Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Scifi Pimeän aika (Luku 10)
QR-Code dieser Seite

Pimeän aika (Luku 10) Hot

Luku 10 Joakim kostaa Serenan kuoleman
Valon miekka sinkoaa suoraan Joakimin naaman eteen. Prinssin takana Serenan ruumis kaatuu maahan. Joakim kömpii istumaan. Hän tuo kätensä lähelle valon miekan terää. Hän alkaa hangata siteitä terää vasten, jotta ne katkeaisivat. Oliot tuijottavat häntä. Ne eivät vielä käsitä, että mitä hän aikoo tehdä.
Prinssi saa kätensä vapautettua. Hän tarttuu valon miekkaan oitis sen jälkeen. Hän uhkaa olioita miekalla. Ne perääntyvät. Jalat sidottuna, hän on yhä pulassa. Joakim aikoo silti kostaa olioille Serenan kuoleman. Ne ansaitsevat kuoleman rangaistuksen, että hän pääsisi vapaaksi.
Oliot hyökkäävät prinssiä kohti. Hän leikkaa niiltä päät irti. Joakim katsoo viittä lattialla lojuvaa päätä tyytyväisenä. Sitten, hän vapauttaa jalkansa köysistä. Hän nousee ylös maasta ja on valmis jälleen taistelemaan. Hän säntää kohti ohjaamoa. Sen sisällä, hän uskoo istuvan kapteenin miehistöineen. Kaikki oliot ovat hänen vihollisiaan.
Joakim ei ole halukas neuvottelemaan niiden kanssa. Hän meinaa surmata kaikki oliot aluksella. Siten, hän aikoo kostaa Serenan kuoleman. Oliot tapettuaan, hän voi palata rauhallisin mielin takaisin kotiinsa. Hän tietää olevansa valon soturi, kenen toivotaan pelastavan maailman. Joakim ei aio pettää ihmiskunnan odotuksia. Hän tahtoo täyttää ne tuhoamalla vastustajat lopullisesti.
Hän hiipii äänettömästi ohjaamoon. Sen oviaukossa seisoessaan hän erottaa ohjaamossa istuvien olioiden päät. Ne katsovat edessään olevaa ikkunaa, eivätkä näe häntä. Joakim tajuaa surman hetken olevan otollinen. Oliot eivät vieläkään havaitse hänen tuloaan. Hän kohottaa miekan ja iskee sillä kaikilta viideltä oliolta päät pois. Hän ei tiedä aluksella olevan muita eloon jääneitä olioita.
Prinssillä ei ole hajuakaan siitä, että miten alusta ohjataan. Hän uskoo sen liikkuvan automaattiohjauksella. Viiden olion surma ei aiheuta häiriöitä aluksen kulkuun avaruudessa. Joakim istuu alas ohjaamon penkille. Hän tutkii edessään olevaa ohjauspaneelia. Hän ei tunnista nappuloiden toimintoja. Hän tiedostaa matkustavansa ulkoavaruuden halki ja kenties kuolevansa sinne.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS