Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Naisen kosketus
QR-Code dieser Seite

Naisen kosketus

NAISEN KOSKETUS

Eroottinen tarina


I


Oli jälleen lauantaipäivä ja minä istuin tutuksi tulleen kerrostalokaksion keittiössä pähkäi-lemässä englannin kotiläksyjä. Olin saapunut yksityisopettajani asunnolle jo varhain aamulla, jotta pääsisin omille reissuilleni hyvissä ajoin ennen iltapäivää. Ulkona oli kaunis aurinkoinen päivä, eikä tuo seikka ainakaan kohottanut muutoinkin niin kehnoa opiskelumotivaatiotani. Sellaisena kirkkaana helmikuun päivänä tuntui lähes synniltä möllöttää sisällä. Vilkaisin tuon tuostakin kaihoisasti ulos ja ajatukseni karkasivat vähän väliä jonnekin aivan muualle kuin englannin kielioppisääntöihin.
Olin ollut jokseenkin laiska koulunkävijä jo alaluokilla, mutta yläasteelle siirryttyä-ni tuo välinpitämättömyyteni oli kasvanut jo niin suureksi, että vanhempani olivat alkaneet pelätä toden teolla, saisinko lukuvuoden päättyessä jostakin aineesta ehdot vai joutuisin-ko pahimmassa tapauksessa jopa tuplaamaan seitsemännen luokan. Opiskelu oli minulle kuin tervanjuontia, ja olin kiinnostunut kaikesta muusta paitsi siitä toivottoman suurelta tuntuvasta teorian määrästä, jota opettajat yrittivät syöttää minulle väkisin koulus-sa. Olin käynyt lintsailemaan oppitunneilta ja harva se ilta olin karannut kotoa kavereitteni luokse aikaani tappamaan ja hauskaa pitämään. Kuinka paljon mukavampaa olikaan kruisailla naapurin Pekan mopolla hiekkateillä ja soramontuilla kuin tuskailla kirjoitus-pöydän äärellä joidenkin tympäisevien yhtälöiden ja polynomien parissa. Puhumattakaan siitä, kuinka paljon mielenkiintoisempaa oli lukea pornolehtien mieltä kiihdyttäviä juttuja kuin jotakin puisevan tuntuista uskonnon koealuetta…
Juuri noina aikoina me kirkonkylän pojat aloimme katsella tyttöjä sillä silmällä. Hankimme ”käsityölehtiä” toinen toistaan ihmeellisemmillä keinoilla ja lainailimme niitä tiuhaan tahtiin toisillemme. Usein kävi niinkin, ettei valintamyymälän lehtihyllystä varaste-tusta Jallusta tai Kallesta ollut parin viikon päästä jäljellä mitään muuta kuin läpeensä tahrautunut keskiaukeamakuva ja muutamia toisiinsa kiinni liimautuneita sivunriekaleita, kun suurella vaivalla saatu lehti oli tehnyt kierroksensa joka kaverin sängyn alla. Saimme sitten hysteerisiä naurukohtauksia, kun tiirailimme kattolampun valoa vasten, kenen naismallin tisuja edellinen lukija oli näpelöinyt eniten hikisillä sormillaan tai mihin pimpsanlevityskuvaan hänen spermansa olivat ruiskahtaneet.
Miehiset viettimme olivat puhjenneet täyteen kukkaansa, ja jokainen meistä kulmakunnan jätkistä janosi ensipanoaan niin kuin eritysselliin teljetty mielipuoli vapau-teen pääsemistään. Pillu oli aina mielessä!
Vieraat kielet tuottivat minulle eniten vaikeuksia koulussa. Kaikista muista oppiaineista selviydyin aina jotenkuten luontaisella lahjakkuudellani, koska eihän minun älyssäni kuitenkaan ollut mitään vikaa; opettajatkin olivat sanoneet minulle ties kuinka monta kertaa, että olisin pärjännyt kokeissa vähintään keskinkertaisesti, jos vain olisin viitsinyt paneutua tosissani koulunkäyntiin. Mutta eihän 13-vuotias pojankoltiainen tietenkään jaksanut tehdä yhtään mitään sellaisen asian eteen, joka ei häntä millään tavalla kiinnostanut. Olin vannonut itselleni, että hakeutuisin aikuisena johonkin niin käytännölliseen ammattiin, ettei minun tarvitsisi osata puhua sanaakaan mitään vierasta kieltä. Mottonani oli, että suomella ja savolla minun on selviydyttävä tässä elämässä.
Kielien lukemiseen liittyvästä asennevammaisuudestani oli kuitenkin seurannut lukuisia vaikeuksia ohdakkeisella opintielläni. Lopulta minulle oli tapahtunut niin surke-asti, että seiskaluokan joulutodistuksessani englannin numeronani oli ollut tylysti nelonen. Pian tämän jälkeen äitini oli hankkinut minulle yksityisopettajan, jonka opastuk-sella minun oli määrä pakertaa englannin kotiläksyjä ainakin sen verran, että siirtyisin seuraavana syksynä normaalisti luokalta toiselle. Moisen määräyksen kuultuani olin aluksi tietenkin yrittänyt laittaa hanttiin kaikin keinoin, mutta sillä kerralla vanhempani eivät olleet kuunnelleet lainkaan selityksiäni vaan olivat suorastaan raahanneet minun opettajatädin luokse.

* * *

Uusi opettajani oli nimeltään Leena. Leenalla ei ollut kasvatustieteellisiin opintoihin pohjautuvaa kielten lehtorin pätevyyttä, mutta silti hän osasi puhua ja kirjoittaa sujuvasti ainakin neljää vierasta kieltä, koska hän matkusteli usein ulkomailla ja kehitti koko ajan omaa kielitaitoaan säännöllisen itseopiskelun avulla. Leena oli iältään vähän yli 30-vuotias. Ulkonäkönsä puolesta hän olisi varmaan kelvannut melkein miehelle kuin miehelle, mutta jostakin kumman syystä hän oli kuitenkin jäänyt vanhaksi piiaksi – ehkä se oli hänen tietoinen valintansa, mene ja tiedä.
Leenalla oli paksut mustat hiukset, jotka kiertyivät varsin viehättävästi hänen kaulansa ympärille, kun hän kumartui vierelleni tarkastamaan tekemiäni lauseharjoituk-sia ja sanaristikoita. Hänen paitansa alla pullottivat hyvin täyteläisen näköiset rinnat ja muutenkin hänen lyhyt vartalonsa oli melko rehevän oloinen. Hänen muhkea pyllynsä tärähteli mukavasti askelten tahdissa ja hänen vyötäröllään näytti olevan aivan selvät jenkkakahvat, joihin moni mies olisi varmaan mielihyvin takertunut kiinni, vaikka ne eivät sopineetkaan yhteen silloisten kauneusihanteiden kanssa; xl-kokoisten naisten missiki-soja ei nimittäin ollut silloin vielä keksitty. Opettajatätini kasvotkin olivat varsin somat ja hänen lempeää hymyään koristi aina hillitty ja huoliteltu meikkaus.
Olin pannut merkille Leenan suloisen ulkomuodon ja miellyttävän käytöksen jo ensimmäisellä opetuskerralla, mutta en silti ollut ihastunut häneen sen kummemmin. Olin vain kiroillut mielessäni menetettyä vapaa-aikaani, ja siksi tuon ihanan kypsän naaraankaan läsnäolo ei ollut herättänyt sisimmässäni niitä kutkuttavan kivoja väristyk-siä, joita yleensä tuolloin koin vetävännäköisten naisten lähellä ollessani. Muutoin niin terhakasti sojottava pikkuheppinikin oli lakannut tyystin toimimasta lauantaipäivinä, vaikka sen vierellä leijaili kerrassaan uhkea opettajatäti melkein kuin tyrkyllä.
Sivistyneenä maailmankansalaisena Leena pystyi säilyttämään ulkoisen käyttäy-tymisensä asialinjoilla, mutta toisin oli ilmeisesti laita hänen alapäänsä kanssa, koska monet hänen eleensä ja ilmeensä saivat minut suorastaan hämmentymään. Minulta ei jäänyt huomaamatta, että Leena kihnutteli usein reisiään yhteen, kun hän istui minua vastapäätä keittiön pöydän toisella puolella. Hän tuijotti minua toisinaan kiusallisen kauan ja merkillisen tutkivasti ja tuntui silloin olevan aivan muissa maailmoissa, vaikka saattoikin samalla selittää minulle jotakin sivulauseen sanajärjestystä tai epämääräisen artikkelin käyttöä. Ja kun hän milloin istahti vierelleni, hän sovitti leveän ahterinsa aina sillä tavalla penkille, että vartalomme koskettivat väkisin toisiaan. Kerran pakenin aivan penkin päähän asti, mutta silloinkin sain tuntea kyljessäni pehmeän tönäisyn, kun Leena riensi avuliaasti teroittamaan lyijykynääni.
Olin niin tavattoman nuori ja kokematon, etten vielä osannut lukea rivien välistä naisen todellisia ajatuksia. En osannut tehdä mitään päätelmiä Leenan levottomista liikkeistä ja läpitunkeutuvista katseista. En vielä tiennyt, ettei nainen koskaan ehdota miehelle suoraan seksiä vaan että hän tuo sen aina ilmi jollakin epäsuoralla tavalla, sanattomilla viesteillään tai kehonsa kielellä. Olin siksi vain tavattoman ihmeissäni, kun Leenan suusta purkautui yskäisyyn peiteltyjä kaipaavia huokauksia. Haistoin usein, että opettajatätini hameen alta kantautui sieraimiini pistävä ja voimakas sillin tuoksu, mutta tuotakaan seikkaa en osannut tulkita oikein. Itse asiassa Leenan haarojen välistä kulkeutuva tuoksu tuntui minusta aluksi suorastaan vastenmieliseltä, vaikka sen tarkoi-tuksena olikin saada sulounessaan uinuvat hormonini hyrräämään.
Olin typerys, enkä ymmärtänyt leikin juonesta höykäsen pöläystäkään. Istuin vain tuskaillen oppikirjan äärellä, vaikka opettajatätini olisi useinkin tahtonut jutella jostakin aivan muusta kuin koulunkäynnistä. En osannut edes pohtia sellaista vaihtoehtoa, että naisenkin lihalliset mielihalut saattoivat olla niin kovat, että ne pystyivät saavuttamaan täydellisen selkävoiton hänen elinyhteisönsä ja yliminänsä asettamista moraalissään-nöistä. Mutta sitten koitti tuo eräs helmikuinen lauantai, joka muutti tapahtumien kulun täysin toiseen suuntaan…


II


Leena oli juuri kuulustellut minulta englannin kielen epäsäännöllisiä verbejä ja oli melko yllättynyt, kun olin kerrankin muistanut jotain muutakin kuin do- ja make-verbien aika-muodot. Noita asioita oli jauhettu niin paljon edellisellä enkun tunnilla, että minunkin välinpitämättömiin korviini oli tarttunut vahingossa jotain muutakin kuin käytävältä kantautuvat tyttöjen kiljahdukset.
- Hienoa Janne! Opithan sinä vaikka mitä, kunhan vain viitsit hieman yrittää, Leena sanoi innostuneesti ja taputti minua äidillisesti olkapäälle.
Säpsähdin hieman Leenan kosketuksesta, mutta ei se pahaltakaan tuntunut. Sain kuitenkin kohta yllättyä vielä enemmän, kun Leena yhtäkkiä painautui aivan kiinni kylkeeni ja kutitti minua kevyesti leuan alta pehmeällä kädellään.
- Voi sinua pikkuveijaria… Pojalla olisi päätä opiskella, mutta silti hän vain viittaa kintaalla koko koulunkäynnille. Sinulla taitaa pyöriä mielessä aivan muut asiat? Taidat vain ajatella tyttöjä… Heh heh…
En ollut teini-ikäisenäkään ujo hyssykkä, mutta tässä tilanteessa koin oloni varsin kiusaantuneeksi. Olin kiukutellut Leenallekin kuin pahainen riiviö, mutta silti hän suhtautui minuun näin lempeästi. Se tuntui käsittämättömältä, sillä yleensä käytökseni herätti opettajissa vain ärtymystä. Kovin kauan en kuitenkaan ehtinyt hämmästellä opettajatätini kummallisia eleitä, koska jo seuraavana hetkenä hän käytti huuliaan poskellani ja tarttui minua kädestä, jotta nousisin seisaalleen. Mielessäni käväisi, aikoiko Leena saattaa minut jonnekin, mutta ei hän sentään vielä tehnyt niin radikaalia ratkaisua.
- Eiköhän tämä opiskelu ala jo riittämään tältä päivältä. Juodaanko vaikka pulla-kahvit ja jutellaan samalla ensi lauantain ohjelmasta? Leena ehdotti.
Olin punastunut saamastani pikasuukosta, enkä osannut kuin murahtaa jonkin myöntävän sanan. Leena sen sijaan puhua pälpätti yhtä luontevasti kuin aina ennenkin ja tuntui suorastaan hykertelevän mielessään, kun minä olin niin neuvoton ja sanaton. Muutamalla lempeällä naisen eleellä hän oli murtanut murrosikäisen haistattelijan imagoni, jonka taakse olin voinut aikaisemmin häneltä piiloutua. Hän oli nähnyt ratkaise-van kohdan tarkoin varjellusta herkästä ja epävarmasta puolestani ja pystyi nyt ohjaile-maan minua mielensä mukaan.
- Voit käydä tässä välissä pissalla, jos on tarvetta. Osaat kai jo käydä yksin vessassa? Vai tarvitsetko pitelijän…? Leena lausui kuin ohimennen ja naurahti niin härnäävästi, etten kertakaikkiaan voinut enää katsoa häntä silmiin.
Virtsarakkoni oli lähes tyhjä, mutta livahdin silti vessaan. Olin kerrassaan ymmäl-läni Leenan omituisista vihjauksista, ja minusta tuntui vahvasti siltä, että minun pitäisi saada olla hetki aivan yksin. Olin sekaisin Leenan äkillisistä lähentelyistä, enkä todella-kaan tiennyt, kuinka minun olisi pitänyt suhtautua tuohon kypsään ja kokeneelta vaikut-tavaan naaraaseen. Aikaisemmat kokemukseni tytöistä rajoittuivat muutamiin hätäisiin kähmintöihin ja joihinkin epämääräisiin pikkupusuihin. Olin siksi hieman peloissanikin, kun avasin vessan oven ja tepastelin pöntölle.
Toimitin asiani alta aikayksikön ja siirryin peilin eteen pesemään käsiäni. Hengi-tykseni rauhoittui hieman, kun kylmä vesi hyväili hikisiä kämmeniäni. Levoton mielentila-ni ei kuitenkaan ehtinyt tasaantua kovinkaan paljon, koska opettajatätini eroottinen vetovoima huokui käymälän seinien sisäpuolellakin. Peiliin katsoessani viettelykset suorastaan syöksyivät päälleni.
Peilikaapin toinen ovi oli juuri sen verran raollaan, etten voinut olla huomaamatta alimmalla hyllyllä lojuvaa hieromasauvaa. Avasin kaapin ovea varovasti enemmän auki ja näin hyllyllä kaikenlaisia muitakin mielenkiintoisia esineitä: liukuvoideputkilon, kondomi-paketin, anustapin ja sen sellaista. Niin kokematon pikkupoika kuin olinkin, tiesin jo ainakin suurin piirtein, mihin tarkoituksiin tuollaisia välineitä käytettiin. Ahkerana pimppi-lehtien lukijana tiesin yhtä sun toista naisen salaperäisestä viettielämästä, vaikken vielä ollutkaan päässyt opiskelemaan noita asioita käytännössä.
Mieleeni juolahti, että vasta edellisenä iltana olin nähnyt erään pornolehden värikkäällä mainossivulla aivan samanlaisen tekopeniksen, mikä Leenallakin oli peili-kaapissaan: se oli vaaleanpunainen väriltään ja ainakin 20 senttimetriä pitkä. Silitin hitaasti pippelinkorvikkeen nihkeää pintaa ja tunsin sormenpäissäni, että siinä oli aivan samanlaisia pullottavia suonia ja kiemurtelevia poimuja kuin oikeassakin mulkussa erektiotilassa. Minusta tuntui jotenkin uskomattomalta, että oma opettajatätini oli hankki-nut sellaisen surisevan ja tärisevän leikkikalun itselleen. Että tuttuakin tutumpi Leena tyydytti itseään ja vieläpä oikein apuvälineiden kanssa!
Olin elänyt siihen asti sellaisessa lapsellisessa uskossa, että masturbointi oli lähinnä vain poikien ja miesten hommia. Dildot ja kaikki muutkin naisten seksilelut olin aina yhdistänyt mielessäni joihinkin suurkaupungeissa eläviin ilotyttöihin tai sitten joihinkin varakkaiden liikemiesten salarakastajattariin. Nyt tuo typerä käsitykseni kuiten-kin murtui täydellisesti, kun näin aivan omin silmin, että samassa kirkonkylässä asuvalla ikäneidollakin oli kaikesta päätellen varsin voimakkaat himot ja halut.
Teinipojan epäröintini alkoi haihtua ja koin tilanteen koko ajan yhä kiihottavam-pana. Aloin jo kuvitella, milloin pullealihainen opettajatätini oli viimeksi survonut tekomu-naa haarojensa väliin - ehkäpä vain hetkeä ennen oppituntimme alkamista…? Huomasin myös pohtivani, oliko Leena muistanut pestä dildonsa viimeisen käyttökerran jälkeen vai oliko kumipampun pinnalla yhäkin hänen alapäänsä eritteitä.

* * *

Olin jo ottamassa hieromasauvaa käteeni, mutta juuri silloin silmiini sattui vieläkin mielenkiintoisempaa katseltavaa. Lavuaarin vierellä oli korkeahko likavaatekori, jonka kansi oli niin paljon auki, ettei korin sisältöä voinut mitenkään olla huomaamatta, jos katse vain vähänkin kääntyi siihen suuntaan. Sydämeni kävi jyskyttämään kiivaasti, kun katsoin päällimmäisenä lojuvia käytettyjä alushousuja ja rintaliivejä. Ne olivat kerrassaan kiihottavan näköisiä vaatekappaleita, enkä voinut välttyä ajattelemasta, kuinka suloisia naisen elimiä nuo pitsireunaiset kangaspalaset olivatkaan allensa peittäneet.
Lamaantunut Pikku-Jannekin pomppasi oitis pystyyn, enkä oikein edes tajunnut, kun oikea käteni oli jo hakeutunut avaamaan farkkujeni vetoketjua. Laskin housut nilkkoihin asti ja kävin samoin tein vetelemään heppini esinahkaa edestakaisin. Kaappa-sin likavaatekorista yhdet pikkupöksyt ja nuuhkaisin niitä niin malttamattomasti, että polvenikin aivan vapisivat.
Hihkaisin mielessäni, koska Leenan vaaleansiniset pikkarit olivat todellakin käytetyn tuntuiset. Housujen etuosa oli hieman kostea ja pimpin kohdalla oli jotain kovettunutta töhnää ja muutama pisara kuivunutta vertakin. Pöksyjen takapuolella oli aivan selvä kakkatahra, mutta olin niin kiimoissani pikkareiden huumaavista tuoksuista, etten antanut niin pienen sivuseikan millään tavalla pilata nautintoani.
Kuinka suloisenmuikea tuoksu se olikaan, kun kaikki aikuisen naisen lem-menonkalossa muhineet liemet ja limat olivat oikein liimautuneet ohueen kankaaseen… Järjellä ajatellen minun olisi pitänyt oksentaa sellaisesta virtsan- ja ulosteensekaisesta väkevästä lemusta, mutta senhän tiesin jo entuudestaan, ettei älyllisellä ajattelulla ollut kovinkaan paljon yhteistä tekemistä seksuaalisten mielihalujen kanssa. Olin nähnyt lukuisia kertoja, kuinka kissat ja koirat haistelivat toistensa perseitä ja jätöksiä, enkä näköjään itse ollut tässä asiassa yhtään eläintä kummempi.
Runkkasin yhä lujemmin ja ajattelin hekumoiden, kuinka Leenan pimppilihat ja peppureikä olivat hieroutuneet kasvojeni päällä olevaa kangasta vasten. Nuuhkin ja nuoleskelin pimperon kohtaa syvästi huokaillen ja olin menettää itsehillintäni aivan täysin, kun kiivaasti lipovaan kieleeni tarttui pari mustaa karvaa – niiden oli pakko olla opettajatätini häpykarvoja! Silkinsileisiin nimettömiin painetut punaiset sydämenkuvatkin näyttivät omituisen kiihottavilta, ja ne herättivät sisimmässäni suoranaisia rakastumisen tunteitakin ikiomaa opeani kohtaan.
Palleissani kihelmöi jo niin enteilevästi, että tiesin purkautumiseni koittavan hetkenä minä hyvänsä. Hyväilin kulliani pitkillä hartailla vedoilla, enkä varmaankaan olisi enää kuullut enkä nähnyt mitään, vaikka koko maailma olisi palanut ilmiliekeissä ympäril-läni. Valmistauduin siementeni lentämiseen ohjaamalla heppini lavuaarin reunalle. Päätin antaa palaa täysillä. Mutta juuri kun orgasmi meinasi käydä ravistelemaan keski-vartaloani, tunsin olkapäälläni kevyen kosketuksen: Leena seisoi takanani ja tuijotti minua peilin kautta suoraan silmiin.


III


Muutamien ensimmäisten sekuntien aikana en oikein edes tajunnut, missä parhaillaan olin ja kuinka nolosti minulle oli tapahtunut. Aikuinen nainen oli nähnyt masturbointini, ja minä vain haukoin henkeä hölmistyneenä. Siihen mennessä kukaan toinen ihminen ei ollut nähnyt edes seisovaa kulliani ja olin kyllä aina pitänyt tarkan huolen, etteivät intiimit iltapuuhasteluni paljastuneet vahingossakaan ulkopuolisille. Nyt olin kuitenkin kärähtä-nyt aivan rysän päältä ja vieläpä kaikkein kriittisimmässä runkkauksen vaiheessa. Farkut roikkuivat polvissani ja Leenan likaiset pikkupöksytkin olivat vielä neuvottomissa käsis-säni; se nyt vielä olisi puuttunut, että Leena olisi nähnyt siemensyöksynikin!
Äkillinen avuttomuuteni ei kuitenkaan kestänyt kuin muutaman silmänräpäyk-sen. Näin peilistä, että Leenan kasvoille oli ilmestynyt utelias virnistys, enkä sillä hetkellä todellakaan tahtonut, että hän olisi tullut kurkkimaan olkani yli pystyssä tököttävää veitikkaani. Tempaisin farkut ylös yhdellä rajulla riuhtaisulla ja heitin pikkarit takaisin likavaatekoriin. Mutta kun käännyin kannoillani ja yritin rynnätä vessasta ulos, törmäsin oikopäätä opettajatätini pehmoiseen ja täyteläiseen syliin. Hän levitti kätensä eteeni, eikä minulle jäänyt mitään mahdollisuutta luikkia karkuun muutoinkin niin ahtaasta oviaukos-ta. Pakenin nurkkaan ja tuijotin häpeissäni lattian vaaleanruskeaa klinkkerilaatoitusta. Kunpa lattia olisikin haljennut allani ja niellyt minut syövereihinsä…
- En muistanut Janne kertoa sinulle, että wc:n oven lukko on hajonnut. Enhän olisi muuten päässyt tänne sisälle… Viivyit täällä niin kauan, että minua kävi jo huolestut-tamaan onko sinulle sattunut jotain. Tuli mieleeni, jos olet vaikka liukastunut lattialla ja lyönyt pääsi seinään. Kun tuo laatoitus on aika liukas suihkussa käymisen jälkeen… Anteeksi vain jos keskeytin jotain…
Leenan ääni tuntui kantautuvan jostain kaukaisuudesta, mutta laitoin silti merkille, että se kuulosti jotenkin luonnottoman rauhalliselta: aivan kuin opettajatätini olisi nähnyt juuri sellaisen tilanteen, mitä oli jo tiennyt ennalta odottaa. Hän puhui jotain muutakin, ja minä höristin korviani yhä enemmän.
Leenan selitykset äkillisestä vessaan tulemisesta eivät kuulostaneet kovin uskottavilta, ja siksi mieleeni syöksyi ensimmäisen kerran epäilys, olivatko kaikki äskeiset tapahtumat etukäteen järjestettyjä. Lattia nimittäin oli täysin kuiva, eikä suihkua varmaan-kaan ollut käytetty kertaakaan koko päivän aikana. Toisaalta olisin voinut vaikka vannoa, että olin lukinnut vessan oven heti sisälle tultuani. Ja sitä taas en uskonut alkuunkaan, että lukko olisi ollut mukamas rikki, koska eihän wc-nuppi olisi muuten niin selvästi napsahtanut kiinni. Ainoa vaihtoehto siis oli, että viekas opettajatätini oli hiipinyt äänet-tömästi oven taakse ja että hän oli tiirikoinut sen auki jollakin sopivalla metalliesineellä, kuten esimerkiksi pienellä ruuvimeisselillä. Tiesin itsekin, kuinka helppoa tavalliseen käymälään oli murtautua, koska ala-asteella meidän rasavillien kauhukakaroiden suu-rimpia huveja oli ollut murtautua tyttöjen vessaan kesken tarpeiden teon.
Entäpä sitten peilikaapin hyllyyn jätetyt seksilelut ja likavaatekorissa lojuvat pikkarit ja rintsikat? Olinko nähnyt nekin aivan sattumalta?
En ehtinyt pohtia Leenan motiiveja kuin lyhyen tovin, koska jo seuraavana hetkenä hän käveli eteeni ja halasi minua. Suljin silmäni, eikä minua enää nolottanut aivan niin paljon, kun hän kietoi kätensä oikein lujasti hoikan vartaloni ympärille. Minun ei tarvinnut enää nähdä hänen katsettaan, ja siksi varmaan tunsin niin suurta helpotusta.
- Voi Janne-kulta… Kyllä minä tiedän, mitä sinä olit äsken tekemässä. Älä pelkää, en kerro siitä kenellekään, Leena kuiskutteli korvaani ja puristi uumaansa yhä tiukemmin kehoani vasten.
Pamppuni seisoi vasemmassa lahkeessani lähes räjähtämäisillään, enkä osannut kuin vikistä jännittyneesti, kun tuon lihaisan nartun kädet ja jalat hyväilivät kiivaasti hentoa teinipojan vartaloani. Pidin silmäni kiinni ja antauduin virran vietäväksi. Leena tuntui tietävän mitä hän tahtoi, ja minusta tuntui jotenkin autuaallisen levolliselta vaipua ilman mitään ehtoja hänen uhrikseen.
Käperryin aivan sykkyrälle ja annoin Leenan vapaasti suudella poskiani ja huuliani. Tunsin kasvoillani hänen kuuman ja huohottavan hengityksensä ja voihkaisin kivunsekaisesta nautinnosta, kun hänen ahnaat hampaansa näykkivät leikittelevästi korvannipukoitani. Olin sananmukaisesti kuin nurkkaan ajettu saalis.
- Ooh Janne… Ei Leena-täti tee sinulle mitään pahaa. Kyllä minä ymmärrän, mikä asia teillä nuorilla pojilla pyörii koko ajan mielessä tuossa iässä. Et ole enää lapsi. Pippelisi on jo karvoittunut ja se jämähtää pystyyn vähän väliä… Kaipaat jo naisen läheisyyttä. Etkö kaipaakin Janne-kulta?
Olin painautunut kumarampaan asentoon, enkä voinut vastata opettajatädilleni mitään, koska hänen muhkea rintavarustuksensa peitti suuni kokonaan. Jouduin hengittämään pelkästään nenän kautta ja pelkäsin aika ajoin jopa tukehtuvani, kun nuo kimmoisat puolipallot vyöryivät edestakaisin kasvojeni päällä. Oloni oli silti varsin mukava, kun imin keuhkoihini hänen kehonsa raukaisevaa lämpöä. Minäkin tomppeli jo tajusin, mikä oli pelin nimi.

* * *

Maltoin tuskin odottaa, milloin saisin nähdä opettajatätini aivan ilkosillaan. Jos hänen vartalonsa tuntui jo näin ihanalta vaatteiden läpi tunnusteltuna, niin kuinkahan ihanalta se mahtaisikaan tuntua, kun hänen päällänsä ei olisi rihmankiertämääkään…? Käteni hapuilivat Leenan pakaroilla ja toinen jalkateräni nosti hänen pitkähelmaista hamettaan ylöspäin. Olin jo viemässä sormiani hänen löysän paitansa alle, mutta silloin hän yhtäk-kiä irrottautui minusta ja kävi availemaan housujani.
- Älähän hätäile poikaseni, sillä meillä on koko pitkä päivä aikaa tutustua toisiim-me… Mitään kiirettä ei ole. Jos menee iltamyöhälle, voit selittää äidillesi että perehdyimme oikein syvällisesti englannin kielen kaikkiin kummallisuuksiin. Voit sanoa, että Leena-täti antoi sinulle oikein perusteellista opetusta… kaikenkattavat pohjatiedot koko tulevaan elämääsi… Huomaatko Janne, kuinka hauskaa ja kiinnostavaa tämä kielten opiskelukin voi olla? Heh heh…
Kuuntelin opettajatätiäni typerästi hymyillen, enkä osannut tehdä muutakaan kuin antautua jälleen hänen vietäväkseen. Ei kai minulla sitten ollut tulenpalavaa hoppua saada häneltä vaatteita pois, kun hän kerta noin selvästi antoi ymmärtää olevan-sa valmis monen tunnin pituisiin orgioihin?
Pelkkä ajatuskin iltapäivän tapahtumista oli niin kiihdyttävä, että mulkkunikin aivan pomppasi pari kertaa ylös ja alas pelkästä innosta. Leenakin huomasi sen, koska hän oli jo riisunut alapääni paljaaksi; muutamalla kokeneen munahaukan sukkelalla liikkeellä hän oli vapauttanut elimeni farkkujen painostavasta puristuksesta. Minä olin vain nostellut koipiani käskyjen mukaan, kun vaatekappale toisensa perään oli lentänyt Leenan olan yli vessan lattialle.
Leena katsoi ilmeisen kiinnostuneena itsestään nytkähtelevää keppiäni ja naurahti jälleen kiusoittelevasti.
- Sinullahan taitaa olla telekineettisiä kykyjä, kun saat nappulasi liikkumaan pelkällä ajatuksen voimalla? Aah… Onpa sinulla aika mukava tappi täällä haarojesi välissä… Niin suloinen ja kaunis nuoren pojan tuppikulli, että voisin vaikka syödä sen… nam nam… Se ei varmaankaan ole vielä päässyt vierailemaan kenenkään tytön pimpis-sä?
- Ei ole. Joko me kohta mennään sänkyyn? Saat viedä poikuuteni Leena rakas! huokaisin hieman hermostuneesti, koska enhän kuitenkaan täysin käsittänyt opettajatä-tini aikailua, vaikka se niin kutkuttavan jännittävältä tuntuikin.
Leena pudisti kieltävästi päätään ja suuteli minua kevyesti otsalle. Hän otti paidankin päältäni ja katsoi jonkin aikaa täysin alastonta vartaloani.
Minulle muistui mieleen, että vain paria viikkoa aikaisemmin olin myös seisonut nakusillani aikuisen naisen edessä. Tuolloin kouluterveydenhoitaja oli pitänyt minulle vuosittaisen rutiinitarkastuksensa. Hän oli mitannut pituuteni ja painoni ja oli samalla katsonut ja kokeillut, oliko kikkelini kehittynyt normaalisti. Koulumme terveydenhoitaja oli melkein eläkeikäinen yrmeä rouva, enkä siksi ollut tuntenut häntä kohtaan mitään eroottista vetoa, vaikka hän olikin romplannut muniani suuntaan jos toiseenkin siniset kumihanskat käsissään. Tilanteen asetelma oli kuitenkin tuntunut minusta omituisen kiihottavalta: se että minä olin seisoa nököttänyt ujona ja ilkosillani kypsän naaraan tutkittavana. Olin kuvitellut itseni avuttomaksi seksiorjaksi, jota karkeaotteinen piiskaaja-nainen komentelee ja nöyryyttää omien kummallisten oikkujensa mukaan. Sekin oli tuntunut jotenkin kiehtovalta ajatukselta, että valtiattarellani olisi kaikki vaatteet päällään, vaikka minä olisin täysin alastomana.
Jos kikkelin tarkastaminen olisi kestänyt vähänkään kauemmin, se olisi varmaan-kin jäykistynyt kivikovaksi, koska olin jo käynyt vaistomaisesti kuvittelemaan että kurttu-nahkaisen ja työhönsä leipäätyneen terkkarin tilalla olisikin ollut joku nuorempi ja kauniimpi nainen. Nyt tuo fantasiani oli sitten toteutunut… Minun täytyi melkein nipistää itseäni, koska enhän olisi voinut koskaan uskoa, millaisiin leikkeihin Leena minut johdattaisi. Saatoin jo onnitella itseäni, etten ollut nukkunut aamulla rokuliin.
Pidin silmiäni hetken kiinni ja avasin ne uudestaan vain varmistuakseni, etten taatusti nähnyt unta. Eikä se ihana näkymä ollut minnekään kadonnut: opettajatätini silmäili yhäkin paljaita ruumiinosiani ja hymyili itsekseen. Juuri tuo Leenan arvoitukselli-nen hymy sai malttamattomuuteni jälleen heräämään:
- Ota sinäkin kaikki vaatteet pois päältäsi. Tahdon nähdä sinut alastomana! Tahdon nähdä sinun pillusi ja tissisi…
Leena heilutti sormeaan toruvasti ilmassa ja laskeutui kontalleen eteeni. Ajattelin toiveikkaasti, kokisinko nyt ensimmäisen suihinottoni, mutta vielä ei ollut sen aika, koska Leena tahtoi tehdä työnsä järjestelmällisesti yksi askel kerrallaan. Hänen kasvonsa melkein hipoivat mulkkuani ja vaikutti aivan siltä niin kuin hän olisi tieten tahtoen kiusannut itseään pitkittämällä tulevia nautintojamme mahdollisimman kauan. Hän avasi suunsa ja lipoi kielellä huuliaan terskani edessä, joka oli paisunut aivan siniseksi ja kiiltäväksi eläimellisestä kiimastani. Virtsaputken suulla oli kirkas pieni pisara, joka oli kuin pikkuruinen kallisarvoinen helmi.
Leena kohotti katsettaan ylöspäin ja katsoi minua ymmärtäväisesti.
- Janne rakas kyllä minä näen, kuinka kovat paineet sinulla on palleissasi. Kun touhutipatkin jo valuvat ulos… Mutta jos sinä nyt ottaisit minut, ei sinusta olisi minulle mitään iloa, koska laukeaisit jo parin työnnön jälkeen. Sinun häntäsi käy nyt liian kuu-mana… Siemenvarastosi täytyy tyhjentää ennen kuin aloitamme tosi toimet… Teetkö sen itse vai tahdotko että minä teen sen puolestasi?
Leenan kysymys oli täysin muodollinen, koska hänen kätensä jo tekivät johdatte-levia liikkeitä heppini ympärillä. Silitin hänen tuuheita hiuksiaan ja tyrkkäsin lannettani eteenpäin.
- Tee sinä se minulle…
- Sitähän minäkin. Mielelläni otan sinulta tyhjät pois, vaikka toki osaisit sen itsekin tehdä. Mutta se tuntuu sinusta aivan toisenlaiselta, kun nainen tekee sen sinulle… paljon vaikeammalta mutta samalla myös paljon paremmalta… On sellainen kiva jännitys, milloin spermat ruiskahtavat. Jos tumputtaisit itse, se tapahtuisi liian helposti ja ennen kaikkea aivan liian nopeasti. Kun minä teen sen sinulle, saat seikkailla kuin vuoristora-dassa kiduttavasta epävarmuudesta nautinnon huipulle… ja lopulta onnen täyttymyk-seen…

* * *

Leena ei tainnut todellakaan olla mikään eilisen teeren poika näissä hommissa, koska hänen aavistuksensa Pikku-Jannen tulevista tuntemuksista pitivät täysin paikkansa. Niin kiimainen kuin olinkin, pirullinen epävarmuus oli vähällä saada minusta yliotteen, kun Leena lopultakin tarttui siittimeeni. Yhtäkkiä vain tajusin kauhukseni, että olin auttamat-tomasti ensikertalainen tällaisissa puuhissa. Kullinikin pehmeni selvästi, kun naisen sileä kämmen takertui sen tyveen kiinni.
Otsalleni nousi tuskallisia hikipisaroita ja sydämeni lyönnit kiihtyivät. Leena suuteli kevyesti heppiäni ja jutteli minulle rauhoittelevasti:
- Älä hermoile… Kaikki sujuu hyvin, kun et hätäile yhtään. En minä ole ensim-mäistä kertaa pappia kyydissä. Rentoudu ja nautiskele vain…
Ajattelin hetken aivan muita asioita ja siirsin sitten katseeni haarojeni väliin. Leena veteli esinahkaani hitaasti edestakaisin ja mumisi itsekseen. Hänen toinen kätensä alkoi hyväillä kiveksiäni. Tunsin, kuinka lämpimät sormenpäät painoivat pieniä pallukoitani syvemmälle ja kuinka ne muljahtelivat pussieni sisällä niin kuin vaseliinilla rasvatut teräskuulat. Tunsin alavatsassani vihlaisevan kipuaallon, mutta jo toisena hetkenä tuo merkillinen väristys sai lantioni nytkähtelemään.
Voihkaisin raukeasti ja vein käteni opettajatätini olkapäille. Hänen taitavat kätensä jatkoivat vakaata työskentelyään alapäässäni, ja minun sekavassa mielessäni kävi koko ajan kuumeinen taistelu kahden piinaavan tunteen välillä: pääsisinkö nautin-non huipulle asti vai jäisinkö kenties matkan varrelle. Se oli todellakin yhtä vuoristoradas-sa matkustamista niin kuin Leena oli ennustanutkin.
Mutta mitä kauemmin Leena minun keppiäni veivasi, sitä ihanammalta se alkoi minusta tuntua. Vaikutti aivan siltä niin kuin hän olisi osannut lukea ajatuksiani, koska välillä hän kiihdytti ja välillä taas hidasti runkkaamisen tahtia. Hän teki sen täysin mieli-alojeni mukaan, ja vähän kerrallaan epäonnistumisen pelkoni alkoi väistyä taka-alalle. Katsoin lähes huumaantuneena hänen himokkaita silmiään ja kiihotuin suunnattomasti näkemästäni. Kuinka hänen sormensa puristelivat supistuneita pallejani ja kuinka kiristynyt esinahkani liukui yhä kiihkeämmällä nopeudella hänen hikisen kouransa sisällä.
Pippelinpääni turposi Leenan käsittelyssä ylikypsää mansikkaa muistuttavaksi muhkuraiseksi nupiksi ja sen herkät ja teräväpiirteiset reunukset imivät hänen sormen-päistään niin mukavia sykäyksiä, että virtsaputkestani alkoi valua kirkasta nektaria melkein jatkuvalla syötöllä. Kelpasipa minun katsella, kuinka sinertävänkiiltävästä terskastani virtasi kimaltelevaa nestettä naaraani käsivarrelle niin kuin pienenä keväise-nä purona. Mutta vieläkin kiihottavampaa oli kuunnella narttuni rivoja huokauksia, kun hän alkoi hinkata orastavaa miehisyyden merkkiäni lähes mielipuolisesti:
- Oi Janne! Anna spermasi lentää minun kasvoilleni. Tahdon pumpata sinun neitseelliset siemenesi! Tahdon maistella palliesi tuottamaa hedelmällistä ainetta! Sinulla on niin ihana kyrpä… ihana nuoren pojan tuppikulli… Saat työntää sen kohta märkään vittuuni… Minun vittuni odottaa sinun kyrpääsi. Mutta sitä ennen sinun täytyy tyhjentää varastosi minun päälleni. Anna sen tulla Janne! Anna sperman ruiskahtaa! Sen jälkeen pääset poikuudestasi eroon. Lupaan sen sinulle. Meillä on koko päivä aikaa… monta ihanaa tuntia edessä… Ooh Janne-kulta…!
Kuulosti aivan epätodelliselta, että muutoin niin sivistynyt ja hienotunteinen opet-tajatätini päästeli suustaan noin karkeita sanoja ja ilmauksia. Hän oli muuttunut koko-naan toiseksi persoonaksi, ja nyt hänen kielenkäyttönsä oli jo sitä luokkaa, että varmaan moni linnankundikin olisi kuunnellut sellaisia puheita korvat tulipunaisina heloittaen ja vaivautuneesti yskien. Ja mitä kiivaammin hän mulkkuani runkkasi, sitä raaemmaksi hänen jatkuva huokailunsa muuttui. Lopulta joka toinen sana oli kyrpä ja joka toinen sana vittu niin että litisevä runkkailumme oli kuin pelkkää miljoonien kyrpien ja vittujen säestämää irstasta sinfoniaa.

* * *

Nautiskelin täysin rinnoin opettajatätini hulluudesta. Nytkyttelin lannettani edestakaisin ja seurasin tarkasti, kuinka siro teinipojan kyrpäni liukui ja litisi hänen kädessään. ”Huora… Ihana Leena-huorani…” minulta karkasi tahattomasti toisesta suupielestä, koska yhtäkkiä minusta tuntui tavattoman kiehtovalta kuvitella Leenani yleiseksi jakorasiaksi, jota kaikki kirkonkylämme puutteessa olevat miehet käyvät vuorotellen nussimassa. ”Huora… huora… huora…” toistin yhä mielessäni, kun tunsin pampuloissani niin enteilevää kutinaa, etten enää voinut erehtyä siemensyöksyni ajankohdasta.
Leenakin tuntui aavistavan, että suuri hetkeni koittaisi aivan pian. Hän katsoi lumoutuneena räjähdyspisteessä olevaa kaluani ja hidasti runkkaamista juuri oikeassa kohdassa. Katsoin, kuinka hänen kätensä veti esinahkani viimeisen kerran terskan päälle ja takaisin. Hän teki sen ihanasti pitkitellen ja puristi samalla lujasti täysin suppuun kurtistuneita kiveksiäni. Tunsin silmäkulmissani suolaista kosteutta, kun esinahkani palautui taaksepäin viettelevästi millimetri kerrallaan. En voinut enää mitenkään epäon-nistua, ja olisin siksi voinut vaikka itkeä pelkästä onnesta, jos tilanne vain olisi kestänyt vähänkään kauemmin.
Mutta en voinut enää pidätellä laukeamistani. Viimeisetkin salpani murtautuivat ja lukemattomat siimahännät aloittivat kilpauintinsa; ne sinkoilivat toisiaan tyrkkien ahtaas-sa virtsaputkessani kuin päättömät kanat ja etenivät miltei valon nopeudella Leenan ammollaan olevaan suuhun.
Koko kehoni tärähteli täysin hervottomasti, kun ammuin kaksi ensimmäistä pitkää siemensarjaa opettajatätini paksujen pusuhuulten väliin. Ne olivat niin voimakkaita purkauksia, että spermaa lensi varmaan aimo annos hänen nieluunsa asti. Karjaisin voitonriemuisesti ja puskin lannettani eteenpäin niin että perässä tulevat heikommatkin voiton merkkini pääsivät vapaasti ruiskahtamaan suloisen narttuni kupiksi taivutetulle kielelle. Leenakin nauroi helpottuneesti, vaikka joutui yskimään monta kertaa ennen kuin sai hengityksensä kulkemaan normaalisti. Sitkeä ja riittoisa spermani oli lähes tukkinut hänen kurkkunsa, mutta eipä tuokaan kiusallinen sivuseikka näyttänyt yhtään latistavan hänen kiimaista oloaan.
- Sehän tapahtui oikein sujuvasti. Nam nam, kuinka ihanalle sinun liemesi maistuukaan… Kuinka hienosti sinulta suihkusikaan! Olen suorastaan ylpeä sinusta Janne!
Leena puristi pallejani vielä pari kertaa ja lypsi hepistäni vihonviimeisetkin spermapisarat. Sitten hän nuoli kullini puhtaaksi silmät ummessa ja nousi hitaasti seisaalleen. Suutelimme ja takerruimme toistemme ympärille.


IV


Hempeä syleilymme ehti kestää niin kauan, että minua kävi jo hävettämään äskeiset tapahtumat. Varastoni olivat tyhjentyneet ja mieleni pohjalla alkoi kummitella jos jonkinlai-sia kauhukuvia. Minulle tuli hieman samanlainen tympeä ja syyllinen olo kuin niinä lukemattomina yksinäisinä öinä, jolloin olin lukenut pornolehtiä aamutunneille saakka vemputellen pienen parruni aivan vereslihalle. Leenan olemus herätti sisälläni yhäkin villiä kiihkoa, mutta toisaalta tämä pelottavan tuntuinen asetelma oli kuin jostakin seka-vasta kosteasta unestani. Leena oli opettajani ja melkein 20 vuotta minua vanhempi, ja siksi mieleeni iskeytyi aivan perverssi olo, kun kelasin ajatuksiani taaksepäin.
Olin ampunut siemensyöksyni opettajani suuhun, enkä voinut todellakaan väittää, että hän olisi pakottanut tai edes painostanut minua niin tekemään. Alkuepäröin-tien jälkeen olin ollut täydellä kympillä leikissä mukana, enkä siten voinut enää tuudittau-tua sellaisen kuvitelman varaan, että olisin vain ollut viriilin ikäneidon viaton ja tahdoton uhri. Aivan rehellisesti sanoen mielessäni oli käynyt välillä niinkin pimeitä ajatuksia, että selättäisin kirkuvan Leena-raukan väkisin alleni.
Olin aika ajoin suorastaan säikähtänyt, kuinka aggressiivisia tunnetiloja Leenan härnäävä toiminta oli minussa nostattanut esille. Tältä pohjalta pystyin ymmärtämään, miksi monet vanhemmat pojat nimittivät tyttöjen kiusoittelevaa keimailua tulella leikki-miseksi. Totta kai se tuntui pojasta aluksi hyvin jännittävältä ja kiehtovalta leikiltä, mutta entäpä sen jälkeen, kun sokea intohimo saisi nuorukaisesta täydellisen yliotteen? Eivätkö tytöt todellakaan käsittäneet, että tietyn rajan jälkeen pojan järki sumenee niin täysin, ettei hän voi enää ajatella kuin munillaan?
Aion jo aukaista suuni purkaakseni pahaa oloani Leenalle, mutta en saanut häneltä puheenvuoroa, koska hän suuteli minua niin voimakkaasti, etten voinut kuin vastailla parhaani mukaan hänen huuliensa liikkeisiin. Jossakin toisessa mielentilassa olisin varmasti syttynyt välittömästi hänen paksujen pusuhuuliensa kuumista liikkeistä, mutta nyt en osannut kuin näykkiä laiskasti takaisin, kun hän kuljetteli pitkää kieltään suuni sisällä.
Hampaamme kolahtivat vastakkain, ja tunsin itseni kömpelöksi idiootiksi seisoes-sani alastomana Leenan käsivarsien vahvassa puristuksessa. Eikä tunnelmani ainakaan kohonnut, kun maistoin opettajatätini suusta tulvivan ilmiselvän siemennesteen maun. Sperman kirpeä aromi ei ollut minulle entuudestaan tuntematon, koska olinhan muuta-man kerran maistellut omia jätöksiäni puhtaasta uteliaisuudesta. Joskus olin jopa kiihot-tunut pussieni tuotteista, mutta tällä kerralla pelkkä sperman ällöttävä hajukin sai minut melkein oksentamaan.
Huomasin pahaksi onnekseni, että nesteitäni oli roiskunut Leenan paidallekin. Ummistin silmäni ja yritin olla ajattelematta mitään, mutta mieleeni luikerteli taas ahdista-via ajatuksia. Helvetti vieköön Leenahan oli vanhempieni perhetuttava, joka nautti yleistä luottamusta kaikissa kansalaispiireissä ja jota vanhat ihmisetkin pitivät oikein kunnollise-na naisena! Muistin, että kotiseurakuntamme kirkkoherrakin oli kerran jutellut kaupan kassajonossa, kuinka mukavaa ja kitkatonta neiti Pajusen kanssa oli tehdä yhteistyötä; Leena nimittäin työskenteli kunnanjohtajan sihteerinä ja oli sen vuoksi jatkuvasti tekemi-sissä pitäjämme isokenkäisten kanssa.
En uskaltanut edes ajatella, mikä skandaali siitä syntyisikään, jos äskeinen kohtaus leviäisi julkisuuteen. Äidilleni se olisi ainakin täydellinen järkytys, koska hänhän nimenomaan oli valinnut Leenan yksityisopettajakseni, vaikka monia muitakin ehdokkaita olisi ollut tarjolla. Olin kerran joutunut viemään Leenalle ruusukimpunkin, kun äitini oli saanut idean, että minun täytyi antaa opettajalleni jokin palkinto erinomaisesta opetuk-sesta…

* * *

Pyysin Leenaa päästämään minut irti ja aloin samoin tein keräilemään vaatteitani vessan lattialta. Leena katsoi minua ihmeissään, mutta ei kuitenkaan vielä sanonut mitään. Välttelin hänen katsettaan ja käännyin häneen selin, kun aloin tempoa farkkuja jalkaani.
Ehdin huitaista villapaidankin päälleni, kunnes Leena keskeytti hosumiseni suutelemalla minua niskaan. Jäykistyin liikkumattomaksi, koska sainhan peräkkäisiä pikkupusuja niin herkälle alueelle, että kävin väistämättäkin empimään paniikinomaisia aikeitani. Tunsin selässäni lämpimien sormenpäiden vaanivat kosketukset, ja aivan kohta opettajatätini jo lirputteli toista korvanlehteäni kielellään. Mistä kummasta hän oli oppinut-kaan kaikki nuo viettelemisen keinonsa, mutta merkillisellä tavalla hän kuitenkin sai minut pysähtymään kuin elottomaksi patsaaksi. Hänen oli pakko olla joku taikuri, mietis-kelin kuumeisesti ja pidättelin samalla hengitystäni, ettei uudestaan heräilevä naisen kaipaukseni paljastuisi.
- Mikä sinulle nyt tuli? Enkö lypsänyt kaluasi kyllin hyvin? Etkö halua minua enää? Leena kuiskasi ja hyväili samalla vatsaani ja rintakehoani.
En pystynyt vastaamaan mitään. Vapisin vain paikallani, enkä vastustellut enää pienimmälläkään eleellä, kun Leena pyörähti etupuolelleni. Hän katsoi minua raukeasti ja tökkäsi pienellä nöpönenällään minun nokkaani.
- Kyllä sinä tykkäsit siitä äskeisestä käsittelystäni. Etkö tykännytkin? Suorastaan nautit siitä… Ei sinun palleistasi olisi muuten lentänyt niin paljon spermaa. Sehän suorastaan pulppusi minun suuhuni… Se oli ihanaa katseltavaa. Ethän sinä vielä aio lähteä? Voisitko jättää kiimaisen Leena-tädin tyydyttämättä? Et sinä voisi tehdä niin ilkeää temppua minulle. Ja kai sinä itsekin tahdot kokea ensimmäisen yhdyntäsi? Nyt jos koskaan sinulla on aivan ainutlaatuinen tilaisuus päästä miesten kirjoihin… kun Leena-täti opettaa sinulle kaiken kädestä pitäen… Tämä hetki voi olla aivan ratkaisevan tärkeä koko myöhemmälle miehiselle itsetunnollesi. Jos sinä nyt jänistät, se voi hyvinkin jäädä painamaan mieltäsi vuosien ajaksi. Sitten ehkä kadut vielä eläkeläisukkonakin, kun et aikoinaan käyttänyt tilaisuutta hyväksesi. Ja saatat myös epäonnistua monessa tulevassa iskuyrityksessäsi vain sen vuoksi, kun sait kokemattomana nuorukaisena ikuiset haavat herkkään sieluusi. Kyllä Leena-täti tietää, kuinka vakavasti te nuoret pojat otatte ensim-mäiset seksikokemuksenne. Luota minuun Janne! Minä tiedän mistä puhun, koska olenhan kuitenkin jo nähnyt elämää paljon enemmän kuin sinä. Anna minun opettaa sinut upeaksi ja oikealla tavalla itsevarmaksi rakastajaksi. Sitten sinusta kultaseni voi tulla suoranainen pukki! Näiden seutujen kuuluisin naistenmies… Ajattelepa ihan vakavasti, millaista mainetta ja kunniaa se sinulle toisikaan. Mutta valinta on sinun, sillä enhän minä voi päättää mitään puolestasi. Mieti kuitenkin kaksi kertaa, tahdotko olla aikamiehe-nä arka ja epävarma peräkammarin poika vai rohkea ja taitava Casanova…
Yritin käskeä itseäni lähtemään, mutta jäin silti pohtimaan opettajatätini pitkää puhetta, jota hän oli tehostanut vetoavilla katseillaan ja maanittelevilla äänensävyillään. Leenan oli pakko olla hyvin tunneälykäs nainen, koska tuotapikaa hän jo siirtyi käsittele-mään pahimpia pelkojani. Hän veteli taas oikeista naruista ja manipuloi tahtoani niin taitavasti, etteivät jäseneni kertakaikkiaan enää totelleet aivojeni heikkeneviä käskyjä:
- Äläkä nyt ota mitään suorituspaineita panohommista. Ymmärrän, ettet ole vielä laskenut nesteitäsi kenenkään naaraan uumeniin… Kohtelen sinua sen mukaisesti ja teen sinulle kaiken mahdollisimman helpoksi. Saat maata allani ja nautiskella aivan passiivisesti, kun pimppini sieppaa pippelisi sisäänsä… Eikä sinun tarvitse pelätä että tulisin raskaaksi, koska syön ehkäisypillereitä. Olen vastuuntuntoinen nainen ja pidän kyllä huolen, ettei sinulle voi tulla tästä mitään vaikeuksia. Huolehdin sinusta loppuun asti… aivan loppuun asti…
Jos minulla joitakin estoja vielä olikin, niin pian ne katosivat lopullisesti, koska jo seuraavana hetkenä Leena irrottautui minusta ja alkoi hitaasti riisua omia vaatteitaan. Kuinka olisinkaan voinut enää paeta paikalta? En varsinkaan sen jälkeen, kun hän nuolaisi paitansa kaulukselle roiskahtaneet liemeni suuhunsa ja mumisi samalla, ettei mitään minusta saanut heittää hukkaan. Niin irvokkaalta kuin tuo pieni ele toisaalta tuntuikin, se sai melani jälleen kovettumaan. Kuinka ihmeessä naaraani pystyikin suhtautumaan noin luontevasti kaikkiin seksiasioihin?
- Mitään pelättävää ei ole. Kukaan ei saa koskaan tietää näistä touhuistamme, kun me kumpikin pidämme suumme kiinni kaikesta tapahtuneesta. Tämä kaikki jää ikuisiksi ajoiksi meidän kahden väliseksi salaisuudeksi. Tulet Janne vielä huomaamaan, että juuri siinä piilee koko jutun suurin viehättävyys… kun meidän suhteemme on niin salainen ja kielletty… Kiimamme tulee kasvamaan aivan mielettömäksi, kun joudumme välillä riutumaan useita päiviä puutteessa. Kun kumpikin odottaa yhtä malttamattomana seuraavaa lauantaipäivää ja onanoi itsensä uneen… Mutta yksi asia sinun on ehdotto-masti luvattava minulle. Sinä et saa koskaan kertoa näistä leikeistämme kenellekään. Et saa vihjaista sanallakaan, mitä näiden seinien sisäpuolella on oikeasti tapahtunut. Et saa uskoutua edes parhaimmalle kaverillesi, vaikka sinun kuinka tekisi mieli kehaista koke-muksillasi. Tämä on niin pieni ja sisäänlämpiävä paikkakunta, ettei täällä mikään juttu pysy kovin kauan pimennossa, jos sen erehtyy yhdellekin ihmiselle puhumaan. Voitko Janne luvata ja vannoa minulle tämän asian?
Leenan tiukansävyinen kysymys tuntui minusta täysin turhalta, koska vasta äskenhän olin itse pelästynyt kaikkein eniten juuri siitä vaihtoehdosta, millaiseen kiipeliin joutuisimmekaan jos nämä tapahtumat kantautuisivat tavalla tai toisella ulkopuolisten korviin. En silti hermostunut laisinkaan, vaikka Leena vannottikin minua näin kovasti pitämään turpani ummessa. Se oli kuitenkin varma merkki siitä, ettei hän toiminut päättö-mästi omien mielihalujensa mukaan vaan että hän oli miettinyt asioita kauaskantoisem-minkin. Olin sangen epävarma itsestäni, ja siksi minusta tuntui rauhoittavalta ajatella, että toinen osapuoli pystyi koko ajan säilyttämään terveen järkensä ja normaalin harkintaky-kynsä, vaikka välillämme olikin tapahtumassa niin epätavallisia asioita.
- Lupaan sen Leena sinulle. Vaikenen kuin muuri. Mutta entäpä jos tämä juttu paljastuu aivan vahingossa? Saattaahan esimerkiksi joku utelias naapuri kuulla tai nähdä jotain… Sitten hurjat juorut lähtevät liikkeelle ja meitä kumpaakin aletaan pitää silmällä joka paikassa? Kuinkas sitten suu pannaan?
Leena oli jo riisunut hameen ja paidan päältään ja vilkaisi minua hieman tym-pääntyneesti, kun kävin vielä jahkailemaan moista asiaa. Hän puristi vasemmassa lahkeessa pullottavaa kankeani ja tukisti minua kevyesti niskavilloista niin kuin olisi ojentanut minua jostakin sopimattomasta puheesta.
- Nyt et käy enää sellaisia miettimään! Eihän sinulla olisi mitään hätää, vaikka jäisimmekin tästä kiinni. Minähän siitä vaikeuksiin joutuisin etkä sinä. Sinä pääsisit kuin koira veräjästä, mutta minä menettäisin maineeni ja joutuisin varmaan myös häipymään näistä maisemista ikuisiksi ajoiksi, koska olisin sen jälkeen leimattu nainen tällä paikka-kunnalla. Tässä tuppukylässä nainen saa huoran maineen paljon vähemmästäkin syystä kuin oman oppilaansa viettelemisestä. Voimme siis vain arvailla, millaisen leiman saisinkaan otsaani tästä jymyjutusta… Varmaan minua pidettäisiin täysin häiriintyneenä lapseensekoajana, enkä voisi enää koskaan toimia yksityisopettajana. Työpaikastanikin minut varmaan hiillostettaisiin lähtemään pois vähin äänin. Sillä jos nyt tarkkoja ollaan, niin minähän syyllistyn koko ajan suoranaiseen rikokseen kun sekstailen kanssasi. Sinähän olet vielä sakkolihaa, koska olet alle 16-vuotias… Saisin varmaan jonkin tuomionkin, jos kaikki paljastuisi ja jupakka etenisi yleisen syyttäjän käsiteltäväksi. Juuri siksi sinunkin pitää ymmärtää, ettei tästä huudella eteenpäin. Mutta viime kädessä minä olen kuitenkin yksin kaikesta vastuussa. Minä olen täysi-ikäinen namutäti ja sinä olet vain avuton pikkupoika… Oikeusoppineiden mielestä olet uhrini, vaikka olisitkin yhtä innostunut touhuistamme kuin minäkin. Eikä sinua ainakaan äsken tarvinnut kovin paljon houkutella mukaan… Heh heh…
Kuuntelin Leenaa entistäkin rauhallisempana ja aloin vaistomaisesti suorastaan kunnioittamaan hänen viisailta tuntuvia järkeilyjään. Kuinka suureen vaaraan hän suostuikaan minun vuokseni ja vieläpä aivan vapaaehtoisesti. Kuinka ihailtava nainen hän olikaan!

* * *

Leena puristi mulkkuani lujemmin ja rapsutteli sitä kankaan läpi ikään kuin tunnustellen.
- Nyt ei käydä enää empimään. Kun ovi on kerran avattu, sitä ei voi enää sul-kea… Kuuntele vain pippelisi tunteita ja anna tapahtumien vyöryä eteenpäin omalla painollaan. Ohoh… sehän tuntuukin jo olevan aivan työkunnossa… Voi sinua pikku-hupsua! Meinasit jo viheltää pelin poikki, vaikka tämä toinen kaveri alapäässäsi on päässyt leikissä vasta hyvään alkuun. Kuinkahan suuressa hädässä sinä äsken oikein olitkaan, kun yritit rynnätä kotiisi vaikka villatöppösesi ja kaikki alusvaatteesi olivat kaiken aikaa tuolla nurkassa? Olisipa sinulle mahtanut tulla ulkona kylmä, kun olisit tarponut pakkasessa ja viimassa monta kilometriä ilman aluspaitaa ja pitkiä kalsareita… Hih hih… Minun pieni mieheni aikoi tehdä hätäpäissään aivan typerän tempun. Mutta kyllä Leena-mamma tiesi koko ajan, ettet sinä kuitenkaan lähde… Viimeistään ulko-ovella olisit kääntynyt takaisin, kun olisin näyttänyt sinulle hieman sulojani… Hih hih hii… et sinä olisi voinut minulta karata…
Tunsin itseni jälleen täydelliseksi idiootiksi ja jouduin katselemaan muualle, koska en kestänyt nähdä opettajatätini kiusoittelevaa hymyä. Tajusin vasta silloin, että olin todellakin temponut farkut ja villapaidan päälleni niin paniikissa, etten ollut lainkaan tullut ajatelleeksi että alusvaatteet ja sukat olisi pitänyt pukea ensin. Mieleni teki ärähtää Leenalle, mutta hillitsin kuitenkin itseni laskemalla mielessäni hitaasti kymmeneen.
- No älä nyt enää piruile. Nolottaa jo muutenkin…
Leena nyökkäsi minulle lempeästi ja vapautti jälleen kaluni tiukkojen housujen piinaavasta vankeudesta. Hän hinkkasi paljaita reisiään jalkojani vasten ja onnistui siten nilistämään farkut lopullisesti päältäni. Sitten hän riuhtaisi villapaidankin päältäni ja heitti sen mukamas vihaisesti ovea kohti.
- Suutun sinulle pahemman kerran, jos vielä kerrankin yrität peittää itseäsi noilla typerillä rievuilla. Onko selvä? Tahdon nähdä sinut koko ajan aatamin asussa. Tahdon ihailla suloista tuppikulliasi aina kun olet vierelläni… Saanko kultaseni vähän maistella sitä?
- Totta kai saat…
Hän laskeutui taas kontalleen eteeni, eikä hänen hyytelömäisesti hyllyvää varta-loaan peittänyt enää mikään muu kuin valkoiset pikkupöksyt ja kaarituelliset ruskeat rintaliivit. Kosketin hänen kermanväristä sileää ihoaan; se oli säästynyt liialta auringon valolta, eikä siinä näkynyt häiritseviä rusketusraitoja.V


Kaikesta päätellen Leena oli todellakin ehtinyt turhautua pitkänpuoleiseksi venähtänee-seen keskusteluumme, koska hän alkoi veivata kaluani hetkeäkään empimättä. Kankeni jämähti tuossa tuokiossa täyteen stondikseensa, enkä osannut kuin huokailla mielihy-västä, kun opettajatätini pitkä kieli kävi nuoleskelemaan herkkumutterini teräväpiirteisiä reunuksia. Hän lipoi ja näykki terskaani joka puolelta ja silitteli samalla heppini vartta molemmilla kämmenillään. Hän puristi hellävaraisesti kiveksiäni ja imaisi heppiäni niin kuin se olisi ollut suussasulavan makea tikkukaramelli.
Mieleeni muistui yksi kuuma hellepäivä edelliseltä kesältä, jolloin oli tarjonnut kirkonkylän kahvilassa eräälle minusta vuotta vanhemmalle Paulalle tikkujäätelön. Olin ollut Paulaan aika ihastunut, koska hän oli kieltämättä hyvin nätti tyttö ja oli luonteensa-kin puolesta ihan mukiinmenevä, sellainen pirteä ja puhelias siro neitokainen. Jäätelöä tarjotessani olin kuitenkin jo tiennyt, että Paula oli iskenyt silmänsä erääseen meistä kummastakin vanhempaan Antti-poikaan ja että heidän välille oli kehkeytynyt melkoista teerenpeliäkin.
Olin luopunut Paulaan kohdistuneista seurusteluhaaveistani, eikä tikkujäätelöi-den ostamiseeni siten liittynyt mitään epätoivoisia kuvitelmia, että niin alkeellinen ja kerrassaan säälittävä temppu olisi tehnyt häneen vaikutuksen. Myöhemmin sain kyllä kuulla hänen epäilleen jotain sellaista, sillä eihän meidän takapajuisessa maalaiskun-nassamme ollut laisinkaan tavallista, että poika pysäytti tytön kadulla ja pyysi hänet mukaansa kahvilaan. Hykertelin vain hiljaa mielessäni, kun kuulin yhdeltä sun toiselta-kin kaveriltani, mitä Paula oli kaikessa yksinkertaisuudessaan minusta luullut ja puhunut.
Ehkäpä Paula oli itsevarmasti salaa toivonutkin, että minä olisin yrittänyt takertua häneen kiinni niin että hän olisi saanut leikkiä kanssani kissaa ja hiirtä. Olin ehtinyt jo huomata, kuinka tärkeää monenkin tytön itsetunnolle oli, että hän sai tuntea olevansa ihailtu ja vaikeasti saavutettava. Mutta jos Paulalla oli minun suhteen sellaisia suunni-telmia, niin siinä tapauksessa hän kyllä erehtyi pahemman kerran, koska eihän minun ylpeyteni antanut periksi alistua miksikään tappioon tuomituksi kilpakosijaksi. Luontainen vaistoni oli nimittäin heti sanonut, että sittenhän minä vasta itseäni nöyryyttäisinkin, jos suostuisin alentumaan joksikin hänen hätävarakseen.
Tuskinpa Paula-tyttönen osasi koskaan edes aavistaa, miksi todellisuudessa tarjosin hänelle tikkujäätelön. Motiivini olivat olleet suorastaan raadolliset: olin vain tahtonut nähdä irstaassa mielentilassani, kuinka tuo kokemattoman oloinen neiti nuoli ja imi tikkujäätelöään. Olin seurannut jokaista kielen liikettä hyvin tarkasti ja olin tietenkin samalla hekumoinut sellaisella kuvitelmalla, että jäätelön tilalla olisikin ollut seisova mulkkuni.
Paulan pahaa aavistamaton hymy oli herättänyt sisälläni niin suuren kiiman, että olin tehnyt hänelle ovelasti yhden häijymmänkin tempun. Jäätelön syötyäni olin ostanut kahvilan pitäjältä pussillisen irtokarkkeja, joita sitten olin valepissillä käydessäni hieronut hikisiä kivespussejani vasten. Olin myös vetänyt liikkuvat taakse ja tökännyt namuihin hieman haisevaa sissijuustoakin, jota olikin ollut esinahan alla melko paljon, koska en ollut muistanut pestä muniani pariin päivään. Tämän jälkeen oli kävellyt muina miehinä takaisin Paulan luokse ja tarjonnut hänelle karkkejani… Ja viattomasti hymyilevä Paula-neito oli popsinut kiihottavasti rapisevasta paperipussistani ties kuinka monta namua innokkaasti mutustellen ja minua kovasti kiitellen!
Oli sanomattakin selvää, että sain tästä lyhyestä kahvilatuokiosta valtavasti aineksia seuraaviin masturbointifantasioihini. Kuinka monena yönä muistelinkaan tappi kourassa Paulan kaikkia eleitä ja ilmeitä, kun hän oli oikein maiskutellut jätskiä suuhun-sa… Eikä minun tarvinnut enää turvautua pelkkään mielikuvitukseeni, koska olihan ihastukseni kohde oikeastikin maistellut pallihikeäni ja ummehtuneen esinahkani kuvottavia aromeja. Ei hän olisi voinut koskaan aavistaa, kuinka monta orkkua hän tietämättään minulle lahjoitti.
* * *

Mutta nyt minun kaluni oli todellisen seksipommin suussa! Se tuntui minusta edelleen aivan uskomattomalta, koska olinhan kuitenkin aikaisemmin varautunut odottamaan vielä muutaman vuoden ensimmäisiä kunnon seksikokemuksiani. Olin kehittynyt tavallista aikaisemmin nuoreksi miehenaluksi, mutta en tuntenut paikkakunnaltani oikeastaan ketään ikäistäni tyttöä, jonka olisin voinut kuvitella suostuvan kanssani sänkyhommiin. Puritaanisen ahdasmielisessä maalaisyhteisössämme tyttöparkojen piti kantaa puhdasta siveyden kruunua melkeinpä kehdosta hautaan. Pojat saivat elää ja mellastaa vapaam-min, mutta tyttärien neitsyyttä ja koskemattomuutta yritettiin varjella ja säästää aviovuotee-seen saakka lähes joka perheessä.
Tilanteeni oli siis ollut jokseenkin toivoton, mutta sitten olinkin päätynyt viehättä-vän Leena-tädin opetuslapseksi kuin ihmeen kaupalla. Se tuntui minusta kuin joltakin jumalien johdatukselta.
Katsoin ihaillen, kuinka kivikova aisani liukui edestakaisin Leenan huulien välis-sä. Hän oli jo ottanut kullini kokonaan suuhunsa ja imaisi sen välillä niin syvälle, että minua hieman puistattikin koko touhu. Hän oli suoranainen syväkurkku, enkä voinut kuin hämmästellä itsekseni, kuinka ihmeessä hän pystyi torjumaan oksennusrefleksin, vaikka taatusti tunsikin lihapötköni jatkuvan tökkimisen lähes nielussaan asti.
Se oli kerrassaan upeaa katseltavaa: että joku nainen saattoikin ottaa minulta suihin noin suurella antaumuksella ja että hän kaiken lisäksi tuntui itsekin nauttivan tuosta toimituksesta. Ja mikä taituri minun kypsä narttuni olikaan, koska hän ei tyytynyt vain lutkuttamaan mekaanisesti kulliani. Hän teki jatkuvasti kaikenlaisia kivoja temppuja, jotka tuottivat minulle lukuisia pieniä esiorgasmeja. Sain huomata ilokseni jo näin varhaisessa vaiheessa, ettei pitkitetty orgasmi ollut vain naisten etuoikeus. Kuinka typeriä ne naiset olivatkaan, joiden mielestä miehen laukeaminen rajoittui pelkkään siemensyök-syyn.
Minun ihana Leenani ei ollut niin yksioikoinen juntti. Hän käsitteli heppiäni niin kuin olisi tuntenut sen aivoitukset pienimpiä piirtojaan myöten. Kun kyrpäni souti hitaasti hänen suussaan, hän pyöritteli koko ajan kieltänsä terskan ympärillä, kutitteli kiveksiä ja piti myös huolen, ettei hänen kielensä kosketus muuttunut liian kuivaksi ja hankaavaksi. Hänen poskistaan tuntui erittyvän rajattomasti liukasta sylkeä, eikä fellaatio siksi tuntunut missään vaiheessa kiduttavalta santapaperilla hinkkaamiselta.
Kuuntelin nautiskellen tuota irstasta litinää ja maiskuttelua ja innostuin siitäkin, kun näin opettajatätini suupielissä vaahtoavaa sylkeä, joka kuohui ja kohisi niin kuin juuri tuoppiin kaadettu keskiolut. Minusta oli suunnattoman kiihottavaa ajatella, että hän oli nyt miehisen aseeni vallan alla. Hän oli mielikuvissani vain hyvin opetettu lutka, jonka suuta sain vapaasti nussia. Hän oli täynnä minun kyrpääni, ja hänen kasvoillaan säteili syntisen naisen julkea siveettömyys.
Hymähdin äskeisille muistelmilleni, sillä mitä joku kokematon ja oikutteleva Paula olikaan Leenani rinnalla? Anttikin oli tunnustanut minulle eräissä kotibileissä muutaman viinihörpyn otettuaan, ettei Paula ollut suostunut antamaan hänelle pimppiä, vaikka he olivat ehtineet seurustella useita kuukausia. Heidän paljon kohuttu suhteensa ei siis ollut edennyt pussailua ja tissien kokeilua pidemmälle. Nauroin mielessäni typerille teiniro-mansseilleni: kyllä Pajusen Leena oli aivan toista maata kuin jotkut pihtailevat pikkupi-mut.
Opettajatätini jatkoi lutkutustaan ja katsoi minua suurilla ruskeilla silmillään niin kuin olisi tahtonut ottaa tilanteesta kaiken mahdollisen irti. Hänen rivoakin rivompi katseensa seurasi tarkasti jokaista kasvojeni liikettä, ja minusta alkoi tuntua vahvasti siltä ettei meidän kahden välillä olisi kohta enää muuta kuin mitään häpeilemätön saatanalli-nen kiima.
Mutta juuri silloin Leena järjestikin minulle aivan toisenlaisia tuntemuksia. Hän alkoi hyväillä sormillaan peräaukkoani ja avasi suutaan enemmän auki. Odotin jännityk-sellä mitä hän seuraavaksi tekisi, mutta jo siinä samassa hän olikin tunkenut sileän etusormensa tiukkaan persereikääni. Ulvaisin kivusta ja yritin rimpuilla vastaan, kun hän alkoi liikutella sormeaan edestakaisin neitseellisessä anuksessani. Hän nauroi käheästi kuin pahaisinkin prostituoitu ja sieppasi herkän terskani hampaidensa väliin. En uskalta-nut vastustella lainkaan, koska naaraani ilme oli muuttunut hetkessä suorastaan uhkaa-vaksi. Aikoiko hän puraista letkuni poikki, ellei saisi hullua tahtoaan läpi?!
Irvistin tuskallisesti ja annoin hänen jatkaa persereikäni tutkimista. Mitä muuta-kaan olisin voinut tehdä?
- … mmhh… sinun häntäsi käy taas liian kuumana… mmhh… jäähdyttelen hieman tunteitasi… sinun täytyy laueta pilluuni eikä suuhuni… hhmmhh… kullisi on vielä liian terhakka… sitä pitää opettaa vähän rauhallisemmaksi… hhmmhh…
Anaalini oli kuin tulessa, mutta en silti voinut olla naurahtamatta, kun kuuntelin otsa hiessä Leenan katkonaista ja hieman kärsivän oloistakin huokailua. Tappini kärki oli hänen virheettömän valkoisten hampaidensa välissä, eikä hän siten voinut kuin mutista epäselvästi miehisen valtikkani takaa. Hänen kerkeä sormensa sukelsi juurta myöten peppuuni ja alkoi rynkyttää peräsuoleni seinämiä niin kuin mäntä sylinteriä. Tunsin keskivartalossani karmaisevaa vihlontaa, kun naarasleijonani terävä raatelukynsi kiemur-teli korppumaisten perseposkieni välissä repien paskaisen viemäriputkeni lähes veresli-halle.
Heppinikin pehmeni aavistuksen, koska Leena puri sitä aika lujasti. Mielessäni käväisi täysin absurdi pelko, oliko jokin primitiivinen vietti kietonut hänet niin syvälle pauloihinsa, että hän kohta muuttuisi aivan verenhimoiseksi villieläimeksi ja tappaisi minut siihen paikkaan heti siitoksen saatuaan. Koulussakin oli puhuttu sellaisista hämähäkkilajeista, joissa naaras surmasi uroksen yhdynnän päätteeksi…
No, mielikuvitukseni laukkasi tietenkin turhan lennokkaasti, sillä eihän minun suloinen Leenani tahtonut kuin tuoda hieman vaihtelua esileikkiimme. Hän huomasi runnovansa liian rajusti peppureikääni ja tyytyi toistaiseksi vain pitämään sormea paikal-laan reiässäni. Hän vapautti kankeni kärjen piinallisesta vankeudestaan ja siirsi kasvo-jaan kyrvän vartta pitkin alemmaksi lipoen samalla penikseni tummaa nahkaa joka puolelta. Tunsin sykkyrälle kihartuneissa ruskeissa munakarvoissani hänen pienen nöpönenänsä raskaan tuhinan, enkä juurikaan yllättynyt, kun kivespussini alkoivat saada peräkkäisiä näykkiviä suudelmia.
- Ethän sinä laukea vielä, vaikka maistelen hieman pallejasikin?
- En… enhän toki…
- Pidä alavatsaasi koko ajan hieman jännityksessä. Se on yksi kikka estää ennenaikainen siemensyöksy. Mutta jos spemu meinaa silti lentää ihan väkisin, niin käy ajattelemaan jotain oikein vastenmielistä juttua. Esimerkiksi sitä, kun porasin äsken pyllyäsi… Sekin on hyvä jippo pitkittää orkkua. Kyllä Leena-täti tietää, kuinka miehestä lypsetään kaikki ilo irti…
Leena tuntui tietävän miehen anatomian niin tarkasti, että olisi voinut vallan hyvin opettaa minulle myös biologiaa ja terveystietoa. Kokeneena käteenvetäjänä nimittäin tiesin, että juuri noilla opettajatätini mainitsemilla keinoilla pystyin siirtämään orgasmin tulemista tuonnemmaksi. Toisinaan suorastaan kidutin itseäni ajattelemalla jotain oikein rumaa tyttöä runkkauksen nautinnollisimmassa vaiheessa. Saatoin myös tahallaan vaihtaa vetokädekseni vasemman kämmenen, koska sillä oli selvästi vaikeam-paa saada nesteet lentämään. Vatsalihasten jännittäminenkin oli ihan käyttökelpoinen pidättelykeino.

* * *

Leena nuoleskeli pallejanikin kauan ja hartaasti. Lopulta hän imaisi ne kokonaan suuhunsa ja kehräsi kuin nukkuva kissa lutkuttaessaan pampuloitani vuorotellen. Hän puraisi kiusoittelevasti kivespussieni herkkää nahkaa ja yritti jälleen käydä naimaan pyllyäni sormellaan. Nytkäytin persettäni niin paljon taaksepäin, että sormi luiskahti kokonaan pois anuksestani. Huokaisin helpotuksesta, enkä antanut Leenalle enää toista tilaisuutta murtautua sisälleni. Hän katsoi minua hieman kysyvästi, mutta ei kuitenkaan yrittänyt toistaa häijyä temppuaan.
- Nuole vielä uudestaan mulkkuni kärkeä. Samalla tavalla kuin äskenkin. Se tuntui erityisen ihanalta…
Leenan ilme muuttui epäröiväksi ja hän lopetti sukupuolielinteni ropeloimisen kokonaan. En voinut tietää hänen ajatuksiaan, mutta mietin toiveikkaasti, että jospa hän oli aivan kahden vaiheilla toteuttaisiko pyyntöni vai ei. Niinpä esitin pyyntöni uudestaan, nyt jo lähes rukoilevalla äänensävyllä:
- Nuole terskaa vielä vähän aikaa… Sinä osaat tehdä sen niin hyvin… Leena rakas et voi olla niin julma, ettet hyväilisi Pikku-Jannea. Auta nyt minua, please!
- Ei se käy. Tahdon tehdä sinusta miehen, eikä se onnistu jos vielä imuttelen munaasi. Kiimasi on jo niin korkealla, ettet kovinkaan kauan enää kestäisi sitä. Pikku-Jannen sietokyvylläkin on rajansa… Tiedän sen.
Leena nousi seisaalleen ja kääntyi minuun selin. Ihailin takaapäin hänen muhkeaa persettään ja hyllyviä jenkkakahvojaan. Hänen maitomainen vaalea ihonsa teki minut aivan malttamattomaksi ja tahdoin nopeasti saada häneltä pois vihonviimeisetkin vaatekappaleet. Tökkäsin kyrpäni hänen pikkupöksyjen peittämää ahteriaan vasten ja suutelin vimmatusti hänen sileän selkänsä pehmoisia lihoja.
- No käydään sitten rakastelemaan! Mitä me enää jahkaillaan? Levitä minulle haarasi Leena-kulta!
Naaraani pakeni lavuaarin vierelle, mutta roikuin hänessä kiinni kuin vasta liisteröity seinätapetti. Puristin umpimähkäisesti hänen rintojaan ja yritin repiä rintaliivien hakasia hampaillani auki. Se oli täysin epätoivoinen yritys ja pian kaikki muutkin aikeeni raukesivat, koska Leena tyrkkäsi minut kumoon yhdellä rajulla potkulla. Tunsin takapuo-lessani kipeän tällin iskeytyessäni kovalle laattalattialle kankku edellä. Hautasin kasvoni käsieni taakse ja olin vähällä pillahtaa itkemään. Viis siitä kivusta ja särystä, mutta voi sitä suunnatonta häpeää, kun nainen oli sananmukaisesti polkenut minut jalkoihinsa!
En olisi voinut koskaan uskoa, että yksikään nainen onnistuisi kaatamaan minut nurin, koska hoikasta ruumiinrakenteestani huolimatta minua pidettiin poikien porukoissa kovana tappelijana. Olin nopea nyrkkeilijä ja uskalsin hullun rohkeudella ottaa matsia niidenkin jätkien kanssa, jotka olivat minua vanhempia ja rotevampia. En ollut koskaan jäänyt tappeluissa toiseksi, ja nyt sitten lyhyt ja tanakka opettajatätini oli viskannut minut tantereeseen kuin leppäkeihään. Hän oli nöyryyttänyt minut täydellisesti.VI


Leena kääntyi katsomaan minua, enkä minäkään viitsinyt enää istua avuttomana lattialla. Ajattelin hätäisesti, että ehkäpä Leena pitäisi sellaista touhua aivan säälittävänä myötä-tunnon kerjäämisenä. Nousin pystyyn ja annoin hänen tulla vierelleni, vaikka minua nolottikin vietävästi. Hän halasi minua lempeästi, mutta ei varmaankaan voinut olla huomaamatta kullini lerpahtamista. Heppinikin oli säikähtänyt äkillisestä terävästä potkusta ja tuossa tuokiossa se oli kutistunut lähes normaaliin kokoonsa.
Häpesin silmät päästäni: kuinka voisin enää tarjota sellaista löysää pikkumatoa odottavalle naaraalleni? Eihän sellaisesta vetelästä pullataikinatikusta olisi enää mihin-kään muuhun kuin pissimiskaluksi…
- Janne-kulta minun oli pakko vähän ojentaa sinua. Minä aivan säikähdin, kun yritit melkein raiskata minut. Anna anteeksi, kun satutin sinua. Annathan minulle anteek-si?
- Joo… mitäpä tuosta…
Leena suuteli minua otsalle ja silitteli hiuksiani. En osannut kuin käpertyä hänen syliinsä.
- Minun pieni mieheni alkoi käydä jo ylikierroksilla… Meinasit ottaa minut väkisin, mutta eihän se niin voi mennä. Minun täytyy saada ottaa sinut. Minähän tässä se opettaja olen… heh heh… saatan sinut erotiikan puutarhaan…
Hän tarttui mulkkuuni ja alkoi veivata sitä uudestaan työkuntoon. Tuijotin neuvot-tomana vessan seinää ja pelkäsin toden teolla, ottaisiko minulla vielä eteen. Olinko jo onnistunut möhlimään elämäni tilaisuuden? Joutuisinko katumaan koko loppuelämäni äskeistä hätäilyäni?
Sain kiittää onneani, että partnerini oli minua vanhempi ja kokeneempi. Sillä niin allapäin kuin olinkin, hänen ihmeelliset taikanäppinsä nostivat miehiset haluni melko pian ennalleen, ellei peräti kovemmiksikin.
- Tahdotko kultaseni vielä tulla mieheksi?
- Tietenkin tahdon. Sitähän minä tässä koko ajan odotan…
- Sitten sinun kannattaa antaa ohjat minulle. Et saa yrittää toista kertaa saman-laista temppua kuin äsken. Kaikki menee mukavasti, kun tottelet minua kuuliaisesti. Pystytkö hyväksymään tällaisen diilin? Muuten en kenties ota pippeliäsi sisälleni.
Minulla ei ollut harmainta aavistustakaan, miksi opettajatätini piti näin kynsin hampain kiinni hallitsevasta roolistaan. Jotain omituista juonta hän tuntui kuitenkin punovan mielessään, koska hänen katseensa oli nyt tiukka ja ehdoton, vaikka hän esittikin tarjouksensa näennäisen rauhallisesti. Pyörittelin asioita hetken pienessä päänupissani ja päädyin vääjäämättömästi sellaiseen ratkaisuun, että eipä minulla tainnut olla muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä Leenan ehdot, mikäli mielin sekstailujem-me jatkuvan. Jotenkin aavistin, että hän suostutteli minua vain muodon vuoksi. Ehkäpä hän oli laatinut sotasuunnitelmansa jo kauan ennen tätä hetkeä?
- Hyvä on. Tottelen sinua… Mutta älä enää työnnä sormea pyllyyn. Mitään muuta en sinulta pyydä.
- En tee sinulle mitään pahaa. Luota minuun kultaseni.
Opettajatätini kääntyi kannoillaan ja kumartui lavuaarin edessä. Tuijotin jälleen kaihoisasti hänen lihaisaa takapuoltansa, mutta en uskaltanut tehdä enää pienintäkään elettä riisuakseni hänen alusvaatteitaan. Kankkuani kolotti aika tavalla ja saatoin vain kuvitella, kuinka kipeää toinen tälli olisi tehnyt samaan kohtaan.
Leena avasi lavuaarin alla olevan kaapin hitaasti auki ja vilkaisi minua olan yli arvoituksellisesti hymyillen. Yritin kurkkia mitä hän sieltä oikein penkoi, mutta en nähnyt mitään, koska hänen leveä ahterinsa keikkui koko ajan edessäni. Silmäni lepäsivät hänen muhkeissa muodoissaan, ja vaikutti vähän siltäkin niin kuin hän olisi lisännyt perseensä sulaviin liikkeisiin muutamia ylimääräisiä, täysin tarpeettomia keinahduksia. Hän tonki kätköään niin kauan, että hänen valkoiset pikkarinsa alkoivat valua vietteleväs-ti alaspäin. Kuminauhareunuksen ei olisi tarvinnut siirtyä kuin muutamia millimetrejä alemmaksi, kun olisin jo nähnyt välähdyksen hänen hikoilevasta peppuvaostaan.
Katsoin kuolaten yksin tein pöksyjen logoakin, koska olihan tuo samainen merkki jäänyt mieleeni eräästä kiihottavasta tv-mainoksesta, jossa paljassäärinen naikkonen oli astellut pyllyään pyöritellen portaita pitkin ylöspäin. Muistin ulkoa mainoksen iskulau-seenkin: ”Sloggi-alushousut: se ry-py-tön…” Mainoksessa ei näytetty ollenkaan naismal-lin ylävartaloa, mutta ehkäpä juuri siinä seikassa piilikin mainoksen eroottinen vetovoima. Pelkälle takaapäin kuvatulle naisen perseelle oli nimittäin erittäin helppoa kuvitella kuka tahansa omistaja, esimerkiksi joku naapurin tyttö tai valintamyymälän kassaneiti. Lienee sanomattakin selvää, että olin monta kertaa innostunut lävistämään kämmentäni tuon mainoksen katsomisen jälkeen.

* * *

Kuulin heikkoa rapinaa, enkä osannut kuin arvailla mitä ihmettä Leena oikein puuhaili kyykkysillään. Hän nosti alakaapista muovikassin ja käveli luokseni mitään sanomatta. Kassin sisältö kilahteli enteilevästi, kun se osui askelten tahdissa hänen paksuun reiteensä. Nielaisin pari kertaa, mutta seisoin paikallani kuin toteemipaalu.
Hän tiputti kassin jalkojeni juureen. Ehdin nähdä, että kassin sisällä oli ilmastoin-titeippirulla ja jotain kiiltävää; kilinästä päätellen sen täytyi olla jokin metalliesine. Mutta jo seuraavassa käänteessä silmissäni musteni, enkä nähnyt enää muuta kuin pomppivia keltaisia pilkkuja ja juovia, jotka kattovalaisimen kirkas valo oli jättänyt jälkeensä. Tunsin takaraivossani kiristävän puristuksen ja tajusin, että Leena sitoi jotain pääni ympärille. Hänen kätensä hääräilivät hetken pääni takana ja sitten hän vielä korjasi näkösuojaa parempaan ojennukseen kasvojen puolelta.
- Peitän silmäsi tällaisella mustalla liinalla. Riisun kohta loputkin vaatteeni, mutta et saa vielä nähdä minua nakuna. Pidän sinua kuin hullua jännityksessä… Eikö se tunnukin kutkuttavan kiehtovalta? Et voi koskaan tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu… Leena-opellasi on aimo annos kokeilunhalua ja tyylitajua. En kuule tyydykään mihinkään tylsään peruspaneskeluun. Tyyliin nosto, pisto ja ravistus… Itsetyydytyksestäkin saa enemmän kiksejä kuin mielikuvituksettomasta naimisesta.
En ehtinyt sanoa siihen juuta enkä jaata, koska siinä samassa käteni vietiin selkäni taakse. Leena siirtyi taakseni, kopeloi hetken muovikassia ja pujotti sieltä jotain kummallista ja viileää pakaroitteni päällä lepääviin käsiini. Pelästyin melkoisesti, mutta en kuitenkaan ehtinyt torjua hänen aikeitaan. Yritin siirtää käteni takaisin etupuolelleni, mutta ne eivät liikkuneet enää minnekään. Tunsin ranteissani merkillistä puristusta, kun heiluttelin käsiäni lähes vauhkoontuneena suuntaan jos toiseenkin. Kuulin alaselkäni suunnalta voimakasta kilahtelua, enkä voinut enää pitää suutani kiinni:
- Mitä helvettiä sinä teit minulle? Miksi minun käteni eivät enää liiku?
- Laitoin sinulle käsiraudat kultaseni. Nyt et voi koskettaa minua, kun otan pippelisi uumeniini. Saat näin aluksi tutustua suloihini vain munallasi… Enkö olekin aika epeli naiseksi? Suoranainen syöjätär… Hih hih hii…
- Ei jumalauta! Nyt tämä sekoilu menee jo liian pitkälle. Päästä minut heti vapaak-si! Sinähän olet aivan kaheli.
- Soo soo poikaseni… Et saa olla tuhma Leena-tädille. Vai etkö enää muista, mitä juuri äsken lupasit minulle? Sinähän nimenomaan lupasit totella minua kuuliaisesti. Annoit minulle täydet valtuudet ohjata tätä leikkiä mieleni mukaan… Ja sen minä todella teenkin! Eihän sovittuja asioita käydä enää perumaan. Mitäs lupasit…
- No joo, mutta en minä sentään tällaista luvannut. Tämähän on jo aivan selvä raiskaus! Sinulla Leena ei ole kaikki kotona!
- Olen yllätyksellinen nainen… Siihen saat minun kanssani tottua. Älähän nyt viitsi ruikuttaa kuin jokin pikkupentu. Noin iso poika ja kehtaakin nostaa tuollaisen metelin yksistä käsiraudoista. Mulkkukin on jo kuin aikamiehillä… Hih hih hii…
Tajusin, etten voisi enää kääntää Leenan päätä puhumalla. Hän aikoi todellakin toteuttaa kummallisen fantasiansa, vaikka juttelikin minulle koko ajan kujeilevasti ja ikään kuin leikillään. Ajauduin suoranaiseen pakokauhuun ja yritin vielä kerran tempaista käteni vapaaksi. Mutta käsiraudat olivat niin lujaa tekoa, että sain tuotapikaa vain hennot ranteeni kipeiksi, kun sätkyttelin ja riuhdoin käsiäni selkäni takana. Leena nauroi voiton-riemuisesti vierelläni ja sitoi jalkanikin nilkoista yhteen jollakin hyvin tahmealla ja lujasti ihoon tarttuvalla nauhalla. Käsitin silmänräpäyksessä, miksi ihmeessä muovikassissa oli ollut ilmastointiteippiäkin: tuskinpa opettajatätini oli ottanut teippirullaa putkiremontin varalle vaan kokonaan toisenlaisiin tarkoituksiin…
En uskaltanut enää liikkua mihinkään suuntaan, koska viimeisin järjenrippeeni sanoi että sidottuna ja sokaistuna vankina kaatuisin tavattoman helposti. Menin paniik-kiin ja turvauduin vihonviimeiseen pelastautumiskeinooni, kävin huutamaan ja karju-maan niin kuin haavoitettu jalopeura:
- Apua! Tulkaa auttamaan! Hullu nainen yrittää tappaa minut! Naapurit tulkaa apuun! Nopeasti nyt!
- Arvasin että yrität käydä kirkumaan. Mutta sepä loppuu heti kättelyssä, kun tukin naamasi umpeen tällä kerrassaan kätevällä teipillä. Kas näin Janne-kulta! Nyt sinun avunpyyntöjäsi ei kuule enää kukaan. Hih! Saat möykätä vaikka kuinka paljon, mutta siitä ei ole sinulle mitään hyötyä… hih… Meillä on vielä monta kivaa hetkeä edessä… hih hih…
Tunsin, että Leena kaappasi minut syliinsä ja kellisti minut lattialle makuulleen. Hänen otteensa olivat määrätietoisen rivakoita, mutta olin kuitenkin aistivinani, että noihin liikkeisiin kätkeytyi myös ripaus anteeksi pyytelevää hellyyttä. Hän laittoi pääni alle joitakin vaatteita pehmikkeeksi ja istahti rintakehoni päälle puolella painollaan. Suuni päällä oli niin monta kerrosta vahvaa ja sitkeää ilmastointiteippiä, etten viitsinyt edes yrittää repiä leukojani auki. Olin täydellisesti hänen armoillaan.
- Lopultakin rakas Janne… lopultakin saamme tulla yhdeksi lihaksi…
- …umphh… mmhh… phh… hhmmhh… minun tuhisevista sieraimistani purkau-tui alistuneesti.
Äänistä päätellen Leena riisui itsensä aivan alastomaksi. En nähnyt mitään, enkä voinut kuin odottaa passiivisesti hänen seuraavaa siirtoaan. Sitten tunsin tököttävän aisani kyljessä pehmeän kosketuksen; mikä kumma se olikaan, mutta hyvältä se tuntui.

* * *

Hengitin jo täysin rauhallisesti, kun lämpöä huokuva naaraani siirtyi alemmaksi vartaloa-ni pitkin. Hän istahti koko painollaan sidottujen jalkojeni päälle, mutta minulla oli silti ihan mukavat oltavat, koska enää minun ei tarvinnut pelätä rintakehoni litistymistä. Pakarani ja kantapääni painautuivat aivan kiinni kovaan ja karkeaan lattialaatoitukseen, kun tuo lähes satakiloinen lihavuori vyöryi reisieni päälle. Tunsin polvissani hänen hikoilevan mahtiperseensä viettelevän pehmeyden. Ja mikä parasta, jokin suunnattoman paksukar-vainen aikuisen naisen elin hipaisi monta kertaa sileää teinipojan ihoani: hänen ihana pillunsa vaelsi alapäässäni ja lähestyi vaaniskellen jäykistynyttä fallostani kohti…
Tiesin että Leenalla oli varsin tuuhea pimppikarvoitus, koska olinhan vasta äsken tuijottanut silmät tapillaan hänen haarojensa väliä. Hänen pusikkonsa oli niin tumma ja laaja, että se oli työntynyt osittain esille valkoisten pikkupöksyjenkin takaa. Pöksyjen reunuksista oli pilkistänyt näkyville lukuisia kiharoita karvanpäitä ja itse mätäskin oli pömpöttänyt ohuen kankaan alla niin uljaana ja puoleensavetävänä, että olisin voinut vaikka kumartaa sen edessä ja lausua sille yleviä rakkausrunoja ääntäni vapisuttaen. Olin myös kiihottunut opettajatätini pulleasta vatsasta, koska hänen pienen napansa alapuolellakin oli komeillut useita hieman hennompia häpykarvoja. Mieleeni oli syöksynyt kalliomaalauksissa kuvatut kivikauden imettäjänaiset, koska Leenahan oli juuri sellainen villi narttu: pitkähiuksinen, muhkeamuotoinen, isorintainen ja ennen kaikkea brutaalisti karvainen!
Tunsin jälleen heppini varressa suloisenpehmeän tönäisyn. Pohdin mielessäni, mikä kohta Leenassa saattoikin tuottaa näin ihania väreilyjä kyrpäni kiristyneeseen nahkaan. Sitten tunsin, kuinka hänen paksut mustat hiuksensa alkoivat kutitella lantioit-teni seutua. Ihoni tärähteli tahattomasti hänen hiustensa kiusoittelevista hipaisuista, mutta en voinut kunnolla edes nauraa koska suunihan oli teipattu umpeen. Leena taisi aavistaa että olin herkkä kutiamaan, koska hän siveli kutreillaan kivespussejanikin. Nytkähtelin hervottomasti ja pelkäsin pissaavani hänen päällensä, koska niinkin nolosti minulle oli tapahtunut joskus pienempänä, kun olin joutunut pidättelemään sisältäni karkaamaan pyrkivää hihitystä.
Kyrpäni sai uudelleen pehmeitä kosketuksia ja osasin jo arvata, mitä ruumiin-osaansa naaraani teki minulle tutuksi.
- Annetaanpa Janne-pojan pippelille vähän tisua… Kas näin tämä käy. Minun rintani ovat upeat, vaikka sen nyt itse sanonkin. Varmaan moni mies luopuisi vaikka taivaspaikastaan, jos saisi hieroa kyrpäänsä näitä utareita vasten. Vain harvalla naisella on tällaiset DD-kupin mahtitisulit… isot mutta silti niin kiinteät ja hyvin hoidetut jättimeije-rit… Nännitkin ovat melkein omenankokoiset ja niin kuparinruskeat, että sinulta varmaan jo tulisi pelkästä näkemisestä. Saat sitten ihailla ja imeskellä niitä, kunhan siirrymme tuonne makuuhuoneeseen jatkoille… Hih! Et varmaankaan vastusta tarjoustani?
Yritin ymähtää myöntävästi ja tunsin heppini kärjessä, ettei Leena juurikaan liioitellut nänniensä kokoa: ne tuntuivat todellakin kuin kahdelta muhkealta pihvitomaatil-ta, kun ne hyväilivät vuorotellen terskani reunuksia ja pikkuruista pissareikääni. Hän puristi mulkkuni nänniensä väliin ja teki esinahallani muutaman runkkausliikkeen. Vikisin ja vaikeroin kiduttavassa hurmoksessa.
- Voi Janne-kulta…! Sinun kullisi pää on nyt kuin kala kuivalla maalla. Pissa-reikäsi avautuu ja sulkeutuu niin ihanan kiihottavasti, kun minun nännini hierovat mulkkuasi. Tunnetko kuinka ne kovettuvat herkkumutteriasi vasten? Siitä tiedät, että pilluni on nyt kuin tulessa… Muista tämä merkki jatkossakin poikaseni. Aina kun nännini muuttuvat tällaisiksi biljardipalloiksi, märkä vittuni odottaa kyrpäsi kosketusta… Silloin se suorastaan vaatii kulliasi sisälle… Oi Janne kuinka olenkaan odottanut tätä hetkeä!
Leena ei puhunut tässäkään asiassa pötyä, koska kyrpäni todellakin tuntui liukuvan kuin kahden kovettuneen luumun välissä. Ja mitä taas hänen pimperoonsa tuli, se taisi olla jo enemmän kuin valmis ottamaan lemmennuijani kauan odotetulle vierailul-leen. Haistoin sieraimissani pistävän ja väkevän sillin tuoksun ja olin tuntevinani polvis-sani jotain hyvin limaista ja kosteaa, kun uhkea naaraani hinkkasi reisiään yhteen. En tiennyt oliko se kuvitteluani, mutta vaikutti aivan siltä niin kuin hänen vitustaan olisi valunut tahmeaa limaa taukoamattomana virtana. Voimakas pillun tuoksu täytti koko huoneen alkuvoimaisen janoavilla aromeillaan, ja siitä päätellen Leenan avautunut reikä sylki eritteitään jatkuvalla syötöllä.
- Janne rakas… minun pieni mieheni…! Ihastuin sinuun aivan ensisilmäyksellä. Sytytit himoni välittömästi. Heti silloin kun avasit ensimmäistä kertaa asuntoni oven ja kun kysyit minulta poispäin katsellen, että sinäkös se olet se Leena-ope, jonka luokse mutsi minut passitti tulemaan. Yritit pelata jotain kovanaamaa, vaikka oikeasti olitkin sangen ujo ja pelokas… Kai aavistit jo silloin, ettei minuun tehoa mikään suun soittaminen ja vastaan vänkääminen? Otin sinulta turhat luulot pois heti kättelyssä… Olen koko aikuisikäni unelmoinut kaltaisestasi söpöstä neitsykäispojasta… Olen aina tahtonut kouluttaa itselleni sellaisen rattopojan, joka toteuttaa kaikki fantasiani. En minä tahdo ketään keski-ikäistä läskimahaukkoa, jolla ei edes seiso kunnolla. Sinut minä tahdon poikaseni… Sinulla ottaa eteen vaikka koko yön! Tiedätkö kultaseni, että me kaksi olemme suoranai-nen ihannepari? Nainen nimittäin on seksuaalisesti vireimmillään vasta yli 30-vuotiaana. Vasta silloin alamme päästä kunnolla eroon kaikista typeristä estoista ja turhista suoritus-paineista. Ja miehen otollisin paneskeluaika on juuri puberteetti-iässä… Silloin te pienet miehet ette juuri muuta ajattelekaan kuin kosteaa pimpsaa. Juuri silloin pojasta tulee aivan upea rakastaja, kun hänen ensipanokseen sattuu tällainen kokenut ja kiimainen täti… Teinitytöistä ei ole mihinkään. Eivät ne vielä osaa käsitellä miehiä…
En kuunnellut opettajatätiäni kuin puolella korvalla, enkä varmaankaan edes ymmärtänyt mitä kaikkea hän yritti minulle selittää. Oikeastaan minusta tuntui aika hölmöltä, että hän esitti minulle kaikenlaisia kysymyksiä, koska enhän voinut vastata hänelle kuin tuhahtamalla jotain epämääräistä. No, ehkäpä hän oli todellakin odottanut tätä tilannetta niin kauan, ettei yksinkertaisesti voinut olla ajattelematta ääneen, kun pääsi viimeinkin toteuttamaan salaista fantasiaansa.

* * *

Odotin jännityksellä, kuinka kauan Leena vielä pitäisi minua piinassa. Olin huomannut jo ties kuinka monta kertaa, että hän opetti minulle erotiikan aakkosia sillä samalla kurin-alaisella pedanttisuudella millä hän yritti takoa päähäni englannin kielioppiakin. Olin joutunut myöntämään itselleni, että varmaan kaikki sujui paljon paremmin, kun nouda-timme Leenan käsikirjoitusta näissä leikeissämme.
Käsitin olevani suoranainen onnenpekka, kun sain menettää poikuuteni itseäni huomattavasti vanhemmalle naiselle. Jos Leenan tilalla olisi ollut joku meikäläisen ikäinen teinityttö, koko homma olisi hoidettu pois päiväjärjestyksestä jo aikoja sitten ja aivan varmasti se olisi tapahtunut aivan toisenlaisten mielialojen vallassa kuin nyt, koruttoman yksinkertaisesti ja ilman sen kummempia tunnelatauksia. Itse asiassa saatoin helpostikin kuvitella, että jonkun pikkupimun kanssa ensimmäinen seksikokemukseni olisi hyvinkin voinut ajautua täydelliseksi fiaskoksi. Hallitseva rooli olisi langennut luonnostaan minulle ja se olisi tuonut minulle niin paljon suorituspaineita, että olisin kenties mokannut koko tilanteen liiallisella hätäilyllä ja hosumisella.
Muistin kyllä varsin elävästi, kuinka suureen paniikkiin olin äsken joutunut, kun erektioni oli hiipunut hetkeksi. Tilanne olisi ollut varmaan suorastaan painajaismainen, jos toinenkin osapuoli olisi ollut niin ujo ja kokematon, ettei hän olisi osannut tehdä yhtään mitään stondikseni palauttamiseksi. Mikä häpeä se olisi ollutkaan, kun kauan odotettu ensipano olisikin ollut aivan onnetonta räpeltämistä löystyneellä letkulla! Se olisi ollut vieläkin nolompaa kuin ennenaikainen siemensyöksy.
En olisi voinut saada Leenasta parempaa seksikumppania, mutta toisaalta hänen kerrassaan kiireetön etenemisensä herätti sisälläni myös ärtymystä. Etenkään tässä tilanteessa en voinut enää laisinkaan käsittää, mitä hittoa hän vielä odotti ja jahkaili. Kaiken piti olla jo valmiina, ja aisanikin oli melkein halkeamaisillaan luonnottoman kauan kestäneestä seisokista. Kokiko Leena kenties jotain sadistista tyydytystä, kun sai härnätä ja piinata Pikku-Jannea aivan hulluuden rajoille? Enkä voinut enää tehdä pienintäkään aloitetta tapahtumien jouduttamiseksi, koska naaraani oli onnistunut juonittelemaan minut täysin puhe- ja liikuntakyvyttömäksi koekaniiniksi. En voinut kuin rukoilla hiljaa itsekseni, että hän päästäisi minut pahasta.
Mutta juuri kun olin vajoamassa täydelliseen epätoivoon, tunsin yhtäkkiä kyrpäni kärjessä jotain uskomattoman lämmintä ja kosteaa. Öljyinen puristava kosketus painui hitaasti alaspäin ja ympäröi käyrän aseeni kokonaan sykkivällä kuumuudellaan. Voihkai-sin raukeasti ja tärisin hetken kuin horkkatautinen. Matkani lapsuudesta miehuuteen oli alkanut: Leenan vittu oli kaapannut kyrpäni sisäänsä.


VII


Vaivuimme nautiskelemaan yhdynnän iloista. Nyt meidän välillämme ei todellakaan ollut mitään muuta kuin saatanallinen kiima ja ihanaakin ihanampi täyttymyksen odotus. Kosketimme toisiamme pelkillä sukupuolielimillämme, eikä ympärillämme ollut enää muuta maailmaa. Olimme kuin lihaksi inkarnoitunut viettien pesäke, joka hytkyi voihkien paikallaan yhtenä suurena ihmismassana niin kuin jokin hyytelöksi sulautunut uroksen ja naaraan yhteen liittymisen symboli.
Leenakin oli niin hurmioitunut, ettei hän muistanut pitkään aikaan kuiskutella tavanomaisia välikommenttejaan. Hän vain ratsasti vakaasti aisallani ja huokaili äänek-käästi minua pumpatessaan. Otsani ja kainaloni hikosivat voimakkaasti naimisen edetes-sä. Tältä pohjalta saatoin helposti kuvitella, kuinka hikinen naaraani sitten olikaan, koska hänhän tässä aktissa varsinaisen työn teki. Pimeyteeni syöksähti kerrassaan kiihdyttävä mielikuva päälläni pomppivasta hengästyneestä naisesta. Kuinka hän imi minua sisään-sä ja lähestulkoon raiskasi minut. Hänen selkänsä varmaan aivan kiilsi hiestä…
En saanut vielä nähdä Leenan vittua, mutta tunsin kyrvälläni sitäkin paremmin hänen mehukkaan värkkinsä kaiken ihanuuden. Kuinka hänen pitkulainen onkalonsa kaappasi sapelini sisäänsä kerta toisensa perään ja kuinka se kasteli nuijani nahkaa maagisilla liukasteillaan. Olin luullut opettajatätini pillua niin isoksi, että saisin heilutella siellä mulkkuani kuin patonkia autotallissa, mutta tämä otaksuntani osoittautui heti kättelyssä täysin vääräksi. Hänen vittunsa kylläkin upposi varsin kivuttomasti moloni juurelle, mutta ei se silti ollut kooltaan mikään seitsemän leivän uuni vaan juuri sopivan tiukka käyrälle hepilleni.
Penikseni tunsi kiihottavan litisevää hinkkaamista, kun emättimen juomuiset seinämät imivät terskaani yhä syvemmälle. Siellä aivan pohjalla oli kuin kymmeniä uusia pikkuvittuja, jotka antoivat näykkiviä suukkoja muurinmurtajani kärjelle. Sain myös huomata suureksi ilokseni, että Leena osasi antaa jännittäviä sykäyksiä mulkulleni. En tiennyt kuinka ihmeessä hän sen teki, mutta tunsin munassani monta kertaa lujan puristuksen, joka oli niin vahva että se melkein pysäytti edestakaisen liikkeen. Ehkä hän teki sen jotenkin lantioitaan jännittämällä tai peräaukkoaan supistamalla, mene ja tiedä. Tuntui kuitenkin vaikealta uskoa, että pillun puristukset olisivat olleet tahattomia reflekse-jä, koska merkillisellä tavalla ne aina sattuivat aktimme kiihkeimpiin hetkiin.
Mieleeni vyöryi jälleen kaikenlaiset värikkäät huorafantasiani. Olihan niin kiehtovaa kuvitella Leenani hyvin koulutetuksi laatuhuoraksi, jonka pyhänä tehtävänä oli lypsää minut aivan tyhjäksi kaikista peloistani ja kaikesta saamattomuudestani.
Leena laskeutui jälleen aivan kyrpäni juurelle ja nosti sitten pilluaan hitaasti ylöspäin. Hän huokaili lähes vaikeroiden ponnistaessaan yläkehoaan sentti sentiltä ylemmäksi. En voinut kuin ihailla hänen reisilihastensa voimaa ja kestävyyttä, koska olihan hän ratsastanut päälläni jo useita minuutteja. Hän hoiti koko homman pelkillä jaloillaan, sillä en tuntenut kuin silloin tällöin hänen perseensä kosketuksen alapäässä-ni; välillä se läsähti reisiäni vasten ja pompautti vitun kimmokkeena uuteen hyppyyn. Oli sanomattakin selvää, että kiihotuin aina valtavasti kuullessani tuon hyllyvän läskin päästämän napakan läimäyksen. Se oli kuin narttuni mahlaisen vaginan tyydytystä vaativa kutsuhuuto kyrvälleni – nyt mentiin eikä meinattu!
Leenan suloisesti lerpattavat häpyhuulet saavuttivat aseeni kiristyneen kärjen, ja hänen suustansa karkasi riettaampaa huokailua kuin koskaan aiemmin. Hän yritti puhuakin jotain, mutta en erottanut hänen katkonaisesta muminastaan kuin joitakin lyhyitä lauseita: ”Sinun kyrpäsi… Leena-tädin vitussa… Siellä se nyt on… Anna palaa beibi… älä pidättele suotta… anna sen vain laueta rakas… Älä minusta nyt välitä… saat hoidella minut sitten myöhemmin… Ethän vielä edes tiedä kuinka saan sen superor-kun…” Aloin olla jo niin ekstaasissa, etten edes yrittänyt analysoida hänen voihkaisu-jaan. Odotin vain tuskansekaisen hekuman vallassa, milloin naaraani karvapehko laskeutuisi takaisin alas. Ja siinä samassa hän tulikin alas niin kovalla rytinällä, että hänen painava ahterinsa suorastaan niittasi pakarani kiinni lattiaan. Kuulin hikoilevan lihan irstaan paiskauksen ja vikisin onnesta, vaikka toisaalta tunsinkin kipeässä kankus-sani vihlovaa särkyä.
Mitäpä olisin käynyt enää suremaan muutamaa pikkumustelmaa, koska olinhan kuitenkin saavuttamassa siihenastisen eloni tärkeintä virstapylvästä? Tiukan paikan tullen olisin antanut Leenan vaikka mukiloida itseni henkihieveriin, jos se olisi ollut ehtona poikuudesta eroon pääsemiselle. Kai se oli niin, että kaiken hyvän eteen piti myös kitua ja kärsiä. Opettajatkin aina sanoivat koulussa, ettei mitään suurta saavutettu il-maiseksi. Laulujen lunnaat oli maksettava.
Kuuntelin henkeäni pidätellen, kuinka Leenan villisti sykkivä vittu kipusi taas häntäni nuppia kohti. Hänen pillunsa oli kuin vaahtoava pesusieni, kun se oikein pärskähteli mulkkuani vasten. Olin kyllä lukenut että pillu kostui kiihotuksesta, mutta en olisi voinut koskaan uskoa että se oli oikeasti näin liukas ja kuuma. Tunsin kyrpäni varressa kaksi peräkkäistä puristusta, kun pillu oli melkein jo palannut lähtöruutuunsa.
Kuinka taitava rakastajatar minun Leenani olikaan, suorastaan pelottavan viehättävä syntinen narttu! Hän ei tyytynyt antamaan minulle vain pillunpuristuksia vaan järjesti kyrvälleni muitakin kivoja lisäkiksejä. Hän alkoi hyväillä käsillään kiveksiäni ja pysäytti nussimisen hetkeksi niin että pystyi rasvaamaan pallini liukkaiksi pampuloiksi pillunsa voimakkailla eritteillä. Hän kauhoi vitun ja kyrvän välistä emätinlimaansa ja juoksutti sitä pamppuni vartta pitkin kivespusseilleni. Hän avitti metensä virtaamista sormillaan ja jatkoi pallieni koskettelua. Sitten hän hieman yllättäen nosti pimppinsä pois kankeni päältä ja yskäisi enteilevästi.
Olin yllättynyt moisesta teosta, mutta jo tuossa tuokiossa käsitin mitä naiseni päässä oikein liikkuikaan. Hän nimittäin alkoi liikutella pilluvakoaan pitkittäin terskani päällä. Se tuntui aivan jumalaiselta, aivan siltä niin kuin joku hyvällä mielikuvituksella varustettu kiusanhenki olisi silitellyt härnäävästi herkkumutteriani tuuhealla hanhensu-lalla. Leenan turvonneet häpyhuulet olivat ihanan pehmoiset ja ne päästelivät rivoja ääniä terskaani hangatessaan; kivesteni ja pakaroitteni samanaikainen vaiheittainen supistuminen toi tilanteeseen suoranaisen lyyrisenkin silauksen.
Leena laskeutui takaisin satulaan ja alkoi rynkyttää minua kiihkeästi. Hän liikutti vittuaan aivan apinan raivolla ja moukaroi pientä pyllyäni lattiaa vasten niin lujasti, että pelkäsin jopa selkärankani katkeamista. Olin silti melkein kuin seitsemännessä taivaassa: olinko todellakin onnistunut herättämään naisessa noin eläimellisen kiiman? Tällä menollahan minusta tulisi armottoman kova naistenmies, hykertelin mielessäni.
Näinkö helppoa olikin saada naaraiden hormonit hyrräämään? Helvetti vieköön aivan samanlaisia kuolevaisia he taisivat olla kuin miehetkin, vaikka yrittivätkin olla jotenkin siveämpiä. Ja paskat! Se heidän tekopyhä seksikielteisyytensä oli pelkkää silmänlumetta. Nythän sain kokea ihan konkreettisesti, ettei miesten ja naisten himoissa ja haluissa ollut mitään eroa. Itse asiassa olisin jopa uskaltanut väittää naarasta seksuaa-lisesti vireämmäksi sukupuoleksi, kun tein pikaisia päätelmiä hurjasta opettajatädistäni. Aivan suotta siis olin kunnioittanut niin paljon tyttöjä ja kokenut heidän rinnallaan jotain typerää alemmuudentunnetta.
Minulle kirkastui hetkessä, että tästä lähtien minun pitäisi suhtautua tyttöihin aivan toisella tavalla kuin aikaisemmin. Minun tulisi unohtaa kokonaan epäröivä asen-teeni ja käydä tekemään tytöille suoria ehdotuksia aivan hullun rohkeudella. Sillä olinhan sen itsekin jo nähnyt vaikka kuinka monta kertaa, että pimujen vonkaamisessa se ei pelannut joka pelkäsi. Ja ennen kaikkea minun pitäisi haistattaa pitkät elinympäristöni tiukkapipoisille ja suorastaan luonnottomille moraalisäännöille. Orgasmin tuloksia me kaikki ihmiset kuitenkin olimme, sanoipa joku puutteessa riutuva nutturapää siihen mitä tahansa.
Kuinka suuren palvelun Leenani oli minulle tehnytkään, koska tuskinpa olisin oivaltanut näitä elämän totuuksia ilman hänen vaikutustaan, en ainakaan näin selkeästi ja johdonmukaisesti. Hän oli minulle kuin joku Sokrates, henkinen synnyttäjäni, joka taikoi minusta esille ilmiselvät pelimiehen elkeet ja otteet johdattelevilla kysymyksillään ja arvoituksellisilla vastauksillaan.

* * *

Leena jatkoi raivokasta kyrpäni pumppaamista ja kallisti ylävartaloaan niin paljon alas-päin, että hänen nänninsä hipoivat rintakehoani panemisen tahdissa. Tiesin että orgas-mini olisi käsillä hetkenä minä hyvänsä:
- Anna palaa Janne! Mitä sinä enää pihtailet? Leena voihkaisi minulle suoras-taan käskevästi.
Tein työtä käskettyä ja vastasin hänen vittunsa syöksylaskuihin nytkyttelemällä omaa persettäni vastaan. Pompottelin pyllyäni ylös ja alas niin paljon kuin suinkin pystyin, vaikka mustelmat olivat ärtyneet jo tosi kipeiksi.
- Juuri noin Janne! Juuri noin saat spermasi helpoiten virtaamaan. Ooh! Oi taivas… kuinka ihanalta sinun kyrpäsi tuntuukaan… Kuinka perkeleen hyvää se tekee-kään minun vitulleni! Näin herkullista munaa en ole ennen saanutkaan. Olet loistava rakastaja… minun pieni mieheni…
Niin hurmoksessa kuin olinkin, en voinut täysin uskoa opettajani kehaisuja. Kuinka ihmeessä hän pystyi ylistelemään minua upeaksi panijaksi, koska hänhän nussi minua enkä minä häntä? Käsitin, että hän puhui sellaisia minua miellyttääkseen ja itseään lisää kiihdyttääkseen. Mutta en antanut moisen pienen sivuseikan pilata tunnel-maani, vaan päinvastoin heitin lisää pökköä pesään perseeni nytkyttämiseen.
Mieheksi tulemiseni oli jo aivan karvan päässä. Ymmärsin etten voisi enää mitenkään estää spermani tulemista ja siksi minulle iskikin viime hetken paniikki, etten vielä tahtoisikaan luopua tästä leijailevasta olotilastani. Lopetin peppuni keinuttelun, mutta syöjätärnaiseni ei antanut minulle pienintään armoa vaan puski vittuaan kyrpääni vasten yhä nopeammin pitkillä vedoilla.
Yritin vielä kokeilla, olisiko vilkkaasta mielikuvituksestani mitään apua siemen-syöksyn viivästyttämiselle. Kävin hädissäni ajattelemaan erästä rinnakkaisluokallani olevaa Nooraa, koska hän oli kiistattomasti vastenmielisimmän näköinen tyttö jonka tunsin paikkakunnaltani. Nooralla oli kierot silmät ja niin ulospäin törröttävät etuhampaat, että hän joutui jatkuvasti pitämään mielettömän suuria hammasrautoja suussaan. Tämän kaiken lisäksi Noora pukeutui aivan mauttomasti, eikä hänen luurankomaisessa vartalos-saan ollut ripaustakaan naisellisesta pehmeydestä. Itse asiassa hän muistutti ulkonäöl-tään enemmän poikaa kuin tyttöä ja käyttäytyikin kuin joku siivoton ja tökerö jätkä.
Olin kerran lähes oksentanut ruokalassa, kun olin erehtynyt seuraamaan vierei-sessä pöydässä istuvan Nooran syömistä. Hän oli mättänyt perunoita suuhunsa kuin sika, ja hänen rohtuneilta huuliltaan oli valunut kuvottavan näköistä maidon ja leivänmu-rusten sekoitusta t-paidalle. Olin tuntenut selässäni suoranaisia vilunpuistatuksia, kun Noora oli yrittänyt hymyillä minulle maitoa ryystäessään. Kuinka kauheilta hänen limaiset hammasrautansa olivatkaan näyttäneet. Ja mikä pahinta, Noora oli hetken päästä kaivanut nenäänsä kuin pahaisinkin perämetsien junttieinari. Hän oli tonkinut toisesta sieraimestaan kookkaan räkäpaakun, katsellut sitä suu ammollaan sormensa päässä ja sitten vielä nuolaissut räkäklöntin suuhunsa hyvällä ruokahalulla! Siinä vaiheessa minun oli pitänyt kääntää katseeni muualle ja yökätä monta kertaa peräkkäin. Kaveritkin olivat kummastelleet, miksi olin muuttunut yhtäkkiä niin kalpeaksi ja pelästyneen nä-köiseksi. Herkulliset lihapullat olivat jääneet minulta sillä kerralla syömättä.
Mutta Noorankaan muisteleminen ei voinut estää lantioitteni enteileviä nytkäh-dyksiä. Olin niin kiimoissani, että mielikuva porsaan lailla ruokailevasta lautamaisesta Noorasta herätti jopa merkillisiä lisäyllykkeitä räjähdyspisteessä olevalle kyrvälleni. Yhtäkkiä olisinkin tahtonut riistää neitsyyden tuolta kaikkien hyljeksimältä onnettomalta tyttöseltä. Kai Noorallakin oli jonkinlainen reikä haarojensa välissä, vaikka hän olikin niin epänaisellinen ja siivottoman näköinen? Kuinkahan pervoja kimmokkeita olisin saanut-kaan hänen immenkalvonsa puhkaisemiselle, kun hän olisi räkinyt ja oksentanut päälleni aktimme aikana…?
Leenan vittu painautui hidastellen alaspäin, ja minun pakarani alkoivat täristä hervottomasti. Nytkäytin keskikehoni kaarelle ja annoin panokseni räjähtää naaraani uumenissa. Tunsin että kiveksistäni purkautui lähes täysi lasti spermaa, vaikka Leena olikin jo ottanut minulta tyhjät pois. Hän huomasi orgasmini, mutta pumppasi kyrpääni vielä useamman kerran niin että vihonviimeisetkin nektarini pääsivät virtaamaan hänen emättimeensä. Sitten hän hyppäsi pois satulasta ja syleili kasvojani lempeästi.
Hän laskeutui makuulleen päälleni niin että tunsin ihollani hänen alastoman vartalonsa aivan kokonaan. Hänen kuohkean karvakolmionsa terävät kiehkurat hipoivat mulkkuani, joka tökötti yhäkin täydessä stondiksessa. Olisin tahtonut vajota mahtavan lihavuoreni alle ikuisiksi ajoiksi. Tissitkin puristuivat niin kivasti olkapäitäni vasten.

* * *

Leena silitteli hiuksiani ja kääntyi lattialle vierelleni. Hän tarttui minua kädestä ja antoi poskelleni pitkän suudelman. Puristin oikein lujasti hänen kämmentään ja pujottelin pääni hänen kainaloonsa. Hänen kainalokuoppansa löyhkäsi ilmiselvälle hielle, mutta eipä se minua laisinkaan häirinnyt. Tahdoin vain käpertyä hänen kylkeään vasten ja aistia hänen paljaasta vartalostaan huokuvan lämmön jokaisella solullani. Olin herkisty-neessä mielentilassa ja takerruin opettajatätiini yhtä suurella kaipauksella kuin emostaan liian aikaisin vieroitettu karhunpentu eläintarhanhoitajan tarjoamaan tuttipulloon.
Kuulin hänen rauhoittuneet sydämenlyöntinsä ja hymyilin itsekseni.
- No niin muruseni, nyt olet sitten mies… Onneksi olkoon! Minusta ainakin se tuntui todella ihanalta. Entä sinusta? Purista kättäni kolme kertaa, jos olet samaa mieltä kuin minäkin. Mutta jos et tykännyt tuosta äskeisestä, ota kätesi pois kädestäni…
Naurahdin mielessäni, koska toki tajusin että Leenan kysymys oli pelkkää kiusoittelua. Puristin hänen kämmentään kolme kertaa kaikilla sormivoimillani ja puskin päätäni yhä tiukemmin hänen kainaloonsa.
- Sitähän minäkin… Auts! Älä sentään murskaa kämmentäni. Onpa sinulla melkoiset sormivoimat, vaikka vielä oletkin noin nuori… Sopiiko sinulle, että pesen pippelisi puhtaaksi ennen kuin menemme makuuhuoneeseen? Pesaisen samalla omatkin kaluni. Onhan se huomattavasti mukavampaa harrastaa suuseksiäkin, kun vehkeissämme ei ole pöpöjä…
Sähkötin Leenan käteen myöntävän vastauksen. Kommunikointimme siis pelasi, vaikken voinutkaan puhua. Innostuin leikistä, koska se toi mieleeni lapsena lukemani salapoliisitarinat. Yhdessä seikkailussa nokkela etsivä oli kuulustellut kuuromykkää rikoksen silminnäkijää aivan samalla tavalla kuin Leena nyt minua. En tosin enää muistanut, mistä kirjasta tuo katkelma oli.
- Enkö ollutkin kaukaa viisas, kun sidoin silmäsi ja laitoin sinulle käsiraudat? Eikö ollutkin paljon jännittävämpää kokea ensipano sillä tavalla kuin normaalilla tavalla?
Puristelin jälleen Leenalle myöntävän vastauksen.
- Hih… Nyt sinulla on kaikki parhaimmat jutut vielä kokematta. Paljastan sinulle asioita vähän kerrallaan… Sillä tavalla me kumpikin pysymme kiimassa koko iltapäivän. Jonkun toisen naisen kanssa olisit juhlinut juhlasi jo ajat sitten. Mutta minä en olekaan mikä tahansa vosu, minun kanssani olet nyt päässyt vasta hyvään alkuun… Eivätkä nämä leikkimme suinkaan pääty tähän päivään. Meillä on koko pitkä kevät aikaa panes-kella toisemme vaikka hengiltä… Hih hih hii… Kultaseni onhan minulla maailman paras vittu? Onhan rakas?
En heti oivaltanut vastata Leenalle, ja hän toisti kysymyksensä useita kertoja lähes hätääntyneellä äänensävyllä. Olin aika hämmentynyt, miksi hän noin kovasti patisti minua ylistelemään värkkinsä erinomaisuutta. Hän muuttui kuin juuri lukemaan oppi-neeksi kakaraksi, joka kerjäsi vanhemmiltaan kehuja väsymykseen saakka.
Pelkäsikö Leena, että olin kiinnostuneempi jostakin toisesta naaraasta? Pelkäsi-kö hän menettävänsä minut, jos iskisinkin jonkun ikäiseni tyttösen? Olin hetki sitten harpannut ratkaisevan askeleen eteenpäin, eikä minua kenties pidättelisi enää huonot köydetkään, kunhan pääsisin naimahommissa kunnolla vauhtiin. Hätäännyin itsekin ja puristin pikaisesti Leenan kätöstä kolme kertaa. Hän nauroi vapautuneen oloisesti.
- Heh heh… Kaikkea minäkin sinulta kyselen. Ethän tietenkään voi verrata pilluani toisiin pilluihin, kun et ole kenenkään toisen naisen kanssa kuksinut. Tietenkin minulla on silloin maailman paras vittu. Mistään paremmasta et voi vielä tietää… Mutta on minulla ihan oikeastikin varsinainen rotupimpsa. Moni mies on sitä kehunut maasta taivaaseen… Se ei ole mikään kuiva sämpylä vaan suoranainen oravapillu, joka kiipeää siittimen vartta pitkin kuin vikkelä heiluhäntä. Makeasti oravainen makaa sammalhuo-neessansa… Sinnepä ei hallin hammas eikä metsämiehen ansa ehtineet milloinkaan… Hih… Monelle äijälle olen jo laittanut herkkuni jakoon, mutta nyt ne ovat vain sinua varten. Minun pieni mieheni…
Nyt oli minun vuoroni säpsähtää, sillä antoihan Leena selvästi ymmärtää, että hänellä oli ollut ties kuinka monta rakastajaa ennen minua. Olin aikaisemmin jotenkin onnistunut kiertämään koko asian pohtimisen, mutta nyt minun oli pakko kohdata se kylmä fakta, ettei Leena todellakaan ollut mikään neitsyt. En osannut vielä eritellä mielessäni, miksi opettajatätini aikaisemmat mieskokemukset tuntuivat minusta yhtäkkiä niin häiritsevältä tekijältä. En ollut koskaan seurustellut ja siksi tilanne oli minulle niin uusi ja outo, etten oikein tiennyt mitä minun olisi pitänyt ajatella partnerini entisistä suhteista.
Mustasukkaisuus oli minulle vain pelkkä naistenlehdissä usein mainittu sana, jonka sisältöä ja vaikutusta en vielä käsittänyt. Mutta jotain mustasukkaisuuteen viittaavaa kai tunsin sisimmässäni, koska aloin vaistomaisesti heti pohtia, oliko Leena mahdollisesti nauttinut seksistä enemmän jonkun toisen miehen kanssa kuin minun kanssani. Ja oliko hän muutenkin välittänyt jostakin toisesta miehestä paljon enemmän kuin minusta…? Enhän ollut hänelle kuin yksi uros monien muiden joukossa! Se oli riipaisevan todellinen tunne: 13-vuotias poika oli saanut ensimmäisen lemmenhaavan sydämeensä.
Ehkäpä Leena aavisti jotain kasvojeni liikkeistä, koska hän alkoi rivakasti valmis-tella kalujemme pesemistä. Hän nousi pystyyn ja riensi jalkopäähäni vapauttamaan koipiani. Vasta siinä vaiheessa panin merkille, että jalkateräni olivat jäähtyneet aika viileiksi. Leena kosketti jalkapohjiani ja parkaisi kauhistuneesti:
- Hyvänen aika! Sinun jalkasihan ovat aivan kylmät. Kiertääkö niissä veri enää ollenkaan? Voi minua tomppelia! Sidoinko jalkasi niin tiukasti yhteen, että ne joudutaan amputoimaan?
Aistin selvästi, että Leena peitteli jotain äkilliseen kauhisteluunsa. Kai hän nyt sen verran näki, etteivät sorkkani olleet vielä lähimainkaan kuolioituneet. Hänen liioiteltu hätäilynsä tosin käänsi minunkin ajatukseni muualle. Liikuttelin varpaitani hänen mielikseen.
- Huh huh! Kyllä niissä vielä veri kiertää. Revin nyt teipit pois nilkkojesi ympäriltä. Se voi vähän sattua, mutta koeta kestää se kuin mies. Hih hih… Täysi panomieshän jo oletkin…
Jouduin irvistämään useamman kerran, kun Leena riuhtoi teippejä irti. Hän sai repiä niitä aivan tosissaan, koska ihokarvani olivat tarttuneet lujasti kiinni nauhan nihkeään liimapintaan. Hän kehotti minua heiluttelemaan jalkojani, jotta niihin palaisi tunto takaisin. Sitten hän poisti suukapulani ja käski minua venyttelemään huuliani ja leukojani, koska olivathan kasvonikin päässeet puutumaan vankeuteni aikana. Nämäkin toimenpiteet aiheuttivat minulle tuskallisia ähkäisyjä, koska minulla oli jo orastavaa partakarvoitusta ja hennot viiksenalutkin. Luontoni ei kuitenkaan antanut periksi pukea kivun tunteitani sanoiksi. Purin hampaani yhteen ja pakotin itseni jopa hymyilemään, sillä olisihan se ollut pirun noloa, jos olisin ulvonut aikuisen naisen silmien edessä kuin pahainen pojanrääpäle.
Leena nosti minut seisaalleen ja pesi heppini käsisuihkulla. Hän laittoi mustel-miini jotain viileää ja kirvelevää salvaa ja puhalsi niihin äidillisesti. Lopuksi hän lirutteli lämmintä vettä omaan alapäähänsä ja putsasi pimppinsä pohjamuria myöten puhtaaksi minun jätöksistäni.
- No niin… Nyt saat nuolla vasta pestyä pimpsaa…
Pelkkä ajatuskin tulevista kielihommista sai kyrpäni jämähtämään täyteen seisokkiin. Leenakin huomasi sen ja naurahti kujeilevasti. Hän tarttui letkuuni ja vetäisi siitä kevyesti.
- Tule kultaseni! Seuraa johtajaa.
Hän talutti minut makuuhuoneeseen pitämällä mulkustani koko ajan kiinni. Hän ei voinut taluttaa minua kädestä, koska olin yhä lukittuna käsirautoihin. Silmänikin olivat vielä sidotut. Näin edessäni vain epämääräisiä tummia muodostelmia ja hämäriä valonsä-teitä, kun kävelin nöyränä koulupoikana opettajatätini perässä.


VIII


Tunsin jalkapohjissani että ylitin kynnyksen. Astuin vielä pari askelta eteenpäin ja pysähdyin ilman eri kehotusta. Leenakin irrotti otteensa molostani ja suuteli rintakehoani. Seisova heppini hipoi hänen vatsaansa niin kuin jalkoja vasten kyöhnäävä hellyydenki-peä kissa, ja se huvitti suuresti meitä kumpaakin.
Minun oli myönnettävä itselleni, että opettajatädilläni oli todellakin tyylitajua. Hän vei eroottisen kiihtymyksen aste asteelta huippuunsa ja osasi myös sytyttää minut uudelleen, jos mieleeni alkoi tulvia pelkoa ja epäröintiä. Kun hän sai minut ajattelemaan vain munillani, moraaliset pohdiskeluni katkesivat aina kuin leikaten.
Kuulin vaimeaa kilinää, kun Leena kääntyi taakseni. Hän suuteli niskaani näykkien ja hyväili kylkiäni käsillään. Tunsin ihollani heikohkoa raapimista, kun hänen toinen kätensä siirtyi lukittuja ranteitani kohti. Käsitin, että hän härnäsi minua käsirauto-jen avaimilla. Hän taputti niillä rautojen ketjua ja naureskeli tuskin kuuluvasti.
- Entäpä jos en päästäkään sinua vapaaksi? Ethän mahda sille mitään, jos jätän sinut vangikseni ja lähden itse vaikka iltaoluelle…
- No sitten minä vain jään tänne ja näännyn janoon ja nälkään… Mitäpä muuta-kaan voisin tehdä?
Leena vapautti käteni ja vei käsiraudat avaimineen jonnekin piiloon. Hän palasi luokseni ja kietoutui ympärilleni.
- Höpsistä. Kunhan pilailin vain. Paljon enemmän minulle on sinusta iloa vapaana kuin vangittuna. Otetaanpa tämä liinakin pois.
Leenan keksimä pidättely- ja viivytysleikki oli saanut minut siinä määrin valtoihin-sa, etten olisi raaskinut vielä luopua sokeudestani. En kuitenkaan ehtinyt sanoa mitään, kun hän oli jo tempaissut liinan silmiltäni. Hän heitti sen olkani yli lattialle ja irtaantui minusta. En nähnyt vähään aikaan kuin pomppivia punakeltaisia pilkkuja, kun äkillinen häikäisevä valo lankesi pistävänkirkkaana kasvoilleni. Näin kuitenkin sen verran, että muhkea naiseni seisoi noin kahden metrin päässä minusta ja katsoi minua tutkivasti hymyillen.
- No, miltäs näyttää? Kelpaanko minä sinulle? Tahdotko panna tämännäköistä naista vielä toisenkin kerran?
Hieraisin silmiäni nähdäkseni paremmin. Ja kun näin selvästi koko komeuden, minun täytyi aivan huokaista syvästi pelkästä ihastumisen tunteesta.
- No… Menitkö ihan sanattomaksi? Vai kävitkö jo miettimään, että kaikkea se puutteessa oleminen teetättääkin? Kun tällaiseen vanhaan akkaan erehdyit sekoa-maan… Hih hih…
- Älä viitsi pelleillä. Tiedäthän sinä minun ajatukseni… Sinä olet kaunis. Todella kaunis nainen…
Leena oli ilmiselvästi mielissään kehuistani ja kävi keimailemaan edessäni. Hän levitteli raajojaan suuntaan jos toiseenkin ja lähetti minulle lentosuukon silmää iskien. En ollut niin höperö, ettenkö olisi ymmärtänyt että hän suorastaan kerjäsi minulta ihailua. Mielessäni välähti kirkas oivallus, että edessäni oli kaikesta huolimatta vain keski-ikää lähestyvä perheetön uranainen, joka oli jo elänyt parhaimmat nuoruusvuotensa. Toki hän oli vieläkin täysin ajokuntoisen näköinen neiti-ihminen, mutta vartalonsa rapistumiselle ja kadotetulle nuoruudelleen hänkään ei mitään mahtaisi. Muutaman vuoden päästä hänen ihonsa alkaisi rypistyä ja ensimmäiset harmaat hiuksetkin ilmestyisivät, se oli väistämätöntä ja se olisi hänelle varmasti kova paikka.
Minulla sen sijaan oli kaikki vielä edessä. Kun Leena rapistuisi, minä vain kasvaisin ja komistuisin. Tajusin ensimmäisen kerran, ettei suhteemme valta-asetelma ollutkaan niin selvä miltä se äkkiseltään näytti. Kävin ensimmäisen kerran pohtimaan, kumpi meistä loppujen lopuksi oli enemmän niskan päällä tässä kisassa ja kumpi meistä käytti toista hyväkseen vai käyttikö kenties kumpikin? Entä oliko tämä kaikki pelkkää himojen tyydyttämistä vai oliko välillämme jotain muutakin? Ehkäpä jopa suoranaista rakastumisen tunnetta?

* * *

Pohdiskeluni kuitenkin katkesivat tyystin, kun annoin silmieni levätä Leenan paljaassa vartalossa. Se oli niin kiihottava näky, etten tahtonut vähään aikaan käydä häneen käsiksi, vaikkei hän taatusti olisi enää torjunut minua. Olin kuin monta viikkoa paastonnut nälkäinen terveyshullu laihduttaja ravintolan notkuvan päivällispöydän äärellä, jossa oli toinen toistaan herkullisempia ruokalajeja joka lähtöön. Tahdoin kiduttaa itseäni vielä hetken, vaikka sormeni suorastaan syyhysivät polttelevasta intohimosta.
- Mitä pidät rinnoistani?
- Ne ovat aivan upeat… ja todella isot…
Leena ei ollut liioitellut utareidensa mittoja, kun hän oli hieronut niitä kyrpääni vasten vessassa. Tissien mahtava koko paljastui minulle kunnolla vasta nyt, kun ne heilahtelivat vapaasti silmieni edessä. En voinut käsittää, kuinka ne olivatkaan voineet näyttää niin paljon pienemmiltä rintsikoiden alla. Kumpikin tissi oli lähes pääni kokoinen!
Leenan iho oli rinnoissa vieläkin vaaleampaa kuin muualla hänen kehossaan; se kumpuili pinkeänä ja peitti kaarevien muotojensa taakse heikosti näkyviä sinertäviä verisuonia. Nännit olivat todellakin melkein omenankokoiset ja ne sojottivat uljaasti ylöspäin. Nännien ruskea väri toi mielenkiintoisen kontrastin muuten niin maitomaisesti hyllyviin vaaleisiin tisuihin. Nänninpihat olivat laajat ja täynnä pieniä pisteitä, jotka nöpöttivät kuin nokkosenpistot rinnankärkien ympärillä. Panin merkille senkin, että opettajatätini hinkit olivat aivan symmetriset, kuin kaksi samanlaista marjaa.
Mutta kaikkein paras kohta oli tietenkin vielä katsomatta… Leena kieritti paksut mustat hiuksensa sykkyrälle ja antoi niiden valahtaa kaulansa toiselta puolelta rintojensa väliin. Hänen hiuksensa olivat niin pitkät, että ne ulottuivat melkein napaan asti. Siirsin katsettani hitaasti alaspäin. Huomasin, että Leena seurasi koko ajan silmämunieni liikkeitä. Hän nuolaisi huuliaan ja työnsi kieltänsä kutsuvasti ulos niin kuin se olisi ollut kiihottunut pikkuruinen pippeli. En voinut enää pidätellä uteliaisuuttani, vaan siirsin katseeni reilusti hänen tuuheaan karvakolmioonsa.
Leenan vittu oli kerrassaan karvainen. Pikimusta mätäs oli levinnyt niin laajalle, ettei niitä olisi pystynyt peittämään teelautasella – iso ruokalautanen siihen olisi tarvittu. Kuohkeasti pömpöttävä tupsukka työntyi niin vahvasti ulospäin, etten lainkaan ihmetellyt miksi nuo pitkät kiehkurat eivät tahtoneet oikein pysyä pikkupöksyjen alla. Ne olivat kuin joitakin höylänlastuja, jotka kiemurtelivat kuin viidakkopuiden liaanit joka suuntaan. Tuijotin hänen häpykarvojaan kerran jos toisenkin ja mieleeni muistui pillujaan levittele-vät neekerinaiset, joiden kuvia olin katsellut heppi kourassa pornolehdistä.
Haistoin ilmassa leijuvan sillin tuoksun ja huomasin, että naaraani nännit olivat jäykistyneet koviksi: hänen pimppinsä oli siis täydessä toimintavalmiudessa. Itse emätin-kin oli kiihottavasti raollaan ja kimalteli kosteudesta kuin vasta rasvattu airon hankain. Jouduin nielaisemaan useamman kerran, kun Leena levitti haarojaan niin paljon, että hänen sukupuolielimensä paljastuivat minulle kaikessa ihanuudessaan. Totesin jo heti kättelyssä, etteivät käymälöiden seiniin ahkerasti piirretyt kirkkoveneen kuvat vastanneet ollenkaan todellisuutta. Eihän oikea pillu ollut vain jokin soikio, jonka keskellä oli pelkkä viiva. Minusta ainakin pimppi oli enemmänkin pisaran muotoinen, eikä itse rakonenkaan ollut kuin yksi pieni osa naisen genitaaleista.
Olin opiskellut ihmisen biologiaa sekä miestenlehdistä että lääkärikirjoista, ja siksi tiesin ainakin suurin piirtein, mitä kaikkea Leenankin vittu piti sisällään. Ulompana olivat suuret häpyhuulet ja niiden sisällä pienet häpyhuulet, joissa ei ollut enää karvoja. Nyt ymmärsin täysin, miksi olin nauttinut niin suunnattomasti, kun Leena oli liikutellut pilluvakoaan pitkittäin terskani päällä. Hänen pienet häpyhuulensa olivat nimittäin erittäin herkullisen näköiset, koska ne levisivät sivuille melkein kuin perhosen siivet jättäen keskelle vain tiukalta näyttävän pikkureiän. Ne lerpattivat pitkinä kielekkeinä lemmenonkalon ympärillä ja olivat yhtä helakanpunaisia kuin vasta nuijitut raa’at nau-danlihakimpaleet.
Leenan häpyhuulet eivät olleet yhtä symmetriset kuin hänen utareensa: oikea häpyhuuli oli selvästi suurempi kuin vasen. Se oli kuin jokin turvonnut nahkariekale, joka valui hänen pyllyvakoaan kohti suorastaan irvokkaan limaisena ja melkein violetinväri-senä. En nähnyt kunnolla naaraani persereikää, mutta kaikesta päätellen hänen anuk-sensakin ympärillä oli runsaasti karvoitusta.
Vaikka olinkin tutkinut naisten sukupuolielimiä useista kuvista ja muutamista videoelokuvistakin, en osannut suoralta kädeltä paikallistaa klitoriksen ja pissareiän sijaintia. Tiesin että niiden piti olla emättimen yläpuolella, mutta en kuitenkaan nähnyt naaraani pilluvaon yläpäässä oikein mitään, vaikka tuijotin hukkaviivaa hyvin tarkasti. Oliko hänen häpykarvoituksensa sitten niin tuuhea, että parhaimmat kohdat jäivät piiloon, ellei värkkiä mennyt tutkimaan aivan läheltä?
Leena laskeutui leveälle parisängylle pitkälleen ja levitti haarojaan niin paljon, et-tä pillu avautui jo aivan ammolleen. Hän hieroi tissejään ja koukisti oikean kätensä etusormea kutsuvasti.
- Etkö uskalla tutustua minuun lähemmin?
- Ei se uskaltamisesta ole kiinni.
- No tule sitten päälleni. Saat tehdä minulle aivan mitä tahdot…
Toteutin mielihyvin opettajatätini pyynnön. Hänen sängyssään oli sininen päiväpeitto, joka kiilsi varsin houkuttelevasti kattolyhdyn valoa vasten. Minulla ei ollut aavistustakaan paljonko kello oli, mutta varmaankin ilta oli jo saapunut, koska ulkona oli jo aivan hämärää. Leena oli kääntänyt ikkunan sälekaihtimet visusti kiinni, mutta raoista tunkeutui huoneeseen katulamppujen heikkoa kajastusta.
Ajantajuni oli mennyt sekaisin, mutta toki käsitin ettei minun olisi pitänyt enää maleksia opettajani asunnossa. Tiesin että vanhempani saattoivat olla jo huolestuneita myöhästymisestäni, mutta tuo ajatus käväisi mielessäni vain pikaisesti ja silloinkin hyvin heikosti. Edessäni makaava alaston narttu sumensi järkeni. Laskeuduin hänen päällensä ja unohdin autuaallisesti kaiken muun.
Suutelin Leenaa silmät ummessa ja pyörittelin hänen tummia kutrejaan hyp-pysissäni. Työnsin kieleni syvälle hänen suuhunsa, enkä ainakaan pistänyt pahakseni kun hän vastasi kiihkeästi kielisuudelmaani. Näykimme toistemme kieliä ja kyöhnäsimme alastomia vartaloitamme vastakkain. Minulla seisoi koko ajan kuin nuorella siitosorhilla ja huomasin uhkeassa tammassani ilmiselviä malttamattomuuden oireita, kun hän tunsi kivikovan kankeni hyväilevät liikkeet vatsanahkassaan. Kuljetin kyrpääni hänen pilluaan kohti ja kävin vuorostani imemään hänen kaulaansa.
Hänen kaulansa oli tyttömäisen siro, vaikka hän muutoin olikin niin rehevä muodoiltaan. Aikaisemmat pussailukokemukseni olivat niin vähäisiä, että minulle iski suoranainen imutteluvimma, kun pääsin kunnolla näykkimään Leenan korvanaluksia ja leukaa huulillani ja hampaillani. Innostuin kuitenkin hieman liikaa, koska jo seuraavana hetkenä naaraani painoi päätäni alemmaksi puoliksi väkisin.
- Se tuntuu ihanalta, mutta minun on pakko säilyttää siveän naisen ulkokuoreni. Et saa imeä kaulaani fritskuja. Älä suutu…
Olin niin kiimoissani, etten ihmeemmin edes säpsähtänyt Leenan torjuntareflek-sistä. Puskin vain päätäni hänen utareidensa väliin ja annoin kankeni jatkaa seikkailu-aan hänen vittunsa liepeillä. Pian heppini livahtikin pitkittäin pilluvakoon, joka oli jälleen niin kiihottunut, että heppini oli hetkessä aivan liukas naaraani eritteistä. Annoin kyrpäni soutaa mehevää hukkaviivaa pitkin, mutta en edes yrittänyt tunkeutua hänen sisälleen.
- Tahdotko jo ottaa minut kultaseni?
- En vielä. Kiihdytän ja kidutan ensin itseäni… Sitten nautin panemisesta enem-män…
Leena takertui hiuksiini oikein lujasti ja imaisi voimakkaasti toista korvalehteäni. Hän heilutteli rintojaan ja naurahti voitonriemuisesti. Hän oli kuin onnellinen koirankas-vattaja, joka oli lopultakin saanut uppiniskaisen hurtan antamaan tassua.
- Hienoa Janne! Nyt sinäkin tajuat, että seksistä pitää repiä kaikki ilo irti. Orgasmi on vain lopullinen sinetti koko hommalle. Se on kuin makea kirsikka kermaleivoksen päällä, jonka jokainen kunnon nautiskelija säästää vihonviimeiseksi suupalakseen. Vain täydellinen idiootti hotkaisee kirsikan ensimmäiseksi, koska sen jälkeen muu leivos ei maistu enää miltään tai jää jopa kokonaan syömättä. Olet nopea oppimaan! Mutta niinhän sitä sanotaan, että luonto tikanpojan puuhun opettaa… Kunpa olisit yhtä motivoitunut muuhunkin opiskeluusi. Hih hih…

* * *

Siirsin aisaani jonkin verran ylemmäksi, ettei edestakainen liike olisi käynyt tuntumaan liian hyvältä. Tunsin herkkumutterini reunuksissa melkoista kipuakin, kun kyrpäni liukui tuuhean pusikon yli napaa kohti. Leenan pillukarvat olivat vieläkin paksumpia kuin hänen hiuksensa ja ne olivat myös aika terävän tuntuisia. Pian kullini kuitenkin jo kihnutteli naaraani sileää vatsanahkaa. Murahdin mielihyvästä, kun pallini rahisivat kivasti pillukarvoja vasten. Tiesin entuudestaan, että kivekseni kestivät huomattavasti rajumpaa kosketusta kuin herkkä terskani.
Suutelin kiihkeästi Leenan rintoja ja tunnustelin niitä kourillani. Nuolin silmät ummessa kummankin tisun maitomaista ihoa ja annoin niille vuorotellen hyväileviä pikkupusuja. Painoin pääni rintojen välissä olevaan lämpöiseen kuoppaan ja puristelin tissejä yhä uskaliaammin. Murjoin niitä kovakouraisesti joka puolelta ja puskin niitä voimakkaasti poskiani vasten.
Imaisin toisen nännin suuhuni ja lutkutin sitä kuin heikkopäinen. Otin nännin-pään hampaitteni väliin ja purin sitä niin lujasti kuin suinkin uskalsin. Siirsin käteni hyväilemään toista tisua ja kiihdytin aavistuksen verran kankeni nytkyttelyä. Huomasin että nänni paisui ja laajeni kivasti huulieni välissä. Innostuin melkoisesti tästä ilmiöstä ja annoin kohta toisellekin rinnalle samanlaisen käsittelyn. Hetken päästä purin ja lutkutin kumpaakin tisua vuorotellen kuin mikäkin lypsykone.
Olin lopultakin päässyt kunnolla käsiksi aikuiseen naiseen, eikä minun tarvinnut enää missään määrin pidätellä kähmimismielihalujani. Narttuni mehukkaat puolipallot olivat edessäni kuin tarjottimella ja sain herkutella niiden suloisesta kimmoisuudesta täysin siemauksin. Kuinka ihanat nisät hänellä olikaan! Hänen rintansa olivat pinnalta pehmoiset, mutta sisältä kuitenkin aika kiinteät. Tunsin sormenpäissäni aivan koviakin kyhmyjä, kun vaivasin meijereitä kuin leipuri pullataikinaa.
Luolamiehen vaistoni olivat heränneet, eikä minua pysäyttänyt enää mikään. Tajusin ettei tissien raaka murjominen voinut tuottaa Leenalle pelkkää nautintoa, vaan että se tuntui hänestä aika ajoin suorastaan kivuliaalta. Kuulin kyllä, että välillä hänen kurkustaan purkautui melko tuskallisiakin ulahduksia. Oivalsin, että hallitseva rooli oli siirtymässä minulle ainakin joksikin ajaksi.
Nipistin toista nänniä kaikilla sormivoimillani ja tunsin julmaa tyydytystä, kun se sai Leenan kiljaisemaan niin kovasti että säpsähdin hieman itsekin. Muistin varsin hyvin, kuinka nöyryyttävästi opettajatätini oli potkaissut minut kumoon vessan lattialle ja siksi puraisin tissiin selvät hampaanjäljet pelkästä kostamisen halusta. Hän sätki allani kuin saaliiksi jäänyt vikisevä jänis. Karjaisin ylpeästi ja olin haljeta pinnalle nousseesta miehisestä uhostani. Nyt oli narttuni vuoro kärsiä!
Tämä itsevarmuutta puhkuva mielentilani ei kuitenkaan saanut kestää kuin muutaman sekunnin, koska jo seuraavana hetkenä Leena puristi pallejani niin lujasti, että minun oli pakko lopettaa rintojen väkivaltainen runteleminen.
- Soo soo poikaseni! Älähän nyt innostu liikaa. En minä sentään mikään tahdo-ton lutka ole, jota sinä saisit kohdella aivan kuten haluat. Tuoppa se kullisi vähän lä-hemmäksi ja pane minua rintojen väliin.
Lamaannuin paikalleni, enkä osannut tehdä vähään aikaan muuta kuin katsoa silmät selällään Leenan tiukkaa ja käskevää ilmettä. Hän puristi pallejani uudestaan ja survaisi etusormensa pyllyreikääni yhdellä rajulla työnnöllä. Ulvaisin kivusta ja yritin hyväillä hänen tisujaan oikein hellästi ja sovittelevasti.
- No eikö se sana kuulu? Jos et tottele minua, panen taas persettäsi. Työnnän sinne toisenkin sormen ja rynkytän sinua niin kovasti, että lopulta jo rukoilet minulta armoa… Ja sitähän et varmaan tahdo kokea kultaseni?
Leena liikutti sormeaan pari kertaa edestakaisin uhkauksensa vakuudeksi ja katsoi minua voitonvarmasti hymyillen; ehkä hän suorastaan säälikin minua. Hän tiputti minut takaisin maanpinnalle. Tottelin häntä mukisematta, koska muistinhan aivan tarpeeksi elävästi, kuinka kipeältä perseeni poraaminen oli tuntunut. Nytkäytin lannettani eteenpäin ja kohotin yläruumistani niin paljon ylemmäksi, että pippelini liukui mukavasti rintojen solaan. Leenan sormi irtosi takapuolestani kuin itsestään, eikä hän yrittänyt toistaa karmaisevaa anaalitemppuaan. Huokaisin helpotuksesta, enkä osannut vielä edes hävetä arvovaltani menettämistä.
- Sitähän minäkin… Nam nam kuinka herkulliselta sinun siro häntäsi näyttää-kään minun isojen tissieni välissä… Se on kuin puuskuttava höyryveturi kahden kukku-lan välissä. Anna palaa Janne! Puske minun tisujani aisallasi!
Tein työtä käskettyä, koska täytyihän minun saada jonkinlainen hyvitys äsken kokemastani nöyryytyksestä. Leena oli kieltämättä palauttanut minut takaisin ruotuun, mutta jos hän luuli minun luovuttavan, niin siinä hän erehtyi pahemman kerran.
Panin häntä tissien väliin täysillä. Pelkäsin koko ajan ennenaikaista laukeamista, mutta rynkytin silti kyrpääni edestakaisin niin kuin olisin polkenut tulpatonta mopoa. Tartuin käsilläni rintoihin ja puristin niitä mulkkuani vasten niin tiukasti, että kankeni lähestulkoon katosi vaalean lihan alle. Istahdin tissien eteen ja jatkoin määrätietoista pumppaamista. Näin kyrvästäni pelkän terskan, kun se aina kurkisti välähtäen tisujen välisestä kuopasta työnnön päätteeksi. Leena kumarsi päätänsä lähemmäksi ja alkoi lipoa kielellään aisani kärkeä panemisen tahdissa. Aina kun survaisin eteenpäin, hänen kostea pitkä kielensä hipaisi ihanasti herkkumutteriani. Hänen rietas ilmeensä sai minut melkein järjiltäni. Näkymä olisi ollut aivan täydellinen, jos nänneistä olisi vielä tirskunut lämmintä maitoa munakarvoihini…
En tahtonut vielä ampua satsejani pellolle, mutta toisaalta en osannut enää lopettaakaan raivokasta panemista. Leenakin hoksasi tilanteen kriittisyyden. Hän kampe-si itsensä altani vapaaksi ja nousi sängystä pois. Hän avasi yöpöydän laatikon ja käski minun käydä selälleni maaten. Toteutin hänen määräyksenä melko epäröiden, koska enhän taaskaan osannut aavistaa mitä hänen päässään mahtoi liikkua. Mikä olisikaan hänen seuraava siirtonsa?


IX


Ounastelin aivan oikein, että opettajatädilläni oli jokin kummallinen idea mielessään. Hän kaivoi yöpöydän laatikosta viivoittimen ja sakset ja heitti ne vierelleni kummallisesti hymyillen. Laatikko tuntui olevan täynnä kaikenlaista tavaraa, mutta en ehtinyt nähdä laatikon sisällöstä kuin vilauksen, koska Leena sulki sen samoin tein.
Katsoin pelokkaasti päiväpeitolla lojuvia keltaisia saksia ja suojasin vaistomaisesti seisovan penikseni kämmenteni sisälle. Ensimmäinen ajatukseni näet oli, aikoiko hurja valtiattareni leikata kaluni poikki… Jospa hän sittenkin oli täysin seonnut sarjamurhaaja, joka ei saanut kunnollista tyydytystä kuin partnerinsa verisestä surmaamisesta? Ainakin kauhuelokuvien mukaan kaikkein kieroutuneimmat murhaajat ja raiskaajat olivat poik-keuksetta kaksijakoisia persoonia: päältä päin katsoen ystävällisiä ja vastuuntuntoisia kunnon kansalaisia, mutta syvällä sisimmässään täydellisiä julkisuuskuvansa vastakoh-tia, julmia kiduttajia ja häikäilemättömiä petoja ilman minkäänlaista omaatuntoa.
Kuluneen pitkän ja tapahtumarikkaan päivän aikana Leena oli järjestänyt minulle jo niin paljon yllätyksiä, että aloin toden teolla pelätä kaikkein pahinta. Minulle tuli täysin epätodellinen olo, kun hän käveli vierelleni laahustavin askelin. Ihoni nousi kananlihalle ja aloin pohtia, yrittäisinkö paeta huoneesta vai tappelisinko vastaan.
- Päätinpä järjestää sinulle pienen aikalisän, ettei leikkimme pääty liian aikaisin. Saamme vähän vaihteluakin tähän juttuun…
Siinä samassa Leena kumartui sängyn reunalle ja sieppasi kullini suuhunsa. Hän lutkutti sitä hetken ja otti sakset käteensä. Hän naksutteli niitä pari kertaa kiinni ja auki ja naurahti käheästi. Parkaisin kauhistuneesti ja yritin sännätä seinää vasten. Se ei kuitenkaan onnistunut, koska naaraani riuhtaisi minut letkusta takaisin.
- Mitä ihmettä sinä säpsähtelet? Otan sinusta vain pienen muiston. Älä pelkää suotta kultaseni…
Leena leikkasi munakarvoistani pikkurillin kokoisen tumpun ja suuteli heppiäni oikein hellästi. Olin enemmän kuin ihmeissäni moisesta teosta, mutta en ehtinyt kysyä mitään, koska hän selitti merkillisen päähänpistonsa samaan hengenvetoon:
- Tahdon että sinusta jää asuntooni jotain pysyvää ja konkreettista. Vaikkapa muutamia pippelikarvojasi, jos ei muuta jäisikään… Emme varmaankaan voi tavata kuin kerran viikossa. Siksi minulla täytyy olla jokin elävä muistutus sinun olemassaolostasi, etten kuole ikävääni yksinäisinä iltoina. Masturbointikin tuntuu paremmalta, kun saan hyväillä munakarvoillasi poskiani. Tai ehkäpä liimaan ne johonkin dildooni… Sitten olet aina luonani!
Naaraani tuntui olevan aivan tosissaan, mutta en silti ollut uskoa korviani. Kaikesta päätellen hän todellakin tahtoi, että alkaisimme sekstailemaan säännöllisesti tulevan kevään aikana. Hän oli vihjaillut siihen suuntaan pitkin päivää, mutta minä en ollut asiaa vielä sen kummemmin miettinyt. Tämä kaikki oli minulle niin uutta ja kiehtovaa, etten osannut suunnitella tarpeitteni tyydyttämistä yhtään sen pidemmälle. Vanha ja viisas opettajani sen sijaan oli ajatellut asioita paljon kauaskantoisemmin.
Leenan epäsuora ehdotus tuntui tietenkin hyvin viehättävältä, niin viehättävältä, että siitä oli mahdotonta kieltäytyä. Ihmettelin vain suuresti, miksi hänen piti valita rattopo-jakseen juuri minut. Ulkonäkönsä ja sosiaalisten taitojensa perusteella hän olisi taatusti voinut bongata jonkun aikuisenkin miehen rakastajakseen tai jopa tulevaksi aviomiehek-seen. Silloin hän olisi saanut vertaisensa kumppanin, jonka kanssa hän olisi voinut seurustella julkisesti ja aivan ”tosi tarkoituksellakin”.
Miksi hän tahtoi tieten tahtoen ajautua kanssani kiellettyyn salasuhteeseen? Oliko hän jo kasvanut niin puhdasveriseksi sinkkunaiseksi, ettei enää edes havitellut vakituista miestä ja turvallista perhe-elämää? Kylmä faktahan oli, että etenkin omien jälkeläisten ilmaantuminen olisi rajoittanut melkoisesti hänen vapauttaan ja piintyneitä elämäntapojaan. Mutta villinä ja vapaana ikäneitonakin hän olisi vallan hyvin voinut saada seksiä aivan laillisinkin keinoin. Ahdasmielisessä kirkonkylässämme Leenan asemassa oleva nainen ei tietenkään voinut harrastaa irtosuhteita, mutta esimerkiksi ulkomailla käydessään hänellä oli täysi vapaus järjestää itselleen vaikka ryhmäorgioita; uteliaiden naapureiden katseet eivät ulottuneet sinne asti.
Miksi Leena siis tahtoi valita juuri minut?! Oliko hän oikeasti niin perverssi, ettei hän saanut normaalista miehen ja naisen välisestä erotiikasta kuin laihaa korviketta pohjattomaan intohimoonsa ja rajattomaan kokeilunhaluunsa? Tajusin kyllä itsekin, että orastavassa suhteessamme oli erityisen paljon kielletyn hedelmän houkutusta. Olinko silti herättänyt Leenassa jonkin pimeän puolen, jonka olemassaolosta hän ei ollut aikaisemmin kunnolla tiennytkään? Olimmeko rantautuneet sellaiselle saarelle, jossa omaa tahtoaan ei voinut enää hallita? Vanhat mummotkin aina sanoivat, että kun pirulle antaa pikkusormen se vie koko käden…

* * *

Leena otti viivoittimen käteensä ja istahti jalkopäähäni. Hän kosketti mulkkuani viivoitti-mella ja käänteli sitä eri asentoihin kuin paraskin lääkäri. Hän painoi viivoittimen pään aivan heppini tyveen asti ja kuljetteli sormiaan senttimetriasteikolla.
- Tahdon mitata Pikku-Jannen pituuden ja paksuuden. Ohoh… Onpa se jo aika pitkäksi kasvanutkin. Peräti yhdeksäntoista senttiä! Ja paksuuttakin on juurella yli neljä senttiä. Kullisi vetää jo vertoja aikuisten miesten kaluille. Itse asiassa se on jopa selvästi isompi kuin keskikokoinen täysi-ikäisen miehen siitin. Olen sinusta oikein ylpeä! Kyllä sinusta varsinainen pukki tulee tällä menolla. Olet saanut Luojalta kunnon työkalun ja ehkäpä se vielä kasvaa jonkin verran tulevina vuosina… Suorastaan kadehdin sitä onnekasta tyttöä, joka saa sinut omakseen. Kyllä tällainen mela kelpaisi naiselle kuin naiselle…
Kuuntelin hänen puhettaan korvat höröllä, enkä voinut salata mielihyvääni. Tiesin kyllä jo entuudestaan, ettei aisani ollut ainakaan pienimmästä päästä, koska olinhan vertaillut sitä salaa toisten poikien ja miesten peniksiin saunan lauteilla ja uimahallin pesuhuoneessa. Omassa ikäluokassani miehinen elimeni pääsi taatusti jopa kirkkaimpaan kärkeen, koska eihän monilla ikätovereillani ollut vielä edes munakarvoja.
Leenan lausumat mitat eivät yllättäneet minua millään tavalla, koska olinhan mittaillut munaani melkeinpä koko pienen ikäni. Olin joskus jopa laatinut jonkinlaista kasvukäyrääkin penikseni pituuskasvusta ja merkinnyt samaiselle paperille, kuinka usein olin kunakin päivänä runkannut ja kuinka paljon spermaa oli kulloinkin lentänyt; ruoka-lusikallinen taisi olla ennätykseni.
Omassa ikäluokassani loistaminen ei kuitenkaan tuottanut minulle suurinta ylpeyden tunnetta, koska toki tajusin, että päihitin mennen tullen kavereitteni pikkupippe-lit vain poikkeuksellisen varhain alkaneen murrosikäni vuoksi. Aikuisten miesten munat sen sijaan eivät kasvaneet enää milliäkään, ja siksi ne olivat täysin vertailukelpoisia oman letkuni rinnalla. Kuinka suurta ylpeyttä olin tuntenutkaan nähdessäni, että yllättävän monella naapurin ukolla tai isäni työkaverilla oli pienempi mulkku kuin minulla! Pituuteni ja lihaksistoni kasvu oli vielä kesken, mutta penikseni mitoissa painiskelin jo täysiään raavaitten äijien sarjassa.
Olin pannut merkille, että lihavilla miehillä oli poikkeuksetta normaalia pienempi muna. Tai ehkä monenkin läskitynnyrin kalu oli aivan tavallisen kokoinen, mutta se vain näytti niin onnettomalta madolta hautautuessaan valtavan kaljamahan alle. Niin tai näin, olin joka saunareissulla ilkkunut mielessäni noiden ihrakasojen surkastuneille pikkumu-nille ja vilkuillut samalla hykerrellen omaa uljasta letkuani. Ja peseytymään käydessäni olin pitänyt huolen, ettei komea heppini jäänyt toisiltakaan kylpijöiltä näkemättä – siinä-pähän katsoivat kateudesta nokat vihreinä!
Leena kutitteli minua hiuksista ja keräsi päiväpeitolta leikatut karvani pieneen vaaleanpunaiseen peltirasiaan, jonka hän oli onnistunut tuomaan minulta salaa sängyn alle. Hän sulki rasian hitaasti ja suuteli sen kantta. Sitten hän vei kaikki tavarat takaisin yöpöydän laatikkoon ja heitti vierelleni vuorostaan vihreän taskupeilin. Olin jälleen ymmälläni.
- Mitä sinä tuolla teet? Aiotko käydä meikkaamaan kesken leikkien?
- En suinkaan kultaseni. Tarvitsemme kohta peiliä, mutta vielä ei ole sen aika… Sitä ennen yksi tärkeä juttu pitää hoitaa pois päiväjärjestyksestä.
Leena otti ohjat käsiinsä, eikä antanut minun kysellä sen enempää. Hän riensi luokseni ja käski minun siirtyä parisängyn keskelle makaamaan. Hän hyppäsi sängylle kontalleen ja murisi minulle kuin saaliin päälle hyökkäävä nälkäinen susi. Hän lähestyi minua kohti vaaniskellen ja irvisteli samalla uhkaavasti. Hän loikkasi päälleni ja istui koko painollaan rintakehoni päälle niin että hänen pillukarvansa melkein hipoivat kasvojani.
Voimakas vitun tuoksu kulkeutui sieraimiini ja limaiset häpyhuulet keikkuivat edessäni vaativan näköisinä. Olin tukehtumaisillani päälläni vyöryvästä lähes satakiloi-sesta lihavuoresta, mutta silti minulle tuli omituisen raukea ja levollinen olo, kun käsky-valta oli jälleen siirtynyt rouva majurille. Hän takertui niskavilloihini kuin petolintu ja puski uljasta karvapehkoaan lähemmäksi suutani.
- No niin poikaseni… Nyt katsotaan oletko sinä mies vai hiiri. Nuole pimppiäni pieni mieheni! Ja muistakin tehdä se hyvin. Tämä on sinulle näytön paikka. Kohtahan se nähdään, onko sinusta naisen tyydyttäjäksi… Asia kun on niin, että vain harvat naiset saavat orgasmin pelkästä yhdynnästä. Siihen tarvitaan miehen sormet ja kieli avuksi. Tie naisen sydämeen käy klitoriksen kautta. Muista se poikaseni! Minä ainakaan en ole koskaan saanut sitä paljon mainostettua emätinorgasmia. Lähellä se on usein ollut, mutta aina se on jäänyt vähän kesken. Aina on pitänyt hoidella hommat loppuun sormipelillä.
Leena kohotti persettään niin paljon ylöspäin, että pystyin hengittämään normaa-listi. Hän nytkäytti vittunsa kasvojeni yläpuolelle ja pyöritteli alapäätänsä joka suuntaan. Hän levitti pillunsa auki ja hyväili sitä viettelevästi sormillaan. Tuijotin lumoutuneena hänen helakanpunaisia sisuskumejaan ja voihkaisin onnellisesti, kun emättimestä valui tahmeita pisaroita poskilleni. Lipaisin huuliani ja maistoin suussani suolaisen, hieman happaman ja melko kirpeän aromin.
- Nyt saat tutustua naisen sukupuolielimiin kaikessa rauhassa… Tee minulle gynekologinen tutkimus Janne-kulta! Saat leikkiä lääkärisetää. Hih…
En osannut aluksi tehdä oikein mitään. Silittelin varovasti naaraani levitettyjä reisiä, mutta pillua en uskaltanut vielä koskettaa. Tunsin sormenpäissäni, että pehmeän nahkan alla pullisteli selvää lihaskudostakin, kun hän jännitti jalkojaan rukousasennossa ollessaan. Tarkemmin ajatellen muistinkin kuulleeni, että Leena kävi pari kertaa viikossa kuntosalilla treenaamassa lihaksiaan. Se oli varmaan totta, koska ei hän muuten olisi jaksanut ratsastaa satulassani niin kauan ensimmäisen aktimme aikana.
Leena huomasi arkailuni ja tarttui napakasti oikeaan käteeni. Hän kuljetti sormeni emättimen yläpuolelle ja huokaisi silmät ummessa kauan ja hartaasti. Aloin jo aavistaa, mitä kohtaa parhaillaan kosketin, mutta olin vielä hiukan epäröivällä kannalla oivallukse-ni suhteen. Pedanttinen opettajani ei kuitenkaan jättänyt minua epätietoisuuteen:
- Siinä se nyt on… minun klitorikseni…! Tämä kohta sinun täytyy löytää jokaisesta tytöstä. Se on sellainen taikanappula, ettei sitä tarvitse kuin hieman koskettaa kun pimppi jo kostuu aivan litimäräksi. Se on ylivoimaisesti naisen herkin paikka. Tai ainakin minulla se on kaikkein paras kohta… Aivan kuten terska teillä miehillä. Ooh Janne… näppäile minun häpykieltäni… soittele sitä kuin pientä lyyraa… oih…
Katsoin ihastuneena suurta löydöstäni, enkä osannut kuin kummastella, miksi en ollut sitä jo aikaisemmin huomannut. Olin ilmeisesti ollut hetki sitten sokea, koska näkyihän Leenan klitoris aivan selvästi, kun sitä vain osasi katsoa oikeasta kulmasta. Ja aivan sen alapuolella oli pikkuruinen kostea reikä, joka ei kai voinut olla mikään muu-kaan kuin virtsaputken suu. Varmistuin havainnostani, kun näin että kyseisestä reiästä tuli tahattomasti pieni keltainen pisara, joka valui häpyhuulta pitkin ulospäin työntyvään karvametsikköön.

* * *

Leena oli jälleen kerran osannut vedellä oikeista naruista minua käsitellessään. Hän tahtoi minulta ilmiselvästi parasta mahdollista suuhoitoa, ja varmaan juuri siksi hän oli härnäävästi epäillyt kielimiehen kykyjäni. Miksipä muutenkaan hän olisi ajatellut ääneen, mahtaisiko minusta olla naisen tyydyttäjäksi? Tuollaiset puheet synnyttivät sisimmässäni niin kovan näyttämisen halun, että päätin suoriutua haasteestani vähintään kymppimii-nuksen arvoisella kielityöskentelyllä. Sen jälkeen minulle ei vinoilisi enää yksikään nainen, olenko mies vai hiiri!
Olin täynnä uhonsekaista eläimellistä kiimaa, mutta pakotin silti itseni rauhal-liseksi aloittaessani klitoriksen näpelöimisen. Sisäinen vaistoni nimittäin sanoi, että hätäily voisi taas pilata koko homman. Naarasta pitäisi hieman lämmitellä ennen varsi-naista pillun nuolemista. Kosketin ensin aivan varovasti hänen häpykieltänsä. Se oli kuin suurennettu tulitikun pää, luumainen kiva napukka, joka tärähteli näppäilevistä koske-tuksistani melkein kuin mustekynän jousi. Tunsin kuinka se paisui ja kovettui sormieni välissä niin kuin pieni kikkeli.
Innostuin havainnostani ja lirputtelin klitorista entistä rohkeammin. Otin toisen käteni avuksi ja annoin sen hyväillä emäntäni limaisia häpyhuulia. Kuljetin sormiani hitaasti emätintä kohti, mutta en missään vaiheessa keskeyttänyt klitoriksen näpelöimistä. Työnsin sormeni ahnaasti odottavaan reikään ja tuijotin lumoutuneena, kuinka naaraani kuumana sykkivä onkalo suorastaan imaisi sormeni sisälleen.
Leenan pillu oli aivan ihmeellinen: toisaalta niin tiukka ja ahdas, mutta toisaalta kuitenkin niin liukas ja helposti perille vievä. Se taisi todellakin olla varsinainen oravapil-lu, koska tunsin vapisevassa sormessani koko ajan sisäänpäin siemaisevia vetoja ja puristuksia, kun tunkeuduin yhä syvemmälle hänen uumeniinsa. Painoin oikean käteni peukalon taikanappulaa vasten ja jätin sen pyörimään paikalleen. Leena huokaili ihastuneesti ja alkoi tyrkkiä vittuaan käsiäni vasten. Pumppasin sormeani edestakaisin hänen ihanassa kolossaan ja päätin kokeilla äkillisestä mielijohteesta, mahtuisiko sinne kenties toinenkin sormi. Leena huomasi aikeeni ja laukaisi jännityksessä olevia pimppili-haksiaan niin paljon, että toinen sormeni liukui sisälle vaivattomasti.
Työnsin kummankin sormen rystysiä myöten upoksiin ja kiihotuin valtavasti, kun tunsin onkalon pohjalla vastaan tökkiviä kivoja nystyröitä; ne olivat todellakin kuin uusia pikkuvittuja, joihin olin päässyt tutustumaan jo ensimmäisen panomme aikana. Kuinka merkillinen maailma tuon ahtaan portin takaa löytyikään… Se oli kuin jokin avara puutar-ha, jonka seinämissä kasvoi mehukkaita viinirypäleitä ja jonka keskellä virtasi kuohuva pieni joki.
Leena takertui hiuksiini ja avasi revaansa mallin vuoksi pari kertaa aivan ammol-leen. En voinut kuin hämmästellä hänen pillunsa mukautumiskykyä mitä kummallisem-piin olosuhteisiin. Ehkäpä peniksen koko ei ollutkaan niin ratkaiseva tekijä naimahom-missa, mitä olin aikaisemmin luullut. Leenan pimpistä sai ainakin sellaisen vaikutelman, että se sopeutui yhtä luontevasti niin isoille kuin pienillekin kaluille. Miestenlehtien kyselypalstoillakin vakuuteltiin aina, että kaikenkokoiset ja –muotoiset mulkut soveltuivat yhtä hyvin naisen tyydyttämiseen, jos mies vain osasi käyttää letkuaan taitavasti. Ehkä se ei ollut pelkkää lohdutuspuhetta pienimunaisille miehille.
- Voi Janne… Kyllä sinne uppoaa vaikka koko kätesi. Huomaatko kuinka jousta-vat lantiot minulla on? Varsinaiset synnyttäjän lantiot… Olen joskus kokeillut pimppini venymiskykyä erilaisilla esineillä. Kaikkea on kokeiltu kurkusta ja lauantaimakkarapötkös-tä lähtien… Heh… Siitä huolimatta ohut joulukuusen kynttiläkin voi tehdä tosi kudaa. Pimppini mukautuu periaatteessa vaikka lyijykynän kokoisen pippelin työntöihin… Enkös olekin aika veijari naiseksi?
Ynähdin myöntävästi. En epäillyt opettajatätini puheita, mutta tahdoin silti kokeilla miltä tuntuisi survaista koko kämmen hänen uumeniinsa. Levitin hänen pimperoaan vapailla sormillani ja sylkäisin pikkulimpin kämmenselkääni liukasteeksi. En kuitenkaan ehtinyt toteuttaa aikomustani, koska Leena kohotti ahteriaan niin paljon ylöspäin että sormeni pakenivat vaginan aukolle. Olin hieman loukkaantunut moisesta eleestä ja tukistin häntä sen vuoksi kevyesti pimpsakarvoista.
Hän takertui hiuksiini entistä lujemmin ja työnsi vittunsa kirjaimellisesti nenääni kiinni.
- Älä enää kiduta minua… Helpota minun oloani Janne rakas! Pilluni kokoa voit testata joskus toistekin. Etkö näe kuinka kovasti kaipaan kielesi kosketusta?
Hihkaisin mielessäni, sillä olinhan selvästi onnistunut lämmittelypuuhissani. Leenan ääni oli jo suorastaan malttamaton, kun hän vielä toisti vaikeroivan pyyntönsä. Minulla olisi ollut nyt mitä oivallisin tilaisuus maksaa hänelle potut pottuina, koska olihan hänkin välillä tieten tahtoen kieltäytynyt mielihalujeni toteuttamisesta. Mutta eihän minulla ollut riittävästi itsekuria sellaiseen hevosenleikkiin. Nenäni liukui hänen pilluva-ossaan ja minä olin hänen komean venuskumpunsa edessä kuin sulaa vahaa.
Työnsin kieleni suloiseen lemmenonkaloon ja tunnustelin venyvän putken ihania poimuja vuorostaan makuaisteillani. Raotin pimppiä suuremmaksi sormillani ja aloin latkia naaraani kirpeitä aromeja oikein urakalla. Nyt sain lopultakin kokeilla, millai-selta naisen sukupuolielimet maistuivat suussani. Ja täytyypä tunnustaa aivan käsi sydämellä, että ihastuin tuohon suolaiseen ja happamaan makuun välittömästi!
Kyrpäni kävi seisomaan kuin rautakanki, kun näykin kieleni kärjellä emättimen liukkaita seinämiä ja kun samalla suorastaan mässäilin emäntäni turvonneilla häpyhuu-lilla. Kutittelin sormenpäilläni noita lerpattavia kielekkeitä ja otin ne monta kertaa huulieni väliin kunnon imuttelua varten. Huomasin että Leena oli jo täysin kypsää kamaa rajum-paan käsittelyyn, ja siksi rohkenin jopa pureskella varovasti hänen perhosmaisesti leviäviä häpyhuuliaan.
Hänen ihana vittunsa oli kuin nupustaan auennut kevään ensimmäinen tulp-paani, joka houkutteli pienen mehiläisen sisäänsä makealla medellään. Mässäilin hänen kypsässä lihassaan, juovuin hänen vuolaasti virtaavista uutteistaan.
- … uih… voi taivas kun tekee hyvää… ooh… oih… nuole vielä rajummin rakas Janne…
Leena huokaili niin antaumuksella, ettei minulle jäänyt pienintäkään epäilyä hänen mielihyvänsä aitoudesta. Minusta itsestänikin tuntui tosi ihanalta, kun sain kunnian tuottaa hänelle niin mukavia elämyksiä. Sain huomata jo näin varhaisessa vaiheessa, että kunnollisen seksin ehdottomana edellytyksenä oli molemminpuolinen nautinto. Se oli minulle kerrassaan suuri oivallus.
Kuinka puolittaista tyydytystä olisin saanutkaan leikeistämme, jos se ei olisi koskaan johtanut kuin omaan laukeamiseeni? Kuinka typeriä juntteja ne miehet olivat-kaan, jotka tuijottivat sängyssä vain omaan napaansa? Ne tylsämieliset idiootit, joiden panot kestivät vain pari hätäistä minuuttia ja jotka eivät ymmärtäneet höykäsen pöläystä-kään kunnon esileikeistä ja naisen henkisistä tarpeista! Eivätkö he tajunneet, kuinka paljosta he jäivät itsekin paitsi jättäessään naisensa kokonaan tyydyttämättä? Se jos mikä oli todella tylyä ja itsekästä käyttäytymistä: se että mies vain ruiskasi rojut sisälle, käänsi kylkeään, pieraisi ja kävi samoin tein nukkumaan.
Ja sitten tuollaiset tollot saattoivat vielä pitää itseään suurina rakastajina! Olin kyl-lä kuullut, millaisia tarinoita lukuisat pitäjämme ukkomiehet juttelivat huoltoaseman kahvilassa viikonlopun lähestyessä. Sekö muka oli kehumisen arvoista, ettei naista edes suudeltu yhdynnän aikana? Vannoin mielessäni, ettei minusta saisi koskaan tulla niin surkeaa panomiestä.

* * *

Lirputtelin Leenan pimppiä yhä raivokkaammin ja takerruin molemmin käsin hänen pitkulaisiin karvoihinsa – kuinka suloisesti ne taipuivatkaan sormenpäitteni painalluksis-ta… Nuolaisin vielä kerran sisuskumeja ja siirsin kieleni lipomaan hänen klitoristaan. Hän kohotti sopivasti persettään niin että taikanappula oli kieleni ulottuvilla kuin tarjotti-mella. Nuolin sitä aluksi pitkillä hartailla vedoilla ja sitten tihensin tahtia tuntuvasti.
Otin klitoriksen huulieni väliin ja sain melkein orgasmin, kun tunsin kuinka voimakkaasti opettajatätini leikkipippeli tykytti hampaitani vasten. Se oli kuin kivikova luumunsiemen ja minä lutkutin sitä lähes spermaa lennättäen, vaikka kullini tököttikin syrjässä taistelujen kentiltä ylhäisessä yksinäisyydessään.
- Ooiih…! Olet aivan upea kielimies! Sinulla on niin ihanan samettinen kieli… kuinka nannaa se tekeekään minun pimpilleni… uuh… ooh… Nuole vielä hiukan siitä alempaa. Juuri siitä… kyllä sinä osaat… Aah aah!
Leenan hurmioituneet voihkaisut upposivat tajuntaani kuin häkä päähän. Työnsin sormeni takaisin hänen uumeniinsa ja aloitin hurjan pumppaamisen, koska sisäinen vaistoni sanoi, että emäntäni nauttisi klitoriksen nuolemisesta vieläkin enem-män kun panisin häntä samalla sormilla. Se olikin minulta onnistunut veto:
- Oi Janne sinähän teet minut suorastaan hulluksi! Olet aivan taivaallinen nuolija! Se on ihan lähellä… se tulee aivan kohta… aivan kohta… Ooiih…!
Onnittelin itseäni, koska olinhan kielipuuhissa ilmiselvä luonnonlahjakkuus: hienoisten alkuepäröintien jälkeen cunnilingus sujui minulta kuin leikiten. Heitin pökköä pesään ja tempaisin pellit kokonaan auki. Upotin kasvoni hänen kaarevaa venuskumpu-aan vasten ja nuolin hänen klitoristaan jo aivan mielipuolisesti.
Murjoin hänen emätintään sormillani kuin teurastaja, enkä aika ajoin pystynyt edes hengittämään. Kieleni oli kuin tulessa naaraani kuplivista nesteistä, mutta en voinut enää perääntyä. Tahdoin lahjoittaa Leenalleni orgasmin vaikka oman henkeni kaupalla. Se ei voinut enää olla kuin karvan päässä ja minun oli pystyttävä siihen hinnalla millä hyvänsä!
Mutta eihän Leena olisi ollut Leena, ellei hän olisi tehnyt jotain yllättävää ratkai-sua tässäkin tilanteessa. Hän pomppasi päältäni kaikkein nautinnollisimmassa vaihees-sa ja vääntäytyi vierelleni makaamaan. Hän tarttui kulliini ja runkkasi sitä pari kertaa edestakaisin aivan kuin varmistuakseen erektiostani. Pyyhkäisin enimmät limat kasvoil-tani ja katsoin Leenaa kysyvästi.
- Tahdon että hoitelet minut loppuun panemalla. Saat naida minua kyljellään. Opitpahan samalla uuden asennon…
- Etkö sitten tahdokaan saada orkkua? parkaisin pettyneenä.
- Tietenkin tahdon! Mutta tahdon myös, että sinäkin laukeat samalla vaivalla. Silloin meidän nautintomme on aivan täydellinen!
- Mutta vastahan sinä äsken sanoit, ettet sinä voi saada orgasmia pelkästä yhdynnästä…
- En voikaan, se on totta. Mutta kyllä sinä saat minun jalkani vipattamaan, kun otat sormesi avuksi… Kielesikin saa lopulta levätä. Hih… Nuolit minua todella upeasti, mutta osaat myös soitella g-kieltäni aivan yhtä ihanasti… Huomasin sen äsken.
Niin kokematon teinipoika kuin olinkin, pääsin aika nopeasti jyvälle opettajatätini aikeista. Kun hän kääntyi minuun selin ja tyrkkäsi takapuolensa heppiäni vasten, ymmärsin jo täysin mitä hän ajoi takaa. Sovitin mulkkuni hänen perseposkiensa väliin ja sujautin vasemman käteni hänen kaulansa alta hänen rinnoilleen, jotka painuivat patjaa vasten kuin vedellä täytetyt ilmapallot.
Leena nosti päällimmäisen koipensa ilmaan ja ohjasi kullini pimperoonsa. Vein oikean käteni hänen karvakolmioonsa ja jatkoin klitoriksen hyväilemistä hetkeäkään empimättä. Aloitin kiivaan rynkyttämisen ja näpelöin taikanappulaa vähintään yhtä innokkaasti kuin äskenkin. Puristelin samalla hänen tisujaan, ja hän tuntui tykkäävän kovasti tästäkin eleestäni.
- Ihanaa Janne… Juuri tätä minä tarkoitin… Pane ja runkkaa minua niin rajusti kuin suinkin pystyt! Kyllä minun paikkani kestävät. Oih!
Leena sieppasi taskupeilin käteensä ja vei sen aivan heppini juurelle. Hän tuijotti peiliin ja huokaili kerrassaan ihastuneesti, kun näki siellä meidän kummankin elimet täydessä toiminnassa. Mikä epeli hän oli ollutkaan, koska olihan päivänselvää, ettei hän ollut varannut peiliä vierellensä sattumalta. Nyt hän sai katsella pienestä ruudusta aivan reaaliajassa tapahtuvaa pornoelokuvaa! Varmaan minäkin olisin yltänyt kurkistamaan peiliin, mutta en uskaltanut edes harkita niin tekeväni, koska se olisi taatusti johtanut välittömään ejakulaatioon. Minulla oli jo muutenkin täysi työ ja tuska, kun pidättelin palleissani kihelmöivien nuijapäiden purkautumista.
Oli minun onneni, että Leenan kriittinen hetki oli jo käsillä. Hidastin aavistuksen verran panemisen tahtia ja pyörittelin hänen klitoristaan koko kämmenellä. Tunsin kuinka hänen karvapehkonsa alkoi keinahdella enteilevästi käteni alla ja kuinka hänen kohol-laan oleva jalkansa kävi sätkimään ilmassa hervottomasti. Upotin kynteni hänen utarei-siinsa ja rummuttelin hänen sykkivää häpykieltänsä sormenpäilläni niin kuin se olisi ollut äärimmäisen kireälle viritetty peltirumpu.
Hänen jalkansa puristui pakonomaisesti koukkuun ja hänen lantionsa tärähteli niin kiivaasti, että kyrpänikin luiskahti emättimestä ulos. Ja hän alkoi ulvoa niin äänek-käästi, että se kantautui taatusti naapuriasuntoon saakka:
- Ooh Janne! Nyt minä tulen! Uuh… ooh… Ooiih! Minä tulen…
Leena oli kuin sähköpaimenlankaan vahingossa juossut vauhkoontunut tamma. Hän vispasi jalkojaan vimmatusti ja paiskoi minua perseellään niin kuin olisin ollut eloton nyrkkeilysäkki. Yritin vielä koskettaa hänen vasta tyydytettyä vittuaan, mutta hän torjui käteni liikkeen varsin päättäväisesti.
- Ei enää kultaseni! Minun taikanappulani on nyt niin kipeä ja arka, ettei se siedä vähään aikaan pienintäkään kosketusta. Niin käy aina kunnon orkun jälkeen. Mutta voit silti panna minua. Anna mennä vaan! Täytyyhän sinunkin saada oma osuutesi tästä ihanuudesta.
Minua ei tarvinnut käskeä kahta kertaa. Vetäisin hänen perseensä takaisin ulottuvilleni ja survoin kankeni takaisin hänen märkään vittuunsa yhdellä terävällä pistolla. En välittänyt pätkänkään vertaa hänen vartalonsa tuskallisista kiemurteluista, joita hänellä vielä oli orgasmin jälkiseurauksena.
Olin niin kiimoissani, ettei minun tarvinnut pumpata Leenaa kuin puolenkym-mentä kertaa. Sen jälkeen pyllyni jo supistui aivan pieneksi ja kiehuvat nesteeni syöksyi-vät hänen uumeniinsa. Tottuneena salarunkkarina olin oppinut saamaan orgasmin ilman turhia äännähdyksiä, mutta tässä tilanteessa minunkin suustani karkasi tahaton onnen karjaisu. Hitto soikoon olihan kyseessä kuitenkin ensimmäinen kertani, jolloin sain naisen laukeamaan!


X


Käperryimme toisiimme kiinni ja makasimme paikallaan ainakin varttitunnin. Emme puhuneet tänä aikana sanaakaan toisillemme, koska mitään puhuttavaa ei tuntunut välillämme olevan. Olimme kokeneet yhdessä jotain niin tavattoman hienoa ja kaunista, että keskustelu olisi vain pilannut herkän tunnelman. Minä koin tilanteen näin, ja var-maan Leenakin oli asiasta pitkälti samaa mieltä.
En raaskinut ottaa heppiäni pois emäntäni pimpistä ennen kuin se oli kutistunut lepotilaansa. Hiljaisuus olisi kestänyt ties kuinka kauan, ellei Leena olisi palauttanut meitä takaisin todellisuuteen kajauttamalla mahtavan pitkän pierun. Hän kohotti kankku-aan ja laukaisi heti perään kaksi pienempää paukkua. Riuhtaisin uinuvan mulkkuni haukkaamaan happea ja nauroin maha kippurassa. Leena katsoi minua olan yli kujeile-vasti hymyillen ja jännitti perselihaksiaan niin paljon, että pystyi ähkäisemään vielä yhden pikkupierun.
- Sinä et turhia ujostele… Hoh hoh hoo…
- Mitäpä suotta kainostelisin. Kunnon pano saa usein suolistoni kiertämään. Tämä on minun tapani kiittää sinua ensiluokkaisesta pimppini tyydyttämisestä. Heh heh hee… Ota minun pieruni pelkkinä kunnian osituksina. Heh…
En voinut kuin ihailla hänen estotonta käyttäytymistään. Tuntui aivan uskomat-tomalta, että hänen kaltaisiaan naisia oli ylipäätään olemassa. Häveliäässä maaseutumil-jöössämme tytöt eivät todellakaan voineet piereskellä julkisesti. Olin kuullut kautta rantain, että monelle ikäiselleni neitokaiselle yksin tein rintojen kasvaminenkin oli niin arka paikka, etteivät he uskaltaneet mennä saunaankaan ilman uimapukua puberteetti-iän koittaessa.
Ymmärsin täysin jos teinitytöt tahtoivat vältellä viimeiseen asti meidän poikien vaanivia katseita intiimeissä tilanteissa, mutta se ei enää uponnut kaaliini, että naiseksi kehittyminen piti salata saman sukupuolen edustajiltakin. Kuinkahan suuri painajainen heille sitten mahtoi tulla kuukautisten alkamisesta? Joutuivatko he hankkimaan terveyssi-teensä postimyynnin kautta, ettei kukaan paikkakuntalainen saisi vahingossakaan tietää, ettei naapurin tuttu likka ollutkaan enää viaton pikkutyttö? Miksi helvetissä ihmiset tekivät täysin luonnollisista asioista niin kiusallisia juttuja, että niitä piti peitellä jopa parhaimmilta ystäviltään?
Tämän taustan valossa Leena Pajunen oli minulle kuin muukalainen toiselta planeetalta. Katsoin suorastaan liikuttuneena, kuinka luontevasti ja häpeilemättömästi hän raaputteli kainaloitaan ja häpykarvojaan. Oli varmaan suuri joukko miehiä, jotka eivät voineet alkuunkaan sietää naisessa noin brutaalia käyttäytymistä, mutta minä en näkö-jään lukeutunut heihin.
Sain olla Leenan seurassa vapaasti oma itseni, eikä hän ollut koskaan minua kohtaan koppava tai ylimielinen. Hänessä ei ollut häivähdystäkään siitä naisellisesta tekopyhyydestä ja nirppanokkaisesta ylpeydestä, joka oli niin tavattoman tyypillistä tuntemilleni teinitytöille. Leena oli minulle kuin ”helvetin hyvä jätkä”, vaikka hän olikin kiihottavin nainen jonka tunsin. Se oli kerrassaan ihmeellistä.
- Syödäänkö pari voileipää? Minulla ainakin on nälkä. Kova naiminen herättää ruokahalutkin…
- Sopiihan se. Minun täytyy kohta lähteä. Jo senkin takia, ettei mutsi ala soittele-maan joka kaverin kotiin, että minne se poika on jäänyt taas luuhaamaan.
- Ymmärrän sen, Leena sanoi ja suuteli minua monta kertaa huulille.

* * *

Siirryimme samoin tein keittiöön. Jouduin vetämään Leenaa käsistä ja jaloista, jotta hän pääsi nousemaan sängystä. Hänen vartalonsa vapisi yhäkin orgasmin jäljiltä, ja hän joutui venyttelemään puutuneita raajojaan pitkän tovin ennen kuin pystyi ottamaan varovaisia ensiaskelia.
Jäin tahallani hänen peräänsä, koska tahdoinhan seurata kuinka kivulloisesti hänen leveä takapuolensa keinahteli monen tunnin pituisten irstailujen jälkeen. Hykerte-lin itsekseni katsoessani hänen katkonaista kävelyään. Viimeiset voiton merkkini valuivat hänen paksuja reisiään pitkin, ja kasvoni olivat aivan tahmeat hänen suolaisista eritteis-tään. Röyhistin rintaani ja puristin tyytyväisenä pallejani. En ollut aivan turha häiskä, koska olinhan onnistunut antamaan naaraalleni sellaista tehohoitoa, että hän oli lähes liikuntakyvytön!
Leena tekaisi meille täyden lautasellisen kinkkuvoileipiä ja kaatoi korkeisiin juomalaseihin jääkylmää omenalimonadia. Havahduin vasta siinä vaiheessa vatsalauk-kuni vaikeroiviin kurahduksiin. Olin ruokaillut viimeksi aamuseitsemältä ja kuluttanut ties kuinka monta kaloria uuvuttavien orgioittemme aikana. Mutustelin leipiä ahmimalla ja ryystin limsaakin monta lasia. Leena palveli minua kuin piispaa pappilassa ja seurasi syömistouhujani herttaisesti hymyillen.
Viimein lautasella oli vain yksi kinkkuvoileipä. Leena ojensi sen minulle. Tein päälläni torjuvan liikkeen, koska olinhan hotkinut leipiä paljon enemmän kuin hän. Hän laittoi kuitenkin leipäpalan väkisin käteeni ja katsoi minua yllättäen vakavana.
- Syötä se minulle Janne-kulta!
En ymmärtänyt taaskaan opettajatätini kummallisia aivoituksia, mutta päätin kuitenkin toteuttaa hänen toiveensa. Syötin hänelle leivän kädestäni ja silittelin samalla hänen rintojensa kärkiä. Hän ummisti silmänsä ja pyysi minua antamaan hänelle juomis-takin. Toteutin tämänkin pyynnön, koska jollakin merkillisellä tavalla minua viehätti hoivata häntä kuin avutonta pikkulasta. Hän nielaisi viimeiset leivänmuruset ja takertui kaulaani.
- Tuo äskeinen oli tärkeä symbolinen ele. Olet kesyttänyt minut niin täydellisesti, että syön jo kädestäsi. Kukaan toinen mies ei ole saanut ruokkia minua samalla tavalla. Hevosellekin löytyi valjastaja.
Mykistyin sanattomaksi. Leena puristi uumaansa tiukasti kehoani vasten ja kuljetti pientä nöpönenäänsä poskellani.
- Ihan oikeasti Janne… Tyydytit minut aivan upealla tavalla. Mitään vastaavaa en ole ennen kokenut, vaikka olenkin jo 32-vuotias. En sano tätä mielistelläkseni sinua, koska haluan muutenkin olla rehellinen sinulle. Asia vain on niin, että tuo äskeinen kohtaus oli tähänastisen elämäni paras seksikokemus!
En osannut sanoa siihen juuta enkä jaata. Olin tietenkin aivan otettu hänen tunnustuksestaan, mutta jokin sisimmässäni kuitenkin harasi vastaan. Olin suoriutunut varsin hienosti rakastajan osastani, mutta tavattoman vaikeaa minun oli silti uskoa, ettei Leenan kaltainen korkeasti oppinut kosmopoliitti ollut kokenut tuohon ikään mennessä jotain paljon parempaa jonkun toisen miehen kanssa.
Mitä niin merkillistä Leena muka näki minussa? Minähän olin vain alaikäinen jätkänretale, laiska ja uppiniskainen koulunkävijäkin kaiken lisäksi.
- Mutta nyt meidän lemmiskelijöiden pitää ihan oikeasti erota. Kello on jo yli kymmenen. Tavataan sitten taas viikon päästä. Joohan?
- Joo… Otetaan sitten revanssi, lausuin apeasti, koska olihan Leenan syleilyssä niin hyvä olla.
- Pimppini on vieläkin aivan märkä… Se on kuin rypsiöljyssä uitettu kumirukka-nen… Voisin rakastella kanssasi vaikka koko yön, mutta valitettavasti se ei ole mahdollis-ta. Käydään pesulla ja mennään nukkumaan eri osoitteisiin. Mutta ei unohdeta toisiamme tulevan viikon aikana! Kiitos Janne kun annoit minulle alapään haiveniasi. Ne antavat minulle iloa ja voimaa koko viikoksi!
Leenan ei olisi pitänyt mainita halaistua sanaakaan vaginansa tilasta, jos hän kerta aikoi päästä minusta nopeasti eroon. Olin nuori ja viriili ja palautumiskykyni oli poikkeuksellisen vahva. Kun kiimani oli erityisen kova, saatoin masturboida jopa 20 kertaa päivässä. Tietyssä mielentilassa pystyin veivaamaan kaluani kolme tai neljäkin kertaa peräkkäin niin että pidin laukeamisten välissä vain pakollisen hengähdystauon. Sellainen runkkaaminen kävi jo voimille ja aiheutti penikseni herkille alueille suoranaista kipuakin. Olin kuullut sanottavan, että liiallinen onanointi heikensi kuuloa. Se ei voinut olla totta, koska siinä tapauksessa olisin ollut umpikuuro jo 10-vuotiaana…
Yritin käskeä itseäni lähtemään pesulle, mutta huomasin silti miettiväni emäntäni litimärkää koloa. Siittimeni pamahti oitis valmiusasentoon, eikä tämä ilmiö jäänyt Leenal-takaan huomaamatta:
- Ohoh… Vieläkö ottaa eteen? Sinustahan varsinainen panomies tulee…
- Minua naitattaa taas, ähkäisin tuskin kuuluvasti.
- Voi Janne… niin minuakin…
Katsoin Leenaa mukamas vihaisesti, vaikka tietenkin olin jo täysin myyty mies. Hän runkkasi kaluani hitaasti ja hieraisi sitä tussuaan vasten.
- Olet sinä Leena aikamoinen epeli… Taisit järjestää minulle aivan harkitusti tämän viimeisen kiusauksen?
- En suinkaan… Eihän sellainen tulisi mieleenikään… Kaikkea sinä kehtaatkin kuvitella…
Leenan toiminta oli niin täydellisessä ristiriidassa tuon lausahduksen kanssa, että minun oli pakko tukistaa häntä leikkimielisesti. Hän kiljaisi olevinaan kauhistuneesti, mutta puski tisujaan yhä kovemmin rintakehoani vasten. Hän uitti sormiaan karvakol-miossaan ja hieroi pimppilimojaan joka puolelle kehoani, lopulta suuhunkin. Lipaisin nopeasti huuliani ja tukistin häntä toisenkin kerran.
- Itse asiassa tämä kaikki taisi olla sinun katalaa juonitteluasi? Kaikki nämä päivän tapahtumat… Kyllä minäkin jotain ymmärrän, vaikka olenkin näin nuori ja kokema-ton poikanen. Älä aliarvioi minun älyäni. Onhan minulla sentään silmät päässä…
Leena jatkoi kiihottamistani, eikä sanonut mitään. Työnsin käteni hänen pusik-koonsa ja totesin heti kättelyssä, että hän oli puhunut täysin totuudenmukaisesti paritte-luelintensä kosteusasteesta: pimppi oli aivan yhtä märkä kuin äsken, ellei peräti märem-pikin.
- Sanohan Leena minulle aivan suoraan, olitko sinä jättänyt tarkoituksella vessaan kaikki ne esineet, joita siellä oli kun patistit minua menemään pissille opetus-tuokiomme päätyttyä? Siellähän oli hieromasauvasta lähtien ties millaisia yllykkeitä melkein nenän edessä. Likavaatekorin kansikin oli merkillisen paljon raollaan… Ja oliko se oven lukko muka oikeasti rikki? Entäpä ne alakaapista löytyneet käsiraudat ja sitomis-välineet? Minun on aika vaikeaa uskoa, että kukaan tervejärkinen ihminen säilyttäisi niin henkilökohtaisia esineitä asuntonsa vessassa, jossa kaikki satunnaiset vieraatkin käyvät tarpeillaan.
Leena hymyili minulle arvoituksellisemmin kuin koskaan aikaisemmin, eikä tuntunut olevan yhtään häkeltynyt. Vaikutti jopa siltä niin kuin hän olisi odottanut kaiken aikaa tämäntapaisia kysymyksiä.
- Sen sinä saat päätellä aivan itse ja tehdä asioista omat johtopäätöksesi. Elä-mässä pitää olla jännitystä, eikä kaikkea voi vääntää rautalangasta.
Minun piti tyytyä tähän ympäripyöreään vastaukseen. Yritin käydä inttämään, mutta Leena katkaisi sen heti alkuunsa laittamalla käden suuni eteen. Hän nykäisi minua letkusta ja huokaisi raukeasti.
- Nyt naidaan eikä pohdita joutavia asioita. Ota minut takaapäin kultaseni! Pane minua kuin astutuskunnossa olevaa tammaa. Ole minun siitosorhini!

* * *

Leena laskeutui kontalleen keittiön lattialle ja nytkäytti persettään kutsuvasti. Karistin turhat ajatukset mielestäni ja tartuin tuumasta toimeen. Polvistuin hänen taaksensa ja ohjasin seisovan mulkkuni hänen kosteaan pimperoonsa, joka muistutti tästä kulmasta katsottuna erehdyttävän paljon vasta paistettua rasvaista karjalanpiirakkaa. Nyt ei ollut aikaa esileikkeihin, eikä Leena varmaan odottanutkaan minulta kuin kiivasta pikapanoa.
Suureksi onnekseni minulla oli riittävästi esitietoja tästäkin naima-asennosta. Pornolehtien pitkissä kuvasarjoissa oli enemmän sääntö kuin poikkeus, että jossakin kuvassa äijä rynkytti vosua takaapäin. Olin myös nähnyt lukuisia kertoja, kuinka uroskoi-rat kiipesivät nartun selkään parittelutilanteissa. Niinpä osasin puskea Leenaa takaapäin ilman sen kummempaa opetustakin.
Tartuin kourillani naaraan hölskyviin perseposkiin ja annoin kaiken mennä omalla painollaan eteenpäin. Katsoin ihaillen, kuinka kyrpäni liukui hänen vitussaan niin kuin mäntä sylinterissä. Tämän panoasennon parhaita puolia kai olikin, että se tarjosi miehelle erinomaisen tilaisuuden seurata aktia aivan läheltä.
Huomasin myös sellaisen mielenkiintoisen seikan, että Leenan rasvainen pillu äänteli nyt normaalia enemmän. Ilmeisesti hänen vittuunsa pääsi tavallista enemmän ilmaa koira-asennossa ja pillun seinämät sitten törähtelivät kuin jotkin haitarin palkeet, kun pumppasin sisälle lisää ilmaa jatkuvalla syötöllä. Luulin alussa noita rivoja äännäh-dyksiä pieruiksi, mutta sitten kävin miettimään, että eihän kukaan kuolevainen voinut päästellä tiheitä pierusarjoja sentään näin kauan. ”…slurps… slurps… phii… slurps… phii… slurps…”
Nyt näin ensimmäisen kerran Leenan persereiänkin lähietäisyydeltä: se oli paksujen mustien karvojen ympäröimä niin kuin olin ounastellutkin. Huomasin ilokseni, että hänen anuksensa sykähteli voimakkaasti naimisen tahdissa. Se iski minulle silmää aina kun vedin kyrvän vitun huulille ja valmistauduin uuteen työntöön!
Kiihotuin valtavasti tästä ilmiöstä, ja minulle iski vastustamaton mielihalu tunkea mulkkuni Leenan tiukempaan reikään. Tiesin kyllä, ettei anaaliseksi ollut vain homojen hommia. Niinpä nykäisin letkuni pillusta ulos ja vein sen uhkaavasti tuhkaluukulle. Hihkaisin mielessäni, koska nythän minulla oli mitä loistavin tilaisuus kostaa opettajatä-dilleni hänen karmeat anaalitemppunsa. Yritykseni kuitenkin epäonnistui, koska Leena arvasi heti julman aikeeni. Hänen kätensä syöksyi haarojen välistä palleihini kiinni kuin salama.
- Soo soo poikaseni! Jätä peppuni rauhaan.
- Miksi et anna minun tehdä sitä? Koskeeko se niin paljon vai etkö muuten vain tykkää siitä?
- Ei se tykkäämisestä ole kiinni. En vain tahdo, että koemme ensimmäisenä iltana kaiken mahdollisen. Jotain täytyy jäädä seuraavillekin oppitunneille… Ei makeaa mahan täydeltä… Hih…
Leena puristi kiveksiäni sellaisella tyylillä, että katsoin paremmaksi totella häntä mukisematta. Työnsin kyrpäni takaisin tuttuun reikään ja aloitin entistäkin hurjemman rynkyttämisen heti kun Leena oli vapauttanut otteensa palleistani.
Janosin hyvitystä äskeiselle takaiskulle ja niinpä revin emäntääni hiuksista, jotta pano olisi tuntunut armottomalta raiskaukselta. Olin kuin ravimies kilpa-ajoissa: riuhdoin ajokkiani suitsista ja läiskin häntä välillä persuksille, jos meno alkoi tuntua liian hitaalta. Istuin tyytyväisenä rattailla ja käskin juhtaani hoitelemaan hommat loppuun. Jämähdin itse liikkumattomaksi ja annoin Leenan edestakaisin liikkuvan alavartalon viedä aktimme onnelliseen päätökseen. Tämä temppu onnistuikin varsin helposti, kun tehostin hänen vittunsa liikkeitä hiuksia repimällä.
Aikaisemmat kolme orgasmiani olivat jo tehneet tehtävänsä, koska tuskinpa minusta herui naaraani uumeniin kuin pari pientä spermapisaraa laukeamishetkellä. Mutta väliäkö tuolla, koska heppini tärähteli silti oikein kivasti orgasmin koittaessa. Leenakin tuntui olevan sangen huojentunut, vaikka täyden tyydytyksen saaminen jäikin hänen osaltaan kesken. Hän nousi seisaalleen ja tarttui käteeni.
- Hoitelen itse hommat loppuun asti, kunhan olet lähtenyt… Voi olla, että joudun kaivamaan dildokokoelmani useamman kerran esille ensi yönä. Hih… Sen verran hyvin lämmittelit minut kestokiimaan… Mutta nyt mennään suihkuun! Mars mars!
Hinkkasimme toisemme putipuhtaiksi lämpimällä vedellä ja vadelmantuoksuisella hajusaippualla. Olimme kuin nuoret rakastavaiset konsanaan. Nauroimme vapautuneesti kaikille irstailujen jäljille, joita vartaloistamme löytyi huolellisen peseytymisen aikana. Minun pyllyssäni oli iso mustelma ja peniksenikin oli turvonnut aivan punaiseksi ja rääkätyn näköiseksi. Leenan rinnoissa oli hampaanjälkiä ja naarmuja ja hänen paksusta hiuspehkostaan irtoili vieläkin hentoja tumppuja vessan lattialle, kun hän seisoi juokse-van veden alla.
Suutelimme lopuksi toistemme sukupuolielimiä. Leena pyyhki minut kuivaksi ja auttoi minua pukeutumaan. Hän pakkasi koulureppunikin valmiiksi, jotta pääsin mahdol-lisimman nopeasti kotimatkalle. Olin jo astellut porraskäytävään, kun hän vielä tuli huoneistonsa ovelle ja lähetti minulle lentosuukon.
- Muista sitten tulla ajoissa ensi lauantaina.
- Totta kai tulen ajoissa. Älä kanna siitä huolta. Hyvää yötä Leena-kulta.
- Hyvää yötä rakas Janne… Ja kauniita unia…
Tempaisin ulko-oven auki ja syöksyin kadulle perääni katsomatta. Juoksin pari lyhtypylvään väliä ja nauroin itsekseni. Jos allani olisi ollut kahvat, olisin voinut nostaa koko maapallon ilmaan ja heittää sen aivan uudelle kiertoradalle! Niin tohkeissani olin, kun lampsin kotiini katulyhtyjen loisteessa.
Opin sinä keväänä Leena-tädin luona suurin piirtein kaikki mahdolliset rakastelu-taidot ja siinä ohessa englantiakin sen verran, että vältyin kirkkaasti ehtojen saamiselta. Leena teki minusta miehen, ja häneltä saamillani opeilla olen pärjännytkin vallan hyvin koko aikuisikäni. Mutta jos tuosta kaikesta lukijoille kertoisin, joutuisin kirjoittamaan vielä monta uutta tarinaa…

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
5.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Naisen kosketus 2022-12-10 09:43:25 Arska
Arvosana 
 
5.0
Arska Arvostellut: Arska    December 10, 2022
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Nyt vihdoinkin päästiin asiaan. Tarkoitam sitä että vihdoinkin sain aikaiseksi kommentoida tätä kirjoitusta.

Siis varmaankin kymmenen prosenttia kaikista lukumerkinnöistä tulee minulta ja silti en päässyt tarinassa kuin ehkä puoliväliin.
Päätin kyllä lukeaa koko novellin, mutta tehtävä osottautui mahdottomaksi. En vain pysty. Monta yritystä vaati, ja vaikka päätös oli luja, en vain saa itseäni pakotettua vastaanottamaan tarinan sisäistä antia.

Ajatuksia se kyllä nostatti eikä mitään muuta. Ajatuksia siitä, kuinka ahdasmielisksi meidät kasvatetaan tämän luterilaisen elämänkatsomuksen kautta.

Minä en pystynyt mieltämään kertomuksen tilanetta kolmetoistavuotaan pojan ja keski-ikää lähestyvän naisen eroottisesta hetkestä. Oli pakko keskeyttää lukeminen ja käydä vain lopussa varmistamassa, ettei Vesku vain jollakin ovelalla tavalla vetänyt lukijoitaan alta kölin.

Tarinassahan kaiketi molemmat tarinahenkilöt saivat sen mitä halusivat, eikä sen pitäisi olla keltään pois. Eikä Jannellekaan mitään traumaperäisiä takautumia tuon lopputekstin mukaan jäänyt.

Kertomuksen sisäisestä ja eroottisesta vaikutelmasta, jota lähinnä pornahtavaksi sanoisin sen tarkan kuvailun johdosta, en paljoakaan saanut, mutta ison työn Vesku on tehnyt kerronnan ja kuvailun suhteen. Sen voin nähdä jo siitä, noin puolikkaasta tarinasta, jonka sain läpikäytyä.

Tarina sisällöllään ei siis juurikaan pystynyt ahdasmielisyyttäni avartamaan, mutta sai se minut lähestymään omaa näkemysmaailmaani toisella tavalla ja avarsi sitä käsitystäni omasta ahdasmielisyydestäni.
Juuri tuosta avartavuudesta tarina ansaitsee kirkkaat viisi tähteä. Tämä tuskin on ollut aivan kirjoittajan tavoite, mutta eihän sitä aina arvaa...

Erotiikka: sehän on erinomainen asia, ja kyllä pornollekin on oma tilauksnsa, eihän sitä muuten olisi.

Kyllä Naisen kosketukselle aivan varmasti on oma vankka kannattajakuntansa. Aivan varmasti.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS