Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Roberto ja Angelana
QR-Code dieser Seite

Roberto ja Angelana Hot

"NYT HEMMETTI POIS TÄSTÄ TALON LÄHELTÄ!!! Eikä tuo poika ikinä tajua, että hän EI SAA sekaantua tai olla tekemisissä!!!" Bob huutaa vaimolleen.
"Pahoittelen kovasti, mutta rakastan tytärtänne PALJON! Tulin vain hyvästelemään." Roberto sanoo rakastajansa isälle.
Joten Roberto lähi itkiessään hyvästelemään Angelan.
- Angela,kulta. Rakstan sinua tosi paljon. Nyt ja aina. Olen pahoillani siitä etten kelvannut isällesi, koska olen tavallinen maalais poika. Mutta.. Nyt.. Hyvästi! lausui Roberto itkien.
Angela ei pystynyt sanomaan mitään. Hän vain itki ja itki. Roberto antoi hänelle viimeistä kertaa halauksen ja lähti sanomatta mitään. Angelanan isä, Bob huusi tyttärelleen että jos hän ei lopeta tuota säälittävää itkemistä hän voi muuttaa HETI pimeään kellariin yksin asumaan. Angelana päätti muuttaa sinne heti, koska hän tiesi ettei pystyisi lopettamaan itkemistä joten hän otti tavarat ja hänen kissan ja muutti kellariin jonne hänen isänsä Bob lukitsi hänet. Tyttö ja Roberto ei nukkunut pariin kuukauteen..
Oli kulunut monta kymmentä kuukautta kunnes Angelana huomasi pienen pienen ikkunan korkealla seinässä mistä kurkki hänen rakastajansa Roberto.
"Roberto oletko se tosiaan sinä? muttahh.. mutta isäni kertoi tappaneensa sinut!?" Angelana kuiski hiljaa.
"Joo se olen minä rakas!! MUTTA sinun täytyy olla ihan hiljaa.. Keksitään keino miten pääset täältä karkuun!" sanoi Roberto.
Roberto suuteli Angelanaa ja häipyi sitten sanomatta mitään taas.. Angelana oli tosi onellinen, että näki roberton elävänä eli molemmat pystyivät taas nukkumaan.
Kului taas monta monta kuukautta kunnes Roberto tuli pelastamaan Angelanan. Hän otti kirveen ja alkoi hakkaamaan kivi seinää. Roberto ei muistanut että se piti tehdä hiljaa joten siitä kului tosi kova meteli. Seinä räjähti yhtäkkiä ja Bob kuuli jotain joten otti aseen ja lähti katsomaan... Ketäs se huomasikaan.. ROBERTO JA ANGELNA!! Roberto yritti auttaa Angelanaa kiipeämään kivi kasan yli ja kun se vihdoin onnistui Roberto kääntyi ympäri ja pelästy Angelanan isää aseen kanssa. Bob oli raivoissaan ja yritti ampua rakastavaisia, mutta he pääsisivät pakoon. Roberto ja Angelana juoksivat metsään minne Bob heitä seurasi..
Bob huusi täyttä kurkkuaan. "NYT, NYT KUN SAAN SINUT ROBERTO! MINÄ TEEN SEN NYT1 LOPETAN TEIDÄN MOLEMPIEN ELÄMÄN, KOSKA ANGELANA OLI NIIN TYHMÄ KUN EI NÄHNYT KUINKA KÖYHÄ JA ÄLLÖ OOT!!!"
Pari pääsi kummiski piiloon, he odottivat päivän lähteäkseen sieltä, koska pelkäsivät että Bob oli seurannut heitä. He tietysti sitten menivat juoksien karkuun.
BOOOM !!! kuului yhtäkkiä metsästa. Bob ehti ampua molemmat! Mutta molempien elämänsä suurin toive toteutui. He pääsivät lepäämään rauhassa toistensa viereen.
LOPPU

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Roberto ja Angelana 2018-02-15 17:45:12 Marinka
Arvosana 
 
2.0
Marinka Arvostellut: Marinka    February 15, 2018
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Aika paljon oli kirjoitusvirheitä mutta kyllä tätä luki.

Pientä jännitystä on tarinassa mutta kaipaisi mielestäni enemmän, jotta tämä olisi mielenkiintoisempi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS