Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Berry #10
QR-Code dieser Seite

Berry #10

"Lola, saat leiriponiksesi Honeyn. Olette söötti pari ja sovitte toisillenne." Roosa sanoi hymyillen. "Jee!" Lola riemuitsi. "Zoe, leiriponiksesi saat Homyn. Teistä tulee hyvä pari. Pääset hiomaan sinun ja Homyn suhdetta tällä leirillä." Roosa sanoi. "Jes! Homy on niin ihana." Zoe sanoi. "Emily, leiriponisi on Roy. Uskon että halusit sen." Roosa sanoi. Emily nyökkäsi. "Amanda, leiriponisi on Sora. Ajattelin että voisit kokeilla jotain uutta." Roosa sanoi. Amanda tyyti hymyilemään tekohymyä. "Ja Maya. Leiriponisi on Berry. Sovitte hyvin toisillenne. Berry myös pitää sinusta ja kohtelet sitä lempeästi." Roosa sanoi. "Jee!" Maya huudahti. "Menkää nyt laittamaan ponit kuntoon. Ja jättäkää satulat pois." Roosa sanoi. "Miksi?" Lola kysyi. "Ensimmäisellä kerralla treenataan istuntaa." Roosa sanoi.

Maya harjasi Berryn mustaa selkää. "Niin. Susta tuli sit mun hoitoponi." Maya sanoi Berrylle. Berry hörähti. Se taisi olla iloinen Mayan hoitoponina. Maya otti Berryn suitset ja pujotti nuo ponin päähän. Sitten hän talutti Berryn kentälle.

Kun ratsastajat olivat kaarrossa, Roosa punttasi ratsastajat selkään. He lähtivät kävelemään uraa pitkin. Maya piti ensin Berryn harjasta kiinni, mutta tasaspainon saatuaan hän piti kiinni vain suitsista. "Pitäkää selkä suorassa ja katsokaa minne menette. Jos katsotte sivulle, kohti kentän keskustaa, poni voi luulla että haluatte sinne." Roosa selitti. Maya suoristi selkänsä ja katsoi eteenpäin. "Ja nyt irroittakaa aidanpuoleinen käsi." Roosa sanoi. Maya irroitti varovasti toisen käden, mutta huomasi pian pysyvänsä loistavasti tasapainossa. Maya kuitenkin kuuli yhden tömähdyksen. Hän otti ohjan molempiin käsiin, pysäytti Berryn ja katsoi kuka putosi. Se oli Lola. Lola kikatti maassa. "Tasapaino ei riittäny." hän sanoi kikattaen. Maya ja Zoekin alkoivat kikattaa.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS