Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Forums

Ylläpidon palsta

Tänne voitte jättää kysymyksiä ylläpidolle, niin käymme lukemassa niitä mahdollisuuksien mukaan.
Public write access is disabled. Please login or register
Last post
Alapo80

Alapo80
27 posts
---
Location:
n.a.
07.12.2020 15:18

Ylläpidon tervehdys

Iso tervehdys kaikille Kirjoittaja.fi -palvelun käyttäjille!

Muutama sananen ylläpidosta.

Kirjoittaja.fi -palvelua ylläpitää kaksi ihmistä, joiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta https://www.fantacor.fi/i/fantacor-ky-n-takapirut.

Meille voit lähettää viestejä myös osoitteeseen info@kirjoittaja.fi, joskin tuon sähköpostiosoitteen haaste on tämän sivuston tietty vanhanaikaisuus, joka mahdollistaa sen, että sitä spämmitään mitä erikoisemmilla mainoksilla ja käyttäjälisäyksillä. Tuohon osoitteeseen lähetetyt viestit saattavat hautautua massaan, mutta sitä kyllä seurataan.

Myös foorumille ilmestyy tasaisin välein viestejä kyrillisin kirjaimin, ja ylläpito käy viestejä tappamassa aika ajoin, mutta myös näistä voi laittaa viestiä meille erikseen, kuten osa teistä onkin jo aktiivisesti tehnyt. Iso kiitos siitä!

Sivustoa siis ylläpitää Fantacor Ky, ja meistä tuli jonkin aikaa sitten pienkustantamo, ja ylläipitäjien aika on ollut jo pidemmän aikaa rajallista, joten Kirjoittaja.fi -palvelu on siitä kärsinyt.

Kiitämme kuitenkin teitä, jotka palvelua käytätte, ja toivomme, että saatte täältä apua ja rohkeutta kirjoittamiseen ja julkaisuun!

Ystävällisin terveisin,

www.kirjoittaja.fi -ylläpito
Aapo Leisiö ja Kasper Vuorinen
 
Discussions v1.3
(c) 2010-2011 Codingfish
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS