Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Peilisalin kronikat 47-51 (LOPPU)
QR-Code dieser Seite

Peilisalin kronikat 47-51 (LOPPU) Hot

Peilisalin kronikat
Peili nro 47, Peilaus.

Kaunis blondini oli kestokiimainen ja näemmä kykenevä uuteen erektioon erittäin rivakasti. Oma palautumisaikani siementen syöksystä seuraavaan seisokkiin oli huomattavasti pidempi. Pohdin oliko iällä jotain merkitystä, naisen ollessa fyysisesti ja vuosissa mitaten hieman itseäni nuorempi. Innokkaasti ja eloisasti hän ainakin hinkkasi suuria rintojaan omiani vasten ja grindasi kovettuvaa kulliaan alapäätäni vasten, uuteen seksuaaliseen koitokseen houkutellen. Vastahakoisesti työnsin Muusan lantiota irti omaltani, irrottaen hankaavan kontaktin iholtani ja pettyneen äännähdyksen kiimaisesta naisesta.

Kyvykäs kyllä olit mutta nyt ei kaipaa kullia mun lovi.
Anna sille muutama tovi, lepoa tarvitsee se kovin.
Tottunut en ole noin rajuun panoon, sauvaa survoen kuin kävisi taistoon.

"Sori ei ollu tarkoitus, mutta ku se vaan tuntu niiiin hyvältä että mä en pystynyt hillitsemään itseäni," blondi mutisi vaivaantuneesti ja nolona vieressäni seisoessaan. Tyynnyttelin naista vakuuttamalla että mitään vahinkoa ei ollut sattunut ja että palautuisin kyllä tästä rajusta aktista. Samalla totesin olevani onnekseni steriloitu jo aikaa sitten eli muitakaan vahinkoja ei sattuisi kummallekaan. Tiesin bimbon lauenneen sisääni, siementen valuessa voidellusta vaostani. Löysin välinekärrystä pienen pyyhkeen ja käytin sitä itseni putsaamiseen.

Samalla mietin kuumeisesti mitä blondille mielekästä tekemistä voisimme harjoittaa kiihkeän seksin sijaan. Muutoin kävelisin jatkuvasti hassun näköisesti, koloni joutuessa koetukselle, ollen jo nyt melkoisen rassatun ja arahkon oloinen. Sormeilin pitkää, takaraivolle kiinni sidottua hiussuortuvaani mietteliäänä. Bimbo katsoi minua vähän aikaa ja melkein näin valolampun välähtävän naisen pään yllä. Blondi oli tajunnut että uutta panoa joutuisi odottamaan hetkisen ja hän jatkoi keskeytynyttä hiustensa hoitamista. Huokaisin helpotuksesta, bimbon mielen ja pään sai käännettyä melko vähäisellä vaivalla tiettyihin ei-seksuaalisiin aktiviteetteihin.

Muusa pysyisi poissa pahanteosta ja hänellä riittäisi sarkaa pitkien, pakaroihin asti yltävien hiustensa parissa. Tai niin minä ainakin kuvittelin. Puoli päätä vaaleita suortuvia oli edelleen selvittelemättä ja pahasti pörrössä, toisen puolen ollessa käsiteltyinä, taidokkaille laineille muotoiltuina. Blondi katsoi peiliin ja puuskahti tuskaisesti. "Ihan liikaa tukkaa! Tartteeko mulla olla hiukset ku merenneidolla? Menee ikuisuus setviä ja hoitaa tää sekamelska," bimbo marmatti minua katsoen. En muistanut kummanko idea superpitkä kampaus oli mutta yhdyin mielipiteeseen että kyllä sitä oli hiukkasen melkoisesti ja mahdollisesti liikaa.

Päätään ravistaen, pitkiä hiuksia vallattomasti heilauttaen, blondi totesi tarvitsevansa uuden kampauksen ja mallin. Kohautin olkapäitäni naisen kysymättömälle kysymykselle, mikä malli tai leikkaus hänelle sopisi. En ollut mikään ekspertti hiusasioissa eikä minulla ollut varsinaista mieltymystä toisen kampaukseen liittyen. Pääasia oli että pään omistaja oli siihen tyytyväinen. Kaikki blondin tähänastiset kampaukset olivat miellyttäneet silmääni ja sopineet naiselle mielestäni hyvin.

Nojasin hiussalongin tuoliin ja seurasin bimbon ajatuksenjuoksua. Rattaat raksuttivat äänekkäästi naisen päässä, uusia hiuksia pohtiessaan. Satuin juuri vilkaisemaan omaa peilikuvaani, kiinteän timmiä kroppaani tyytyväisenä tarkastellen kun katseeni ajautui blondiin vieressäni. Naisen alapääkarvoitus oli trimmattu sydämen muotoon, lyhyiden vaaleiden karvojen alla roikkui miehinen meisseli, maukas makkara, seksisauva. Silmäni seurasivat naisellisen uhkeista lanteista ja kapeammasta uumasta ylöspäin, mahtaviin meloneihin, maukkaisiin munkkeihin joiden vaaleanpunaiset nännit näpöttivät kevyesti.

Päästessäni mansikanpunaisiin huuliin ja säihkyvän sinisiin silmiin asti tajusin bimbon jo muuttaneen kampaustaan. Lyhyt platinanvaalea pixie-leikkaus toi naisen sydämenmuotoiset kasvonpiirteet erittäin hyvin esille ja korosti korkeita poskipäitä. Kaunis blondi oli kaunistunut entisestään ja tunsin sydämeni jättävän lyönnin välistä ihastukseni nähdessäni. Samalla tunsin ja kuulin onttoa kurinaa vatsalaukustani. "Purr?" kehräsi bimbo vieressäni, vatsani ääntelyn kuultuaan. "Maistuisiko mirrin maukas maito?" Muusa kysyi, suuria rintojaan tyrkylle ja pystymmäksi nostaen.

Hypnotisoituna tuijotin naisen punoittavia nisiä peilissä ja olin laskevinani niitä useamman parin. Pyyhkäisin silmiäni kummissani ja kääntyessäni kasvotusten blondin kanssa, oli edessäni vain yhdet suurenmoiset rinnat. Matala verensokeri oli varmaan tehnyt minulle tepposet, sillä eihän ihmisellä voisi olla tissejä kuin kissalla. Olin kyllä lukenut ylimääräisistä nänneistä, rintarauhasista, maitotiehyistä ja kaikkien näiden komboista mutta tuskin niitä oli kuutta paria kenelläkään. Noitavainojen aikaan oli luultu että noidaksi väitetyt ruokkivat familiaariaan, joka usein oli kissa, ylimääräisten nännien erittämällä maidolla.

"Muusan maitomeijeri on auki," blondi kailotti päättäen pohdintani ylimääräisistä rinnoista ja nänneistä. Kahdessa kappaleessa oli riittävästi muotoa ja muhkeutta, makeaa maitoa maisteltavaksi. Bimbo oli puristanut rintansa yhteen ja valkoinen neste tihkui jo punertavista nänneistä. Kumarruin nuolaistakseni tahmean pisaran nänninpäästä kun blondi yhtäkkiä pysäytti pyrkimykseni pitämällä päätäni otteessaan. "Et sanonu mitään mun uudesta kampauksesta," nainen tokaisi syyttävästi ja virnisti päälle. Blondi leikitteli minulla kuin kissa hiirellä, kiusoitellen ja härnäten. Nälkäisesti lipaisin huuliani, maitoa tihkuva nisä nenäni edessä.

Kaunis katsella olet, hohkaat kuin revontulet.
Silmäsi sinisinä säihkyvät, huulesi tulenpunaisina kipinöivät.
Suuret mahtavat ryntäät, reidet ylväät pylväät.
Vaan kylmänvalkoinen on kruunusi, kuin puhtaanvalkoinen talvikausi.

Bimbo oli tyytyväinen ulkonäkönsä ylistykseen ja salli minut käydä maukkaan maidon kimppuun. Virnistäen suoristauduin, kaappasin blondin otteeseeni ja pyöräytin hänet takanani olevalle nahkatuolille istumaan. Haparoin jalallani tuolin korkeussäätöpoljinta ja Muusa nauroi hytkyessään korkeuksiin, tuolin pumppausmekanismin nostaessa istuinta nytkähdellen maksimikorkeuteen. Hyllyvät hinkit olivat juuri sopivalla tasolla suuhuni nähden, maistellakseni niitä kumartumatta tai niskaa rasittamatta. "Maitopirtelöbaari on avattu," ajattelin ääneen ja toivotin itselleni hyvää ruoka- tai siis oikeastaan juomahalua.

Peili nro 48, Pelaus.

Blondi katseli minua huvittuneena, korkealle pumpatulla tuolilla kököttäessään. Naisen rinnat olivat kuin hyllyllä, edessäni tyrkyllä, maitomaistiaisia tarjoamassa, janoista suuta odottamassa. Mieleni palasi kaivelemaan muistin kätköistä muita kertoja kun olin saanut Muusan maukkaasta maidosta nauttia. Synapsit välähtelivät päässäni kun aivoni käsittelivät maidontuotantoon tarvittavaa prolaktiinia, rakkaushormoniksi kutsuttua oksitosiinia ja bimbon aikaisemmin lisättyjä feromoneja. Ajatus seurasi toista ja salaman lailla ymmärsin peilin toimintaperiaatteet. Mekanismin taustalla vaikuttavia tekijöitä olivat ihmisen fysiologian asettamat rajoitukset, luonnonlait ja ripaus kvanttifysiikkaa.

Lämpimän maidon roiskahdus huulilleni kasteli ja katkaisi ajatusteni punaisen langan. Bimbo nauroi yllättyneelle ilmeelleni, kädet rinnoillansa, sormet nännejä puristamassa. "Maito kuohuu jo yli ja meijerit paisuu, hinkit kohta yli äyräidensä valuu," Muusa runoili kikattaen, tyytyväisenä hengenlahjoihinsa. Tartuin tarjolla oleviin rintoihin molemmin käsin ja syöksyin imaisemaan proteiinipirtelöni.

Kielellä alkupaloiksi maistellen, maidon makean maiskutellen.
Ryntäät vauhdilla ryystäen, kokonaan ne tyhjentäen.
Vähän vielä näykkäisten, kevyesti hampailla härnäten.

Kiusasin ja kiihotin blondin nännit koviksi rusinoiksi, vielä maidon ehdyttyä imien, suudellen ja kielellä maistellen. Bimbo tarjosi minulle proteiinilisää kovan patukan muodossa, sauvansa noustessa kiihottuneena korkeuksiin. "Maito riittää, kiitos tarjouksesta," totesin virnistäen. Sukkelasti laskin tuolin alas, blondin jäädessä istumaan hölmistynyt ilme kasvoillaan, makkara pystyssä jalkovälissään. Kissaa ja hiirtä voisin leikkiä itsekin, kiusoitella ja piinata kiimaista bimboa.

"Tai ehkä jos sinulla olisi tarjota isompaa makkaraa, niin voisi se minulle maistuakin," härnäsin blondia naurahtaen. Missään nimessä en ollut tyytymätön tarjolla olevaan kokoon. Halusin myös testata vielä viimeistä teoriaani peilin toimintaan liittyen. "Kiinnostaisiko muutama erä totuus vai tehtävä-peliä?" utelin Muusalta. Tiesin naisen saavan ilmeistä mielihyvää erilaisista muodonmuutoksista, monta vartalon muotoa ja kampausta nähtyäni. Sekosin laskuissani yrittäessäni pysyä perässä, kuinka monta pientä ja suurempaa muutosta blondi olikaan jo kokenut ja kokeillut.

Reitensä toisen päälle nostaen ja kätensä rinnalleen ristien, bimbo yritti pitää vakavaa ilmettä kasvoillaan, aivan kuin olisin ehdottanut jotain mitä pitää pohtia pidempään ja tarkkaan. Muusan suupielessä väreilevä hymyn pilke paljasti naisen todellisen mielentilan ja suhtautumisen uuteen peliin. Innoissaan bimbo pomppi luokseni rinnat hölskyen ja puolijäykkä elin jalkovälissään vallattomasti heilahdellen. Siitäpä sain idean ensimmäiseen tehtävään, jos en saisi tyydyttävää vastausta kysymykseeni.

"Pelataan vaan, kuka aloittaa?" blondi hihkaisi äänekkäästi käsiään taputtaen. Katselin ympärilleni ja lopulta loin naisen suuntaan pitkän kysyvän katseen. Hiussalongissa ei ollut lisäksemme muita, ellei varjoissa lymyillyt aisteille näkymättömiä olentoja. "Minne minua opastanut entiteetti katosi?" ihmettelin ääneen ajatellen. Blondi kallisti päätään ja katsoi minua kummissaan. "Eihän tuo oo mikään totuus enkä mä tiedä mistä sä ees puhut," bimbo totesi. "Ja eikös pelissä eka kysytä että totuus vai tehtävä? nainen jatkoi tietäväisesti virnistäen.

"Selvä, totuus vai tehtävä?" kysyin ja hymyilin lämpimästi. Bimbo liimaantui iholleni, kouraisi kannikoitani ja vastasi pirteästi, "No tehtävä," toivoen tietenkin saavansa seksuaalisväritteisen toimeksiannon suoritettavakseen. Huokaisin hieman pettyneenä, olin toivonut saavani vastauksia poltteleviin kysymyksiini. Virnistin ja totesin itsekseni etten antaisi tämän estää tekemästä joitakin empiirisiä kokeita aiheen tiimoilta. Päämääränäni oli oppia kuinka muodonmuutokset tapahtuivat; pystyisinkö kontrolloimaan toisen kehoa eli oliko elollisella olennolla valtaa toisen fysiikkaan.

Blondi katsoi minua kärsimättömän näköisenä, jalkaansa naputtaen, kädet puuskassa, tehtäväänsä odottaen. Keskityin kuvittelemaan bimbolle yhtä suuren mulkun kuin itselläni oli ollut aikaisemmin, kun huvittelimme vartalon osien suurentamisilla. "Onks sulla ilmavaivoja?" blondi kysyi huolissaan, muistaen hyvin että olimme molemmat syöneet munapitoisen aamuaterian tovi sitten. Katsahdin kuvajaistani, kasvoillani oli keskittynyt ilme, kulmat kurtussa. Rentoutin kasvolihakseni ja naurahdin huojentuneesti. Jokaisella oli oman vartalonsa määräämisoikeus myös peilisalissa. Toki voisimme naisen kanssa leikkiä muodonmuutoksilla, laittaa toisen muokkaamaan kehoaan tehtävän mukaisesti.

Sivuutin Muusan kysymyksen kädenheilautuksella ja annoin hänelle tehtäväksi kasvattaa kullinsa massiiviseksi, ihan vain huvin vuoksi ja koska halusin nähdä naisen kookkaalla jalkovälin varustuksella. Samalla saisin aikaa pohtia muita hypoteeseja, jotka olivat juolahtaneet mieleeni. Liian myöhään päähäni välähti että kiimainen bimbo ja suunnaton puoliseisokissa heiluva heppi olisi huono yhdistelmä. Silmäkulmasta erotin kuinka mammuttimainen mulkku muodostui Muusan navan alle, naisen kiehnätessä minua vasten ja arvatenkin kiihottuen, tuntiessani kovan kullin kylkeäni vasten.

Kauhuissani tuijotin jättimäistä keskijalkaa, ajatellen samalla minkä hirviön olinkaan saanut aikaan. Blondi katsoi minua kiinteästi, kiepsahti kaulaani kiihkeästi suudellen ja mahdottoman suurta siitintä välissämme grindaten.

Peili nro 49, Suurennos.

Vastasin bimbon kiihkeään suudelmaan epäröiden, ajatusteni karatessa älyttömän kokoiseen penikseen välissämme. Pieni sievä koloni ei olisi ennallaan jos sitä venytettäisiin eeppisen kokoisella kullilla, melkein kuin hevosen vehkeellä. Pyristelin irti blondin syleilystä, pohtiakseni tilannetta tarkemmin ja saadakseni himoni kuriin. Ajatus suuresta siittimestä sisälläni soutamassa oli kyllä kutkuttava, sitä en voinut kieltää. Emättimeni supistui nautintoa enteillen ja onkaloni alkoi kostua aivan kuin joku olisi kääntänyt suihkulähteen päälle kytkimestä. "Ei!" huudahdin tuskaisesti, kehoni ja tietoisuuteni kaivatessa aivan eri asioita.

Muusa katsoi minua kummissaan, luullen tehneensä jotain väärin. Puristin naisen kättä pikaisesti ja virnistin peittääkseni kiiman ja halun katseessani. "Tarkoitin sanoa, ei peli ole vielä ohi, nyt on sinun vuorosi, " lausahdin veijarimaisesti hymyillen, "siis jos saat minut kiinni." Olin jo peilin edessä lauseen lopetettuani ja iskin silmää blondille takanani. Astuin peilistä läpi, tässä olisi hyvä tilaisuus testata taas yhtä teoriaa. Jos toisen määränpää ei ollut tiedossa, pystyisikö hänet löytämään? Jäikö peiliin juoruava muistijälki matkustajan mielimästä maalista?

Kohdetta pohtien, huonetta valkaten.
Kalustaen pikimmiten, minulle mieluiten.
Sisusta sen kaikuva, veden roiskeista raikuva.

Puolijuoksin peilin läpi päästyäni, odottaen tuntevani blondin käden tavoittelemassa omaani. Pikaisesti pinkaisin altaaseen, piilottaakseni poskieni punoituksen, veden lämmittäessä kehoni kauttaaltaan punertavaksi. Oikeastaan olisin ollut kylmävesialtaan tai -suihkun tarpeessa, jäähdyttääkseni tunteitani ja kuumoittavaa, sykkivää jalkoväliäni. Samalla ajatuksella bimbo porhalsi peilistä pesutilaan ja sivuilleen vilkuilematta suuntasi altaalle ja sukelsi pinnan alle. Hopeanvaaleat lyhyet hiukset nousivat ensimmäisinä eteeni, loppupään ja kaulan seuratessa perästä kun blondi kaappasi minut rutistavaan syleilyyn.

"Löysin ja sain sut kiinni!" nainen julisti voitonriemuisena. "Nyt sä joudut tekeen tehtävän ku juoksutit mua," bimbo päätti silmät säkenöiden. Tyydyin kohtalooni mukisematta, mielessäni virnistäen, saatuani taas yhden teorian testattua ja todennettua toimivaksi. Blondi oli tullut välittömästi oikeaan huoneeseen, olisin voinut valita piilopaikakseni myös patjahuoneen tai ruokailutilan. Toki nainen saattoi myös lukea ajatuksiani tiedostamattaan, tapani ja mieltymykseni tuntien, osaten etsiä minut lempihuoneestani. "No mitä olit ajatellut pääni menoksi?" kysyin uteliaana. Muusa mietti hetken verran ja valtava elin pullahti altaan pinnalle kellumaan, onnekseni nyt velttona vaikkakin edelleen huomattavasti normaalia suurempana.

"Tissit!" bimbo huudahti innostuneesti. Katsoin naista ymmälläni ja totesin tarvitsevani vähän lisää ohjeistusta muutokseen, käsiin sopivia rintojani samalla kouraisten. "No siis isommat tissit sullekin", blondi nauroi omia suuria rintojaan heiluttaen niin että vesi kuohui ympärillämme. Tein työtä käskettyä ja kasvatin etumustani luultavasti yhdellä tai kahdella kuppikoolla mutta bimbo ei ollut tähän tyytyväinen. "Isot mahtitissit!" hän määräsi. Huokaisin ja lisäsin kokoa kunnes olin varma että lopputulos olisi riittävä ja täyttäisi blondin vaatimukset. Alas katsoessani tiesin etten näkisi varpaitani ja tasapainon kanssa tulisi olemaan ongelmia.

Mammuttimaiset melonit kelluivat edessäni ja mieleeni tuli muisto bimbon mahtavien rintojen pulpahtelusta ja kelluskelusta altaassa. Nykyään naisen rinnat eivät toimineet enää niin hyvinä kellukkeina mutta mammuttimainen meisseli kyllä pysytteli pinnalla jollain ilveellä. Blondi hivuttautui lähelleni ja naurahtaen survoi sauvansa suurien rintojeni väliin. "Eiks me olla aika soma pari?" hän nauroi katketakseen. "Todellakin, kaunis kaksikko," myönsin koomista näkyä katsoessani ja naurahdin itsekin. Käteni eivät yltäneet koko rintamassan ympäri, sormenpäät hipoivat toisiaan turhaan. Nännipihat olivat suurten lautasten kokoiset ja nännit näpöttivät mansikanpunaisina ja – kokoisina, kuin kermakakun maukkaina koristeina. Bimbo kurotti huuliaan omiani kohti mutta suuret rinnat ja elin välissämme estivät läheisemmän kontaktin.

"Pahuksen tissit! Ja penis!", Muusa puuskahti. Toinen muistikuva blondin meloneista pulpahti mieleni syvyyksistä, olimme vaatehuoneella kun hän kirosi liian isoja rintojaan. Siitä virisi myös toinen teoria testattavaksi tai oikeastaan tutkittavaksi. Olin pystynyt tyhjentämään ruokapöydän astioista aikaisemmin, lähdettämään ne jonnekin muualle. En ollut pysähtynyt pohtimaan kenenkä tiskattavaksi ne päätyivät. Jostain olin myös kutsunut hiusharjan käteeni ja tietäessäni ettei materiaa syntynyt tyhjästä tai kadonnut iäksi, niin näiden kätköpaikka odotti vielä löytäjäänsä.

Ajatus iskeytyi tajuntaani, olin melkein kahlannut kenkämeressä bimbon puolella vaatehuoneessa. Mitähän muuta siellä mahtaisi olla piilossa lymyämässä? Utelias ja tiedonhaluinen luonteeni otti vallan ajattelustani. Rintojen kanssa taistellen kiipesin altaasta ylös, katsoin kylpytakkien suuntaan ja luovuin ajatuksesta. Näillä mahtihinkeillä varustettuna en saisi yhtään niistä edestä kiinni enkä oikeastaan kaivannut lämmittävää pyyhettäkään. Hiki virtasi kasvoillani, lämpimän veden vaikutuksesta ja suurten rintojen kanssa ponnistellessani.

Bimbo seurasi minua huvittuneena, edelleen altaassa lilluen. "Vaihdetaan ympäristöä seuraavaan tehtävään," vihjasin naiselle, arvaten että hän ei valitsisi totuutta tälläkään kertaa. Äänekkään loiskahduksen saattelemana blondi nousi altaasta kuin Venus merenvaahdosta synnyttyään, paitsi että tällä kaunottarella oli suurten rintojen lisäksi mahtavan kokoinen mulkku jalkovälissään. Kuljimme peilin läpi käsikkäin ja taaksemme jäi märkien jalanjälkien vana.

Peili nro 50, Vaihdos.

Saavuimme pukuhuoneeseen ilman suurempia kommelluksia, mikä oli hieman erikoista ottaen huomioon että olimme molemmat ilman rihmankiertämää. Blondilla kun oli taipumusta käydä iholle kiehnäämään heti tilaisuuden tullen. Ravistin märkiä jalkojani, sileä lattia oli liukas askelten alla ja kaipasin kuivata kinttuni. Bimbolla oli ilmeisesti toiset ajatukset, naisen läpsytellessä syvemmälle huoneeseen, vaaterekkien väliin kadoten. Muistin jättäneeni yhden kylpytakin vaaterekille, valitessani aikaisemmin hienompaa asustetta, pukujuhliin ja tanssahdukseen pukeutuakseni. Asunani oli ollut musta frakki, jotta olisin yhtä juhlavasti puvustettu kuin blondi Jessica Rabbit tyylisessä iltamekossaan.

Ajatukseni karkasivat toiseen kertaan kun olimme pukuhuoneen valikoimaa tutkailleet, bimbon esitellessä minulle kauden alusvaatemallistoja. Pohdin minnekä nainen oli pomppinut tällä kertaa ja mitä hänen päällään näkisin. Säpsähdin ajatuksistani tuntiessani kosketuksen olkapäilläni. Blondi kietoi minut valkoiseen kylpytakkiin takaapäin, jättimäisiä rintojani samalla kouraisten. Yllätyksekseni nainen oli edelleen alasti, froteetakin kostea kosketus hartioillani vihjasi hänen kuivanneen itseään siihen. Kiitollisena kuivasin hiukseni ja kroppani, ihoni oli jo alkanut nousta kananlihalle viileässä huoneessa.

"Tiiäks mitä sun isot tissit niinku kaipaa?" blondi kehräsi, korvanlehteäni näykkäisten. Bimbon suuret rinnat ja mahtava mela lämmittivät selkääni ja takapuoltani, naisen painautuessa ihoani vasten. Ravistin päätäni kevyesti, minulla ei ollut aavistustakaan mitä blondi tarkoitti kysymyksellään mutta kehoni kyllä tiesi mitä se himoitsi.

Halun sytyttämistä, kiiman käynnistämistä.
Kosketusta kosteuttavaa, ettei koloa kuivaa.
Onkaloon jotain kovaa, rutistamaan sisälle salvaa.

Vastahakoisesti ja keho pidätellystä himosta vavisten työnsin bimbon kauemmaksi, en antaisi haluilleni valtaa ennen kuin olisin saanut tiedonjanoni tyydytettyä. "Sun pitäisi kokeilla millaista on olla blondi," Muusa vihjasi minulle virnistäen ja pyöräytti kättään lyhyiden platinanvaaleiden hiustensa lomassa. "Onko tuo tehtävä?" kysyin himon sumennettua loogisen ajattelukykyni, unohdettuani että oli oikeastaan minun vuoroni tentata tai teetättää tehtävä. Päätin toteuttaa pään värjäyksen, tai siis vaalennuksen joka tapauksessa, ajatellen että eihän se minusta aitoa blondia tekisi vaikka jo mahtavien rintojen puolesta menisin helposti bimbosta.

Lyhyen pohdinnan jälkeen päädyin samaan hunajanvaaleaan sävyyn joka Muusalla oli ollut ensimmäistä kertaa tavatessamme. Säilytin hiusmallini; päältä pitkä, sivuilta ja takaa lyhyt leikkaus toimi mielestäni erinomaisesti. Olin sitonut pitkän hiushuitulan takaraivolle ettei se kutittelisi kasvojani. Halusin nähdä miltä näytin vaaleaverikkönä mutta bimbo takertui ympärilleni kuin mustekala, estäen liikkumisen mihinkään suuntaan. "No nyt on tissit ja tukka kondiksessa," blondi naurahti ihastuneesti. "Kuinka blondi tekee itsestään älykkäämmän?" heitin takaisin samalla kun yritin saada takiaisen irti iholtani.

Muusa pysähtyi miettimään ja ote ympärilläni hellitti, blondi ei pystynyt keskittymään kahteen asiaan yhtä aikaa. Huomasin tilaisuuteni tulleen ja karkasin huoneen nurkassa olevan kokovartalopeilin eteen, tutkaillakseni muuttunutta kehoani. Hiukset olivat todellakin hunajanvaaleat ja sävy sopi vaalean ihoni kanssa melko hyvin. Mahdottoman suuret rinnat eivät olleet tasapainossa atleettisen vartaloni kanssa. Pienet piukat pakarani ja hoikka vyötäröni tekivät lopputuloksesta ylösalaisin käännetyn kolmion, terävällä kärjellä vaarallisesti horjuen.

Muhkeat munkit vaativat muiden muotojen muokkausta ja lisäsin reilulla kädellä ympärystä reisiin, takapuoleen ja lanteille, kuitenkin niin että uuma pysyi kapoisena. Tarkastelin kuvajaistani tyytyväisenä, nyt jättimäiset rinnat eivät horjuttaisi minua tasapainosta niin herkästi. Testatakseni vartalon toimivuutta pyörähdin ympäri ja näin bimbon juuttuneen paikalleen, jääneen miettimään arvoitustani. Erinäiset kehon osat hyllyen, hytkyen ja hölskyen yritin hiipiä Muusan luokse. Arvatenkin yritykseni epäonnistui, aikaisempaa suuremman massan hallintaa harjoitellessani.

"Jopas on muodot ku Venuksella," bimbo henkäisi haltioituneena ja himoitsi vartaloani. Järisyttävän suuri kulli nytkähteli herätessään eloon, kaivatessaan kosteaan koloon, kovettuessaan mahtavaan kokoon. "Blondi värjää hiuksensa tummemmiksi," huudahdin paikoilleni jähmettyneenä, yrittäen hämätä kiimaista naista, hirvittävän kokoista siitintä himoiten ja samaan aikaan hirviten. Harhautukseni onnistui, Muusa pysähtyi niille sijoilleen suu ammollaan. "Täh?" oli ainoa mitä bimbo sai sanotuksi. "Siis kuinka blondi lisää älykkyyttään? Hän värjää hiuksensa," sanoin uudelleen mutta blondi oli aito blondi eikä ymmärtänyt vihjaustani seuraavasta tehtävästä.

Muotoilin lauseeni uudelleen, välttääkseni väärinymmärryksen. "Totuus vai tehtävä?" kysyin bimbolta. "Otetaan totuus," nainen vastasi virnistäen. Tämä sekoitti pakkaani vielä enemmän, olisin voinut vannoa että menetin hiusteni vaalennuksen myötä useita tärkeitä aivosoluja ja taka-alalla kytevä kiima ei auttanut ajattelua. "Haluaisitko matkustella kanssani?" töksäytin sen enempää ajattelematta, vaikka minulla olisi ollut tärkeämpiäkin kysymyksiä esitettävänä. "Joo, joko mennään ja minne?" Muusa hihkui riemuissaan. Samalla muistin että oli edelleen minun vuoroni, blondi oli etuillut omaansa hiusten värjäystä ehdottaessaan.

"Vielä emme voi mennä minnekään," totesin naiselle ja selitin matkustelun vaativan vähän lisää aivoja ja älykkyyttä. Bimbo katsoi minua vähän aikaa pitkään ja kuulin rattaiden raksuttavan naisen päässä. Viimeinen pala loksahti paikoilleen kuin palapelissä ja blondin ilme kirkastui. "Ai pitääks mun värjätä hiukset?" bimbo tokaisi päätään kallistaen. Hymyilin ja sanoin sen olevan vapaaehtoista mutta että tehtävänä olisi kasvattaa harmaan massan käyttöprosenttia. "No sitte pidän tän platinablondin mutta en mä oo hirveen hyvä prosenttilaskuissa," Muusa selitti minulle irvistäen. Vakuutin että tässä ei vaadittaisi korkeampaa matematiikkaa, kunhan nainen tekisi itsestään vähän älykkäämmän.

Muutosta vanhaan ei juuri huomannut, mutta näytti aivan kuin blondin katseessa olisi ollut uutta terävyyttä ja tarkkuutta naisen havainnoidessa ympäristöään. Kettumaisesti virnistäen Muusa tutki katseellaan kehoani ja punastuin tiukan tarkkailun alla. "Sehän olisi taas mun vuoro eikös?" blondi varmisti, ja jatkoi että saisin automaattisesti tehtävän suoritettavakseni. "Kun näitä muutoksia ollaan toisillemme tehty, niin se on vain reilua molempia kohtaan, että ollaan samalla aaltopituudella," nainen sanoi naurahtaen. Kauhunsekaisella innolla odotin mitä tuleman pitää ja pääsen tekemään tai muuttamaan seuraavaksi.

Silmäkulmasta huomasin liikettä blondin jalkovälissä. Odotin näkeväni suunnattoman seisovan siittimen, valmiina tunkeutumaan sisälleni. Huojennuksekseni tajuttoman kokoisen kullin tilalla olikin bimbon normaali, päältä kuusituumainen sauva, jäykkänä sojottaen. Älykkyysosamäärän kasvattaminen oli lisännyt myös maalaisjärkeä, eikä kumpikaan meistä olisi oikeastaan halunnut toisen kanssa panna hurjilla hevosen vehkeillä. Johan siinä olisi ollut paikat koetuksella ja hurjan hellänä tai rikki ja pilalle venytettynä loppuiäksi.

"Tehtävä on tämä: pannaan pari tuntia patjalla," Muusa hengähti himokkaasti. Jäämättä miettimään turhia syöksyin naisen huulille, vakaana aikomuksena toteuttaa mieluisa tehtävän anto ja viimeinkin tyydyttää molempien lihalliset tarpeet. Blondi voi lisätä järkeä mutta bimbon kiimaa ei pysty poistamaan kuin väliaikaisesti, patjailemalla.

Peili nro 51, Päätös.

Venus-patsasmaisen muhkeat muotoni vyöryivät hyökyaallon lailla blondin päälle, syleilyyn ja suudelmaan suunnaten. Mahtava massani ei pysähtynyt tahtoni mukaan ja tahtomattani taklasin bimbon viereistä vaaterekkiä vasten niin että molemmat älähdimme törmäyksen voimasta. Mahdottoman muhkeat munkkini ja blondin suuret rinnat litistyivät väliimme, huulieni hakiessa turhaan toisia himokkaita huulia, käsieni yltämättä bimbon vartalon ympäri. Taivutin vartaloani eteenpäin, erittäin suostuvaista ja kiimaista naista otteessani pidellen mutta taas jäin vaille mansikanmakuista suudelmaa. Puuskahdin turhautuneesti, tursuavan vartaloni liiallisiin lihallisiin tilavuuksiin ja ulottuvuuksiin tuskastuneena.

Bimbo oli tajunnut palauttaa oman turhan ison elimensä ennalleen viimeisen tehtävän suorittamista varten eli saman voisin minäkin tehdä. Kaksi muhkeaa matamia olisi liikaa tatamilla. Blondi saisi minun puolestani olla tämän vaakamambon uhkea, isorintainen ja muodokas mimmi. Patjapaini olisi helpompaa tutulla, timmillä rakenteellani. Ajatus seurasi toistaan ja samaan syssyyn palautin hiusteni tulenpunaisen sävyn. Tunsin synapsien syttyvän säkenöimään ja ajatusten juoksevan vapautettuina. Blondaus oli vaikuttanut älykkyyteeni, padoten parhaat ajatukseni ja vähentäen henkisiä kykyjäni huomattavasti enemmän kuin osasin alun perin aavistaa.

Muusa oli seurannut muodonmuutostani malttamattomana. Sillä ei kai naista voinut oikeastaan enää varsinaiseksi bimboksi kutsua, ällin kasvatuksen jälkeen hän oli taatusti älykkäämpi kuin keskiverto blondi. Mietin mahtaisiko hiusten värjääminen lisätä järkeä platinablondin päähän mutta jätin ajatukset omaksi tiedokseni. Olin ehtinyt tykästyä naisen nykyiseen, lyhyeen kampaukseen. Samalla hetkellä ajatukseni keskeytyivät blondin painautuessa jäntevän solakkaa kehoani vasten, intohimoiseen suudelmaan kanssani vaipuen. Kiihkeän käpälöinnin ja suuteloinnin tiimellyksessä ohjasin askeleitamme kohti peiliä ja patjahuoneen pehmoista panoalustaa.

Hellitä himosi hetkeksi, seisauta seisokkisi sekunniksi.
Tehtävänanto ja toive oli, täyttää lovi, panna tunti tai toinen tovi.
Patjalle pitää painella, pari tuntia paritella.
Kiihkeästi kopuloida, rivakasti rakastella.

Peilin eteen päästyämme erkanimme kiiman ja himon syleilystä vain rientääksemme käsi kädessä mustan pinnan läpi, suoraan pyöreälle patjalle. Singahdin punaisten petivaatteiden pehmustamalle patjalle pitkäkseni, seksikkäästi poseeraten ja näyttäen mahdollisimman houkuttelevalta pantavalta. Blondi ei hukannut aikaa vaan syöksyi samantein päälleni, kosteaa koloa kovalla mololla koetellen ja kolkutellen. Lukitsin jalkani naisen selkään ja ohjasin sykkivän elimen huulilta peremmälle. Yhden kiihkeän työnnön myötä onkaloni oli täynnä Muusan munaa, kohdunkaulan kohdatessa kovan kullin.

Ajantaju katosi saadessani pitkää parrua pitkän aikaa, monissa eri asennoissa ja nautin jokaisesta syvästä työnnöstä, äänekkäästi vaikeroiden. Juuri kun luulin etten kestäisi enempää niin blondi nopeutti tahtiaan ja tikkasi kuin Singerin poljettavalla ompelukoneella. Lihaisa mäntä pumppasi taikinatiinuani niin kiivaalla tahdilla että pelkäsin sen pian hirttävän kiinni. Nainen oli kasvattanut staminaansa samalla kun järkeään ja tunsin omani valuvan ulos jalkovälistäni, lähteen tulviessa yli uomiensa. Maailmaani mahtui vain yksi tunne, rationaalisen ajatteluni kaikotessa karnaalissa aktissa, himon hyökyaallon peittäessä kaiken muun alleen.

Vaan yhtä tuntemusta vaille olin jäänyt, kovasti kaivannut tässä uudistetussa naisellisessa vartalossa ja kokoonpanossa kokea. Vaikka penetraatiosta nautinkin suunnattomasti, en ollut eläissäni saanut klitoraalista orgasmia toisen toimesta. Omin käsin onneen, oli ollut mottoni nuoruusvuosista asti. Tiesin tasan tarkkaan omat erogeeniset alueeni ja kuinka niitä käsitellä, maksimoidakseni orgasmin voimakkuuden, huutaakseni hekumanhuipulla niin että naapuritkin kuulevat. Sisäisesti haudottava muna, jota voisi kaukosäätimellä laittaa surisemaan eri ohjelmilla, oli mieluisin käyttämistäni leluista. Toki toisinaan leikin ja nautin värisevän vääpelin kanssa mutta mieluiten käytin kädet vapaaksi jättäviä välineitä.

Orgastiset ajatukset ehtivät käymään mielessäni vain murtosekunnin ajan. Sillä välin Muusa oli lähestymässä omaa väistämätöntä orgasmiaan, parin tunnin panon saattelemaa ja pakon sanelemaa siemensyöksyään. Tunsin siittimen sykkivän sisälläni ja sylkevän spermansa syvyyksiini. Blondi voihkaisi äänekkäästi ja rojahti päälleni, maratonpanon uuvuttamana. Hikisinä ja eritteiden kuorruttamina makasimme hetken aikaa päällekkäin. Lopulta nainen suuteli minua pikaisesti, kierähti viereeni makaamaan ja nautti hekuman jälkiaalloistaan. Mietin jaksaisinko oman hekumani nostattaa aallonharjalle, käsin kiivetä orgasmille, jota olin taas jäänyt vaille.

Muusa oli nopeampi mietteitäni, naisen käden hiipiessä valmiiksi veren paisuttamalle herneelleni, herkälle pisteelleni, klitoriksen terävälle huipulle. Ensimmäinen hyväilevä hipaisu lähetti sähköshokkeja ympäri kehoani, paineen ja liikkeen lisäys laittoi reiteni tärisemään hallitsemattomasti ja kohta jo hengitykseni kävi katkonaisena ja raskaana. Lantioni puski kättä vasten, voimakkaampaa painetta toivoen, kohdistaakseen sen juuri oikeaan pisteeseen. Hellä kosketus ei ollut riittävä kyetäkseni kiipeämään vuoristoradan korkeimmalle huipulle vaan sen sijaan suloista kidutusta jonka en kuitenkaan halunnut loppuvan.

Monta kertaa olin jo saavuttamassa aallon harjan kun käden liike taas muuttui, keskeyttäen nousuni. Olin jo tyytymässä kohtalooni, jäädä ilman toisen kosketuksen suomaa orgasmia ja ottaa omat kädet käyttöön kun oivalsin tärkeän elementin puuttuvan. Harvoin itseäni koskettelin ilman minkäänlaista munaa kosteassa kolossani, lyhentääkseni huomattavasti käsitöihin vaadittavaa aikaa, saadakseni nopeamman ja voimakkaamman orgasmin. Muutoin hinkkaisin itseäni maailman tappiin saakka, kädet kipeinä rasituksesta ja saattaisin silti jäädä tyydyttävää lopputulosta vaille.

Hellästi mutta päättäväisesti pysäytin Muusan käden niille sijoilleen, häpyäni vasten leväten. Pyysin häntä odottamaan hetkisen, kaivaessani mieleni syövereissä lelulaatikon sisältöä. Päädyin lemmenmunaan, josta oli tullut suosikkini jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Keskittynyt ilme kasvoillani palkittiin välittömästi, munan ja kaukosäätimen ilmestyessä pienen puff äänen saattelemana käsiini. "Haluaisitko laittaa minun munani minun sisääni?" kysyin virnistäen ja tarjosin vaaleanpunertavan metallinhohtoista munanmuotoista, sisäisesti käytettävää vibraattoria blondille. Kaukosäätimen pidin toistaiseksi itselläni, voidakseni säätää voimakkuutta ja eri ohjelmia mieleni mukaan.

Muusa tarttui munaani hieman epäröiden, sileä materiaali oli liukas pidellä naisen pitkien kynsien hankaloittaessa kunnollisen otteen saamista. Blondi pyöräytti munaa vuolaasti valuvan lähteen suulla, huulia kutitellen ja vibraattorin voidellen. Kevyesti parilla sormella toisesta päästä painaen, huulet imaisivat sisälle työntyvän munan vaivatta ja vain poistoa helpottava naru jäi ulkopuolelle roikkumaan. Munannälkäinen kolo oli saanut murkinansa, nyt tiesin voivani saada kiihkeästi kaipaamani sormiorkun tai pari, Muusan jatkaessa keskeytynyttä nupin kiillottamista.

Puristin munaa lantionpohjanlihaksillani ja aloitin sisäisen hieronnan laitteen ensimmäisestä värinäohjelmasta. Moottorin voimakas, tasainen surina tuntui koko alavartalossani jopa alimmalla teholla käytettäessä. Vaikka yleensä en pystynyt keskittymään moneen tuntemukseen yhtä aikaa, tämä yhdistelmä oli juuri sopiva aisteilleni. Blondin taitavat sormet hieroivat herkkää nystyrääni samalla kun nautin sisäisesti täyttävästä tunteesta ja tärisevästä munasta. Nopeasti nousin taivaan kanteen, syöksyin aallonharjalle, näin säkenöiviä ilotulitteita silmieni takana. Selkäni noustessa rajulle kaarelle huusin ääneen orgasmin voimakkuudesta yllättyneenä. Pyysin hetken lepoa naisen sormien työskennellessä edelleen kiivaasti, kipunoivan klitorikseni kimpussa.

Lyhyen tovin päästä tunsin olevani valmis uudelleen, kiihotukseni ei ollut poistunut, päinvastoin. Jos se oli mahdollista, olin vielä kiimaisempi kuin ennen sormeilun aloittamista. Neljännen peräkkäisen orgasmin jälkeen luulin sydämeni pakahtuvan, sykkiessään hulluna, rintakehästäni ulos pyrkien. "Jo riittää, kiitos," kuiskasin blondille ääni käheänä himon huutamisesta. Silmäkulmassani saattoi kimmeltää ilon kyynel tai pelkästään miellyttävän fyysisen rasituksen aikaansaama ylimääräinen kyynelnesteen eritys.

Muusan avustuksella olin onnistunut avaamaan monia seksuaalisia, osittain tiedostamattomia patoutumia ja lukkoja, joista toisen minulle tuottama orgasmi oli viimeisin vaikkakaan ei vähäpätöisin. Olin aina ollut seksuaalinen olento ja peilisalin monet aktit olivat tehneet minusta kyltymättömän tällä saralla. Pohdin oliko blondilla mahdollisesti ollut jotain työstettävää taustalla ja oliko minusta ollut mitään apua niiden käsittelyyn. Halusin jatkaa patjatutkimuksia naisen kanssa vielä monien vuosikymmenien ajan. Toivoin kovasti että Muusa ajatteli samoin. Ainakin hän oli kanssani seksuaalisesti aktiivinen, oli varustuksena sitten kolo tai molo.

Olimme vasta tutkineet peilisalin ensimmäisen mustan peilin takaa löytyvät tilat. Pyöreän salin muut peilit kätkivät taakseen uusia mahdollisuuksia, yhtyä karnaaleihin akteihin, seikkailla seksuaalisuuden syvyyksissä ja panna poikkeuksellisilla patjoilla.

LOPPU (Peilisalin kronikat)

Kaikki päättyy aikanaan, tarinassa toisessa tavataan.
Kiitos kaunis lukijalle, toivotan hyvää jatkoa sulle.
Kommentti toki jätä, ei sitä kannata lykätä.
Toiveita saatan toteuttaa, kysyä ainakin kannattaa.

*Lupiinitar kumartaa yleisölle, poistuu takavasemmalle*

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS