Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

Udai riehuu.

Udai riehuu.

" Päivien päivän " , Irakin-Iranin sodan päättymisen vuosipäivää juhlittiin railakkaasti Tigriksen rannalla Udain hulppealla kerholla elokuun 8. päivän iltana -95. Paikalla oli Udain lisäksi kourallinen miehiä sekä neljä ja puolisataa toinen toistaan kauniimpaa ladyä raskaat maskarat naamoissaan.
Myös samaan aikaan toisaalla juhlittiin kansallista juhlapäivää railakkaasti.
Saddam Husseinin velipuoli Watban ryypiskeli juhlan kunniaksi ystävänsä Hasan al-Khasabin luona tämän maatilalla al-Doran kaupunginosassa. Paikalla oli noin sataviisikymmentä osallistujaa.
Watban oli iskenyt silmänsä todelliseen yön kuningattareen johon oli sattumoisin iskenyt tulikatseiset silmänsä myös Saddam Husseinin vaimon Sajida Khair Allah Tulfahhin velipuoli, Lu`ai Khair Allah.
Irakissa noita velipuolia oli siunaantunut eri sukuhaaroihin kyllä aika mellevä määrä...
Lu`ai pyysi yhtä ystävistään menemään Watbanin luo hakemaan yön kuningatartaan. No ei kai Watban sellaiseen suostunut että olisi päästänyt käsistään seksiä tihkuvan sulottaren ja luovuttanut Lu´ain käpälöitäväksi, ei totisesti. Hän pieksätti sanansaattajan pahanpäiväisesti henkivartijoillaan ja mojovan potkun saattamana käski tämän lähettää Lu´aille rakkaat terveiset Watbanilta.
Vertavuotava sanansaattaja, pahka pempussa, kompuroi tuskissaan Lu´ain luo ja kertoi ikävät kuulumiset.
- Nyt se äijä saa kyllä nokkaan, karjui juopunut Lu´ai, istahti muutaman ystävänsä kanssa, joihin myös mustelmille pieksetty sanansaattaja kuului, tuliterän Bemarin takapenkille ja käski kuskin oikaista keula juhlapaikalta kohti Udain kerhoa.
Udai rötkötti tutulla paikallaan muhkealla divaanilla. Hän oli juuri räiskyttämässä nelinelosella kattoon lisää reikiä, kun aikalailla päihtynyt Lu´ai säntäsi sisään henkivartijat kintereillään.
- Udai ... Udai ... olen tullut pyytämään apuasi, rakkaana ystävänäsi ja setänäsi. Watban omii Samiran itselleen ... se vanha mulli ... katso mitä hän teki Dhafirille. Lu`ai osoitti piestyä. Voisitko lähteä näyttämään sille sonnille vihdoinkin kaapin paikan rakas Udai?
Udai nousi divaanilta, tarttui Lu`aita hartioista ja sanoi.
- On aika rangaista Watbania...
- Hyvä juttu ... ja kuule Udai ... kuulin Watbanin pilkkaavan sinun ulkonäköäsi. Olisitpa kuullut kuinka porukka ilakoi kun se sonni haukkui sinun yläleukaasi ja puhetyyliäsi. Matki sinua kuin apina ja kaikki ... nauraa röhöttivät ympärillä. Eikä se ollut suinkaan ensimmäinen kerta.
Udain yläleuka oli syntyjään epänormalin ulkoneva verrattuna alaleukaan ja kun hän nyt sai kuulla Watbanin pilkanneen hänen ulkonäköään ja puhetyyliään sai hän kuumia tuulahduksia raivolleen.
- Odotappas tässä ... pieni moumentti Lu`ai. Udai käväisee vain pikku mutkan komerolla..
Hetken päästä herra saapui takaisin kannatellen käsissään täyteen ladattua täysautomaattista Jackhammer-rynnäkköhaulikkoa.
- Vai alkaa se Vodkan pöhöttämä ... tuhkamunainen mulli ... kukkoilla ja pilkata Saddam Husseinin poikaa. Se apina kaipaa opetusta, elämöi Udai ja siirtyi joukko-osastonsa etunenässä pihalla odottavaan Lexuseen Lu`ain kanssa. Loput käskyläiset sulloutuivat Bemareihin.
Kun Udai saapui ratsuväkineen Hasan al-Khasabin maatilalle olivat juhlat edelleen täydessä käynnissä. Watban oli kuitenkin ehtinyt lähteä useimpine henkivartijoineen tilalta hetkeä aiemmin. Pari henkivartijaa oli edelleen paikalla ja kun Udai heidät tunnisti oli tullut noiden onnettomien aika lähteä tapaamaan jumalaansa. Seuraavaksi Udai roiskaisi täysautomaatillaan muutaman sarjan juhlakansaan. Kolme heitti henkensä niille saappaansijoille ja lukuisat haavoittuivat.
Watbanin lähdettyä juhlapaikalta, oli hän huomannut vastaantulevan Udain autosaattueen ja kääntynyt takaisin.
Se oli paha virhe.
Kun Watbanin musta luodinkestävä Mercedes kaarsi juhlapaikan pihalle ja entinen sisäministeri sai väännettyä ruhonsa ulos autosta, antoi Udai suullisen ultimaatumin sedälleen ... senkin pöhöttynyt mulli ... nyt sinut otti ohrarieska. Udain ensimmäinen sarja osui Watbania oikeaan sääreen ja molempiin reisiin. Siinä on yläleuasta, huusi Udai ja antoi haulikon puhua toistamiseen. Ja siinä alaleuasta.
Maassa retkottavan, tajuttoman Watbanin ympärille nurmeen rapisi hauleja kuin rakeita myrskypilvestä. Watbanin henkivartijat kyyristelivät ympärillä eivätkä uskaltaneet ampua takaisin sillä he pelkäsivät Udain kostoa.
Udai sullotutti setänsä Bemarin takapenkille, horjui itse etupenkille ja käski kuskin painaa kaasua. Haavoittunut vietiin sairaalaan Bin-Sinaan.
Watbanin sääriluun ylempi kolmannes oli tuusan nuuskana, lihaksessa ja päähermossa pahoja vaurioita. Myös oikea sääri oli saanut osumia mutta vammat eivät olleet yhtä mittavia.
Jälkeenpäin Saddam Hussein kävi katsomassa sairaalassa velipuoltaan ja uskoutui tälle.
- Watban ... veli ... minä en tahdo millään pärjätä tuon pojan kanssa enää kun se on niin saamarin äkkipikainen luonne. Olen monet itkut pillauttanut hänen takiaan. Olenko tehnyt jotakin syntiä kun minua näin kuritetaan? Laitoin sen joksikin ajaksi arestiin. Anna anteeksi pojalle niin saat tuliterän Rolls Roycen pihallesi viikon sisällä. Lupaan myös tuikata tuleen sen valtavan hallin missä hän säilyttää niitä loistoautojaan ... kuvittele veli ... niitä on kuulemma jo lähemmäs tuhat kappaletta kaiken kaikkiaan ... uskomatonta ... hän ei totisesti tyydy vähään kun on autoista tai naisista kyse..
- Älä suotta kurita Udaita tällaisen pikkujutun takia, huokaisi Watban ja otti sitten puheeksi Rolls Roycen. Saddam ... veli ... olisiko mahdollista saada se Rollssi metallinhohtosinisenä....??

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Udai riehuu. 2024-03-04 06:25:21 lukeva33
Arvosana 
 
2.5
lukeva33 Arvostellut: lukeva33    March 04, 2024
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Järjetöntä riehuntaa niinkuin noisssa maissa aina yhä edelleen on.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS