Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Peilisalin uudet aikakirjat 3-5
QR-Code dieser Seite

Peilisalin uudet aikakirjat 3-5 Hot

Peilisalin uudet aikakirjat
Peili nro 3, Tarina tisseistä, maidontuotannosta ja muodonmuutoksista.

*Opas säpsähti henkisesti ja selvitti kurkkuaan.*

Ah, tervetuloa takaisin! Sepäs oli erinomaisen eroottinen esitys ja tuoreen raikasta tarinaa, eikös? Jatketaan juonta nyt kun on alkuun päästy... Mielenkiinnolla katselin kuinka kaunis kaksikko peseytyi rankan ratsastuksen jälkeen mutta harmikseni pesutilassa ei tapahtunut muuta mieltä kutkuttavaa toimintaa. Pettymykseni korvattiin kaksin verroin nähdessäni blondin vetävän punapäätä perässään kohti punaisten lakanoiden peittämää patjaa. Mutta eihän tässä mitään selostusta tarvita, onhan teilläkin silmät joilla nähdä ja korvat seinilläkin on, tarkkailla ja havainnoida mitä tarinassa tuleman pitää.

*Opas jäi katselemaan tapahtumia silmä kovana, sillä aineettomana olentona hänellä ei ollut fyysisiä kovettuvia tai kostuvia elimiä, ellei nyt aivoja sellaisiksi laskettaisi. Henkinen mielihyvä kaksikon seksuaalisten seikkailujen seuraamisesta ja tyydytys tarinan edistymisestä ainakin olivat oppaan tietoisuuden aivo-orgasmeja.*

---------------

Makasin odottavaisena patjalla vasempaan käteeni nojaten, blondin seisoessa lattialla vieressäni, velmu ilme kasvoillaan. "Simmut kiinni," hän komensi ja vastustelematta suljin silmäni ja varmuuden vakuudeksi vielä peitin ne vapaalla kädelläni, toivoen ja aavistellen että tiedossa olisi jotain mieluisaa. Muusa kun oli yllätyksiä täynnä ja aina sai olla vähän varuillaan että millainen ketunhäntä hänellä oli kainalossaan ja mitä saattaisimme seuraavaksi patjalla peuhata. Kuulin lakanoiden kahisevan vieressäni ja tunsin patjan painuvan notkolle sekä aaltoilevan hetken aikaa, ja arvelin naisen hakevan parempaa asentoa. "Suu auki," kuului seuraava määräys ja sokeana tottelin blondia, naiseen sokeasti luottaen.

Tunsin kuinka raollaan olevaa suutani vasten painettiin jotain mikä tuntui kostealta ja kuumalta, kovalta ja kuitenkin pehmeältä. Nuolaisin kohdetta ja kieleni kohtasi makealta maistuvan, kovana näpöttävän nännin. Siekailematta imaisin maitoa jo tihkuvan nisän syvemmälle suuhuni, pitäen sitä tiukassa puristuksessa huulien välissä ja nautin Muusan maukkaasta maidosta viimeiseen pisaraan. Nuolaisin huuliani tyytyväisenä välipalan päätteeksi, tietäen että toinenkin terhakka, suuri rinta olisi yhtä valmis täyttämään mahani makealla maidolla.

Silmät edelleen suljettuina en ollut ihan varma missä asennossa blondi tarjosi rintojaan minulle, enkä siten voinut lihasmuistin varassa löytää seuraavaa maidonlähdettä. Hamusin huulillani tyhjennetyn rinnan nänniä, olettaen että blondi tarjoaisi seuraavaa tihkuvaa maitorauhasta imettäväkseni jos tekisin hänelle selväksi että Muusan maitobaarissa oli edelleen nälkäinen ja janoinen asiakas, joka oli täyspalvelua vailla. En ollut saanut lupaa käyttää käsiäni tai avata silmiäni, ja ne harvat kerrat kun tällaista pientä dominointia harrastimme, tarkoitus oli totella annettuja kehotuksia kunnes toisin sanottiin tai sallittiin.

Tökkäisin törröttävää nänniä terävästi kielelläni ennen kuin suljin huuleni sen ympärille hellästi mutta vaativasti. Jatkoin kielellä kiusoittelua ja arvasin että alun perin vaaleanpunainen nisä helotti jo tummemman punaisena kiihotuksesta ja kosketuksesta kun kuulin blondin voihkaisevan nautinnosta. "Eiköhän se ole jo tyhjiin imetty," blondi henkäisi himosta paksulla äänellä. Eihän tämä nyt mennyt lainkaan kuten olin ajatellut, totesin mielessäni ja äkkiä irrotin suuni kuumasta, turvonneesta nännistä. Blondi äännähti pettyneesti, rintansa jäätyä suuni antamaa huomiota vaille.

Himokkaasta Muusasta kun ei olisi toista maitoateriaa tarjoamaan vaan hän vuorostaan vaatisi erilaista palvelua minulta ja olin melko varma että en pystyisi saamaan seisokkia vielä toviin tai toiseen. Toki voisimme kaivaa lelulaatikkoa mutta yleensä blondi suosi oikeaa kaluani, tekomunien tai munittavien lelujen sijaan. Sormileikkikin oli yleensä esilämmittelyä, aktin aikana tapahtuvaa tai loppuhuipennukseen tähtäävää toimintaa. Pohtiessani vaihtaisimmeko genitaaleja päikseen, kiimaisen blondin tyydyttämiseksi eri tavalla, tunsin lämpimän sormenpään kosketuksen huulillani.

"Nyt saa taas katsoa ja pitää myös koskettaa," blondi kujersi viekoittelevalla äänellä ja innoissani avasin silmäni. Tuijotin suoraan sykähdyttävän sinisiin silmiin, joiden pitkät kaartuvat ripset lisäsivät hypnotisoivaa efektiä ja hurmasivat minut aina uudelleen. Säkenöivien silmien magneettisesta otteesta päästyäni katseeni siirtyi mansikanpunaiseen suuhun joka hymyili minulle kutsuvasti. Hunajanvaaleat hiukset valuivat naisen kasvojen molemmin puolin, suuria rintoja kehystäen. Silmäni suurenivat hämmästyksestä nähdessäni toisen rintaparin, jotka olivat ylempiä puolta pienemmät, ja niiden alla vielä yhdet pienemmät rinnat; melkein kuin pelkät punoittavat ja näpöttävät nisät.

Kasvoillani vaihtelivat epäuskon, ihastuksen ja himokkaan nälän ilmeet, blondin kikattaessa reaktiolleni, kaikki kuusi rintaa iloisesti mukana heiluen. Tieteellinen puoleni muistutti tietoista tajuntaani ylimääräisistä nänneistä, maitorauhasista ja maitolinjoista, joita kaksi uutta rintaparia seurasivatkin. Kun blondi oli jo aikaisemmin alkuperäiselle rintaparilleen maidontuotannon mahdollistanut, prolaktiini nimisen hormonin tuotannon käynnistettyään, niin mikseipä sama toimisi ylimääräisten rintojenkin kanssa. Arvelin että myös Muusa tiesi peilisalin mekanismin taustalla vaikuttavat tekijät; ihmisen fysiologian asettamat rajoitukset, luonnonlait ja hippusellinen kvanttifysiikkaa yhdessä rajattoman mielikuvituksen kanssa mahdollistivat monenlaiset muodonmuutokset.

Yllätyksestä toinnuttuani kävin isoimman, vielä maitoa tihkuvan rinnan kimppuun ja imin sen raivoisasti tyhjäksi. Blondi haukkoi henkeään äkillisen tuntemuksen aiheuttamasta nautinnosta ja nainen tarjosi auliisti seuraavaa, alempaa rintaparia suuni maisteltavaksi, kieleni kiusattavaksi. En tarvinnut toista kehotusta ja nälkäisesti kävin neljän nännin tyhjennykseen, Muusan maitomeijerien lypsämiseen suullani.

Maito makea, mukavan sakea.
Kermaisan kuohuva, maaruuni mahtuva.
Huulet imevät, nesteet tyhjentävät.

Muusa kiemurteli orgastisesti kuin hekuman huipulla, saatuaan miltei yliannostuksen oraalista nautintoa, imaistuani viimeisenkin näpöttävän nännin tarjoaman maidon, kuudennen rintarauhasen tuotannon. Vaikkakin alemmissa rinnoissa oli ollut ylempiä vähemmän maitoa, tunsin silti oloni kylläiseksi ja tyytyväiseksi, silmieni lupsottaessa täyden mahan vuoksi. "Kiitos maukkaasta ateriasta," mutisin väsyneesti blondille ja haukottelin makeasti. Muusa makasi kyljessäni kiinni kunnes nukahdin.

Herätessäni makasin yksin patjalla enkä nähnyt blondia missään. Kummastelin minnekä hän oli tällä kertaa viipottanut ja livistänyt, ja miksi tämänlainen käyttäytyminen oli lisääntynyt viime aikoina. En ehtinyt pitkään ihmettelemään naisen katoamista kun hän jo ilmestyikin peilin läpi ja voi millainen ilmestys hän olikaan! Vaaleanpunainen aamutakki ei peittänyt eikä jättänyt juuri mitään mielikuvituksen varaan; läpikuultavan kankaan alla oli musta, ainoat rinnat paljaaksi jättävä vyötärökorsetti, joka kavensi blondin entuudestaan solakkaa uumaa vielä kapeammaksi. Jaloissaan naisella oli mustat, reisiin asti yltävät stay-up sukat ja mustat korkokengät. Alushousut hän oli jättänyt taas pois, mitä en yleensäkään pannut lainkaan pahakseni, sillä tiellähän ne vain olivat kun aloimme panemaan ja parittelemaan. Tutun tussun tilalla tosin oli nyt velttona roikkuva päältä kuuden tuuman kulli ja arvasin että blondi oli vaihtelun tarpeessa.

Tummanpuhuva silmämeikki olisi sopinut paremmin ilta-aikaan pidettäväksi ja olin melko varma ettei nyt ollut vielä edes puolipäivä. Tummanpunaisiksi maalatuilla huulilla oli kiero virnistys Muusan astuessa lähemmäksi. Nainen oli vaihtanut taas kampaustaan lyhyeen pixie-malliin, tällä kertaa tutun platinaisen, kylmänvalkean sävyn seurana oli teräksenharmaita tehosteraitoja.
Silmäni varmaan tekivät minulle tepposet sillä olin näkevinäni blondin piilottelevan mustaa nahkapiiskaa selän taakse koukistetussa kädessään. Olin sekä osittain kiihottunut Muusan seksikäistä asusteista että kauhusta puoliksi kankeana. Tätä puolta blondista en ollutkaan vielä nähnyt enkä ollut ihan varma halusinko sitä kokeakaan.

Peili nro 4, Muusan muodonmuutos; kampauksen kohennus, naaman maalaus ja korsetin kuristus.

Punapää oli pysähtynyt peilin eteen, aivan kuin osaamatta päättää mitä hän haluaisi seuraavaksi tehdä. Tajusin tilaisuuteni tulleen ja päätin että oli aika päästää pakottavat rintani piinasta. Niihin kertynyt maito aiheutti erittäin epämiellyttävää paineen tunnetta ja huomasin että nänneistä tihkui jo valkoista nestettä, mikä sotki kylpytakkini etumuksen. Pudotin takin harteiltani, potkaisin sen taakseni ja tartuin punakon käteen. Määrätietoisesti suuntasin peiliä kohti ja kuljin sen läpi, samalla naista perässäni vetäen. Saavuimme pyöreän, punaisten lakanoiden peittämän patjan äärelle.

"Sä et tarvitse tätä," totesin punapäälle hymyillen kun nykäisin valkoisen kylpytakin hänen päältään ja pudotin sen huolettomasti lattialle. Nainen kävi makuulle odottavan näköisenä ja salaman lailla päähäni pälkähti ajatus! Aivan kuin olisin kuullut äänen kuiskuttelevan korvaani, ja sen ehdotti että lisäisin rintoja yhden tai kahden parin verran. Idea extratisseistä, kumpusipa se sitten omasta alitajunnastani tai kuvitteelliselta pikkupirulta olkapäälläni, miellytti mua huomattavasti. Lisärinnat tarkoittivat lisänännejä mikä taasen tarkoitti lisää suullista huomiota kumppaniltani.

Virnistin leveästi ja komensin naista sulkemaan silmänsä. Nopeasti kävin toimeen, aikaa ei ollut hukattavaksi asti. Arvelin että kahdet lisärinnat normaalien alle olisi hyvä määrä ja muuallahan ne olisivat näyttäneet hassuilta. Idea kissaemosta imettämässä toimi mun uusien rintaparien muodostumisen esikuvana mutta ihmisen fysiologian rajoitukset pienensivät lisäpareja ja niiden tuottaman maidon määrää. En mä tosin olisi halunnutkaan yliruokkia punapäätä tai hän nukahtaisi taas kesken kaiken!

Tunsin muodonmuutoksen olevan valmis ja tyytyväisenä katsoin alas, tarkoituksena ihailla uusia rintoja. Ensimmäiset tai siis oikeat, alun perin kroppaani kuuluvat suuret tissit peittivät koko näkymän ja tyydyin kokeilemaan kädellä että rintakehän alapuolella oli oikea määrä nisiä. Ajatus kuumasta imevästä suusta, monia nännejäni maistelemassa, herätti uinuvan pedon jalkovälissäni ja melkein voihkaisin ääneen odotuksen tuottamasta, ilolihasta supistavasta tuntemuksesta.

Jalat pettivät mun alta ja horjahdin paksulle patjalle polvilleni. Onnistuin pysäyttämään ylävartaloni liikkeen käsillä juuri ennen kuin olisin kaatunut punapään päälle mutta suuri rinta ja sen maitoa tihkuva nänni jatkoi matkaansa tangentin suuntaan ja se osui suoraan punakon huulille. Nainen nuolaisi sitä tutkivasti ja huone pyöri silmissäni, seuraavaksi herkkä nänni oli jo kuumassa suussa ja tunsin kuinka neste virtasi täysistä maitorauhasista, helpottaen paineen tunnetta mutta aiheuttaen toisenlaista painetta ja virtausta alapäähäni. En pystynyt keskittymään tai vaihtamaan asentoa, punapään alkaessa kiusaamaan tyhjennettyä rintaa uudestaan kielellään ja lopulta voihkaisin ääneen nautinnosta.

Imevä suu erkani punaisen kiihottuneeksi imeskellystä nännistä ja pettymyksen huokaus pääsi mun suusta. Sentäs fyysisen kiihotuksen lakattua aivoni eivät enää olleet kiimaisen kehon panttivankina ja nyt mä pystyin taas ajattelemaan jollain tasolla, vaikkakaan sykkivä tunne jalkovälissä ei ollut vähentynyt. Varovaisesti asettauduin istumaan, hieman punakon ylle kumartuneena ja annoin hänelle luvan katsoa uhkeita utareitani ja käydä käsiksi niihin. Naisen yllättynyt ilme oli näkemisen arvoinen mutta pitkään hän ei uusia tissejäni pelkästään tuijottanut vaan kävi suin päin seuraavan suuren rinnan tyhjennykseen.

Aika ja paikka menettivät merkityksensä, maailmassa oli vain nälkäinen suu monien nännieni kimpussa, nautinnollisesti imemässä, nuolemassa ja kevyesti näykkimässä. Olin ilmeisesti laskeutunut makuulle jossain vaiheessa sillä makasin selälläni orgasmin pauloissa, punapään lopetellessa maitoisaa ateriaansa. Kuulin epäselvästi lausutun kiitoksen haukotuksen lomasta, ja nainen asettautui makuulle viereeni ja nukahti melkein välittömästi. En mä osannut olla edes pettynyt, saatuani orgasmin pelkästä imetyksestä, vaikka olisin kyllä halunnut toisenlaistakin nautintoa hänen kanssaan.

Nukkukoot sitten täyden mahansa kanssa, tuumasin ja nousin varovaisesti ylös punapäisen naisen vierestä. Hyvin levänneenä ja ateriaa sulatelleena häneltä saisi parempaa palvelua seuraavalla patja-aktilla. Jälkiajatuksena vedin ohuen lakanan naisen alastoman vartalon päälle ja suuntasin peiliä kohti. Kyllä mä voisin tämän luppoajan viettää sitten vaikka lempipuuhissani, mielessäni iti jo idea kuinka yllättäisin punakon erilaisella ulkomuodollani. Siis vaatetuksen aikaansaamalla lookilla, tissejähän mä olin vasta lisännyt ja usein vaihtelin niiden kokoakin.

Tisseistäpä tulikin mieleeni että voisi olla viisasta aloittaa pienellä puhdistautumisella, enhän mä halunnut hienoja vaatteitani sotkea heti alkuunsa. Punakko oli missanut muutaman tahmean maitonoron, vaikka kyllä hän oli kieltään etevästi käyttänytkin. Kävin siis pikaisesti huuhtaisemassa rintamukseni ja kylmä vesi tuntui supistavan ihanalle, punaisen kiihottuneissa nänneissäni. Aivoni siirtyivät välittömästi jalkoväliin ja en voinut vastustaa pientä sormileikkituokiota. Niin kivaa kuin itseni koskettelu olikin, ei se voittanut punapään aikaansaamia tuntemuksia ja lopetin sormeilun jo kolmen orgasmin jälkeen.

Uuden, vielä pikaisemman jääkylmän huuhtaisun jälkeen pyyhälsin kohti seuraavaa kohdetta, joka oli yhdistetty hiussalonki ja kauneushuone. Koskettelin pitkiä, hunajanvaaleita suortuviani mietteliäästi ja pohdin millainen kampaus sopisi tulevaan asuuni parhaiten. Ehkäpä aikaisemmin käyttämäni platinanvaalea pixie toimisi, jos uudistaisin sitä vaikkapa teräksenharmailla tehosteraidoilla. Tarkastelin peilikuvaani melko tyytyväisenä lopputulokseen, pieni pörrötys ja hiukset olivat valmiit.

Seuraavaksi siirryin meikkipöydän ääreen. Säihkyvän siniset silmät ja pitkät, kaartuvat ripset eivät kaivanneet juuri mitään seurakseen. Nestemäistä eye-lineriä käyttäen piirsin mustat silmänrajaukset, jotka jatkuivat pitkälle ja korkealle silmän ulkonurkista, tehden katseesta kissamaisen viekkaan. Musta mascara tehosti efektiä ja hypnotisoiva katse oli valmis. Tummanpunainen huulipuna viimeisteli villin kissameikin ja mä olin erittäin tyytyväinen tähän käsieni taidonnäytteeseen. Kaikki meikkauspeilin ääressä vietetyt tunnit eivät todellakaan olleet hukkaan heitettyä aikaa. Olin kyllä melko varma että punapää ei ihan kaikkia hienouksia tai vivahteita huomannut mutta mä meikkasin silti omaksi iloksi ja kumppanin viekoittelemiseksi.

Ja milläpä vietellä paremmin kuin seksikkäillä hepenillä, tuumasin keskenäni kun kuljin peiliä kohti, pukuhuoneen ollessa seuraava etappi tällä muodonmuutosmatkalla. Mikä tahansa paita josta tissit näkyvät, oli mun mieleeni ja ihonmyötäiset housut tai lyhyet hamoset paljastivat muodokkaat reidet jos niin halusin. Juuri nyt halusin verhota sileät, karvattomat alaraajani reiden yläosaan yltävillä mustilla stay-up nylon sukilla. Varovaisesti pujotin rullatut sukat jalkaani, en halunnut raapia materiaalia rikki kynsillä ja silmäpaoista nyt ei tykkää kukaan!

Silmät kiiluen kävin kenkämeren kimppuun ja löysin sieltä mieluisan parin. Mustat keinonahkaiset avokkaat nilkkaremmillä sujahtivat sukkien päällystämiin jalkoihin nopeammin kuin ehdit kissaa sanoa. Tepastelin tovin ympäriinsä että jalkani ehtivät tottua uusiin kenkiin, en halunnut kompuroida punapään edessä. Se kun ei olisi kovin viekoittelevaa tai eroottista ja olin jo ihan tarpeeksi horjahdellut ja kaatuillut naisen seurassa, hänen aiheuttamistaan syistä kuten ylenpalttinen kiihotustila ja kestokiiman koveneminen. Päätin että varpaani saivat luvan olla sopeutuneet kenkiin ja porhalsin kohti huoneen takaosassa häämöttäviä vaaterekkejä.

Mielessäni tiesin mitä etsin, halusin kokeilla jotain aivan erilaista vaatetusta, tai eihän se oikeastaan vaate ollut vaan kehonmuokkaukseen tarkoitettu tukiväline. Suuret rinnat painoivat joskus vähäsen liikaa ja selkääni särki sen vuoksi toisinaan. Olin kuullut että korsetista voisi olla apua siihen vaivaan ja olin kiinnostunut kokeilemaan saisinko sillä vyötäröäni vielä pienemmäksi. Selasin rekin valikoimaa ja sitten mä tajusin että eihän mitkään niistä mahtuisi mun lisätissien kanssa! No olivathan ne jo tarkoituksensa täyttäneet ja tiesin että voisin käyttää niitä joskus uudelleenkin, jotenka kutistin kaikki ylimääräiset nisät ja maitorauhaset pois mun alkuperäisten rintojen alta.

Katselin ja kummastelin erilaisia korsettimalleja, tarjolla oli rinnatkin peittäviä, eri tavoilla keskivartaloa muotoilevia, epämukavan näköisiä ja erilaisia kiristystapoja mahdollistavia korsetteja. Valitsin lopulta mustan tekonahkaisen, rinnat paljaaksi jättävän korsetin, jolla voisin saada kapeamman ampiaisvyötärön. Hetken sitä päälle mallattuani huomasin että mä en saisi nyörejä kiristettyä kunnolla, ne kun olivat selän puolella ulottumattomissani. Puuskahdin pettyneesti, laitoin katalan kuristimen takaisin rekkiin ja etsin helpompaa puettavaa.

Sormiini osui samettinen, enemmänkin koristeellinen kuin kaventava vyötärökorsetti, jossa oli kriittisellä kohdalla valkoiset kaistaleet jotka aiheuttivat optisen illuusion kaventuneesta uumasta. Puin mustan korsetin päälleni vaivatta, kiristin edessä olevia naruja varovaisesti ja ihastelin lopputulosta läheisestä peilistä. Kurtistin kulmiani mustiin pukeutuneelle hahmolle joka tuijotti mua vastaan, pillu paljaana ja nännit viileästä rusinoiksi rypistyneinä. Huomasin vieressäni vaaleanpunaisen, läpikuultavan aamutakin ja paremman puutteessa vedin sen ylleni.

Heilautin takinliepeitä pyörähtäessäni ympäri, peilikuvan tehdessä samoin ja sitten mä hoksasin että catwoman asusta puuttui vielä häntä! Ketunhännällä mä olin jo aikaisemmin leikkinyt enkä nyt halunnut sellaista tähän asuun. Kikatin hillittömästi kun tajusin että mä voisin laittaa etuhännän, kun en alushousuja ajatellut muutenkaan pukea. Tutun plopsahduksen saattelemana pullautin koloni nurin kurin ja päältä kuusituumainen kulli roikkui jalkovälissäni, valmiina häntäilemään tarvittaessa.

Virnistin riettaasti ja kävin mielessäni listaa läpi, josko olisin vielä jotain unohtamassa. Viime hetken ajatuksena nappasin käteeni mustan, pitkähkön kepin ja puristin nyrkin sen toisen pään ympärille. Halusin pitää esineen piilossa ja koukistin käteni selkäni taakse, toivoen että punapää olisi niin ulkonäköni lumoissa ettei hän muita yksityiskohtia huomaisi ennen kuin olisi liian myöhäistä. Astuin peilistä läpi ja näin punapään makaavan edelleen patjalla, vaikutti kuin hän olisi vasta herännyt. Annoin naiselle hetken aikaa ihailla muodonmuutostani, seksikkäitä vaatteita ja kampausta.

Rauhallisesti kävelin lähemmäksi mutta en voinut pitää leveää virnistystä poissa kasvoiltani. Punakko jähmettyi paikoilleen kuin peura ajovaloissa, silmät kauhusta suurentuneina ja mä ihmettelin naisen reaktiota.

Peili nro 5, Kissamaisia kaunistautumisia, miellyttävä muhinointi ja ketunhäntä kolossa.

*Opas oli jähmettynyt paikoilleen, tarinan edistyminen mieluisaan suuntaan piti häntä otteessaan.*

Mitä? Ai, tulitte taas seuraamaan tarinaa kanssani? Tervetuloa vaan, kyllä tänne aina lisää silmäpareja mahtuu. Istuimia en ikävä kyllä voi tarjota mutta kärpäsenä katossa on hyvä olla. Tai pikkupiruna jonkun olkapäällä, jos lähemmin haluaa tapahtumia tarkastella. Harvoin olen juoneen puuttunut mutta nyt en voinut vastustaa kiusausta. Sen verran monta kertaa olin jo nähnyt blondin tarjoavan punapäälle rintamaitoaan, että se koko imetystapahtuma vaati ehdottomasti uudistusta ja mikäs siinä sen paremmin olisi toiminut kuin uhkeat, maitoa tihkuvat lisärinnat...

*Oppaan ääni tihkui peittelemätöntä himoa hänen jäädessä unelmoimaan hetkeksi suurista rinnoista, niiden punaisina törröttävistä nänneistä ja kuinka hän leipoisi niitä käsillään ja totta kai maistelisi makeaksi mainittua maitoa.*

Hmm, sehän olisi mukavaa ainakin minun mielestäni, eikös vaan teidänkin? Mutta jatketaan nyt ensin käsillä olevaa aihetta, kun käsin en pääse koskettelemaan mitään tai ketään vaan joudun kuiskailemaan pervoja parannusehdotuksiani vastaanottaviin korviin. Kiitos blondin kestokiiman pystyin naisen huomaamatta ohjaamaan hänen päätöksentekoaan sellaiseen suuntaan jota hän itse ei ehkä olisi hoksannut valita. Punapäähän samanlainen olkapäällä kuiskailu ei toimisi, sillä hän oli rationaalisempi ja joutuisin käyttämään erilaisia metodeja jos haluaisin kääntää hänen ajatteluaan toiseen suuntaan.

Kerran hän jo olikin melkein olemukseni huomannut, kun erään huoneen syvissä varjoissa olin vartomassa kaksikon saapumista. Siitä asti olen joutunut olemaan vähän varpaillani, etten paljastuisi ja menettäisi mitään yksityiskohtia tarinasta sen vuoksi. Mutta se siitä, jatketaan piilottelua, sekä kullin ja kolon kohtaamisia ja sellainenhan tässä juuri onkin tulossa. Katsotaan kuinka kaksikon kangistava tilanne laukeaa, kauhun jännitys raukeaa ja jalkoväli aukeaa. Katsos kun minäkin osaan runoilla ja riimitellä.

*Opas hyrisi tyytyväisenä, seuratessaan tarinan kääntymistä uusille raiteille ja kohti jännittäviä juonenkäänteitä.*

---------------

Muusan ilme muuttui pervosta virnistyksestä huolestuneeksi ja hän kipitti luokseni korkokengät kopisten. Suurten rintojen heiluva liike vangitsi katseeni, jolloin orastava pakokauhu ja paniikki kaikkosivat mielestäni. En pystynyt edes käsittämään miksi naisen ulkonäkö oli alun perinkään sellaisen efektin saanut aikaan, että halusin joko juosta karkuun tai kaivautua piiloon petivaatteiden alle. Blondi kumartui ylleni, jalat hieman harallaan, korkokenkien varassa kyykkien, kulli jalkojen välissä velttona heilahdellen enkä voinut olla naurahtamatta koomisen näyn edessä.

Blondi menetti tasapainonsa eteenpäin horjahtaen, äkillisestä naurunpuuskastani yllättyneenä. Kuulin kopsahduksen juuri ennen kuin nainen sai otettua käsillään vastaan, edessäni olevasta patjan reunasta. Musta keppi vilahti silmieni editse lattialle, seuraavaksi näin pitkän narun päähän kiinnitettyjen höyhenten leijailevan hitaasti alaspäin. Naru laskostui löyhäksi keräksi lattialle ja huomasin että sen toinen pää oli kepissä kiinni. Hölmistyneenä toljotin esinettä hetken aikaa ja helpottuneena nauroin vielä lujempaa. Sehän oli kissan höyhenkeppilelu eikä piiska!

Aivoni olivat tulkinneet näkemäänsä hutiloiden, olin ollut vielä puoliunessa blondin palatessa patjahuoneeseen. Hetkessä tajusin myös missä nainen oli ollut herätessäni, kun katsoin hänen muuttunutta ulkomuotoaan virkeämmillä silmillä. Musta-valkoinen samettikorsetti oli melkoisen seksikäs vaatekappale blondin yllä, etenkin kun se jätti suuret mutta pystypäiset rinnat paljaiksi. Vaaleanpunaiset nännit näpöttivät hienoisesti, huoneen viileän ilman ja naisen vähäisen vaatetuksen vuoksi. Nuolaisin huuliani muistaessani aikaisemman, kuusirintaisen ilmestyksen ja ihanan imetyksen, jonka blondi oli minulle tarjonnut.

Mustat stay-up sukat tuskin lämmittivät häntä paljoa, vieläpä kun ne päättyivät puolireiteen, ja alushousut blondi oli jättänyt taas pois. Jalkineiksi hän oli valinnut mustat korkokengät, joissa oli melkoisen monimutkainen nilkkaremmiviritys. Vaaleanpunainen, harsomaisen ohut aamutakki tuskin palveli kummoisesti peittävänä tahi lämmittävänä vaatekappaleena. Kokonaisuutena asu sopi hyvin blondille ja se heijasteli hänen sisäistä maailmaansa. Halusin silti riisua naisen alasti ja ihastella ja kosketella häntä ilman turhia kuteita, nuttuja tai rihman kiertämiä.

Kissamaisen viekas silmämeikki oli oikeastaan aika viehättävä ja lisäsi naisen mystistä vetovoimaa sekä katseen hypnotisoivaa vaikutusta. Olisin voinut tuijottaa hänen säihkyvän sinisiä silmiä pidempääkin, mutta katseeni siirtyi tummiksi maalattuihin huuliin. Toivoin hartaasti että se olisi suudelmankestävää tai ainakin helposti pestävää. Muistin aikaisemmista punattujen huulien kohtaamisista että niistä voisi tulla vähän epämiellyttävä sotku omalle naamalleni. Yhden kerran en edes ollut tajunnut, millainen pellemaskeeraus huulieni ympärille oli levinnyt, kun blondi vain nauraa kihersi ulkonäölleni pystymättä selittämään syytä enkä itse voinut sitä peilistä nähdä.

Naisen platinanvaalea, teräksenharmaiden tehosteraitojen piristämä pixie-kampaus ei tuntunut sopivan muun, huolitellun ulkonäön ja pukeutumisen kanssa. En tiennyt mitä Muusa oli yrittänyt hiuksilleen tehdä mutta lopputulos oli pörröinen ja vähän räjähtäneen näköinen, etenkin pään päällä oli suorrukkeisen oloisia hiusosioita jotka eivät näyttäneet kovin tyylikkäiltä. Tiesin naisen pitävän erittäin hyvää huolta hiuksistaan, olipa malli tai väri mikä tahansa ja tämä ei ollut lainkaan hänen tapaistaan. Blondi huomasi katseeni juuttuneen hänen pehkoonsa.

"Onko siellä jotain ylimääräistä?" hän kysyi huolestuneena ja kokeili hiuksiaan varovaisesti kädellään. "Tai siis eikö mun muotoilut pysyneet paikoillaan?" nainen jatkoi ja katseli ympärilleen aivan kuin peiliä kaivaten. *puff* Hetkeä myöhemmin blondilla oli kädessään pieni käsipeili, josta hän tarkasteli kampaustaan kulmat kurtussa. Nainen pyöräytti vapaata kättään villisti sojottavissa päälaen hiuksissa ja hän muotoili karvoistaan kaksi pystypäistä kissankorvaa. " No nyt se näyttää siltä kuin pitikin," hän kehräsi tyytyväisenä ja käänsi huomionsa takaisin minuun.

"Enkös mä ole ihan hyvännäköinen mirri?" Muusa kysyi viekoittelevalla äänellä ja teki pitkillä kynsillään ilmaa raapaisevan liikkeen. "Jos mä olisin vaikka Bastet, mielihyvän jumalatar ja sä voisit palvoa mua?" blondi vihjaili ja heilautti lanteitaan seksikkäästi. Tämä sai aikaan kahdenlaista liikettä, blondin etuhäntä heilahteli vallattomana mutta velttona, samalla oma häntäni alkoi kovettua ja nousta heilahdellen taivaita tuijottamaan. Muusan huomio siirtyi jäykistyvään elimeeni ja välittömästi siitä omaansa.

"Ei me taideta voida sapelilla ja sauvalla yhtä aikaa tehdä mitään mieluista patjalla," blondi totesi sanoissansa miltei seoten, ja hänen katseensa siirtyi takaisin kovettuvaan kulliini. "Vai meinasitko että ei käytettäisi sun vakireikää tänään?" Muusa kysyi toiveikkuutta ja innostusta huokuvalla äänellä. Katsoin naista pitkään, miettien kuumeisesti mitä vastaisin, kysyjälle kertoisin. Päätin että teot puhuvat paremmin kuin sanat.

Pian penis kurtistui ja pieneksi pilluksi kutistui.
Koloksi naiselliseksi, kovin kostean oloiseksi.
Täytettä sisälleen haluten, kovaa kullia kaivaten.

Lievästi pettynyt ilme viivähti blondin kasvoilla hänen nähtyä muodonmuutokseni. Vaihdoin asentoa viekoittelevampaan, maatessani edelleen patjalla ja naisen ilme kirkastui silminnähden. Tarrasin terhakoihin rintoihini ja suipistin huuliani kutsuvasti. Muuta Muusa ei tarvinnutkaan esileikin ehdotukseksi ja hän pudottautui päälleni, käyttämään minua patjanaan. Suutelimme kiihkeästi ja tunsin kuinka naisen kulli kasvoi välissämme, sen alkaessa painaa nautinnollisesti koloani vasten. Yritin liikuttaa lanteitani että saisin hierottua herkkää pistettäni blondin peniksen vartta hyväksi käyttäen. Muusa ymmärsi aikomukseni väärin, joko tarkoituksella tai epähuomiossa, naisen kiiman käydessä kovana kuin kulli, joka kävi koloani kolkuttelemassa.

Kyseinen penis alkoi penetroitumaan pieneen pilluuni ja olin enemmän kuin valmis aktiin; kostea kolo valutteli jo mahlojaan yli äyräidensä ja tunsin sykkivää kihelmöintiä jalkovälissäni. Blondin kiima taisi olla tarttuvaa sorttia, oli viimeinen looginen ajatukseni kun suonikas kulli tavoitti pillun perukat. "Aaa-aah," karkasi kurkustani kun Muusa alkoi takoa koloani raivopäisenä, tahdin kiihtyessä ja työntöjen syventyessä niin etten voinut muuta kuin lukita jalkani naisen pakaroiden ympärille ja nauttia alkukantaisesta panosta. Pitkään sitä hekumaa ei kestänyt, blondin tarve purkautua oli liian kova ja pian hän jo ruiskutti siemenensä sisälleni.

En edes kaivannut klitoraalista orgasmia, tämä hurja pano oli tyydyttänyt tarpeeni totutusta hieman eroavalla tavalla. Makasimme päällekkäin henkeä haukkoen kunnes blondi kierähti viereeni ja siitä kainalooni. Suutelimme pitkään samalla hellästi hyväillen, jälkihehkusta nauttien. Yhtäkkiä vatsani möyrähti niin äänekkäästi että Muusakin kuuli sen. "Minun pitää kyllä nyt käydä siellä missä kuninkaatkin istuvat yksin," totesin blondille ja annoin hänen ymmärtää että viipyisin jokusen tovin. Nousin patjalta ja virnistin naisen näkemättä, lyhyellä matkallani peiliä kohti.

Sivustakatsoja olisi voinut huomata että kävelin vähän hassusti, kun palasin patjahuoneeseen noin neljännestunnin kuluttua. Kannoin kainalossani ketunhäntää, punaisen keinoturkiksesta tehdyn hännän pää oli vitivalkoinen aivan kuin se olisi kastettu maitoon. Päästyäni patjan viereen pyörähdin ympäri, ja heilutin peppuani kiinteästi tuijottavan blondin nenän edessä. Häntä heilahteli vapaasti, pakaravaostani roikkuen ja nainen tarrasi siihen kiinni kuin mato koukkuun. Blondi luuli että se oli vain tiukassa otteessa kannikoiden välissä mutta kevyt nykäisy ei irrottanut tappia perästäni. Käännyin ympäri ja virnistin leveästi naisen hölmistyneelle ilmeelle.

"Vähän hellävaraisemmin, jos saan pyytää. Tämän hännän juuri kun on syvemmällä vaossa eikä sitä pidä äkkinäisesti ulos nyhtää," naurahdin blondille. "Jos sinä olet mielihyvän kissajumalatar Bastet, niin minä olen sitten ketunhäntiä ja kepposia harrastava rakastajatar Kitsune," totesin Muusalle silmää vinkaten.

JATKUU

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS