Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Berry #2
QR-Code dieser Seite

Berry #2 Hot

Maya astui sisään talliin. Hevosten tuoksu oli hurmaava. Maya ja äiti menivät satulahuoneeseen katsomaan kenellä Maya menisi. Maya löysi listoista oman tuntisa ja etsi sieltä nimensä. Pian hän löysi sen. "Menet Dialla." äiti sanoi. "Tiedän." sanoi Maya. Maya meni Dian karsinan luokse ja näki siellä jonkun tytön. Tyttökin huomasin Mayan. "Hei! Olet varmaan Maya. Minä olen Kiira ja autan sinua Dian hoitamisessa." tyttö sanoi. "Juu olen Maya." Maya saoi. Maya hyvästeli vielä äidin jonka jälkeen hän meni Kiiran kanssa Dian karsinaan.

"Tämä on pölyharja." Kiira sanoi antaen Mayalle käteen yhden harjan. "Harjaa sillä ponin selkä, kaula ja kyljet." Kiira jatkoi. Maya harjasi Dian ja Kiira jatkoi opettamista. Pian Dia oli lähtökunnossa. Ratsastajat taluttivat ponit kentälle ja nousivat selkään. Kiira auttoi Mayaa säätämään jalustimet ja kiristämään satulavyön. Maya katsoi ympärilleen. Hänen ryhmässään oli 6 muuta ratsukkoa. Maya kuuli kliksahduksen kun Kiira kiinnitti riimunnarun Dian kuolaimiin. Sitten opettaja tarkitsi ratsukon jotka alkoivat kävellä uraa pitkin. "Ratsastajan perus-asento on se että selkäsuorana, kantapäät alas, kädet alas. Ohjat nimettömien ja pikkurillien väliin. Katse eteenpäin tai sinne minne haluat mennä." opettaja sanoi. Maya totteli ohjeita. "Kantapäät alemmas Lola!" opettaja sanoi tytölle joka ratsasti vaalealla ponilla. "Selkä suoraksi Violet!" opettaja sanoi tytölle joka ratsasti vaaleanruskealla ponilla. "Hyvä ryhti Amanda." opettaja sanoi valkoisella ponilla ratsastavalle tytölle.

Tunnin loputtua ratsastajat veivät ponit talliin. "Honey oli uskomaton!" Maya kuuli jonkun sanovan. "Mary oli niiiiiiiiiin kiltti." sanoi taas joku toinen. "Oliko Dia kiva?" Kiira kysyi. "Joo!" Maya sanoi. Maya ja Kiira hoitivat Dian kuntoon nopeasti. Mayan äiti ei ollut vielä tullut joten Maya päätti kierrellä tallissa. Hän pysähtyi erään karsinan ovelle. Maya luki nimikyltistä ponin nimen. Berry. Maya katsoi mustaa ponia. Se oli Mayasta suloinen. Berryn vieressä oli vaalean ponin karsina, sen mikä oli ollut Mayan tunnilla. Tyttö joka oli ratsastanut sillä, tuli paikalle. "Moi! Tykkäätkö Berrystä?" hän kysyi. "Joo. Onhan se hieno." Maya sanoi. "Oletko muuten uusi?" tyttö kysyi. "Joo. Oon Maya." Maya sanoi. "Kiva. Oon Lola. Menin Honeylla. Entä sä?" tyttö sanoi. "Dialla." Maya sanoi. Äiti koputti Mayaa olalle. "Pitää mennä." äiti sanoi. "Joo....Heippa Lola!" Maya sanoi ennen kuin lähti.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS