Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Hammastahna on lopussa
QR-Code dieser Seite

Hammastahna on lopussa Hot

Heräsin aamulla itse 9.30 ja pohdin, pitäisikö nousta ylös, kunnes nukahdin uudestaan. Isäni päätti, että minun on muutettava isompaan asuntoon, jossa on oma keittiö. En tiennyt, itkeäkö vai nauraa. Kuitenkin jo samana päivänä mietin kuumeisesti, miten saisin muutettua takaisin vanhaan kammiooni ja kuinka saisin kaikki tavarani kuskattua, mitä jos olin jo allekirjoittanut vuokrasopimuksen ja miksen ole lukenut lakia asunnon vuokraamisesta. Muista perua pyykkivuorot. Heräsimme Hannan kanssa aikaisin, katsoin ikkunasta ulos ja näimme ilmatäytteisen lohikäärmeen Turun taivaalla. Heräsin tietämättä, missä ja milloin olin. Mitä jos se loppuu kokonaan?

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
4.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Hammastahna on lopussa 2012-02-13 18:15:03 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    February 13, 2012
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

:D En ymmärtänyt tuosta juurikaan! Kuitenkin, päällimmäisenä tuntuu, että tarina menee muutanassa kerroksessa, joista herätään, nukahdetaan, palataan takaisin ja lopulta yhdellä tasolla pohditaan, kuinka kaikki on hyvää ja sen loppuminen pelottaa.
Siis...päällimmäisenä tuli mieleen. Toivoisin todella lindorilta lisää kirjoituksia! Jatka samaa rataa!
Useampaan otteeseen luettuani olen haistelevani hienoista muutoksen pelkoa ja katumusta jo tehdyistä valinnoista, joiden peruuttaminen ei ehkä ole enää mahdollista vaikka niin toivoisikin.
Kiitos ajatuksia herättävästä, joskin hieman sekavasta tarinasta! :D

Omistajan vastaus

Vau, enpä olisi uskonut että noin lyhyestä pätkästä joku pystyy päättelemään noin paljon - ja osumaan vielä kaiken lisäksi täysin oikeaan! Juuri noita tunteita käyn tällä hetkellä läpi, olipa avartavaa nähdä se jonkun tuntemattoman kirjoittamana. Tässähän oppii itsestäänkin jotain. :)
Suurkiitos vielä palautteesta! Olisi mukavaa jos tämä sivu saisi enemmänkin kirjoittajia. Ideana tämä on aivan mainio ja tuntuu ettei suomenkielisiä sivustoja, joilla voi julkaista kirjoituksiaan, juuri ole - ainakaan näin monipuolisia. Tätä olen kaivannut! :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS