Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Scifi Mustekalan silmä (Luku 8)
QR-Code dieser Seite

Mustekalan silmä (Luku 8) Hot

Luku 8 Kuolintodistus
Valot katoavat olohuoneesta. Charlie pökertyy lattialle. Häneen on kohdistettu tainnuttavaa säteilyä. Hän makaa matolla aamun sarastukseen asti. Tokkuraisena, hän herää viimein yksinään. Hän menee tarkistamaan ensin kellarin, josta Rose on kadonnut. Sen jälkeen, hän tarkistaa ottovanhempiensa makuukamarin. Sekin on tyhjillään. Ulkona paistaa kirkas aurinko. Valo aiheuttaa hänelle päänsäryn.
Charlie tarttuu puhelimeen hädissään. Hän näppäilee ottoisänsä numeron ja koittaa saada yhteyttä. Vastausta saamatta, Charlie sulkee luurin pian sen jälkeen. Sitten hän valitsee äitinsä numeron. Puheluun ei taaskaan vastata. Missään ei näy olevan lappua hänen vanhemmiltaan. Charlie osaa aavistaa jo pahinta. Sitä, että hänen vanhempansa on siepattu ja tapettu ulkoavaruuteen.
Hän tekee asiasta poliisille rikosilmoituksen. Muutaman viikon päästä Charlie kaivaa postiluukusta esiin kuolintodistuksen. Paperissa lukee, että hänen vanhempansa ja Rose tätinsä ovat menehtyneet tammikuussa vuonna 1015. Charlie vie kuolintodistuksen kodinkansioon. Sen tehtyään, hän vajoaa nojatuoliin. Hän hautaa kasvot käsiinsä. Hän tuntee olevansa puolikuollut muumio.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS