Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

Nadja Hot

Nadjan silmät tunkeutuvat syvälle. Niiden välissä on pieni painauma ja niiden sivuilta laskeutuu laineita, joiden päät ovat teräviä värttinöitä. Nadja heiluttaa hiuksiaan. Värttinät heiluvat pehmeästi puolelta toiselle. -- Vain yhden kerran kosketan hiuksiasi, ajattelen minä. Ojennan käteni ja kosketan päitä ja laineita, mutta ne eivät vahingoita minua. Nadja hymyilee. -- Vielä kerran saanhan? sanon minä. Nadja kietoo kätensä ympärilleni ja puristaa: aika pysähtyy ja rauhoitun Nadjan sylissä ja värttinöiden hyväilyssä. -- Mennään uimarannalle? sanoo Nadja. -- Mennään vaan, vastaan minä. – Mikä vain sopii, kunhan saan olla lähelläsi, ajattelen minä. Kävelemme rannalla ja löydämme hyvän paikan viltille. Makaan Nadjan selän takana ja haistelen hänen hiuksiaan. Otan kouraani hiekkaa ja annan sen valua kuin tiimalasista Nadjan vatsalle. Nadja nauraa ja pistää minua värttinöillään. Värikäs sudenkorento lentää nykien aurinkoisella taivaalla. Aurinko on lopulta niin korkealla, että siitä lähtee matala humina, johon hyönteisten surina ja lammen äänet sekoittuvat. Nadja ja minä keinumme aurinkojollassa, joka kuljettaa meitä määränpäätä kohti. -- Onko tämä ikuista? kysyy Nadja kasvot punastuen. Pilvet kolaroivat ja liittyvät toisiinsa. Lop, lop, lop… Sadepisarat putoavat lammen joustavalle matolle, josta kimpoavat hetkeksi takaisin ilmaan viimein lampi voittaa ja venyvät pisarat tulevat osaksi lampea. Haen auton takaluukusta teltan ja pystytän sen nopeasti. Telttaan kuuluu pisaroiden epätoivoinen taistelu ja ropina teltan kangasta vasten. Ahtaudumme samaan makuupussiin. Keinun Nadjan kanssa kohti määränpäätä. -- Se on ikuista, vastaan minä. kuunteluversio: http://www.youtube.com/watch?v=SPUjZddCosA

Ylläpidon palaute

 
Nadja 2013-08-20 10:43:01 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 20, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei kohdataan!

Erinomaisen lämminhenkinen tarina! :D

Minua jonkin verran häiritsi tapasi kertoa kuka sanoi jotain.
Esimerkiksi "-- Vain yhden kerran kosketan hiuksiasi, ajattelen minä.".
En oikein tajua miksi täytyy kirjoittaa "...ajattelen minä.". Eikä voi kirjoittaa vain "ajattelen", sillä siitähän jo tietää, että "minä itse" on kyseessä.
Vastaavia esiintyy tässä novellissa monia.

Kirjoitat: "Sadepisarat putoavat lammen joustavalle matolle, josta kimpoavat hetkeksi takaisin ilmaan viimein lampi voittaa ja venyvät pisarat tulevat osaksi lampea.".
Tämä on hieno kohtaus, ja olet mainiolla tavalla kuvannut pisaroiden taistelun lammen pinnalla! :D Hyvä!
Kuitenkin tuossa on käynyt jonkinlainen erhe, sillä kohdassa "...kimpoavat hetkeksi takaisin ilmaan viimein lampi voittaa ja venyvät..." ei ole mitään tolkkua.
Ajatukseni: "...kimpoavat hetkeksi takaisin ilmaan. Viimein lampi kuitenkin voittaa ja venyvät...".
Jotain tuollaista todennäköisesti tuossa ajoit takaa.

Kaikkinensa kuitenkin mielyttävä ja lämmintunnelmainen novelli, jonka olet kirjoittanut mukavan runollisesti.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Nadja 2013-08-02 17:18:10 Nabopolassar
Arvosana 
 
3.0
Nabopolassar Arvostellut: Nabopolassar    August 02, 2013
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS