Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

Sinä. Hot

Sinä. Merten kulkija, metsien valtias. Sinä.

Yhtä asiaa en voinut ymmärtää sinussa. Olit yksin! Se sain minut hämmästymään aina uudelleen. Kerran mietin että sinussa on jotain vikaa, mutta sitten tulin siihen tulokseen että et vain ole löytänyt jotakin.. salaa toivoin että se jotakin olisin minä.

Siinä sinä seisoit aivan edessäni, keskittymisestä ruskeat silmät sirrillään ja vieno ryppy otsalla. Olin siinä ihan liikahtamatta jotta et kääntäisi päätäsi ja näkisi minun katsetta, sekalaisen värisiä, kosteita silmiäni. Sinäkun satuit olemaan aivan eri maata kuin kaikki muut! Sinä jonka ajatus kulki omaa polkua, jonka sulavat liikkeet ja ruskeat silmät sulatti minut sanattomaksi. Minutkin jonka suu kävi enemmän kuin olisi tarpeen. Olin aivan hiiren hiljaa ja katsoin sinua.

Muuta en olisi voinutkaan. Välillämme oli syvä kuilu. Kuilu jonka yli en voinut tulla. Kuilu joka piti ylittää sinun puoleltasi. Sinun jota palvoin kuin kuun pinta auringon jokaista sädettä, kuin pieni kukka joka nousee kohti lämmintä aurinkoa, pakahtuva sydän elämänsä vettä. Se sama vaisto sai minut ääneti huutamaan sinun nimeäsi, itkemään epätoivoani. Minä tarvitsen sinua.

Tiesin, että silti en tulisi saamaan. Tiesin että olet yksin, tulet olemaan.. En tiennyt miksi. Teit sen aina niin selväksi. Tarvitsin sinua, mutta tiesin että elämäni liukuu eteenpäin vaikka yritin pidätellä tätä hetkeä mahdollisimman pitkälle. Tätä pientä hetkeä aivan lähelläsi, toivoin että kääntyisit ja sanoisit minulle jotain. Jotain lempeää. Hymyillen niin että hmysi yltäisi silmiin, silloin voisin päästää irti ja antaa tämän hetken mennä.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.8  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Sinä. 2017-01-06 20:50:36 Nittaaz
Arvosana 
 
3.0
Nittaaz Arvostellut: Nittaaz    January 06, 2017
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Todella mahtavaa teksiä ihastuin tähän teksiin. Ja sain siitä inspiraatiota. Jotankin hyvin herkkä ja ihastutava teksti en oikein osaasanoa muuta kuin että tykkäsin kovasti tästä. Piste.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Sinä. 2016-09-25 07:49:41 Lorenzia
Arvosana 
 
2.5
Lorenzia Arvostellut: Lorenzia    September 25, 2016
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tekstisi on kaunis kuvaus ihastumisesta ja toisen ihmisen kaipaamisesta. Tekstissä oli oma juonellinen antinsa, vaikkakin teksti toisti itseään kohtalaisen paljon. Se toki on hyvin tavallista, korjautuu sillä, että ihan tietoisesti etsii tekstistä asioita, jotka on jo aikaisemmin erisanoin sanonut.

Tekstissäsi oli jonkin verran myös pilkkuvirheitä. Yksi lause sai minut kuitenkin huvittuneeksi, sanajärjestykselle oli tainnut käydä vähän hassusti.

"keskittymisestä ruskeat silmät sirrillään ja vieno ryppy otsalla" Nyt lauseen ymmärtää niin, että hän keskittyi niin kovin, että silmät muuttuivat ruskeiksi. Tarkoitit varmaan, että hänen ruskeat silmänsä olivat keskittymisestä sirillään.

Käytät kauniita kielikuvia, taitoa siis löytyy. Pienellä hiomisella ja harjoittelulla kirjoittaminen ja kielioppikin kehittyy.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
40
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS