Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Puusepän poika 2020-12-08 00:54:47 Oriodion
Arvosana 
 
3.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    December 08, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ihan kiva tällainen selvästi japanilaistyyliseen maailmaan sijoittuva samuraitarina. Juoni oli ihan toimiva, mutta aika peruskamaa, ei mitään hirveän yllätyksellistä tai erityistä.

Näissä pitemmissä tarinoissasi sanoisin että varmaan eniten voisi parantaa tekemällä hahmoista persoonallisempia ja mielenkiintoisempia. Nämä oli sillä lailla ihan ok, että kaikki täyttivät paikkansa tarinassa, mutta eivät mitenkään erityisesti painuneet mieleen.

Yksityiskohta, joka ainakin itselläni jäi tästä tarinasta eniten mieleen, oli Kaito Nun kivisilmä. En usko että kiven heittäminen silmään oikeasti menisi ihan noin, mutta mielenkiintoinen tapaus kuitenkin. :D

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Arska
February 12, 2021
Report this comment
Kiitos antamastasi palautteesta. Vilkasin tänne ja huomasin, etten tollouksissani ole huomannut huomioida antamaasi kommenttia. Pahoittelut siitä.

Juurikin noin, hahmoihin pitää saada enemmän persoonaa, jolloin niihin on helpompi saada elävyyttä. Tämä on jostakin vuosikymmenten takaa löydetty vanha tarinanpätkä, jota olen kirjoitushalujeni herätessä kehitellyt. Puutteita on ehkä enemmän kuin myöhemmin laadituissa. Ainakkin näin toivon.

Palautteena tämä on hyvä ja juuri sellainen, jota toivon saavani. Ne epäkohdat, joissa teksti, tai sen sisältö ei kulje, on nostettu esiin jolloin kirjoittajan on helpompi saada näkemys siitä, kuinka kirjoitettu kohtaa lukijan.

Iso kiitos jälleen.

---Arska---
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS