Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet Rock-musiikki ja mitä nuoriso nykyään kuuntelee
QR-Code dieser Seite

Rock-musiikki ja mitä nuoriso nykyään kuuntelee Hot

Olen aikamoinen rock-fani ja hevari. Kuuntelen päivittäin kaikenlaista rockia; hard rockia, psykedeelistä rockia, taiderockia/progressiivista rockia, rock & rollia ja roots rockia. Olen erittäin kiintynyt siihen musiikkiin. Nykyään kuunnellaan kuitenkin enemmän poppia, joka tuntuu syrjäyttäneen rockin nuorisokulttuurin hallitsevana musiikkityylinä.

Suurin osa radiokanavista soittaa poppia. Musiikkia tehdään pääasiassa syntetisaattoreilla ja tietokoneilla. Rumpujen biititkin ovat suurimmilta osin rumpukoneilla tehtyjä. Ennen oli helpompaa, säästit rahaa ja ostit itsellesi kitaran ja kivan rock-albumin ja eiköhän siitä meno alkanut.

Olen 13-vuotias. Kukaan luokkalaisistani ei kuuntele rockia. Olen se ainoa, jolta kuuluu kuulokkeista Gary Moore ja KISS. En kuuntele nykyaikaista rockia, olen sielultani 60- ja 70-luvuilla (lukuunottamatta Van Halenin kasarihelmiä). Kun isäni laittoi autoradiosta NRJ-kanavan, minä kysyin "Milloin laitat sitä musiikkia?" ja hän virnisti vaihtaen kanavan Radio Rockille.

Tätä kirjoittaessa soi Gary Mooren "Out in the Fields". Lopettessani alkoi KISS:in "Dirty Livin'".

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
0.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Rock-musiikki ja mitä nuoriso nykyään kuuntelee 2017-11-05 01:13:36 boxo
Arvosana 
 
0.5
boxo Arvostellut: boxo    November 05, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mun mielestä tämä sivusto on Kirjoittajille..eikä mikään chatti sivu jossa aletaan jutteleen musiikista ym...mee suomi24 sivuille vaikka niin siellä voi jutella musiikista..
täällä ketään EI kiinnosta sun musiikkimieltymykset..

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
07
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS