Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet Havaintoja lyhyesti ääriliikkeistä
QR-Code dieser Seite

Havaintoja lyhyesti ääriliikkeistä

Kiinnitin ratikassa huomiota siihen, kun sisään astui punatukkainen täysin mustiin pukeutunut nainen, joka kantoi mukanaan ”FCK NZS” -kirjaimilla varustettua kantokassia. Yllätyksekseni huomasin, että kohotin kulmakarvojani. Tämä sai minut pohdiskelemaan asiaa hieman enemmän. Kävin myöhemmin Antifan nettikaupassa katsomassa, että mitä heillä on valikoimissa. Sieltä löytyi muun muassa: ”FCK PTN” ja ”FREE PALESTINE” -kasseja sekä paljon muuta.

Pohdiskelin, että eikö tuollainen ääripoliittinen kannanotto julkisella paikalla tuo pelkoa fyysisen väkivallankohteeksi joutumisesta? Ihan jo sen perusteella, koska edustaa vastakkaisia ajatuksia esim. Pohjoismaista vastarintaliikettä vastaan. Onko se rohkeutta vai typeryyttä tuoda mielipidettä esiin julkisesti? Toki hyvä puoli siinä on se, että saa levitettyä sanaa. Mitä tulee itse sananvapauteen Suomessa, niin siitä voi olla montaa eri mieltä.

Poliittinen ilmapiiri on polarisoitunut nopeaa tahtia. Ääriliikkeet ovat saamassa yhä laajempaa kannatusta ja jos mielipiteitä ei ilmaista suoraan, niin ajatusmaailmat vähintään kuitenkin jakautuvat ihmisten välillä, joka edelleen lisää vastakkainasettelua.

Lisäksi, eikö myös natsien kannattaisi myös mainostaa tuota ”FREE PALESTINE” asiaa, koska he ovat juutalaisia yleisesti ottaen vastaan? Ainakin sionistijuutalaisia pitäisi jollain ajatuksen tasolla vastustaa, koska sionistijuutalaisia vastustavat osa ihan tavallisista juutalaisista. Miksi? Koska sionistijuutalaiset pyrkivät suurvaltaan ja aiheuttavat ristiriitaisuutta ihan tavallisten juutalaisten keskuudessa.

Viimeisenä asiana ajattelin mainita, että olen myös nähnyt Suomessa seksuaalivähemmistöön kuuluvia ihmisiä, joiden huoneissa on roikkunut natsilippu. Lisäksi myös transnaisen, jolla on ollut päässään julkisella paikalla natsikoppalakki. Kysymys kuuluu, että ymmärtävätkö he todellisuudessa sitä, mitä kannattavat? Tosin osa näistä "militaria" keräilijöistä varmaan ajattelee, että natsiunivormut ovat hienon näköisiä ja kuuluvat tulla muistetuksi, mutta nämä eivät itsessään riitä perusteluksi ostaa sellaista.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS