Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet Palautetta sosiaalisesta pelosta kärsivälle
QR-Code dieser Seite

Palautetta sosiaalisesta pelosta kärsivälle Hot

Et ole maailmassa ainoa, jolla on sosiaalisten tilanteiden pelkoa. Yksi keino on mennä niihin tilanteisiin ja kertoa, että nyt minua jännittää ja pelottaa ihan tavattomasti. Esiintymään mennessä tätä ei kannata tehdä, se vaikuttaisi hölmöltä. Siihen on olemassa lääkettä, jota lääkäri voi kirjoittaa esiintymiseen. Jännityksestä ja pelosta johtuu se, että soittaa väärin. Melkein jokainen esiintyvä taiteilija jännittää. Vanhemmat esiintyjät ovat vain oppineet hallitsemaan jännittämisen niin, että se ei näy. Kyllä sinäkin opit. Mene kertomaan lääkärillesi, että sinulla on tällaisia pelkoja. Jo se helpottaa!

Tämä oli pakko kirjoittaa tänne, koska yritin laittaa sen arvosteluun ja kommenttiin, mutta järjestelmä ei millään hyväksynyt sitä. Koko ajan tuli uusi ja uusi varmennuskirjaimisto, joka väitti, että minulla oli eri kuin annettu. Se on ihan mätä! Ehkä arvosteluja ei näy tästä syystä.

Terveisin Airiini

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Palautetta sosiaalisesta pelosta kärsivälle 2017-04-13 21:18:08 Hanna
Arvosana 
 
3.5
Hanna Arvostellut: Hanna    April 13, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hyvä! Kirjoitat aiheesta, josta puhutaan liian vähän. Olen itse kärsinyt nuorempana voimakkaasta esiintymisjännityksestä ja tiedän monia ihmisiä, jotka kärsivät siitä edelleen.

Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että on täysin ok kertoa tuntemuksistaan muille ihmisille itse tilanteessa. Ja mielestäni myös esiintyessään voi aivan hyvin sanoa, että jännittää. Olemme kaikki vain ihmisiä, eikä kukaan ihmettele, jos esiintyminen pelottaa. Vaikka itse harvoin enää jännitän, niin minun kokemukseni on, että esiintymistä jännittäviin suhtaudutaan neutraalisti ja myötätuntoisesti. Jokainen tekee virheitä, ja jos sanat menevät sekaisin tai tuntuu, ettei saa mitään sanotuksia, voi pitää tauon tai aloittaa alusta. Kaikki alkaa pienistä askelista ja pikkuhiljaa pelosta voi päästä irti.

Tsemppiä kaikille, jotka tällaisten asioiden kanssa kamppailevat! :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS