Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Runot Ajankohtainen runo
QR-Code dieser Seite

Ajankohtainen runo Hot

LIUKASTELTU KOKOUKSESTA Onks meillä kokous vai väliinkö miitinki jää? Pitäiskö mun liukkaalla pitopaikkaan äheltää? Mä pelkään: ei pitopiikki riittävästi toimi vaan liukastuisin ja etenisin konttausvoimin… Oon epävarma ajasta vaan en paikasta. Kysyisinkö? Epäilyni tekstiviestein vetäjälle lähettäisinkö? Pohdin: hän kenties ulkomaanmatkalla vielä on. Ei tekstiviestin vastaanottokaan oo siellä maksuton…? Muistan: toinen tuttavani mulle kovasti kiukutteli, puhelikeskustelussa vallan tuittuisesti ärkenteli: siellä Afrikassa maltaat maksaa myös viesti vastaanotettu! Ei häntä ilahuttanut tervehdykseni humbuukiksi koettu. Nyt en tohdi tekstiviestiä kokouksen kutsujalle heittää en, vaikka tuskin hän minut kuitenkaan elävältä keittää. En halua haukkuja, en tahdo toruja! Mä meilin lähetän. Näin varman tiedon ajoissa haltuuni saada yritän… Ei kuulu vastausta. Aika kuluu. Enää en ehdi. Kokoukseen ei vie tie meikäakan tunnollisen, rehdin. Suututtaa, harmittaa … vaillan kiukuttaa. Myös mietityttää: miten tarkoin meitä palvelee moderni viestintätekniikka tää? Aamulla sitten sähköpostin avaan ja tavaan kokouksen vetäjän viestin. Se vie lamaan: oli minua odotettu miitinkiin tuohon. Hetkeksi vaipunen tässä murheen suohon. Aikakoneeseen voisinpa nyt loikkia, en tarvitsisi liukuesteitä, en lisävaloroikkia. Ei joutuis` itseäni enää joukonpetturiksi luulemaan vaan ärjykommentit mielipiteistäni kuulemaan!

Ylläpidon palaute

 
Ajankohtainen runo 2013-01-11 16:38:23 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    January 11, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei Naispaholainen!

Aikaisemmin sanoin, että en ymmärrä runoja ja pohdin sen johtuvan siitä, että ne ovat hyviä, eikä kapasiteettini riitä niitä käsittelemään! :D Kuitenkin ymmärsin runosi, mutta ymmärsin runosi sanoman, eikä se ainakaan huononna sitä!

Mielestäni mukavaa sanojen käyttöä ja sointuvaa riimittelyä! Pelkäsin hiemaan, että henkilö saisi potkut ja kyseessä olisi ollut elämääsi sijoittunut, tositapahtumiin pohjautuva runo, mutta onneksi tilanteesta selvittiin viiden minuutin punoituksella! :D

Olen joskus huomannut, että runoissa monesti loppuriimi olisi myös joka toisella rivillä tai kenties vain yksi / kappale, mutta sinulla on haettu rytmittely perättäisille riveille. En tiedä onko tämä huono asia, mutta näin kokemattomalle se osui silmään.

Kiitos runosta ja pahoittelut etten osaa siitä juuri mitään kunnollista sanoa!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Ajankohtainen runo 2013-01-08 10:26:54 Luinwen
Arvosana 
 
3.0
Luinwen Arvostellut: Luinwen    January 08, 2013
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS