Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Berry #11
QR-Code dieser Seite

Berry #11

"Joka päivä on 3 ratsastustuntia. 2 leiriponilla ja 1 jollain muulla." Roosa sanoi. "Valitaanko nyt ponit sille jollain muulla tunnille?" Amanda kysyi. "Kyllä. Amanda menee Pullalla, Lola Hobitilla, Maya Broblemilla, Emily Melodylla ja Zoe Jollylla." Roosa sanoi. Ratsastajat lähtivät laittamaan ratsujaan kuntoon.

Maya avasi Broblemin karsinan oven. Poni pisti korvan luimuun. "Rauha poika." Maya sanoi ja otti askeleen Broblemia kohti. Broblem koetti purra Mayaa, mutta Maya väisti pureman. Berry hirnahti viereisessä karsinassa. Broblem kuuli hirnahduksen ja sen korvan kääntyivät höröön. "Hieno Brob." Maya sanoi ja pujotti riimun Broblemin päähän. "Kiitos Berry." Maya sanoi Berrylle, jonka ääni oli rauhoittanut Broblemin.

"Nyt siirtykää 2 pääty-ympyrälle. Lola ja Amanda metsän puoleiselle ympyrälle ja Maya, Zoe ja Emily tallinpuoleiselle. Ja ravia!" Roosa sanoi. Maya siirsi Broblemin raviin ja ympyrälle. Hän näki sivusilmällään, että Amandalla oli vaikeuksia. Broblem ravaili reippaana eteenpäin.

Tunnin jälkeen Maya otti Broblemin talliin. Hän taputti ponia ja antoi sille porkkanan hyvästä työstä. "Sinä sitten luulet aina olevasi paras." Amanda sanoi. "Miten niin?" Maya kysyi. "No, hymyilit koko tunnin. Miksi?" Amanda aloitti. Maya ei ehtinyt vastata kun Amanda jo jatkoi. "Koska minä en saanut Pullaa raviin." Amanda sanoi. "Ja sait Berryn leiriponiksesi. Minun piti saada se!" Amanda sanoi ja käveli tikkaiden luokse. "Nähdään ensi tunnilla." Amanda sanoi ennen kuin kipusi tikkaat vintille. "Joo nähdään." Maya sanoi ja sulki Broblemin karsinan.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS