Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet Kirjoittaja.fi
QR-Code dieser Seite

Kirjoittaja.fi Hot

Kirjoittaja.fi sivusto on erinomainen foorumi kirjoittelun harrastajille, ja itse olen tykännyt tuoda tänne omia kyhäelmiäni.
Oma tavoitteeni on edelleen kehittyä kirjallisessa ilmaisussa. Kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet kommentoida ja opastaa minua täällä.

Sivustolla on yksi seikka, joka hieman hiertää ja se on säännöt. En niinkään pidä sääntöjä haitallisina, tai vaikeina noudattaa, mutta odottaisin myös ylläpidolta samaa.
Kritisoin lähinnä sitä, että sääntöjen mukaan kirjoitusten tulisi olla täällä luettavissa vähintään kolmen kuukauden verran.
Koska tekstejään ei itse voi muokata, eikä poistaa, niin odottaisin ylläpidon tekevän poistot kirjoittajan pyynnön mukaan. Ainakin silloin, kun sääntöjen mukainen kolmenkuukauden raja on täyttynyt.

Omana mielipiteenäni olen alkanut karttaa uusien kirjoitusteni tuomista tänne juuri siksi, etten saa poistettua halutessani niitä kirjoituksiani, jotka ovat sivustolla pölyttymässä ja viemässä tilaa.

Tarkoitan niitä novelleja, jotka ovat jääneet pitemmäksi aikaa ilman mainittavampia lukukertoja. Tällaisten kertomusten poisto on mielestäni hyväksi niille toisille, jotka jäävät kauas uusimmista postauksista, eivätkä siksi enää tavoita lukijoiden kiinnostusta. Kovin moni ei lähde etsimään kymmentäkään sivua vanhempia kertomuksia.

Kuten edellisestä voi päätellä, olen hieman pettynyt siihen, ettei poistopyyntöni ole saaneet vastakaikua ylläidolta.


---Arska---

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 3 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
4.5  (3)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Kirjoittaja.fi 2018-05-19 10:41:33 TuijaK
Arvosana 
 
5.0
TuijaK Arvostellut: TuijaK    May 19, 2018
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Olen Arska niin samaa mieltä. Eikä minulla ole mitään lisättävää mielipiteeseesi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Kirjoittaja.fi 2018-03-10 10:11:41 Kirja * hiiri
Arvosana 
 
3.5
Kirja * hiiri Arvostellut: Kirja * hiiri    March 10, 2018
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hei Arska sillä olen uusi en ole vielä kohdannut kyseistä ongelmaa mutta ajattelin kysyä että mikä on kulkuri sarjan ensimmäinen osa sillä minusta se vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta tarinalta mutten löydä ensimmäistä osaa. Joten voitko kertoa sen nimen niin pääsen lukemaan sarjaa alusta ja kommentoimaan. Pistän tämän arvosanan sinä en ole itse kyseistä ongelmaa kohdannut.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
Kirjoittaja.fi 2018-01-28 13:22:09 TarraLeguaani
Arvosana 
 
5.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    January 28, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Arska on ihan oikeassa, minua myös harmittaa se, että omia tekstejään ei oikein saa poistettua, vaikka keino sillekin on (huono sellainen). Pitäisikö arvon ylläpidon lisätä ylläpitäjien määrää tästä yhdestä vaikka edes viiteen? Näin useampi teksti saisi myös ylläpidon arvioinnin ja palautteen.

Olen pohtinut muita vaihtoehtoja, esimerkiksi tekstin muokkaamismahdollisuutta, mutta ymmärrän kyllä sen tuomat haasteet. Poistamisessakin toivoisin, ettei se mene siihen, että kirjoittaja poistaa tekstinsä, muokkaa sitä vähäsen palautteiden perusteella (esim. kirjoitusvirheiden korjaus) ja postaa sen saman tekstin uudelleen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
30
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS