Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Live,Love,Laugh
QR-Code dieser Seite

Live,Love,Laugh Hot

Moi! Oon Aleksandra mut sanokaa vaa Sandra. Mä asun Kuopiossa ja oon perheen nuorin, se välillä ärsyttää. Minulla on 4 sisarusta, Arttu, Viljami, Veeti ja Seelia. Artulla on jo kaksi lasta, joten olen paljon heidän kanssaan. Isä tekee kolmivuorotyötä varastolla ja äiti on sihteeri jossain yrityksessä. Meidän perheen tulot ovat siis keskinkertaiset. Kotona asuu minun lisäkseni äiti, isä, Seelia ja Veeti. Olen neljätoistavuotias. Ja ai niin paras kaverini on Lucy ja meillä on maltankoira. Sen nimi on Tracy.

“Tracy, lähetään ulos, lenkille!” Huudan pienelle koirallemme. Sain sen joululahjaksi äidiltä ja isältä. Pian tuon innokas kuono pistää nurkan takaa. “ Hyvä tule tänne, mennään ulos”, puhelen tuolle. Otan hihnan naulakosta ja Tracy katsoo sitä peloissaan. Ojennan makupaloja ja hihnaa tuolle, että tuo saisi nuuskia sitä ja todeta sen vaarattomaksi.
Pian napsautan hihnan Tracyn kaulapantaan ja avaan oven. Syystuuli puhaltaa vasten kasvoja ja lähdemme kulkemaan kohti risteystä. Päälläni on lenkkivaatteet.

Kiinnostasko ketää lukee?
Virheistä saa huomauttaa-:)

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS