasta." hän sanoi ponille. "Mistä?" Lola kysyi Honeyn karsinasta. "Berry hirnahti Broblemille rauhoittavasti, kun laitoin Broblemia tunnille. Se sai Broblemin korvat höröön." Maya selitti Lolalle. "Fiksu poni." Lola sanoi. "Onhan Honeykin." Maya sanoi laittaessaan Berrylle satulaa. "Tottakai!" Lola sanoi ja halasi Honeyta. "Mutta ei yhtä fiksu kuin Berry." Lola jatkoi.

Maya ravasi pitkin uraa muiden perässä. "Ja sitten laukka." Roosa sanoi. Maya nosti Berryllä laukan joka oli reipas, mutta hillitty. Zoella ja Lolalla näytti myös olevan hauskaa. Jopa Amanda ja Emily hymyilivät. Mayaakin hymyilytti. Kun ponit olisi otettu tunnilta syötäisiin päivällinen. Ruoan jälkeen he alkaisivat leikkiä kauhuleikkejä. ^Mitäköhän Roosa on keksinyt?^ Maya ajatteli.

Maya istui pöytään Lolan ja Zoen väliin. Roosa toi pöytään tortillonen tarvikkeet ja jokainen alkoi täyttää tortillaansa. "Mikä oli lempituntille tänään?" hän kysyi. "Ensimmäinen, Roy käyttäytyi todella hyvin." Emily sanoi. "Kolmas. Sora on kivempi kuin uskoin." Amanda sanoi. "Toinen. Homy teki niin pyöreät ympyrät." Zoe sanoi. "Viimeinen. Berry oli iloinen päästessään laukkaamaan." Maya sanoi. "Ensimmäinen. Oli hauskaa pudota." Lolas sanoi. Mayaa ja Zoeta alkoi kikatuttaa. "Varokaa ettette tukehdu." Kikatti Roosakin. Pian koko ryhmä muisteli ja kikatti Lolan putoamiselle. Jopa Amandalla oli hauskaa.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.5  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Berry #12 2017-11-24 18:29:56 kotikirjailija
Arvosana 
 
2.5
Arvostellut: kotikirjailija    November 24, 2017

Tarina on säilyttänyt jäntevyytensä alusta tähän asti, ja kirjoittajan tyyli kehittynyt varmemmaksi. Senkus jatkat Berryä. josksu se voidaan vaikka julkaistakin. Tarjoa novellia vaikkapa hevoshulluun tai Villivarsaan

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Berry #12 2017-11-05 01:02:46 boxo
Arvosana 
 
0.5
boxo Arvostellut: boxo    November 05, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Eikös näille heppatytöille ole jotain omia heppasivuja jossain,,??Mun mielestä ylläpito vois herätä ja poistaa tämmöset sivuja täyttävät pikku heppatytön kirjoitukset???

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
12
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS