Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Fantasia muinainen pimeä osa 4 henki vaeltaja (jatkoa osalle 3)
QR-Code dieser Seite

muinainen pimeä osa 4 henki vaeltaja (jatkoa osalle 3) Hot

hei lukijat! uusi osa muinainen pimeä sarjasta taas! 4 osa! ja pantterille tiedoksi: kyllä on samaa sarjaa! no jatketaanhan: Tokar heräsi kodastaan. Hän muisti kuinka oli voittanut ensimmäisen sielunsyöjän. Hän hymyili. Sitten hän otti suden syliinsä. Se oli kasvanut. Paljonkin. Kohta se olisi aikuinen. Tokar päätti lähteä metsästämään. Hän näki hirven, mutta hirvi olisi liian iso saalis. Susi katsoi, kun tuo pitkä hännätön etsi jälkiä eläimistä. susi haistoi monia hajuja. Hän haisti monen loikan päässä olevan hännättömien pesän. Sitten susi hyppäsi pitkää hännätöntä päin, ja kaatoi sen kumoon. Siinä he leikkivät. Kieriskelivät nurmella. pitkä hännätön haukahteli hännättömien kielellä, joka oli niiden tapa nauraa. Pian he jo jatkoivat metsästystä. Tokar löysi kuolleen peuran vasan Hän siveli peuralle kalmanmerkit, ettei sen sielut erkane sillä silloin siitä tulisi demoni. Pian pusikosta hyppäsi esiin 2 miestä, ja 1 tyttö. He osoittivat tokaria ja sutta jousilla ja nuolilla. -Liikkummatta! isokokoinenen mies huudahtaa. -Mitä minä tein? Tokar kysyy. -Metsästit meidän mailla! toinen mies jatkaa. Ja niin he vievät tokarin ja suden leiriinsä. He olivat korpin klaanilaisia. jatkuu ensi osassa! tässä oli myös tarinaa suden näkökulmasta.

Ylläpidon palaute

 
muinainen pimeä osa 4 henki vaeltaja (jatkoa osalle 3) 2013-02-25 13:58:36 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    February 25, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hyvä Joppu01!

Nythän vasta käännettä tulee. Hieman mietitytti, että tapahtuiko kaikki niin nopeasti, vai miksi Tokar ei yrittänyt enempää inttää vastaan?

Kerrot jo toisen kerran kalmanmerkistä. Minkälainen merkki mahtaa olla kyseessä? Eli kun Sinulla on jokin hieno asia tiedossa ja mietittynä, niin kerro se toki lukijoillekin! :D

"Sitten - sana" kummittelee tekstissä :D Tosin et ole voinut edes lukea palautettani aaikaisemmin, sillä se tulee näin myöhään.

Ja siihen, mitä aikaisemmin sanoin tyhjistä riveistä, niin tuohon metsästyksen jatkamiseen se sopisi taas hyvin, helpottaa hieman lukijaa.

Hyvä!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
muinainen pimeä osa 4 henki vaeltaja (jatkoa osalle 3) 2013-02-18 15:34:11 pantteri
Arvosana 
 
3.5
pantteri Arvostellut: pantteri    February 18, 2013
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Joo kyl mä oon yrittänyt kommetoida tätä, mutta toi ei hyväksy tota turvakoodia. toivottavasti se hyväksyy sen nyt.
Ja tosta tarinasta. se on ihan hyvä, mutta mä toivoisin enemmän kuvausta. Millainen metsä oli. Millaisia oli noi korpin klaanilaiset. Oliko tyttö kaunis vai ruma. KUVAUSTA.
Tarinasta tulisi eloisampi, jos siinä olisi enemmän kuvausta.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS