Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Piru sinut vieköön osat 17-20 2015-07-21 18:12:10 hansson
Arvosana 
 
4.0
hansson Arvostellut: hansson    July 21, 2015
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hei taas. Oli ihan karmivaa menoa lihakimpaleiden lennellessä, mutta itseäni kammottaa ehkä eniten kaikki eläintenteurastusjutut, ei niinkään ihmisten ;)
Jaakon kohtalo siis selvisi, tyly loppuhan tuo oli, vaikka hän ei vastaan taistellut. Oli jotenkin hienoa, kun Jaakko kielsi tehneensä syntiä ja tekisi saman uudestaan. Sellainen uho, kun tuntee olevansa oikeassa ja saatanaako te siitä tajuatte! :)

Tuntui ihan ymmärrettävältä, että tyyppi halusi kostonsa, vaikka tässä vaiheessa ei olekaan vielä tiedossa sitä tekoa, joka lopulta sai Jaakon kilahtamaan.

En oikein osaa sanoa mitä aavistelin tässä vaiheessa, Juha oli tehnyt jotakin, mutta mitä tarkalleen... ja ajattelin että ehkä Sinillä oli tunteita Jaakkoa kohtaan ja oliko hän ehkä pieniin päin kun piti suuria vaatteita...

Minuun vetosi ehkä eniten jostain syystä tuo kohta, jossa Matti muistelee käyneensä hirsipuun edessä katsomassa ystävänsä mätänevää ruumista. Itse varmaan fiilistelisin siihen vielä jotain tunteellista, miten yksinäiseltä Matista tuntuu kun kaveri antoi hirttää itsensä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 

August 07, 2015
Report this comment
Kiitos kommentistasi, oli kiva yllätys huomata että tätäkin juttua edelleen luetaan. :) Juuri oikeastaan tuollaista efektiä hainkin tuohon Jaakon uhoon, kiva kuulla että onnistuin siinä. Täytyy muuten varoittaa että jos tämä osio ällötti niin omalla vastuulla luet eteenpäin, tämä oli vielä aika pientä. :D

Helpottavaa kuulla, ettei vielä tässäkään vaiheessa koko kuvio ole ihan itsestään selvä, olin ihan varma, että viimeistään tämän osion jälkeen suurin osa lukijoista arvaisi jo mitä on tapahtunut.. Hyviä arvauksia kyllä ei siinä mitään, vähän toivoinkin että lukijalla olisi kuitenkin jonkinlainen ennakkoaavistus - ihan tietoisesti halusin viitata tiettyihin asioihin, mutta en liian ilmiselvästi.

Pitää ehkä tosiaan fiilistellä vähän enemmän vielä Jaakon kuolemaan liittyviä tunteita. Kiitos!
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS