Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

Berry #5 Hot

Mayan tukka hulmusi. Berry ja Maya laukkasivat pellolla kohti auringonlaskua. Tuuli tuiversi ja kaikki oli täydellistä. Maya ja Berry valmistautuivat hyppäämään valtavan tukin yli. Berry ponnisti ja.....PIRRR!!!

Maya heräsi. ^Unta.^ Maya ajatteli äkäisenä ja nousi sängystään. ^Miten voisimme laukata Berryn kanssa? En osaa edes ravia enkä edes ole mennyt Berryllä. Typerä uni!^ Maya ajatteli ottaen reppunsa nurkasta. Pian Maya oli valmis kouluun lähtöön. "Heippa äiti!" Maya huusi ennen kuin pamautti ulko-oven kiinni. Maya otti pyöränsä ja lähti pyöräilemään kohti koulua.

Koulun pihassa Maya lukitsi pyöränsä ja meni Lolan ja Zoen luokse. "Oliko Dia kiva eilen?" Lola kysyi. "Joo. Entä mites teillä meni?" Maya kysyi. "Hyvin." Zoe sanoi. "Honeya ei huvittanut kääntyä." Lola sanoi. "Mutta muuten se oli kiva." hän jatkoi. "Amandalla ja Friinalla menee aina täydellisesti..." Zoe sanoi ärsyyntyneenä. Maya ja Lola nyökkäsivät. "Ei ihme kun hänen perheensä on aika rikas." Lola sanoi. Maya nyökkäsi. "Mitä aineita meillä on tänään?" Maya kysyi vaihtaen puheenaihetta. "Englantia, matematiikkaa.." Zoe aloitti. "Liikunta 2 kertaa..." Lola jatkoi. "Ja historiaa." Zoe sanoi. "Ok." Maya sanoi. "Tiedättekö muuten mitä liikkaa meillä on?" Lola kysyi. "Ulkoliikkaa." Zoe sanoi. Koulunkellot soivat ja tytöt menivät sisälle.

"Ja niin maailma syntyi." opettaja lopetti pitkän puheensa. Lola koputti Zoea olkapäähän. Zoe oli ilmeisesti torkahtanut. "Herää!" Maya kuiskasi. Zoe heräsi. "Hiljaa en mä nukkunut." hän sanoi. "Näköjään Zoe ei pidä historiasta." Lola kuiskasi kikattaen. "Joo joo. Nyt olkaa hiljaa!" Zoe kuiskasi. "Nähdään huomenna. Nostakaa tuolit!" opettaja sanoi. Maya otti reppunsa ja nosti tuolinsa. Tämän jälkeen hän meni ulos ja otti pyöränsä lukosta. Lola ja Zoe lähtivät erisuuntaan. "Hei Maya!" Maya kuuli takaansa tutun äänen. "Hei Amanda." Maya sanoi hampaidensa välistä. "Oletko minulle vihainen?" Amanda kysyi. "En." Maya vastasi. "Kateellinen?" Amanda kysyi. "En." Maya vastasi. "Hyvä! Sittenhän me voidaan olla kavereita." Amanda hihkaisi. "Lola ja Zoe ovat kavereitani." Maya sanoi. "Ai ne luuserit?" Amanda kysyi. "He eivät ole luusereita!" Maya sanoi vihaisena. Maya nousi pyöränsä selkään ja polki kotiin. Hän ei kestänyt Amandaa.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS