Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Berry #6
QR-Code dieser Seite

Berry #6 Hot

Maya etsi taas listoistaan nimensä. Oli jälleen kerran torstai. ^Toivottavasti menisin tänään jollain muulla kuin Dialla. Vaikka onhan Dia kiva.^ hän ajatteli. Pian hän löysi itsensä. Hän menisi Honeylla. Lola menisi Jellyllä ja Zoe Danilla. Mutta se kenellä Amanda meni järkytti Mayaa. Amanda menisi Berryllä. Maya meni laittamaan Honeya kuntoon. Lola tuli auttamaan sillä Jelly oli edellisellä tunnilla. "Epäreilua." Maya kuiskasi Lolalle laittaessaan Honeylle satulaa. "Mikä?" Lola kuiskasi. "Amanda menee Berrylla." Maya kuiskasi. "Kyllä säkin sillä vielä joskus menet." Lola sanoi lohduttavasti. "Niin. Ehkä 5 vuoden päästä." Amanda sanoi ilkkuvasti Mayalle ja Lolalle. "Ole hiljaa Amanda. Sä et saa Berryä kuriin. 3 purkasta vetoa että se heittää sut selästä." Zoe sanoi Amandan takaa. "Ok. Se ei pudota mua. Vai mitä pikku marjanen." Amanda leperteli Berrylle joka pisti korvansa luimuun. Zoe tirskahti. Lolaa alkoi naurattaa. Mutta Mayaa ei naurattanut. Mitä Amanda tekisi Berrylle?

Maya ponnisti Honeyn selkään opettajan avustajalla. Hän oli oppinut säätämään jalustimet ja kiristämään satulavyön. Niiden asioiden ollessa valmiita Maya antoi Honeylle pohkeen ja Honey meni uralle kävelemään.

Tunnin lopussa ratsastajat harjoittelivat ravia. Maya katseli Amandaa ja Berryä. Berry ei suostunut ravaamaan Amandan pohkeesta. Amandaa alkoi selvästi ärsyttää ja tuo löi Berryä. Berry säikähti tuosta ja siirtyi pukkilaukkaan. Amanda kirkui ja opettaja pyysi muita siirtymään raviin. Mayan takana Zoe kuiski: "Putoa, Putoa, Putoa!" Sitten Amanda putosi kauniissa kaaressa keskelle kenttä. "Amanda kävikö kuinkaan?" opettaja kysyi. Berry ravasi kauhuissaan Mayan luokse. "Pidä Berry rauhallisena Maya!" opettaja sanoi ja alkoi valittaa Amandalle siitä että tämä oli lyönyt Berryä.

Tunnin jälkeen Maya otti Honeyn tunnilta ja lähti sitten kotiin. ^Ihan kiva juttu että Berry ei tykkää Amandasta.^ Maya ajatteli hymyillen.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS