Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Ihanainen
QR-Code dieser Seite

Ihanainen Hot

Voi kun olit ihana, kun näin sinut kulkevan ohitseni ensi kertaa kesällä sinä aurinkoisena ja lämpimänä päivänä kuviollisessa mekossa helmat liehuen. Olit kuin toinen kirkas, lämmin aurinko kävellessäsi niin etten heti ensisilmäykselläni enää voinut kääntää silmiäni pois sinusta. Ahnaasti silmäni tarkkailivat olemustasi ja liikkeitäsi. Halusin nähdä ja tallentaa muistiini kaikki sinusta ja tuosta yllättävästä hetkestä. Samalla pelkäsin tuijottavani liikaa ja sinun huomaavan sen. Pelkäsin idiootin leimaa ennen kuin edes tiesin ihastuksestani sen enempää kuin, että olet lumoava ilmestys!
Mieleni sakkasi tyhjää miten voisin lähestyä sinua, kaunista olentoa ilman, että pelästytän sinut heti pois kömpelöine tapoineni. Pystyin vain katsomaan kaukaa ja avuttomana sinun kauneutta ja jokaisen osan ihanuutta: Hiuksia, kasvoja, vartaloa ja sääriä. Olet naisellinen pakkaus, joka tekisi mieli ottaa heti lämpimään ja tiukkaan syleilyyn. Minä hullu, enhän tiedä sinusta mitään muuta kuin, että olet niin ihana!
Äkkiä sinä kuitenkin käännyit ja kuljet suoraan minua kohti! Paniikissa katseeni painui lattiaan, mutta en voinut olla katsomatta sinua ja vain olla niin hurmaantuneena olemuksestasi. Minun oli pakko nähdä sinua lisää, vaikka tunnuin käyttäytyväni kuin mielipuoli! Sinä varmaan huomasit minut saman tien. Katsoit minua pitkään ja suoraan silmiin. Pelkäsin, että et pidä oudosta käytöksestäni tai tunnun muuten vastenmieliseltä. Vieläkin vain katsoit suoraan silmiini ja kävelit kohti. Aloin oudoksua mitä oli tapahtumassa. Olinko sekaisin, vai mitä? Koko tapahtuma tuntui aivan oudolta unelta. En tiennyt missä olin, en nähnyt muuta kuin sinut, en kuullut mitään.
Sitten sinä pyyhälsit ohitseni tuulen lailla helmat heiluen. Tunsin ihan oikeasti ilmavirran ja sen jälkeen ihanan parfyymisi hurmaavan tuoksun. Oli niin epätodellista ja hurmaavaa kuin olisin ollut humalassa, mutta kuitenkin paljon parempaa. Selittämätöntä! Käännyin ja katsoin taakseni sinuun selkääsi, ihastelin vartaloasi. Kun käsittämättömästi hiljensit vauhtiasi ja käännyit katsomaan minua. Olin niin ihmeissäni kun näin vielä kauniin hymyilevän suusi ja katseesi, joka katsoi suoraan minuun. Olin aivan henkisesti riisuttu sen kauneuden edessä! Hyvä kun jaksoin pysyä kasassa ja pystyin jatkamaan sitä päivää. Siitä lähtien päiväni ovatkin olleet kuin unta. Kunpa kohtaisimme vielä uudestaan!

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
5.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Ihanainen 2016-02-20 18:18:40 Murtunut Sydän
Arvosana 
 
5.0
Murtunut Sydän Arvostellut: Murtunut Sydän    February 20, 2016
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tosi hyvä! Osaat kuvailla asioita ja tapahtumia hyvin, ja keksit hyvin täytettä niiden väliin!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS