Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Sadut Noahin ensimmäinen lento
QR-Code dieser Seite

Noahin ensimmäinen lento

Olipa kerran pieni poika nimeltään Noah. Noah oli koko ikänsä elänyt kotimaassaan Dubaissa. Nyt hän kuitenkin oli lähdössä ensimmäiselle matkalleen. Lomakohteena oli hyytävä Suomi. Noah, Noahin äiti, isä ja isosisko Nina heräsivät aamulla kello 04.50. Matkalaukut otettiin ja lähdettiin taxilla kohti lentokenttää. Noahia väsytti, mutta hän ei halunnut nukkua. Tämä olisi tärkeä hetki. Pian taxi saavutti lentokentän. Noah otti matkalaukkunsa ja otti äitiään kädestä. Lentokenttä näytti suurelta. Perhe astui ilmastoidun lentoaseman sisäpuolelle. Isä ja Nina veivät isoimmat matkalaukut ruumaan ja palasivat sitten Noahin ja äidin luokse. Perhe kävi läpi turvatarkastukset ja suuntasi sitten kahvila Coffeeseen. Noah ja Nina söivät leivät ja isä ja äiti söivät jogurttia. "Monelta meidän lento lähtee?" Noah kysyi. "Se lähtee 07.10." isä sanoi ja pörrötti Noahin tukkaa. "Minua jännittää." Noah sanoi. "Niin minuakin ensimmäisellä lennollani." Nina sanoi. Pian perhe lähti kohti porttia. Noahin mielestä valtavan suuri lentokenttä olisi voinut olla pienenpi.

Kello löi 06.20. Portti aukesi ja Noahin perhe pääsi sisään. "Minä haluan toisen keskipaikan!" Nina huikkasi ja istui toiselle keskipenkeistä. Noah istui ikkunapaikalle. Äiti Ninan viereen ja isä äidin viereen. "Minua jännittää." Noah sanoi. "Voit pitää minua kädestä kiinni kun nousemme." Nina sanoi. Noah laittoi turvavyön kiinni ja katsoi ulos ikkunasta. Aurinko oli nousemassa ja Dubain pienet talot näkyivät ikkunasta. "Onko Suomessa kylmä?" Noah kysyi. "Suomessa on nyt kesä. Sielää voi joinain päivinä sataa." äiti sanoi. Noah kiinnitti turvavyön ja otti Ninaa kädestä. Potkurit alkoivat hurista ja kone meni kiitoradalle. Se alkoi kiihdyttää vauhtiaan ja pian nousi ilmaan. "Entä jos me pudotaan?" Noah kysyi kun nousu oli päättynyt. "Ei me pudota." Nina sanoi. Noah otti laukustaan kirjan ja alkoi lukemaan sitä. Noahin ensimmäinen loma oli alkanut.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Noahin ensimmäinen lento 2017-10-20 21:19:36 boxo
Arvosana 
 
1.5
boxo Arvostellut: boxo    October 20, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Söpö pieni juttu..hiukan huolellisuutta taas kaivattaisiin :
Siis matkustajathan eivät itse vie laukkujaan koneen ruumaan !!
Nykyään kello ei enään lyö, se tapahtui kaappikellojen aikaan..
Noah kiinnitti turvavyönsä kahteen kertaan...
Ja tuon maininnan Dubain pienistä taloista olisi voinut laittaa ihan tarinan
viimeiseksi, eli sitten KUN kone jo oli ilmassa...
Ja vielä ( sorry) kone ei MENE kiitoradalle (koska kone ei ole ominpäin ajatteleva ja liikkuva olento). Kone ohjattiin tai kone rullasi ym.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS