Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Apina lähtee selästä 2020-03-02 09:27:07 Arska
Arvosana 
 
4.0
Arska Arvostellut: Arska    March 02, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Jääkiekkomaailmaan sovitettu omalla tavallaan vekkuliminenkin tarina, joka on rakennettu tunnetun "apina selässä" ilmiön ympärille.

Huumorilla sidottu kertomus on mukavaa luettavaa, joka tempaa lukijan matkaansa kyllä välittömästi aivan alkuvihellyksestä lähtien.

Jos nyt pientä epätarkkuutta olen löytävinäni jääkiekon sääntökirjan pykälistä tuon ylivoimapelin aloituspaikan suhteen, niin ei se tunnelmaa missään tapauksessa latista. Itse asiassa kirjoittaja käsittelee teemaansa todella miellyttävällä otteella ja luo juonelliset käänteet sopivasti yllättäväksi. Varsinkin tuo apinan ilmestyminen Lahtisen selkään noin yllättävästä paikasta.

Perustelen sitä, etten täyttä tähtisikermää tälle antanut seuraavasti: Lätkäpeleistä tuttu sanonta apinan putoamisesta on liitetty yleensä maalittoman kauden katkeamiseen ja niin tässäkin tapauksessa.
Jotenkin koen tarinan jäävän hieman kesken ja pohdinkin, olisiko sitä voinut jatkaa juonellisen rakenteen kärsimättä niin, että peli olisi viety loppuun?

Lahtisen kohdalla homma tietysti taisi jäädä, mutta nähdäkseni kirjoittajan taidolla ja mielikuvituksella olisi ehkä vielä voinut saada esiin lukijalle lisää nautintoainesta.

Kiitos kirjoittajalle ja kirjoittamisen iloisia hetkiä jatkoonkin.


Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS