Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Scifi Pimeän aika (Luku 11)
QR-Code dieser Seite

Pimeän aika (Luku 11) Hot

Luku 11 Joakim kohtaa vanhempansa ja Serenan
Joakim nukahtaa ohjaamoon. Kylmyys ja alhainen hapen määrä aluksella saavat hänet vaipumaan uneen. Unessa hän kohtaa Serenan ja omat vanhempansa. Serena näyttäytyy hänelle kauniilla niityllä. Joakim tunnistaa oitis hänet siniset kasvonsa. Serena hymyilee hänelle eteerisen kauniina valkoisessa, olkaimettomassa mekossaan. Joakim kysyy Serenalta, että mitä hänelle on tapahtunut.
Serena kertoo prinssille, että he ovat molemmat kuolleita. Heillä on silti käynyt hyvä tuuri. Sillä nyt he ovat astuneet paratiisiin. Joakim tarttuu avatarta kädestä ja suutelee sitä. Serena itkee ilosta. Sitten he lähtevät kulkemaan käsikädessä. Yhdessä, he vaeltavat niityllä kohti horisonttia.
Taivaalla loistaa valkoinen täysi kuu. Joakim näkee omat vanhempansa sen pinnassa. Heidän kasvonsa hymyilevät prinssille ja toivottavat hänelle onnea. Prinssi ikävöi heitä, vaikka he elävät toisessa ulottuvuudessa. Hän tuntee Serenan lämpimän käden omassa kädessään. Vihdoin Serenasta on tullut todellinen olento. Enää hän ei ole pelkkä kuvajainen. Joakim iloitsee. He kulkevat onnellisina ja vapaina autuuteen asti.


Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS