Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Kuppikakkuja #1
QR-Code dieser Seite

Kuppikakkuja #1 Hot

//Jätän sen nimettömän sarjan tauolle hetkeksi, sillä aloitan tämän sarjan :)//

Astuin sisään cupcakeria Cupen lasiovesta sisään. Pieni kilinä kuului oven yläpuolella sijaitsevasta kellosta. "Päivää! Mitä saisi olla?" nainen kysyi kassalta. Naisella oli nutturalle laitetut vaaleat hiukset ja siniset silmät. Arvelin tuon olevan noin 46 vuotias. "Tulin töihin." vastasin. "Ainiin! Herra Cup kertoikin, että tulisit. Tämä on minun viimeinen työpäivä. Herra Cup uskoo, että suoriudut Cupen hoitamisesta." nainen pölpötti. "Johan nyt, unohdin esitellä itseni. Nimeni on Marya Fletch." nainen sanoi ojentaen kätensä kättelyyn. "Luna MoonLight." sanoin ja kättelin Maryaa. "Herra Cup odottaa sinua työhuoneessaan. Tuosta ovesta sisään ja käytävän päätyyn." Marya sanoi osoittaen ovea jossa luki: Toimistot. Kiitin Maryaa ja menin ovesta sisään.

Käytävällä oli 4 ovea ja päädyssä oli yksi ovi. Uskoin sen johtavan Herra Cupin huoneeseen. Katselin muita ovia. Yhdessä ovessa oli minun nimeni. Katsoin sisälle ja näin pahvilaatoikoita. Tavarat ehtisin purkaa myöhemmin. Poistuin huoneestani ja menin koputtamaan herra Cupin oveen.

"Sisään!" herra Cup vastasi. Astuin ovesta sisään. "Päivää herra Cup. Tulin töihin, niinkuin pyysit." sanoin. "Huomenta Luna. Hyvä että löysin sinut työpaikka.netistä. Sain nimittäin juuri sinun ikäisen työntekiän. Etkö olekkin 19?" herra Cop kysyi. Nyökkäsin. "Onko hän tyttö vai poika?" kysyin. "Poika. Hänen nimensä on Carlo." herra Cop sanoi. "Milloin aloitan?" kysyin. "Aloita lounastauon jälkeen, eli tunnin kuluttua." herra Cop sanoi. "Saiko Marya muuten uuden työpaikan vai miksi hän lähtee?" kysyin. "Hän sai työpaikan tästä läheltä." herra Cop sanoi.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
0.5  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Kuppikakkuja #1 2017-10-29 12:54:32 drunkenboat
Arvosana 
 
0.5
drunkenboat Arvostellut: drunkenboat    October 29, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Voi olla, että vaikka lyhyesti kirjoittaminen tuntuisikin helpolta vaihtoehdolta, on se usein jopa vaikeammin lukijaa kiinnostava tapa kirjoittaa. Tästä tarinasta puuttuvat värit sekä se kuuluisa punainen lanka. Suosittelen tekemään ajatuskartan tarinan ja henkilöiden pohjustukseksi. Suosittelen myös, että mietit, kannattaako jokaista satunnaisen tynkää tekstiä julkaista tänne vain, jotta tuntisi olonsa tuotteliaaksi. Jos sinua itseäsi ei kiinnosta lukea tekstejäsi, ei luultavasti muitakaan.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Kuppikakkuja #1 2017-10-26 19:02:18 boxo
Arvosana 
 
0.5
boxo Arvostellut: boxo    October 26, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Sekavaa,sekavaa on niinkuin sinulla näköjään kaikki muutkin jutut. Miksi ihmeessä et pohjusta tarinaa, päähenkilöä ym ollenkaan? Kuka tämä päähenkilö tässä on? miksi hän on hakenut työpaikkaa? Mikä tämä Cupcaceria paikka oikein on?
Ja yrittäisit nyt muistaa että henkilö EI ole TUO. !!
Jos puhuttelet tulevaa työnantajaasi ensin herraksi, niin miten voit jo samassa lauseessa sinutella. Huolimattomia ja sekavia nämä sun tarinat joita nyt näytät tänne tunkevan oikein urakalla.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS