Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Perheeni Takia 2021-07-29 16:47:18 TarraLeguaani
Arvosana 
 
3.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    July 29, 2021
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kirjoitit hyvin toimintakohtaukset. Olit selkeä, rytmitys oli hyvä ja tempauduin tilanteeseen mukaan. Mitä pidemmälle tekstiä luin, sitä paremmalta se alkoi kuulostaa. Juoni on ok, ehkä hieman kliseinen, mutta näen sen taakse, että sinulta voisi tulla mielenkiintoista ja hyvää toimintamateriaalia.

Oikolukua teksti kyllä tarvitsee. Monikaan sana ei ollut suoraan väärin kirjoitettu, mutta muuten oikeinkirjoituksessa on kohtalaisesti huomauttamista. Jos haluat lyhyeen tekstiin oikolukua-apua tai vinkkejä, voit pyytää niitä minulta yksityisviestillä. (Pidempikin teksti (romaanimittainenkin) onnistuu sopimuksen mukaan, jos tarvitset oikolukua esim. ennen kustannusyhtiöille lähettämistä tai ennen omakustanteen tekoa.)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Järjestys 
Zarnobil
July 30, 2021
Report this comment
Hei. Laitoin sähköpostiviestiä tai ainakin yritin. Sivu sanoi koko ajan, että jotain meni vikaan ja yritä uudelleen. Pahoittelut siis siitä jos tuli monta viestiä peräkkäin. Kiinnostuin oikoluku ehdotuksestasi.
In reply to an earlier comment
TarraLeguaani
August 15, 2021
Report this comment
Hei,

Huomasin nyt vasta, että olivat vastannut arvosteluuni. En ole saanut yksityisviestejä, enkä saanut lähetettyä sinulle viestiä. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen sannakk@luukku.com.
2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS