Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet Virheet syö miestä
QR-Code dieser Seite

Virheet syö miestä Hot


OLEN Tampereella asuva, eläkepäivien harrastuksen runoudesta ja kirjoittamisesta löytänyt kansanmies. Lukenut olen ikäni. Täyden päivätyön tehnyt. Tunnen ansaitsevani vielä kiusata itseäni, pyrkimyksenä saada aikaiseksi ajatukset jotka sukeltavat minuuteni lähteelle, raikastaen sydämeni hieman puhtaammaksi, jotta ei tarvitse haudassa kääntyillä, ettei olisi tehnyt asioita, joita kohtaa on ollut rakkaus- ja vihasuhde, joka purkaantuu luovana toimintana. Ja mikä tulos onkaan sitä saanut: syvemmin nauraa, laulaa ja itkeä, etsiessä tarkoitusta elämän koko matkalle.
Kirjoitukseni painavin syy numero yksi on arvostelijoiden huomiot, oikeinkirjoituksesta. Joka viimeisessä kirjoituksessa oli päässyt livahtamaan otsakkeeseen asti.
Asian on nyt niin, että olen vähän tai kohtuullisesti sanasokea. Se menee näin. Luen tekstiä hieman eritavoin kuin se on kirjoitettu. En näe silmilläni ja aivoillani kirjoitusta samalla tavalla. Kuva jonka aivoni tuottaa on eri. Olen pärjännyt saadessani jälkikäteen korjailla teksti, jota mahdollisuutta, ei näillä sivulla ole. Harmi. Nähdä tekstissä puutteet, eikä voi korjata, se syö miestä. Luetan ennen julkaisua kirjoitukseni, mutta saatan vielä ennen julkaisua korjailla tekstiä ja taas se on tapahtunut virhe tekstissä. Tämän kanssa on elettävä. On niin paljon iloa kirjoittamisesta, joten aion kirjoittamista jatkaa, siihen saakka kun sormet osuvat näppäimille muodostaen luettavaa tekstiä.

Ps. Virheellisestä luetusta on se hyöty, olen saanut ilmaiseksi sana liittymiä, lauseita, jotka ovat eräänlainen palkkio, siitä mitä tekee sanojen kanssa. Tanssii koko illan tai viettää ilman vettä ja ravintoa pimeissä kahlittuna, näkemättä valoa ja tietoa kuinka kauan on ollut ja kuinka kauan tätä kestäisi?
Nousee ylös ja keittää teetä ja leikkaa palan patonkia, istuu turvassa omassa elämässä. Ja hyvän olon tunne leviää kehoon. Nautti tunteessa, että on saanut jotakin aikaiseksi ja on valmis menemään vankityrmään ja jatkamaan kirjoittamista…

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Virheet syö miestä 2015-11-01 20:04:38 Helmikatriina
Arvosana 
 
3.5
Helmikatriina Arvostellut: Helmikatriina    November 01, 2015
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Wow mikä teksti... sanasokeus on niin tuttua minun elämässäni..lasteni kautta. Kaikki lapseni jossain muodossa kärsivät siitä ja mieheni eniten (poika joka ei ollut mitään) Tekstisi kolahti siinä määrin, että otin sormeni pois punakynästä ( punakynän varjossa )ja annoi arvosteluni vain siihen kuinka hyvä on tekstisi noin muuten.

kosken sanojasi
ne elävät
värähtelevät ihoni alla
saaden silmäni näkemään
kuvia ja tarinoita

kosken sanojasi

ja
tunnen
kuinka
ne
värähtlevät
sormieni
alla


saaden sokeutesi näkemäänOliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS