Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Fantasia muinainen pimeä osa 3 suden kaveri (jatkoa osalle 2)
QR-Code dieser Seite

muinainen pimeä osa 3 suden kaveri (jatkoa osalle 2) Hot

Tokar itki kodassaan. Kyyneleet valuivat hänen kapeita kasvojaan pitkin. Pian susien klaanipäällikkö tuli kotaan, ja sanoi:- Se karhu.. Sen lähettäjä oli joku, jolla oli isoja voimia. Hän on ilmeisesti varastanut tuliopaalin. Se hohtaa punaisena ja se lumoaa katsojansa. Tokar pyyhki kyyneleitään. Sitten susien klaanipäällikkö lähti kodasta. Sitten Tokar nosti suden syliinsä. Susi tuntui ihanan pehmeältä. Sen ihana harmaan värinen turkki. Niin pehmeää. Susi oli harmaa-valkoinen. Sillä oli harmaa turkki ja valkoinen pää. Sitten Tokar vei suden salaa metsään. Hän aikoisi etsiä sen, joka oli varastanut tuliopaalin. Tokar oli hyvä jäljittäjä. Hän seurasi karhun jälkiä. Lopulta hän tuli luolalle.Hän meni sisään. Pian hän näki miehen, jolla oli hehkuva tuliopaali kädessä. Tokar astui suden kanssa esiin ja sanoi:- Anna se tuliopaali tänne! -Kukas sinä olet? Sinusta voisi tulla minun tokorotohini.. -Mikä tokorotohi? Tokar huudahti ja astui askeleen eteenpäin. Pian kiven takaa tuli noin metrin pituinen poika, jolla oli pitkät tummat hiukset. -mitä teit hänelle? Tokar huudahtaa ja vetää veitsensä esiin. Tokorotothi hyppää nopeasti tokarin päähän kiinni, ja alkaa raapimaan. Mies nauraa. Silloin susi hyökkää kiven takaa, ja puree miestä jalkaan. Silloin tuliopaaluäi tippuu miehen kädestä, ja halkeaa. Tokorothi pakenee, ja mies tippuu alas kuilusta, joka on luolan sivussa. Susi haukahtaa jotain. Mutta.. Tokarhan ymmärtää sen kieltä! Ja niin he menevät leiriin ja kertovat kaiken päällikölle. -sielunsyöjä. Se oli sielunsyöjä. Päällikkö sanoo. Sitten päällikkö katsahtaa suteen, ja nyökkää myöntymisen merkiksi. -Poikahan osaa puhua susille. päällikkö jatkaa. Sitten tokar menee kotaansa iloisena. Kiitos lukijoille! tämä jatkuu nimellä: Muinainen pimeä Henkivaeltaja. Eli entinen sarjanimi. mutta uuden sarjakohdan alku. eli uusi sielunsyöjä tulossa! en tiedä monta sielunsyöjää keksin, mutta jokaista sielunsyöjää kohden on eri sarjanimi esim: suden kaveri - henkivaeltaja -.... - .... en ole varma monta sarjaosaa teen. kiitos lukijoille.

Ylläpidon palaute

 
muinainen pimeä osa 3 suden kaveri (jatkoa osalle 2) 2013-02-25 13:52:25 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    February 25, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei taas Joppu01!

Tulihan se suden kuvailukin sieltä! :D
Hieman puutun tuohon kuvailuun. Älä hermostu minulle tai älä missään nimessä lopeta kirjoittamista, sillä selvästi uusi fantasiakirjailija on syntymässä!

Kirjoitat, "Susi tuntui ihanan pehmeältä. Sen ihana harmaan värinen turkki. Niin pehmeää. Susi oli harmaa-valkoinen. Sillä oli harmaa turkki ja valkoinen pää.".
Tässä on aika paljon toistoa ja sitä on toisinaan erittäin hankala välttää. Annan esimerkin siitä, mitä tarkoitan. Itse kirjoittaisin kyseisen katkelman ehkä seuraavasti:
"Susi tuntui ihanan pehmeältä. Sillä oli harmaa turkki ja valkoinen pää. Niin pehmeää.".
Huomaatko mitä tarkoitan? Eli muutama sama asia pois, sillä osasit kuvailla hyvin ja saatoin tuntea harmaan ja tuuhean, pehmoisen turkin käsieni alla! :D

Jatka vaan! Koko ajan tarinasta tulee jännittävämpi!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
muinainen pimeä osa 3 suden kaveri (jatkoa osalle 2) 2013-02-17 17:58:02 pantteri
Arvosana 
 
3.5
pantteri Arvostellut: pantteri    February 17, 2013
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Onko tää niinkö jatkoa sille kirjasarjalle?. Missä on joku poika, joka asuu isänsä luona, mutta sit sen isä kuolee, koska karhu tappaa sen. ja sit se poika lähtee. Ja sit se löytää sudenpennun ja sit se ymmärtää sitä ja niin edelleen?.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS