Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Petturin tarina 2019-05-11 09:35:03 boxo
Arvosana 
 
2.0
boxo Arvostellut: boxo    May 11, 2019
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Sait kaksi pistettä ihan siittä että olet jaksanut tehdä näin pirun pitkän tarinan. Siinä on mennyt kunnioitettava määrä aikaa kyllä.

Luin,(tai pakotin itseni lukemaan) tätä noin puoleenväliin, ja en edelleenkään tajunnut yhtään että mikä tässä on juonena? Tässä on (minun mielestäni) vain paljon ihme sekavia tapahtumia jotka eivät liity oikein mihinkään järkevään juonentapaiseen.

On myös jonkinverran ihmeellisiä epäloogisuuksia, kuten että Vestige vihaa pelaajia (siis mitä ihmeen Pelaajia?) vaikka on itsekkin pelaajaritari..??Mitä he pelaavat? en ymmärrä. Sitten Vestige sanoo syömingeissä lähtevänsä linnan kirjastoon lukemaan lisää lohikäärmeistä, vaikka linnassa ei edes ole kirjastoa, niin kukaan ei sano sitä hänelle.

Hän asuu "linnan parhaassa huoneessa jossa oli asunut myös suurkuningas" tai jokin. Ja tässä parhaassa huoneessa on vain sänky ja katajasta tehty työpöytä sekä yksi ikkuna vuorille päin ???
Hirveästi tulee koko ajan uusia nimiä, paikan nimiä jne ihan sekavuuteen asti.

No eniten ehkä siis kuitenkin alkoi häiritsemään se että mistään juonesta ei ole tietoakaan puolessavälissä tarinaa. On vain pieniä irrallisia tapahtumia siellä sun täällä ja paljon kerrontaa joka ei merkitse mitään.

Sori kun sanon mielipiteeni näin suoraan, ehkä en vain tajunnut sitä tarinan ajatusta. Kaikki jutut eivät aukene kaikille lukijoille tietenkään. Itse kun pidän selkeistä tarinoista joissa alkaa muodostumaan heti selkeä juoni, ja lukijan ei tarvitse ihmetellä että mitä tämä oikein tarkoittaa..

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS