Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Peilisalin kronikat 42-46
QR-Code dieser Seite

Peilisalin kronikat 42-46 Hot

Peilisalin kronikat
Peili nro 42, Panetus.

Miellyttävä lämpö kietoutui ympärilleni pehmeän viitan lailla. Sankka höyry peitti näkyvyyden hämärästi valaistussa tilassa, tumman lasioven sulkeutuessa perässämme. Märkien jalkojen läpsyntä kaikui kaakeleilla päällystetyssä huoneessa blondin vetäessä minua perässään. Seisoimme keskellä lämmintä lattiaa ja aloin erottamaan yksityiskohtia hämärässä höyrysaunassa. Oviaukkoa lukuun ottamatta pyöreän kammion seiniä kiersi kiinteästi muurattu, kaakeloitu istuinkoroke. Siellä täällä oli pyyhkeitä pepun alla käytettäväksi, istuinmukavuuden lisäämiseksi ja hygienian ylläpitämiseksi.

Bimbo parkkeerasi pakaransa lähimmälle pyyhkeen päällystämälle paikalle ja taputti kutsuvasti tasoa vieressään. Virnistäen istuin vähän kauemmaksi, pyörähdin selälleni makaamaan ja käytin blondin syliä tyynynä. Suuret rinnat piilottivat naisen kasvot taakseen ja nautin erilaisesta näkövinkkelistä tovin verran. Kiihottavasta silmänruoasta huolimatta suljin silmäni ja lerssini letkeä enteili lepohetkeä.

Lihakset jäykät pehmittäen, kovettumat kalun karkottaen.
Höyryisässä saunassa rentoutuen, maalliset murheet unohtaen.
Sielun syvyyksiä tutkien, aatoksissa muualla kulkien.
Sykkeen kovasti lyödessä, hengityksen kulkiessa kiihdyksissä.

Olin varmaankin torkahtanut hetkeksi, havahtuessani tunteeseen että bimbo käpälöi kaluani. Mistä lie olinkaan unta nähnyt, eroottisia seikkailuja tai muuten vaan paisuttavia unelmia, tuntiessani sapelini sykkivän ja suurenevan blondin käsittelyssä. Yritin nousta ylös mutta nainen painoi toisella kädellään hartiaani, pitäen kehoni pinteessä. "Mitäs torkut sylissä mun käden ulottuvilla," Muusa naurahti vääntäytyessäni lopulta ylös ja istumaan. Mulkaisin jalkoväliini, kovana sojottavan kullin kurkkiessa takaisin sokealla silmällään.

Huokaisten nojasin taaksepäin, silmät sulkien. Ainakaan blondin seurassa ei käynyt aika pitkäksi eikä ehtinyt kyllästymään menoon. Naisella oli jatkuvasti jotain jäynää mielessään, pääni ja penikseni menoksi mietittynä ja juonittuna. Hienoinen ääni havahdutti minut ajatuksistani ja silmäluomeni rävähtivät auki. Bimbo asetteli itseään takaperin syliini istumaan, kulliani kädellään sisälleen ohjaten. Nopeasti tartuin naista lanteista ja estin moiset aikeet, sillä saunassa oli turhan liukkaat lauteet.

"Vaikka se seisoo, ei sen päälle tarvitse aina istua, kiimassa kovaa kalua astua," nuhtelin himokasta bimboa hyväntahtoisesti naurahtaen. Ohjasin blondin viereeni istumaan samalla kun vatsani murahti ikään kuin nälkää enteillen. "Maistuisi muna varmaan sullekin, " Muusa hihitteli ja jatkoi kanamaisia ajatuksiaan, "Eikös pääsiäisenä perinteisesti piiloteta munaa? Millainen yllätys sun munasta tulee? Pitääks sitä hautoo pitkään?" Totesin naisen olevan valmis mennä maaten ja nukkumaan, kun bimbon alun perin ei-niin korkealentoiset ajatukset alkoivat jo raahata maata pitkin.

Päivä oli ollut pitkä, panontäyteinen ja raskas mutta myös mukavan märkä. Unen ja levon tarpeessa olin itsekin haukotellessani niin että leukanivelet naksuivat. Kuin yhteisestä päätöksestä siirryimme pikaisesti pesulle, jonka aikana blondi ihme kyllä pystyi pitämään kyntensä kurissa ja kätensä irti muualta kuin omalta keholtaan. Kietouduimme kylpytakkeihin ja astuimme peilistä läpi, huoneeseen jonka ainoa kalustus oli suuri pyöreä patja, punaiset lakanat valmiiksi avattuina. Väsyneenä kaaduin patjalle ja vedin peiton päälleni. Blondi seurasi perässä, iholleni sukeltaen.

Heräsin tunteeseen että joku kouri sukukalleuksiani. Munahaukka bimbo mankui kovaa munaa jo ennen aamupalaa, tai sen korvikkeeksi. "Pitääkö odottaa kolmanteen päivään ennenkö se nousee?" pörrötukkainen blondi kysyi kiima katseessaan. Makasin selälläni miettiessäni vastausta, bimbon silitellessä silkkistä siitintäni. "Taidat saada ylösnousemuksen tuota pikaa," virnistin naiselle veren kohistessa kovettamaan kulliani. Blondi istui päälleni, muhkeaa munaani välissämme hautoen samalla kun hän kumartui suutelemaan minua. Liukas kieli työntyi avonaisten huulieni ohi ja tunsin bimbon kiiman tarttuvan, haluni noustessa kaluni myötä.

Suutelimme kiihkeästi ja tunsin sykkeeni nopeutuvan, hengityksen käydessä raskaana. Blondi hieroi itseään penikseni vartta pitkin, liukasteitaan levitellen. "Kohta lentää valkuaiset väärään reikään tai sen ulkopuolelle," toppuuttelin yli-innokasta bimboa. Blondi nosti itseään sykkivän sapelini päälle, pukeakseen pillunsa sen ylle. Seurasin kuinka kostea kolo imaisi moloni sisäänsä ja munakello alkoi tikittää, kovaksi keitetyn mutta sisältä valuvan munan ollessa toivottuna päämääränä.

Bimbo ratsasti päälläni, vauhtiaan nopeasti kiihdyttäen. Suurista rinnoista kiinni pitäen ja nännejä sormien välissä pyöritellen autoin blondia tahdistuksessa, kellon kiiruhtaessa vääjäämättä hetkeen jolloin tiesin munani olevan kypsä. Kiivaasti tartuin naisen lanteista ja kouristellen syöksin siemeneni, vuodatin valkuaiseni, täytin tussun munan yllätyksellä. "Aaa-aaa-aaaaahhh," bimbo vaikeroi orgasminsa huipulla, selkänsä kaareutuessa taaksepäin. Nainen rojahti selälleen jalkojeni päälle ja edelleen siementä syöksevä siittimeni purskautti viimeiset tippansa ylös ilmaan, vapautuessaan äkkinäisesti puristavan pillun pinteestä.

"Sepäs oli melkoinen minuuttimuna," Muusa sanoi tyydytettynä raukeasti hymyillen, toivuttuaan kliimaksistaan ja satulasta putoamisesta. "Maistuisiko sitten munakas aamupalaksi? Vai munarulla?" virnistin blondille, vatsani kuristessa ontosti.

Peili nro 43, Munaus.

Pötköttelimme pyöreällä patjalla, nousemista viivytellen ja toistemme lämpimästä ihokontaktista nauttien. Vatsalaukkuni kurina muuttui kovaäänisemmäksi, täytettä ja aamupalaa vaativaksi ontoksi valitukseksi. Yhtäkkiä tyhjä mahani karjahti kuin leijona, säikyttäen kainalossani kiehnäävän ja kehräävän blondin. "Ei tartte murista tai huutaa, mennään sitten syömään," nainen totesi naurahtaen ja suuntasi peiliä kohti, munaisat herkut mielessään. Kiireesti seurasin blondin perässä ja tartuin naista kädestä kiinni kulkiessamme peräkkäin peilistä läpi.

Tuttu pieni pyöreä pöytä odotti aamupalan nauttijoita. Kasvikset olivat tällä kertaa turhia kotkotuksia, pöydällä oli tarjolla sen seitsemän sortin munaisat murkinat. Ensimmäisenä silmääni osui kuohkea munakokkeli, sen vieressä oli kinkulla täytetty munakas, munakasvohveleita ja Benedictin munia paahtoleivällä. Viileitä tarjottavia taasen olivat kovaksi keitetyt munat ja majoneesilla täytetyt kananmunanpuolikkaat. Päälajina oli muhkea, mehevä munakasrulla, valmiiksi viipaloituna. Siitäpä minulle maukas muna.

Täytteet on munaan rullattu, litteäksi levitetty ja kaaviloitu.
Sienet jotka mulkulta näyttää, terskanpäätä hattuna käyttää.
Sipulit mua itkettävät, sua myöskin pierettävät.
Käry sen valkosipulinen, nenään käy aikamoinen.

Blondi nappasi kovaksi keitetyn munan sormiinsa ja ojensi kätensä teatraalisesti koholle, kuin Hamlet löytämänsä pääkallon. "Kumpi tuli ensin, muna vai kana?" bimbo kysyi minulta vastausta odottamatta. Jatkoin munakasrullan syömistä samalla kun nainen kuori munansa. "Munaa pilluun ah ah?" Muusa kihersi kananmuna kädessään. "Kummilleko huulille sitä mieluummin tarjoat?" heitin takaisin naurahtaen. "Luulen kyllä rakkausmunien soveltuvan paremmin alakautta nautittavaksi ja sisällä haudottavaksi," vihjaisin kiimaiselle bimbolle. "Eikös munakello toimis kanssa? Pärisee ja tärisee ku on kypsä muna?" blondi oli tikahtua nauruun ja munaan suussaan.

Maistelimme jokaista munaruokaa kunnes mahamme pullottivat, pystypäin ja totaalisen täysinä. "Leikitäänks sitten munanpiilotusta? Kokeillaan saadaanko muna pysymään pystyssä?" bimbo ehdotteli munannälkäisenä. Sulattelin munaisaa ateriaa ja mietin hetken. Muistin kuulleeni hyvän vitsin aikaisemmin ja päätin jakaa sen blondille. "Kissa ja kananmuna kulkivat uimarannalla. Katti lipesi veteen ja muna nauroi tapahtuneelle. Tarinan opetus: Missä märkä mirri siellä iloinen muna." Virnistin ja odotin naisen nauravan hauskalle jutulle. Letkauksella oli epätoivottu vaikutus, bimbon käydessä himokkaasti päälle kuin yleinen syyttäjä, kiima katseessaan.

Blondi suuteli minua kiihkeästi ja täysi vatsani valitsi tämän hetken olonsa helpottamiseen, röyhtäyksen muodossa. Nainen perääntyi tyrmistyneenä valkosipulin päällekäyvästä tuoksahduksesta. Yritin pyytää anteeksi käytöstäni kun Muusan elimistö reagoi juuri nauttimaamme aamupalaan, paukahtavan pierun karatessa kannikoiden välistä. Katsoimme toisiamme hetkisen ja pyrskähdimme nauruun. Kyyneleet silmistä valuen hekotimme mielipuolisesti. Yrittäessämme lopettaa nauramista pelkkä katsahdus toisen virnistelyyn aloitti tyrskinnät uudelleen. Kyljet kipeinä kikatimme kunnes viimeinkin vakavoiduimme ja toinnuimme koettelemuksesta.

"Voitas pienet ruokaperäiset ottaa," blondi totesi ja hieroi mahaansa. Yhteistuumin palasimme pyöreälle patjalle pitkälleen. Pitkään en ehtinyt silmiäni ummistamaan, bimbon käydessä munaani mankumaan. "Polje mua ku munamankelia," blondi pyysi penistäni kosketellen. Olin luullut väärin, naisen tarkoittavan ruokaperäisillä tirsoja. Olisihan se pitänyt arvata mitä kestokiimainen bimbo halusi ottaa, aktia aloittaa, koloon munaa laittaa. Melkein toivoin että saatavilla olisi ollut sellainen kaukosäätimellä varustettu lemmenmuna, jolla voisin blondille antaa tyydytyksen ja omalle kullille lepuutuksen.

Aamupalaa sulatellessa voisin turvautua käsiini, pitää bimbon edes hetken aikaa poissa niskaani hengittämästä, munaa ja orgasmia vonkumasta. "Silmät kiinni ja tuutimaan," komensin blondia pilke silmäkulmassa. Utelias ilme kasvoillaan nainen hangoitteli vastaan, munassani kiinni roikkuen. "Pitääkö se laittaa tutiksi?" tiedustelin bimbolta virnistäen ja hän irrotti kätensä kiltisti. Muusa makasi patjalla vieressäni selällään, silmät kiinni, silmänruokanani.

Hunajanvaaleat hiukset olivat pörröttyneet ja levisivät sädekehän lailla naisen pään ympärille. Suuret rinnat kohosivat kiinteinä kumpuina rintakehän päällä, nännit mansikkaisina koristeina hienoisesti näpöttäen. Katseeni seurasi kapeaa uumaa naisellisille lanteille, jalkovälin karvakummulle päätyen. Blondi oli muotoillut vaalean häpykarvoituksensa sydämen muotoon, kuin Amorin nuoleksi aarretta osoittamaan. Välittömästi tunsin sykähdyksen oman sydänkuvioisen karvoituksen koristaman kukkulan alla.

Säpsähdin himoni herättelemistä mietteistä kuullessani vienon kuorsaavan äänen bimbon suunnalta. Nainen oli nukahtanut tarkastellessani hänen kauniin kiihottavaa vartaloaan. Mielessäni kävi monta kieroa ajatusta mutta päätin antaa nukkuvan kaunottaren jatkaa uniaan. Saisin samalla itsekin aikaa sulatella mahtavaa, munaisaa ateriaani. Varovaisesti asettauduin Muusan kylkeen kiinni ja vedin peittoa päällemme.

Peili nro 44, Kampaus.

Heräsin yksin, peitto tiukasti ympärilleni kietoutuneena. Kummastelin blondin taipumusta kadota sillä välin kun nukuin ja ihmettelin mihinkä nainen oli tällä kertaa livahtanut. Jaksamatta nousta patjalta, venyttelin nautinnollisesti ja keksin oivallisen keinon löytää munannälkäisen karkulaisen. Riuhtaisin itseni vapaaksi peiton syleilystä virnistyksen levitessä kasvoilleni. "Munaa, munaa, täällä on munaa," kiekaisin äänekkäästi kaluani helikopterina pyörittäen.

Velttona pyörien, lötkönä hyörien.
Reittä lätkien, mulkkua mätkien.
Elintä vaivaten, taikinaa alustaen.
Kohoamatta, kovettumatta, runkkaamatta.

Ehdin laskea viiteen mielessäni kun mustan peilin läpi työntyi eriskummallinen ilmestys. Muusan vaaleat kutrit olivat nukkumisen ja patjapuuhien jäljiltä pörrössä toiselta puolelta päätä, toisen puoliskon ollessa kauniilla lainehtivilla suortuvilla. Kädessään naisella oli jonkinlainen hiusten muotoilulaite, jota hän käytti pörröttyneen tukkansa taltuttamiseen. Yllätyksekseni blondi oli pukenut ylleen hörhelöisen, vaaleanpunaisen aamutakin, jonka läpikuultava materiaali paljasti enemmän kuin peitti. Jalassaan naisella oli yhteensopivat pinkit aamutossut.

"Täh, eihän se ole edes kovana," bimbo totesi pettyneesti kulliani kurkaten. Samantein nainen kääntyi kannoillaan ja poistui jatkamaan hiustensa hoitamista. Ällistyneenä jäin tuijottamaan blondin perään, munahaukka ei ollutkaan saalistuulella. Hämmentyneenä haroin lyhyitä punaisia hiuksiani ja mielessäni virisi idea. Jos tämä hetki jäisikin munattomaksi ja aktittomaksi, ei sitä sopinut kuitenkaan haaskata. Olinkin jo jokusen aikaa halunnut kokeilla uutta hiusmallia, nähtyäni blondin monet eri kampaukset ja värinvaihdokset.

Laskeskelin sormillani päiviä jotka olin jo viettänyt peilisalin ja kauniin blondin lumoissa. Tämä aamu oli aloittanut vasta neljännen päivän vaikka kulunut ajanjakso tuntui paljon pidemmältä. Viihdyin Muusan seurassa erittäin hyvin eikä minulla ollut mitään kiirettä takaisin muun maailman pariin. Halusin pikaisesti takaisin blondin seuraan, iholle kyöhnäämään, pyörimään kelteisillään, hellästi hyväilemään. Sukkelasti sujahdin peilistä läpi, pahaa-aavistamattoman bimbon yllättämään.

Hiuksiensa taidokkaaseen muotoiluun keskittyneenä blondi ei havainnut saapumistani ennen kuin se oli liian myöhäistä. Tartuin takaapäin naisen ryntäisiin ja nipistin nännejä sormillani ohuen aamutakin läpi. Bimbo vinkaisi säpsähtäen, yllättyneenä että olin tullut hiussalonkiin hänen perässään. Nainen pyristeli otteessani ja yritti kääntyä kasvotusten kanssani. Virnistäen puristin lanteista lujaa ja kävelytin blondin koko seinän peittävän peilin äärelle.

Varuillaan ja kummastunut ilme kasvoillaan Muusa katsoi minua kysyvästi peilin kautta. Hymyilin naiselle ja vakuutin että minulla ei ollut tällä kertaa ketunhäntää kainalossani. "Tarkkaile peilikuvaa," totesin lempeästi. Luottavaisena ja odottavaisena bimbo tutkaili heijastavan pinnan näkymää. Kulmakarvani kurtistuivat kevyesti keskittyessäni kampaukseeni. Kuvajainen väreili, muuttuen epäselväksi ja taas kirkkaaksi.

Sivuilta ja takaa siisti siili, päällä pidempi tupsuliini.
Uusi kampaus kasvattaen, (wo)manbun pitkä huitulainen.
Karvat kasvoivat niin että kohina kävi, kohahti koko näkevä väki.

Bimbo äännähti ihastuneesti lopputuloksen nähtyään. Kirkkaan punaisissa, muutoin lyhyissä hiuksissani oli keskellä päätä tuuhea kaistale. Voisin halutessani heittää lapaluille asti ulottuvat hiukset puolinutturaksi takaraivolle keikkumaan. Olin kyllästynyt odottamaan hiusten kasvavan luonnostaan ja peilin mekaniikka mahdollisti myös välittömät hiusten pituuden ja mallin muutokset. Katsoin kehoani blondin takaa peilaten ja pohdin haluaisinko samalla tehdä siihen jotain muutoksia.

Katseeni karkasi kuitenkin bimbon vartalolle ja kuin huomaamattani käteni siirtyivät heiluttamaan suuria hinkkejä. Vatkasin ja vaivasin vaaleaa ihoa ja ruusunpunaisia nännejä, blondin nauttiessa käsittelystäni. Hienoinen hymy kareili naisen silmäkulmissa, virnistykseksi lopulta leviten. "Kun kerran tykkäät tisseistä niin paljon, niin kouri sitten kunnolla," Muusa nauroi ääneen. Tunsin runsaiden rintojen kasvavan entisestään eivätkä käteni kohta yltäneet enää niitä kunnolla käpälöimään.

Katsoin bimbon peilikuvaa, naisen etumus oli melkein pelkkää hyllyvää hinkkimassaa. Tirskahdin tahtomattani, näky oli melkoisen koominen. Päätin vastata blondin kujeeseen toisella, vastaavanlaisella kehon osan kasvattamisella. Pidin naista tiukasti etumustani vasten painautuneena ja virnistin bimbon ilmeen muuttuessa, jotain takapuoltaan vasten tuntiessa. Jatkoin kullini kasvattamista kunnes se heilahteli velttona puolessa välissä reittäni, blondin jalkovälistä kiusoittelevasti pilkottaen.

Bimbo yritti kumartua kaappaamaan kookkaan kullini käsiinsä mutta mammuttimaiset melonit suistivat naisen tasapainosta ja hän päätyi puolijuoksemaan peiliä päin. Uhkeat utareet toimivat törmäyksen pehmusteena, jättäen lasipintaan kaksi suurta jälkeä ja Muusan kikattamaan mielipuolisesti. Tajuttoman kokoinen kulli vaati jo pehmeänä melkoisen määrän verta ja minua huimasi. Blondi vilkaisi olkansa yli samalla kun siirryin pesupisteen tuolille istumaan.

Kiimainen kiilto silmissään bimbo lähestyi valtavia rintojaan käsillään kannatellen. Sumentuneen tajuntani läpi hoksasin mitä naisella oli mielessään ja nopeasti pienensin sapelini seitsemäntuumaiseksi, takaisin oikeisiin tyydyttäviin mittoihinsa. Blondi ehti juuri lyllertämään rintojensa kanssa vierelleni kun kullini kutistui. "Luulen ettei kehossani riitä verta tai verenpainetta moisen häräntappajan koholla pitämiseksi," naurahdin pettyneelle bimbolle.

Huokaisten nainen yhtyi mielipiteeseeni. "Ei se ehkä olisi muhun mahtunutkaan kokonaan," blondi tuumaili samalla kun hän palautti etumuksensa ennalleen. "Sä varmaan tykkäät tästä koosta enemmän?" Muusa kysyi käsiinsä melkein mahtuvia, suuria rintojaan yhteen puristaen. Virnistin ja nyökkäsin. Tuuhea punainen hiusmassa heilahti silmilleni kutittelemaan. Uusi kampaus vaatisi vähän totuttelua ja taltuttamista.

Peili nro 45, Tuunaus.

Kasasin ajatuksiani hetkisen istuessani pehmeällä tuolilla blondin kiiruhtaessa takaisin hiustensa pariin. Heilautin päätäni taaksepäin ja pyyhkäisin hiussuortuvan pois kasvoilta kiusaamasta. Muistelin nähneeni jossain kärryn täynnä erilaisia hiusten hoitoon ja -muotoiluun tarkoitettuja välineitä ja aineita. Massiivinen nahkainen tuoli oli paikallaan peiliseinämän edessä ja sen vierestä löytyi kaipaamani monitasoinen, kevytrakenteinen rullakärry. Varovaisesti nousin jaloilleni pesupisteen tuolista, aikaisempaa pyörryttävää tunnetta varoen. Mahtimulkkuni oli vienyt leijonanosan verestä, aiheuttaen hetkellistä heikotusta, pään jäädessä ilman riittävää verenkiertoa ja -painetta. Tunsin oloni taas normaaliksi ja siirryin tutkimaan kärryn valikoimaa.

Eteenpäin kumartuneena syvennyin etsimään jotain millä sitoa kurittomat pitkät hiukseni kiinni. Asentoni oli tarkoituksella ehkä hieman provokatiivinen ja kohta jo kuulinkin lähestyvien askelten ääntä. Blondi oli seurannut touhujani uteliaana ja alastomana heiluva kehoni kiinteine pakaroineen oli houkuttelevampi kuin halu hoitaa hiuksia. Tuttu naurunkiherrys säesti paria painavaa plopsahtavaa tuntemusta selässäni, bimbo oli suurentanut rintansa taas jättimäisiksi säkeiksi ja hieroi niillä lihaksiani. Ähkäisin painon alla ja totesin naiselle että tällaisesta hieronnasta luultavasti olisi enemmän haittaa kuin hyötyä. "Hmm," bimbo ajatteli ääneen samalla kun turhan tursuava etumus pieneni paremmin käsiteltäviksi rinnoiksi, jääden silti melkoisen muhkeiksi meloneiksi.

Vilkaisin naista peilin kautta ja huomasin virnistyksen leviävän kauniille kasvoille. Pahaa aavistaen, kierot ketunhännät bimbon kainaloon kuvitellen kaivelin kärryä kuumeisesti ja kiireesti. Lopulta löysin mieleiseni hiuspompulan ja kietaisin punaiset hiukseni kiinni takaraivolle. Olin kääntymässä blondia kohti kun hän yhtäkkiä tarttui lanteistani kiinni ja piti minua höllästi otteessaan. "Hierottaisiko sitten sisäkautta?" Muusa ehdotti ja painoi itseään takapuoltani vasten. *plop* Tunsin pitkänomaisen, kovenevan objektin välissämme ja yllättyneenä riuhtaisin itseni blondin otteesta.

Käännyin ympäri ja bimbo heilutti hinkkejään ja puolikovaa penistään nenäni edessä härnäävästi. Katseeni sinkoili ylös alas, tietämättä kumpaanko herkkuun keskittyä. Blondin hersyvä nauru sekoitti pasmani ja korttini vielä pahemmin. Keskeytynyt ajatuksenjuoksuni palasi Muusan edelliseen kysymykseen. Sopersin jotain sekavaa, etten ollut ihan varma haluaisinko minua pantavan paljaalla papana-aukkoon juuri nyt. Bimbo nauroi sydämellisesti, typertyneelle ilmeelleni ja kommentilleni. "Voin mä rassata sun etukoloakin jos sä niin haluat," blondi sanoi silmää iskien.

Vielä hölmistyneempi ilme kasvoillani kurkkasin jalkoväliini ja siellä oli tutuksi käynyt miehinen elimeni eikä aikaisempi naisellinen kolo tai onkalo. Katsoin takaisin Muusan sinisiin silmiin, kulmakarvaa kohottaen, kysyvä ilme naamallani. "Niin siis jos sä tahdot että mä panen sua pilluun peniksellä," blondi yritti selittää.

Tarpeeksi tuunausta tahtoen, peilissä sulle toteuttaen.
Koloa omaa kaivaten, kalua kauas karkoittaen.
Välillä värkkejä vaihdellen, akteja erilaisia paneskellen.
Kokeiltaisiin jotain uudenlaista, aina sama ei maista.

Muistelin mitä bimbo oli sanonut peppupanon jälkeen, sukupuolielinten sinetöinnistä. En ollut edelleenkään varma mitä se tarkalleen tarkoitti. Kun blondi kerran pystyi omia genitaalejaan vaihtelemaan niin miksi minä en muka pystynyt? Uteliaana pyysin naiselta tarkennusta aiheeseen, joka oli kaihertanut mieltäni jo tovin. Mitkä eriskummalliset fysiikan lait määrittivät peilin toimintaa ja muutoksia? "Mitä mä sanoin aikaisemmin? Sinetöinti siis öö ny en muista ollenkaan," blondi häkeltyi kysymyksestäni.

"Emmää osaa selittää kvanttifysiikkaa vai mitä sä halusit tietää," nainen jatkoi, selvästi oman rajallisen ymmärryksensä ulkopuolella epävarmasti liikkuen. "Mut jos sä voit kasvattaa hiuksia ja penistä niin kai sä voit vaihtaa sen pilluunkin," Muusa naurahti hiussuortuvaani silittäen. Pohdin bimbon ajatuksia ja palautin mieleeni sen vähän mitä olin kvanttimekaniikasta lukenut tai kuullut. Tapahtuivatpa peilin toteuttamat muutokset solutasolla tai atomaarisessa mittakaavassa, lopputulos oli sama. Muutos oli aina pintaa syvempi eikä pelkkää koreaa kuorta tai harhakuvaa. Edelleenkään en ollut tietoinen mikä muuttava voima oli ilmiön taustalla. Kohautin olkapäitäni välinpitämättömästi. Jos se toimii, niin lahjahevosen suuhun ei katsota.

Blondi seisoi suoraan edessäni ja peitti peilinäkymän uhkeilla muodoillaan. Otin askeleen sivulle testatakseni muutoksen teoriaa, tarkkailevan katseeni alla. Silmät tiukasti jalkoväliini kohdistettuna keskityin muotoilemaan mielessäni mieluisan mirrini, sydämenmuotoisen karvatupsun alle sijoitettavaksi, seitsemäntuumaisen sapelini tilalle taiteiltavaksi. Räpyttelin silmiäni näköni sumentuessa hetkellisesti ja nähdessäni taas kirkkaasti, peilissä näkyikin jo tuttu tuheroni. Ihmettelin ääneen sameaa näkymää peilissä muutoksen aikana ja plopsahtavan äänen puutosta. "Jos se on Schrödingerin katti tai siis kalu," blondi yritti järkeillä. En ymmärtänyt naisen ajatuksenjuoksua tai mitä hän lausahduksellaan tarkoitti ja päädyin naurahtamaan kuin olisin kuullut vitsin.

Bimbo viis veisasi reaktiostani, toisten ajatusten ottaessa vallan naisen vallattomasta veitikasta. Olisi blondin vuoro olla kullin orjana ja vietävänä, minun päätyessä patjaksi ja pantavaksi. Aikomuksenani ei tosin ollut esittää passiivista roolia tässä nurin kurin kääntyneessä roolipelissä. Kiepsahdin Muusan kaulaan ja suutelin naista kiihkeästi.

Peili nro 46, Himotus.

Blondi vastasi kuumaan suudelmaani innokkaasti. Mansikanmakuiset huulet painautuivat omiani vasten, kuumeisesti ja ahneesti kielelläkin tunnustellen. Kädet ympärilleni kietoen bimbo painoi kovettuvaa elintään häpykumpuani vasten. Aikaisemmasta muistista ja ihokontaktin kookkuudesta arvelin blondin kullin yli kuuden tuuman mittaiseksi, häviten omalle seitsemäntuumaiselle, miehiselle elimelleni vain hitusen verran. Tietäessäni että saisin sen sauvan pian kokea sisälläni, jalkovälini lähde alkoi pulputa nektaria, kostuttamaan koloa valmiiksi. Edellisestä kerrastani olikin jo melkoinen tovi ja olin yllättynyt mahlan määrästä.

Bimbo oli huomannut kostumiseni ja nopeasti nainen siirsi erektisen elimensä jalkojeni väliin paisumista jatkamaan. Olin muutaman sentin pidempi blondia ja kovan kullin kulma ei ollut liian jyrkkä tai epämiellyttävä kummallekaan. Heijasin lantiotani eteen-taakse liikkeellä ja voitelin koko kuusituumaisen sauvan kiimanesteilläni. Sävähdin nautinnollisesta tuntemuksesta paisuneen klitorikseni hieroontuessa blondin häpykumpua vasten. Kiiman kasvaessa katsahdin ympärilleni hiussalongissa, panopaikkaa pohtien. Pesupisteen nahkatuolin olimme jo todenneen kestävän kahden aikuisen painon ja liikkeen, bimbon ratsastaessa päälläni, käänteisessä lehmityttö-asennossa.

Muusan äkillinen lanteiden liikautus herätti minut ajatuksistani. Bimbo oli huomannut kaihoisan katseeni, salongin toista tuolia tutkaillessani. Takanamme oli toinen jykevä nahkatuoli, jota vasten minua äkisti painettiin. Lemmensauva sykki kevyesti kuumaa, kostaa koloani vasten painautuneena. "Pannaankos me vai unelmoidaan?" blondi virnisti himokkaasti. Notkeasti nostin oikean jalkani tuolin selkänojalle, takapuoli istuinosaa vasten nojaten. "Pannaan menemään vai mennään panemaan?" heitin takaisin yhtä lailla kiihkoissani. Bimbolla oli suora näköyhteys valuvaan lähteeseeni, pienoiseen pimpukkaan, sievään simpukkaan.

Panna voit saman tien, työntöjä syviä mielien.
Naida kuin heikkopäinen, vaikka olet lyhkäinen.
Siemenet sisälle heitä, nautintoa en peitä.
Klitorista hieroa pitää, jos haluat tyydyttää.

Blondi ei hukannut aikaa esileikkien jatkamiseen, olimme molemmat enemmän kuin valmiita aktiin ja panemaan lihaa nakkipiiloon. Muusa syleili minua tiukasti samalla kun tasapainoilin yhden jalan varassa, tuolia vasten painettuna. Mahtavat melonit painautuivat omia, käteeni sopivan kokoisia rintojani vasten. Tartuin naisen pakaroihin pysyäkseni paremmin pystyssä ja tunsin kuuman sauvan kutittelevan koloani. Haparoiden bimbo pyrki sisälleni ja ohjasin kovan kullin raottuneille huulilleni. Pidättelemättä blondi survaisi koko kuusituumaisen pituutensa sisälleni ja olin hieman yllättynyt penetraation rajuudesta.

Elimistöni reagoi tunkeutuvaan elimeen eri tavalla. Tuntiessani edestakaisin soutavan siittimen litimärässä lähteessäni, ymmärsin miksi bimbo oli jatkuvasti munaa vailla ja aktia aloittamassa. Perukoitaan myöten täyttävä tunne peniksen porautuessa syvyyksiini tuntui hekumallisen hyvälle. Vastaavasti kaipasin sitä takaisin ulosvetäytymisen vaiheessa, tuntiessani koloni ontoksi ja tyhjäksi. Yritin vastata lanteillani blondin liikkeisiin mutta yhdellä jalalla seisoessani, tuolia vasten painettuna, en siihen kunnolla kyennyt. Olin juuri ehdottamassa asennonvaihtoa kun bimbo ähkäisi äänekkäästi, siemensyöksyn saadessaan.

"Multa tuli jo, ja siemenet kanssa," Muusa totesi naurahtaen, selvästi hämillään tapahtuneesta. "Ootko sä mun spermapankki, onko parempi akti automaatilla vai pano pankissa?" blondi jatkoi keventääkseen tunnelmaa huumorilla. Ihmettelin naisen nolostumista ja hieman epänormaalia käyttäytymistä. Vaikka roolit olivat vaihtuneet, niin olimme silti jo ehtineet panna toisiamme monin eri tavoin. Pystyimme olemaan luontevasti ja rentoutuneina toistemme seurassa. Muusa onnistui silti yllättämään minut välillä mutta en pannut sitä pahakseni.

Ajatus välähti mieleeni, muistaessani ensimmäisen kerran kun kohtasimme ja yhdyimme, aktiin ryhdyimme. Bimbo oli silloin ollut tyytymätön aktin pituuteen, syystä että se oli minulle ensimmäinen kerta kun panin ketään, tahdonvoimalla ilmestyvällä peniksellä. Katsettani väistelevä, punasteleva blondi oli ilmeisesti ollut kanssani ensimmäistä kertaa siitintä sisään sullomassa. Tosin epäilin naisen olevan kokeneempi kolo-osastolla, kanssani kiihkeästi naiskennellen, kalua sisälleen kinuten. Jotkut bimbon ehdottamat asennot olivat oman kokemukseni ulkopuolella, mutta olin nopea oppija sillä saralla.

Heilautin suoristetun jalkani lattialle nahkatuolin selkänojalta ja päätin ajatusvirran juoksun. Kaappasin vaivaantuneen näköisen blondin rutistavaan syleilyyn ja vakuutin että staminaa pystyisi kyllä treenaamaan. Muusa hymyili aurinkoisesti, suuteli minua kiihkeästi ja tunsin kuinka yli kuusi tuumaa alkoi taas jäykistyä välissämme.

JATKUU

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS