Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Tehdäänkö kaupat?
QR-Code dieser Seite

Tehdäänkö kaupat? Hot

-Ei se mitään haittaa jos pyörässä ei olekaan renkaita. Ne voi ostaa halvalla vaikka netistä. Ihmiset aina ajattalee, että pitää kaikki olla uutta. Että muuten mikään ei ole kestävää. Ei se niin ole. Mistä sen tietää kuinka hyviä ne uudet pyörät olis. Vanhoista löytyy käyttäjäkokemuksia jo sentään. Joskus pitkältäkin ajalta. Jos se kaksikymmentä vuotta sitten ostettu, kakstahti Evinrude, vieläkin käy veneen perässä, niin ei se tarkoita, että tämä uusi nelitahti Honda kestäis ees kymmentä vuotta. Vaikka saattaa se kestääkki. Sitten sen näkee. Mutta en mä mitään uusia, kalliita renkaita ala ostaan. Ne on käyttötavaraa. Ajat nillä viissataa kilometriä ja et enää ees muista et ne joskus oli uusia. Ja ne ominaisuudet ja muu paska. Niillä ei oo mitään merkitystä. Jos rengas pyörii, niin eiks se ole ominaisuutta ihan tarpeeksi? Emmä tätä pyörän runkookaan sulta osta tähän hintaan. Säälistä ajattelin, että annan kivijalkakauppiaalle mahdollisuuden. Kun kuitenkin pyöräkauppaa tämmösessä pikkukylässä tulit pitään. Mutta en mä helkkari näin paljoa tästä maksa. Kyllä sun tarvii tulla asiakasta vastaan ny. Sano ny joku hyvä hinta tälle niin tehdään kaupat.

-Ehkä se on parempi sitten, ettei tehdä kauppoja. En mä halua sulta rahoja väkisin repiä. Tää on tehty käyttöpyöräksi ja siksi tässä on tätä hintaa vähän enemmän. Mutta jos ei sulla kauheasti tule kilometrejä, niin kyllähän jostain muualta saa halvemmalla semmoseen käyttöön ihan hyviä pyöriä.

-Kyllä ne halvemmatki kuule kestää.

-Kestää, kestää. Mutta tätä pyörää on ostanu meiltä lähinnä semmoset aktiivipolkijat. Eipä täällä paljon harrastelijoita ole pyörinyt. Ja jos on käynyt niin kyllä ne on sitten nopeasti pois lähteneet, kun ei niillä niitä kilometrejä niin tule, että kannattaa tämän laatuista pyörää ostaa.

-Mulla kyllä tulee.

-Joo, kyllä mä uskon, mutta mä tarkoitan nyt sellaisia ihan oikeasti tosi paljon polkevia. Ne vaatii pyörältä vähän enemmän ja on sitten valmiit maksaankin siitä vähän enemmän. Eilen yksi kaveri tuli ja osti kaks näitä pyöriä kerralla. Että varmasti on toimiva pyörä alla joka päivä. Kun tulee niin paljon kilometrejä.

-Ohhoh, osti kaksi pyörää kerralla? No se polkee paljon.

-Vuoden ympäri käy töissä ja vielä vapaa-ajallaankin polkee. Sanoi, ettei ole mitään järkeä muuta pyörää ostaa niillä kilometreillä. Saisi olla pyörää vaihtamassa koko ajan.

-Rikki se silti menee nekin.

-Tottakai, mutta kyllä ne rikki menee kävelykeppinä rautakangetkin, jos tarpeeksi tulee kilometrejä.

-Hehe, no niin menee.

-Mulla olis tuolla vielä yksi aivan uusi jäljellä. Paketissa vielä. Tämän esittely pyörän lisäksi. Jos muutat mieltäsi, niin sen vielä kerkeät ostaan. Muuten näitä joutuu oottaan aika pitkään, kun joutuu tilaan tehtaalta. Ja niistä ei tiedä kuinka kauan joutuu odottamaan. Kuukausikaupalla voi mennä aikaa.

-Jaa. Pitäiskö se kuitenkin sitten tälläinen laittaa.

-Saatan laittaa tuohon kaupantekijäisiksi vielä pyöräilysukat kaupan päällä.

-Kyllä se sitten on ostettava.

-No niin. Haen sen sitten heti tuolta varastosta ja laitetaan sulle pyörä ajokuntoon samantien. Valitse sinä sillä aikaa sopivan väriset sukat tuolta hyllystä. Sitten tuolla korjaamon puolella nähdään ja juodaan kaupantekijäis kahvit.

-Olen kyllä tee miehiä.

-Sitäkin löytyy.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Tehdäänkö kaupat? 2016-10-05 22:30:23 Pekka Hämäläinen
Arvosana 
 
2.0
Arvostellut: Pekka Hämäläinen    October 06, 2016

Liian arkinen

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS