Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Täydellinen hetki
QR-Code dieser Seite

Täydellinen hetki Hot

Se alkoi siitä sumuisesta aamusta jolloin olin ensimmäistä kertaa ulkona poikaystäväni Jättämisen jälkeen. Tiedän miten typerä olin kun aloin miettiä mitä olisi voinut tapahtua, Jos olisimme olleet vielä yhdessä. Minun piti ryhdistäytyä, ja lopettaa murehtiminen, sillä Olinhan minä itse hänet jättänyt. Kulkiessani eteenpäin, minua tuli vastaan moni poikaystäväni Ystävä, mutta he katsoivat minua halveksien ja jättivät tervehtimisen sikseen. Vain yksi Ystävistäni ymmärsi minua. Hänen nimensä oli Kikka, ja hän sai minut nauramaan kun Olin surullinen, tai iloitsemaan elämän hyvistä asioista, kun muistelin vain huonoja. Olin matkalla hänen asunnolleen, koska olimme puhuneet pitkään aikaan vain Puhelimessa ja hän halusi tavata minut taas. Hänen asunnolleen oli pitkä matka, joten jouduin Ottamaan bussin. Siellä minä seisoin kylmettyneenä bussipysäkillä ja odotin että Turkuun Menevä bussi tulisi pian. Sitten näin jonkun kävelevän kädet tummanruskean takin sisällä. Hänellä ei ollut muuta kuin huppu päässä ja arvelin hänen suuntaavan bussipysäkille. Olin oikeassa. Hän harppoi pitkillä askeleilla minua kohti. Hän jäi seisomaan viereeni. Silloin näin tuon Miehen komeat kasvot. Jäin tuijottamaan häntä hölmö ilme kasvoillani. Taisin tuijottaa häntä vaikka Kuinka kauan. Mies kääntyi katsomaan minua, ja naurahti nähdessään ilmeeni. Hän ojensi kätensä Ja sanoi: “Hei, olen Mika. Mika Ketola.” Havahduin hänen lumoavista kasvoistaan ja sanoistaan, mutta käännyin katsomaan hänen kättään. Ojensin oman käteni. “Sara Koivisto.” töksäytin. Mika hymyili, ja hänen hymynsä tarttui minuun. Kätemme erkanivat, kun näimme bussin tulevan. Hän antoi minun mennä bussiin ensin. Istuimme samalle penkille ja juttelimme niitä näitä. Mika tuli samaan kerrostaloon missä Kikka asui ja hän kertoi minulle asuvansa asunnossa 16. Hän myös kertoi kulkevansa joka arkipäivä samalla bussilla töihin, ja sieltä takaisin. Joudui kuitenkin hyvästelemään hänet, kun lähdin kapuamaan portaita ylöspäin Kikan asuntoon. Koputin Kikan oveen ja hän tuli heti avaamaan. Hän oli vain alusvaatteisillaan, mutta minulla oli Liian kiire kertoa mitä oli tapahtunut, joten en keskittynyt asiaan niin paljoa. Tapasin Mikan joka viikko ja välimme lämpenivät. Minulla ja Mikalla oli pieni ihastus toisiimme, mutta kumpikaan ei koskaan kysynyt sitä isoa kysymystä. Olin saanut paljon itseluottamusta ja olin valmis. Seuraavana päivänä tapasin Mikan taas. Katsoin häntä silmiin hymyillen. Olin kuullut tämän telkkarista ja toivoin että se toimisi. Keräsin kaiken rohkeuteni ja sanoin vakavasti: “Kuule, meistä ei tule ikinä mitään, jos sinä et nyt suutele minua.” Mika näytti sekunnin yllättyneeltä mutta sitten hän kaappasi minut syliinsä ja toden totta suuteli minua. Suutelimme monia tunteja, emmekä välittäneet tippaakaan siitä että bussit menivät ja tulivat, koska se hetki oli täydellinen.

Ylläpidon palaute

 
Täydellinen hetki 2013-02-10 11:38:33 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    February 10, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei Pweep!

Kaunista! Tunteellista ja kaunista! :D Tarina sai toivomaan, että minullekin kävisi jotain vastaavaa!

Kuitenkin, koska palautteesta on kysymys, niin nyt tulee negatiivista! :D

Pilkut. Ennen pronomineja ja tiettyjä apusanoja, eli esim. ajan määritteitä (jolloin, kun, silloin jne.) tulisi mielestäni käyttää pilkkua. Toisaalta Sinä olet se kirjailija, joten tee kuten tahdot :D

Isot kirjaimet. Tuntui hämmentävältä, että jokaisen rivin ensimmäinen kirjain oli iso, joka tavallaan sopi tekstiin, mutta sitten luovuit siitä. En näe tähän mitään järjellistä syytä. Eli sen jälkeen, kun Mika Ketola löytyy, rivit alkavat pienellä kirjaimella. Koin sen hieman kummallisena.

Kirjoitukseen en muuten puutu, sillä kirjoitat hyvin, mutta loppu. Kirjoitat, "Seuraavana päivänä tapasin Mikan taas.", mielestäni tuo "Seuraavana päivänä..." ei viittaa mihinkään. Eli toisin sanoen kun seuraava päivä ei varsinaisesti viittaa mihinkään selkeään edellispäivän tapahtumaan, oma ajatukseni kohdasta olisi "Tapasin Mikan taas.".

Tähän väliin hyvää. "Keräsin kaiken rohkeuteni ja sanoin vakavasti: “Kuule, meistä ei tule ikinä mitään, jos sinä et nyt suutele minua.” Mika näytti sekunnin yllättyneeltä mutta sitten hän kaappasi minut syliinsä ja toden totta suuteli minua.". Upeaa! Niin hieno kohta, että tässä melkein iso mies pillittää! :D En tiedä löysitkö tuon pätkän todella jostain telkkarista, mutta toimii! Hyvä!

Sitten, aivan infernaalisen romanttisen tykityksen jälkeen, tulee viimeinen virke. Kirjoitat, "Suutelimme monia tunteja, emmekä välittäneet tippaakaan siitä että bussit menivät ja tulivat, koska se hetki oli täydellinen.".
Mikä sinuun meni???!!! Tämän viimeisen virkkeen takia annoin vain 4 arvioinniksi. En halua olla liian ankara, mutta voi kyynel kun hyvä tunnelma latistui ainakin minun päässäni. Mielestäni monia pitäisi korvata ensinnäkin sanalla useita, mutta jo pelkkä ajan tarkka mittaaminen romanttisessa virkkeessä kopsahti minun aivooni häiritsevänä.

Oma ajatukseni, ettei mene vain mollaamiseen olisi seuraavantyylinen, "Seisoimme bussipysäkillä ja suutelimme. Suutelimme kauan ja ajantajuni hävisi noihin pehmeisiin huuliin ja käsiin, jotka kietoivat minut turvalliseen syleilyyn. Linja-autoja tuli ja meni, mutta me emme välittäneet, sillä se hetki oli täydellinen.".

Toivon, että et ota liian vakavasti tuota, mitä lopuksi sanoin, mutta oli pakko tuoda se ulos.

Kuitenkin olet yksi parhaista romantiikan kirjoittajista, jonka kirjoituksia olen lukenut, joten jos nyt sain sinut suuttumaan niin paljon, että et halua kirjoittaa enää, niin laita viestiä ja tarjoan oluet ja puhun sinut ympäri jatkamaan! :D

Kuten jo sanoin, nautin todella kirjoituksestasi ja olen iloinen, että sain lukea sen! Kiitos romanttisesta tuokiosta!

Ps. Miksi hitossa kaverilla oli vain alusvaatteet??? :D

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS