Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Peilisalin uudet aikakirjat Peili nro 6
QR-Code dieser Seite

Peilisalin uudet aikakirjat Peili nro 6 Hot

Peilisalin uudet aikakirjat
Peili nro 6, Pieniä pohdintoja, perän puhdistuksia ja anaalin avaamisia.

*Oppaan katse oli lukkiutunut patjan tapahtumiin kun hän huomasi hienoisen häivähdyksen silmäkulmassaan. Päätä kääntämättä hän viittilöi kädellään, kehottaen katsojaa tulemaan lähemmäksi."

Nythän tämä vasta jännäksi käy, kun ei punapään pyllyreikää näy. Jos muistini ei nyt petä, niin tämä kaksikkommehan ei ole vielä molempien anaaleja kairannut. Blondi kyllä oli kerjännytkin parrua pakaroidensa väliin ja hyvän ensimmäisen peppupanon hän saikin, jos minun mielipiteelläni oli mitään arvoa tai painoa. Jokin hatara muistikuva vihjailee että punakon pyllyakti olisi ollut joissain vaiheessa kaksikon puheenaiheena, mutta vielä toistaiseksi se oli jäänyt toteutumatta.

*Opas vaikeni ja ilmeenkään värähtämättä hän jatkoi kaksikon seksuaalisten seikkailujen seuraamista*

---------------

Ehdin jo epäilemään mun taitoja meikkauksen ja kampauksen osalta, kun punapää reagoi ihan väärällä tavalla mun Bastet-kissa-asuun, jonka piti olla seksikkään viettelevä eikä pakokauhua aiheuttava. No ei se ehkä ihan mennyt niin kuin piti, kun kampauskin oli ehtinyt lässähtämään jostain kummallisesta syystä. Joka tapauksessa mä sain kohennettua korvat pystyyn ja punakon peniksen kanssa. Mun piti vietellä punapää mutta siinä kävi ihan toisinpäin. Sitten mun muisti kyllä vähän sumenee, kun hirveä kiima iski taas päälle ja himo otti vallan. Sen mä muistan että naisen märkä pillu tuntui aivan hemmetin hyvälle ja sitten mä vaan panin häntä ihan hulluna kunnes tulin litroittain, tai siis siltä se ainakin tuntui.

Mä olisin mielelläni maannut punapään kainalossa vähän pidempäänkin mutta luonto kutsui ja jostain kumman syystä nainen vielä ilmoitti sen minulle, ihan niin kuin vatsan myrähdys ei olisi sitä ilmaissut ilman sanoja. Ei näistä jutuista yleensä tarvinnut erikseen kertoa ja mä haistoin palaneen käryä. En kirjaimellisesti mutta aavistelin että punapäällä saattoi olla ketunhäntä kainalossaan. Ajattelin että voisin hoitaa kynteni sillä välin, kun ne unohtuivat muita ulkonäöllisiä juttuja puuhaillessa mutta uteliaisuus voitti lopulta.

Sain viilattua kynteni ja sitten mun oli pakko hiipiä katsomaan mikä punakkoa viivytti valtaistuinhuoneessa. Vaalea, puinen sermi oli peitti suoran näköyhteyden posliini-istuimelle enkä nähnyt tarkkaan mitä nainen siellä puuhaili. Olisin voinut vannoa nähneeni vilauksen puna-valkoisesta, pörröisestä turkikselta näyttävästä pötköstä jota punapää piteli käsissään. Sitten mä katsoin parhaimmaksi poistua takavasemmalle, ja palasin patjalle, odottamaan naisen paluuta. Koska hännällä me oltiin leikitty jo aikaisemmin eikä se nyt kiinnostanut mua niin hirveästi.

No sitten nainen tuli takaisin ja mä en jotenkin edes yllättynyt että hänellä oli häntä kainalossaan tai siis pyllyn välissä. Pakkohan mun oli sitä nyhtäistä kun punapää pyllyään mulle heilutti, mutta joko hänellä oli supervahvat pakaralihakset tai se häntä oli kiinni erilaisella tavalla kuin mitä mä tiesin entuudestaan. Jossain vaossa hän sitä sanoi pitävänsä enkä mä vielä siinäkään vaiheessa tajunnut millä tavalla hännän juuri oli kiinnitettynä. Punapää sanoi olevansa kepposteleva kettu, Kitsune ja hän selitti jotain sen alkuperästä, Japanin kansantaruista ja henkiolennoista jotka pystyvät ottamaan ihmisen hahmon niin halutessaan.

--------------

Kasvoillani oli leveä virnistys kun suuntasin peiliä kohti. Kehon luonnollinen tarve poistaa kuona-aineet elimistöstä pakotti hakeutumaan pikaisesti posliini-istuimelle mutta samalla mieleeni oli juolahtanut toisenlainen aktiviteetti mitä voisimme kokeilla tyhjennyksen jälkeen. Muodostin mielessäni valkoisen, kaakeloidun huoneen kuvan. Sen keskipisteenä oli tietenkin valkoinen, posliininen pönttö jonka vieressä olivat käsienpesuallas, alapesusuihku ja pieni taso josta löytäisin tarvitsemani välineet vesihuuhtelun suorittamiseen. Mukanani matkustava leluarkku ilmiintyi tarvittaessa ja lisäsin sen huoneen sisustukseen. Astuin peilistä läpi ja vastassani oli puinen sermi, joka toimi liikuteltavana näkösuojana ja antoi pöntön käyttäjälle hieman lisää yksityisyyttä.

Tein tarpeeni, huuhtelin vakoni hyvin ja taputtelin sen kuivaksi paperilla. Kädet pestyäni aloitin puhdistavan toimenpiteen valmistelut ja nappasin muovisen, läpinäkyvän suolihuuhtelupussin käteeni. Täytin sen kehonlämpöisellä vedellä, arvioin että kolme puolen litran huuhtelukertaa riittäisi tänään hyvin suolistolleni, kun tarkoituksena ei ollut nyt tyhjentää sitä kokonaisuudessaan, vaan pelkästään puhdistaa ja valmistella laskeva- ja peräsuoli, vahinkojen ehkäisemiseksi. Olin epävarma oliko blondi tätä tehnyt ennen kuin hänen peräänsä työnnyin, ensimmäiseen peppupanoon myönnyin. Ainakaan sen aktin aikana ei ollut tullut epämiellyttäviä yllätyksiä vastaan vaan olimme molemmat nauttineet siitä silloin ja myöhempinäkin kertoina.

Ripustin vettä täynnä olevan pussin hartioiden korkeudelle, pöntön oikeanpuoleiselle seinälle asennettuun koukkuun, joka oli siellä juuri tätä tarkoitusta varten. Avasin letkun sulkimen ja laskin vähän vettä altaaseen varmistaakseni ettei putkeen jäisi turhaa ilmaa, joka turvottaisi ja kuplisi sisälläni puhdistavan vaikutuksen sijaan. Voitelin letkun pään ja sisääni menevän osuuden vaseliinilla, jotta sitä ei tarvitsisi rasvata uudelleen kahden seuraavan asennuksen välissä. Pyöräytin voideltua sormenpäätä anuksen aukolla ja ryppyreikäni sykähti odottavasti, aivan kuin se olisi aavistanut mitä tuleman pitää.

Varovaisesti asetin putken pään reiälleni ja työnsin sitä hitaasti sisäänpäin kunnes kohtasin pienen vastustuksen peräsuolen mutkaan päästyäni ja vedin letkua vähän matkaa takaisin päin jotta vesi pääsisi kulkemaan vapaasti. Avasin letkun sulkimen ja lämmin vesi virtasi hitaasti suoleeni. Toimenpide tuntui melkoisen miellyttävältä, kunnes paine sisälläni kertoi että oli aika tyhjentää suolen sisältö. Toistin puhdistuksen vielä kaksi kertaa varmistaakseni että paikat olisivat riittävän puhtaita ja että viimeinen erä olisi pelkkää kirkasta vettä. Pesaisin peräni ja käteni saippualla ja kuivasin ne pyyhkeeseen.

Oli aika kaivaa leluarkkua, mietin mielessäni ja ajatukseni karkasivat auttamatta vakireikääni, vaginani tehdessä koloa kouristuttavan liikkeen ja nautinnon äännähdys karkasi kurkustani. Yritin pitää ajatukseni kasassa ja etsin lelujen joukosta pientä, vaaleanpunaista anaalitappia. Käteni osuivat pörröiseen keinoturkikseen ja sen perässä oli kaipaamani tappikin. Tämä olisi ensimmäinen kerta kun tätä tai muitakaan tappeja kokeilisin ja huomasin sydämeni sykkeen kiihtyvän ja kovenevan pelkästä ajatuksesta. Tiesin teoriassa kuinka laittaisin tapin sisälleni ja olin melko varma että sen kanssa ei tulisi ongelmia. Olin valinnut pienen silikonisen tapin, joka sopisi ensikertalaiselle mainiosti.

Tokihan olin jo pitkän aikaa sitten peppuneitsyyteni menettänyt ja olin niistä akteista nauttinut, vaikkakin kerrat olivat jääneet vähäisiksi määriltään. Ihan ensimmäistä kertaa lukuun ottamatta olin aina itse tehnyt aloitteen kannikoiden välini kairaamisesta ja peppuni poraamisesta. Kaipasin kokea sen täyttävän tunteen uudelleen ja kuinka syvälle syöksyvä siitin takoisi suolenmutkiani niin nautinnollisesti että huutaisin tuntemuksen aiheuttamasta kiimasta ja himosta.

Kahahdus sermin takaa palautti ajatukseni takaisin tähän hetkeen ja paikkaan. Kurkistin vaalean näköesteen sivuitse mutta en nähnyt ketään ja arvelin mielikuvitukseni tehneen minulle tepposet, jäätyäni päiväunelmoimaan peppupanosta. Ketunhännällä varustettu anaalitappi oli edelleen kädessäni ja laitoin sen toistaiseksi syrjään sivupöydälle. Ennen hännän asentamista minun pitäisi venytellä ja lämmitellä hieman, sillä eihän urheilukoetuksiakaan kylmiltään parane aloittaa. Pidin sormenkynteni yleensä melko lyhyinä eli en kokenut tarpeelliseksi leikata niitä nyt, enkä siis raapisi itseäni vahingossa sisä- tai ulkopuolelta.

Arvelin että vesipohjainen, juurikin anaaliin tarkoitettu liukaste toimisi tässä parhaiten ja kaivoin avaamattoman pullon leluarsenaalini seasta. Plopsautin korkin auki ja puristin tahmeaa, läpinäkyvää ainetta ensin keskisormelleni ja sitten vielä etusormelleni, molempia sormia yhteen hieroen ja kunnolla liukastaen. Toinen jalka suljetun pöntön kannella, vein sormeni peräreiälleni ja hieroin aukon ulkopuolta hellästi. Rentoutin sulkijalihasta tietoisesti ja samalla työnsin keskisormen tiukan renkaan sisäpuolelle. Pumppasin sormea hetkisen sisään-ulos, voidellakseni peräaukon joka puolelta. Vetäessäni sormea ulos tunsin tarvetta lisäliukasteelle ennen kuin yrittäisin kahta sormea sykkivään reikääni.

Keskisormi etusormen päälle venytettynä sormeilin peräaukkoani kunnes se laajeni ja salli sormiparin työntyä sisäänsä. Koettelin paikkojani sormilla ja silmäilin samalla vaaleanpunaista anaalitappia, jonka kohta vaihtaisin sormieni tilalle. Klitorikseni oli kuin tulessa ja huulet vuotivat jo valtoimenaan. Kurkotin tappia vapaalla kädelläni ja pikaisesti holvasin sen liukasteella, en halunnut hyvän venytyksen menevän hukkaan ja kuroutuvan umpeen viivyttelyn vuoksi. Asettelin tappia kohdalleen ja parin työntöyrityksen jälkeen sainkin sen menemään hitaasti sisälleni kunnes tapin paksuin kohta oli ohitettu ja anus imaisi loppupätkän ahnaasti sisäänsä. Vain stopperi ja sen perään kiinnitetty häntä jäivät reiän ulkopuolelle, pakaroiden väliin puristuksiin.

Tunsin takakoloni tyydyttävän täydeksi mutta ei liian venyneeksi tai lainkaan kipeäksi, jopa alun perin tuntemani ulostuksen tarve oli hävinnyt ja se oli muuttunut miellyttäväksi paineeksi pakaroideni välissä. Otin pari kokeilevaa askelta, tappi ei hangannut eikä liikkunut mihinkään suuntaan vaan istui tiukasti ja mukavasti perässäni. Pehmoinen ketunhäntä kutitteli polvitaipeitani ja kumarruin kaappaamaan sen kainalooni. Tämän liikkeen myötä tajusin etukoloni vuotaneen jo reisille asti ja pyyhkäisin enimmät kiimalimat varovaisesti paperilla pois, turvonnutta ja esille työntynyttä klitorista väistäen. Olisin mieluusti jäänyt leikkimään leluarkun sisällöllä ja itselläni, mutta arvasin että blondi odotti jo paluutani malttamattomana ja halusin tuntea hänen oikean, lihaisan kullinsa liikkumassa sisälläni, kummassa tahansa kolossa.

Katsahdin itseäni käsienpesualtaan peilistä; kasvoillani kuumotti kiima ja tulevien tapahtumien odotus, nännini olivat rutistuneet rusinoiksi ja näpöttivät hulluina. Ketunhäntä kainalossani astelin sermin taakse ja mustasta peilistä läpi, patjalla loikoilevan blondin luokse.

Peili nro 7, Eroottista elehdintää, kiimainen kettu ja tapin tunnustelua.

Istuin patjalla ja sulattelin punapään selostusta Kitsune-ketusta, jonka roolin hän oli omaksunut vastineeksi mun Bastet-kissa hahmolle. Kyllä hän hyvin ketusta menikin, kun naisen punaisissa hiuksissakin oli pidempi osio, otsalta takaraivolle asti ulottuva suortuva, jota hän nyt piti avoimena ja pyllystä roikkui punaketun häntää muistuttava pörröinen uloke. Edellä mainittu punainen häntä heilahteli kiusoittelevasti nenäni edessä, timmin naisen jatkaessa eroottista esitystään, jossa hän keinutti lanteitaan ja pyöritti pyllyään kiihottavaksi tarkoitetulla tavalla. Olin näkevinäni kiihotuksesta johtuvaa punoitusta, turvotusta ja kiimanesteiden kimallusta naisen jalkovälissä ja aivan varmasti mä näin kuinka hänen rintansa törröttivät pystypäisinä, nännit rutistuneina ja tummemmiksi punertuneina.

Harmi vaan että edellinen, erittäin kiihkeä akti oli vienyt viimeisetkin mehut tai oikeamminkin siemenet säiliöistä ja mä joutuisin odottamaan hetkisen uutta latinkia. Ei se tietenkään tarkoittanut ettenkö mä keksisi jotain muuta tekemistä kiimaisen kettuni kanssa. Kohensin mustaa samettikorsettia vyötärölläni ja tarkastelin muuta asustusta, harmikseni huomasin stay-up sukissa alkavan silmäpaon. Toivoin että se ei repeäisi pidemmälle, rikkinäiset sukkahousut kun eivät olleet lainkaan seksikkäitä. Mustat nilkkaremmeillä varustetut avokkaat olin onnistunut pitämään jalassani jopa aktin aikana, kun en kiihkoltani niitä ehtinyt riisumaan. Eipä punapääkään niitä ollut huomannut, kun hänen päällään olin hulluna pumpannut.

Katselin aikani kuinka kettu Kitsune keinahteli edessäni, häntä pakaroiden välissä heiluen. Kyllästyin olemaan pelkässä katsojan roolissa, nousin ylös patjalta ja kaappasin keimailevan punapään otteeseeni. Nainen oli heti leikissä mukana ja myötäili kehoni liikkeitä kun istahdin takaisin paksulle patjalle ja vedin hänet syliini istumaan. En mä olisi lyhyempänä ja vähemmän lihaksikkaana voinutkaan naista pakottaa tekemään mitään mitä hän ei olisi halunnut. Ei niin että mulla olisi ollut mitään pientä dominointia tai roolipelaamista vastaan, jos yhteiset pelisäännöt olivat selvät.

Juuri nyt mä olin hieman ilkikurisella tuulella ja virnistin punakolle, joka istui sylissäni polvillaan, täten estäen häntäänsä litistymistä välissämme. Hytkytin naista polvieni varassa kuin pikkulasta, ja sain palkkioksi närkästyneen ilmeen, jota tosin seurasi toinen, jota en heti osannut tulkita. Mun huomio kyllä kiinnittyi aivan muualle, kun punakon terhakat tisut hytkyivät edessäni ja unohdin kaiken muun. "Jos sulta tulisi maitoa, niin olisivatko nämä nyt hyvin ravistettuja ja tulisiko niistä maitopirtelöä?" kysyin naurahtaen. Vastausta odottamatta kumarruin eteenpäin, silmät ja suu nänneihin suuntautuneina.

Imaisin törröttävän nännin suuhuni ja punapää äännähti himokkaasti. Naisen reaktiosta innostuneena puristin huuleni näpöttävän nännin ympärille ja imin vielä voimakkaammin.
Härnäsin nänniä kielellä lipomalla, pehmeästi ja kovasti tökkien, välillä sitä vähän näykkäisten. Punapää tarttui päähäni ja piti sitä paikoillaan, etten mä vaan lopettaisi kiihottuneen nännin kiusaamista. Mikäpäs siinä, kun mun tissit oli jo tyhjennetty ja herkiksi imeskelty, niin voisin mä saman tehdä punapään sieville rinnoille. Ei niitä ihan yhtä usein oltu huomioitukaan kuin mun mahtavia meijereitä, jotka tällä hetkellä litistyivät välissämme, naisen nauttiessa kuuman suuni aiheuttamista tuntemuksista.

Jotain muutakin meinasi puristua väliimme, kun punapää kiemurteli kiimaisena sylissäni. Naisen selkä oli kaareutunut taaksepäin, jotta mulla olisi enemmän tilaa hyväillä pieniä sieviä rintoja mutta samalla hän oli pyöritellyt pyöreän peppunsa, tappinsa ja siten häntänsä mun hännän päälle. Pörröinen häntä olisi kai kutitellut herkkiä paikkojani jos tapin ulos jäävä osa ei olisi painanut ikävästi peniksen vartta. Vihjasin punapäälle että hänen olisi parempi vaihtaa asentoa samalla kun nostin häntä pakaroista käsilläni. Potkaisin lattialle pudonnutta kissanlelua kun siirsin korkokenkien ja stay-up sukkien verhoamia jalkojani hieman haralleen toisistaan.

Punapää käytti hetkellistä hämminkiä hyväkseen ja pienen pyllynpyöräytyksen lopputuloksena nainen istui yhden käteni päällä ja yritti hangata klitoristaan oikeaa kättäni vasten. Vaikutti kuin roolimme olisivat vaihtuneet, naisen ollessa normaalia kiimaisempi ja mä olin ehkä vähän rationaalisempi kuin yleensä. Olin mä silti edelleen kestokiimainen mutta tällä hetkellä se oli melko hyvin hallinnassa ja tunsin olevani viekkaalla tuulella, kun kullini ei tällä kertaa ajatellut puolestani.

---------------

Kiima, himo ja panetus! Siinäpä olivat likimain ainoat ajatukseni, ja ne olivat vallanneet kehoni ja mieleni, tanssiessani blondin edessä, pyllyäni seksikkäästi pyörittäen. Lanteiden keinuva liike aiheutti miellyttävää kihelmöintiä pienehkön, silikonisen anustapin täyttämässä peräsuolessa ja etenkin peräaukon tienoilla, kun puristelin tappia sulkijalihaksillani. Jos olisin pystynyt ajattelemaan loogisesti, niin olisin muistanut peräaukon tienoilla sijaitsevan runsaasti erogeenisiä pisteitä. Juuri nyt tiedostin vain kuinka hyvältä tappi tuntuikaan ja jatkoin liikehdintää vain sen aiheuttaman tuntemuksen vuoksi. Reisien takaosia kutitteleva häntä tuntui kanssa kivalta, kun heiluttelin pyllyäni tanssin mukana.

Yhtäkkiä blondi keskeytti keinahteluni ja kaappasi minut otteeseensa. Häviävän hetken ajan olin hieman närkästynyt ja ajattelin että kuinka hän kehtasikaan häiritä tanssiani. Välittömästi tämän jälkeen kiimaiset aivoni muistivat minulle että naisella olisi jotain tarjota koloni täytteeksi ja auliisti seurasin hänen vartalonsa liikettä, päätyen naisen syliin patjalle. Muusa tarrasi lanteisiini ja virnisti minulle kun yritin istua niin ettei tappi tai häntä painaisi takapuoltani. Yhtäkkiä kehoni hytkyi naisen polvien päällä, blondin nauraessa ahdingolleni. Näytin naiselle nyrpeää naamaa kun minua täristettiin ja heilutettiin kokonaisvaltaisesti niin että tappi pyllyssäni muljahteli mukavasti, hieroen sisäisiä pisteitä joita en osannut nimetä ja tunsin uudenlaisen kiihkon nousevan sisälläni.

Kuulin blondin vitsailevan jotain maitopirtelöbaareista juuri ennen kuin hän kumartui rinnoilleni ja tunsin kuuman, kostean suun nännini kimpussa. Voihkaisin nautinnosta naisen imiessä herkistynyttä nänniä ja tunsin sähköshokkien singahtelevan vartaloni kaikkien erogeenisten pisteisteiden läpi. Kouristuksenomaisesti tartuin blondin päähän, tietämättä itsekään halusinko hänen jatkavan vai lopettavan, kun kehoni kaareutui taaksepäin aivan kuin yrittäisin karkuun. Anustappi sisälläni ja kiihottava suu nänniä kiusaamassa olivat yhdessä melkein liikaa aisteilleni mutta silti halusin lisää.

Juuri sillä hetkellä blondin suu irtosi rinnaltani ja melkein kirosin ääneen naisen ajoitusta kun hän kehotti minua nousemaan hetkeksi päältään. Seuraavaksi tunsin kädet pakaroillani, anustappia hipomassa ja säpsähdin kosketusta. Vaistomaisesti loikkasin ylös ja samantein takaisin alas, blondin vasemman käden jäädessä pyllyni alle ja toisen juuri sopivasti kiihottuneen klitorikseni eteen. Kiimaisen koiraeläimen tapaan yritin nylpyttää itseäni naisen kättä vasten mutta blondilla oli toisenlainen idea mielessään. Tunsin sormien levittävän kosteita huuliani ja kuinka blondi etsi oikeaa aukkoa sormellaan. Valuin nesteitä ja vapisin himosta naisen härnätessä minua, ennen kuin sormi työntyi kiusoittelevan hitaasti sisälleni.

"Oletpas sä tiukka," Muusa kommentoi ja arvasin että nainen tunsi anustapin vaginaa ja peräsuolta erottavan, ohuen seinämän lävitse. Muuta en sitten hetkeen ajatellutkaan, sillä kehoa ravisuttava, uudenlainen orgasmi sai minut menettämään tajuntani.

Peili nro 8, Pientä penetroitumista, kynsien kiillotusta ja puvustuksen pohdintaa.

Tunsin melkoista märkyyttä oikean käden sormissani kun punakko yritti hieroa herkkää pistettään mun kättä vasten. Samoin kuin kosteus siirtyi onkalosta sormiini, myös naisen kiima taisi olla tarttuvaa sorttia ja huomasin sormeilevani punapään turvonneita huulia vapaalla kädelläni. Varovasti hain sormellani naisellista aukkoa, jonneka voisin elimeni työntää. Tästä ajatuksesta innostuneena isompi elin jalkovälissäni alkoi heräillä, tunsin sen nytkähtelevän kun veri pakkautui kuusituumaiseen vaan ei kuudesti laukeavaan kulliini.

En tiennyt oliko punapää laukeamisen partaalla kun hän tärisi sylissäni mutta kiimaisen oloinen hän kyllä oli. Naisen epäonneksi mä olin kiusoittelevalla tuulella. Hivelin naisen ulkoisia sukupuolielimiä ja herkkiä pisteitä sormillani kunnes annoin armoa ahnaalle onkalolle ja sen halukkaalle omistajalle. Pitkään en ehtinyt tiukkaa koloa sormeilemaan kun naisen koko vartalo tärisi hallitsemattomasti. Punapää valahti veltoksi kuin räsynukke ja hän kaatui hitaasti eteenpäin, suoraan mun suurille rinnoilleni! Onneksi välissämme oli jotain iskua vaimentamassa vaikkakaan ei mun puskureita ihan tähän tarkoitukseen oltu tarkoitettu tai suunniteltu.

Sormi edelleen pillussa katsoin pyörtynyttä punapäätä kummissani ja kuulin kuorsauksen korahduksen. Naurahdin ääneen, nainen oli nukahtanut! Mahtoi se sitten olla melkoinen orgasmi, jonka hän oli saanut pelkästä sormeilusta, mietin mielessäni samalla kun vedin sormeni ulos märästä kolosta ja varovaisesti laskin punapään rinnoiltani makuuasentoon. Nyt mun ei enää tarvinnut yrittää vaikuttaa älykkäämmältä ja voisin taas seurata bimbon vaistojani. Hajamielisesti tarkastelin vettyneitä sormenpäitäni ja harmikseni huomasin lakkauksen kärsineen kovasti. Olin mä kynnet jo ehtinyt viilaamaan siisteiksi odottaessani punapäätä takaisin peppupuuhasteluistaan vaan nyt halusin tehdä paremman käsihoidon.

Katsahdin nukkuvaa naista, vedin peittoa paremmin hänen ylleen ja suuntasin peiliä kohti. Tuttu kauneushoitola oli tällä kertaa määränpäänäni ja määrätietoisesti astelin pesupistettä kohti, siellä olisi käsien hoitamiseen ja manikyyriin tarvittavat välineet ja aineet. Vaikka suurin osa kynsilakasta olikin ehtinyt rapistumaan, niin parasta olisi silti aloittaa sen poistamisella. Hoitava, manteliöljyä sisältävä kynsilakanpoistoaine oli hellävarainen kynsille ja sormien iholle, mutta riittävän tehokas poistaakseen viimeisetkin kynsilakan rippeet. Seuraavaksi käytin vielä vähän kynsiviilaa, varmistaakseni ettei kynsiin ollut tullut uusia rosoja.

Vaikka oikean käden kynsinauhat olivatkin jo punapään kolon kosteudesta saaneet nauttia, niin silti katsoin paremmaksi käyttää kynsinauhavoidetta niidenkin pehmittämiseen ja varovaisesti työnsin kynsinauhoja kynsien päältä puutikulla taaksepäin. Ei niin että mulla olisi kynsinauhojen kanssa mitään ongelmia ollut aikaisemminkaan mutta en halunnut niiden kasvavan ikävästi kynnen päällekään. Pikainen käsikylpy merisuolavedessä riitti tällä kertaa mun tarkoituksiin, kuivasin kädet huolellisesti ja hieroin niihin kosteuttavaa käsirasvaa. Putsasin kynnet vielä kerran kynsilakanpoistoaineella, jotta lakkaus tarttuisi ja pysyisi niissä paremmin.

Päätin tällä kertaa tehdä itselleni ranskalaisen manikyyrin, sillä se sopisi hyvin yhteen monien eri tyylien kanssa ja koska mä tykkäsin kynsien luonnollisesta ulkonäöstä. Ensimmäisenä laitoin värittömän aluslakan, kynttä hoitamaan ja tasoittamaan sen pintaa, se auttaisi myös kynsilakkaa pysymään paremmassa kunnossa pidempään. Seuraavaksi valitsin itselleni paremmin sopivan, vaaleanpunaisen kynsilakan perinteisen nuden sijaan, sillä mielessäni virisi idea vaatteiden vaihtamisesta teemaan paremmin sopiviksi. Siistin ylimenneet lakat sormien iholta sillä välin kun kaksi ohutta kerrosta vaaleanpunaista lakkaa kuivuivat kosketuksen kestäväksi.

Seuraava vaihe vaati sorminäppäryyttä ja vakaata kättä, kun maalasin kynsien kärjet peittävällä valkoisella kynsilakalla yksi kynsi kerrallaan, ripeästi työskennellen ettei lakka ehtisi kuivumaan rosoiseksi. Taas putsasin ylimenneet kynsilakat pumpulipuikolla, jonka olin kastellut kynsilakanpoistoaineessa. Hetken kuivattelun jälkeen viimeistelin ranskalaisen manikyyrin päällyslakalla. Sen kuivumista odotellessa katselin itseäni peilistä ja mietin miten laittaisin hiukseni.

Tiesin että punapää tykkäsi eniten kampauksesta joka mulla oli ollut kun ensimmäistä kertaa tapasimme ja sehän sopisi suunnittelemaani asukokonaisuuteen. Platinanvaalea pixiemalli vaihtui silmänräpäyksessä hunajanvaaleisiin lainehtiviin hiuksiin jotka valuivat suurille rinnoilleni asti. Eivät ne kyllä kokonaan hiusten alle piiloon olisi millään jääneet, kun tämä malli ei ollut superpitkä tai merenneitomainen, kaikki kriittiset kohdat peittävä hiusviidakko. Ja kun sitä etumustakin mulla oli niin että taatusti riittää ja piisaa bimbon vartaloksi ja muut muodot tietenkin samassa uhkeassa mittakaavassa.

Joskus mä muutin itseni vähän vähemmän muhkeaksi, kun punapää tuntui tykkäävän siitä enemmän, ehkä sen takia että mä olin silloin helpommin painettavissa alle ja kyllähän se mulle sopi. Tosin me molemmat tykättiin isoista tisseistä ja sellaiset mulla aina olikin. Juuri nyt yritin kuoria mustaa, samettista korsettia edellä mainittujen uhkeiden rintojeni ylitse kunnes tajusin että sen saisi ehkä vähän paremmin pois päältä alakautta. Pelkkiin mustiin korkokenkiin ja silmäpakoisiin stay-up sukkiin pukeutuneena marssin pikaisesti peilistä läpi, vaihtaakseni vaatetusta vaatehuoneessa. Avasin mustien kenkieni nilkkaremmit, potkaisin ne jaloistani ja vasta tekemiäni kynsiä varoen riisuin risaiset sukkani.

Normaalisti pukeutuminen olisi kai aloitettu alushousuista, mutta mä en niistä nyt tässä asussa niin välittäisi. Valitsin mustat verkkosukat, jotka pysyisivät ylhäällä valkoisilla, röyhelöisillä sukkanauhoilla ja kengiksi kelpuutin jo pitämäni mustat, nilkkaremmein varustetut korkokengät. Seksikäs, mustavalkoinen ranskalaisen sisäkön asu roikkui juuri siellä missä olin sen viimeksi nähnyt ja nopeasti nykäisin sen ylleni. Valkoinen, tyllihame tursui mustan mekon helman alta ja vyötäisillä oli tietenkin pieni valkoinen essu. Tämä asu tosin poikkesi hieman normaalista ja jätti etumukseni paljaaksi, rintojen alla oli vain pienet kaistaleet kangasta ja kaarituet jotka nostivat mahtavat melonini vielä paremmin koholle ja tyrkylle.

Päähäni sidoin valkoisen, röyhelöisen palvelijan päähineen ja käsivarsiini sujautin kapeat kaistaleet valkoista kangasta, jotka toimivat pieninä irtohihoina. Kaulalleni valitsin mustavalkoisen choker-korun ja kokonaisuus oli täydellinen! Tai niin ainakin luulin kunnes muistin että sisäköllä on yleensä jonkinlainen pölyhuiska, jollaista en tähän hätään kyllä löytäisi mistään. Samalla muistin patjahuoneeseen unohtamani kissan höyhenlelun, joka oli vielä jäänyt kokonaan käyttämättä. Pikaisesti kohensin hiuksiani, lisäsin mansikanmakuista huulikiiltoa ja kipitin korot kopisten kohti peiliä, patjahuonetta ja punapäistä kumppaniani.

---------------

Heräsin säpsähtäen, olin nähnyt mitä kummallisinta vaikkakin melkoisen miellyttävää unta. Kuten aina, yksityiskohdat alkoivat hämärtyä miltei välittömästi mutta tunsin silti vielä jotain unen efektejä kehossani. Samalla muistin että hännällä varustettu anustappi oli edelleen juurikin siinä paikassa missä sen yleensä kuuluukin olla ja pohdin olisiko unen tapahtumia mahdollista toteuttaa valveilla ollessani. Sellaiseen toimintaan vaadittaisiin kyllä ainakin yksi tai kaksi kumppania ja juuri nyt en nähnyt sitä yhtäkään, eli kaunista blondiani. Muistini palaili pätkittäin ja tajusin nukahtaneeni maailmaa ravisuttavan orgasmin saatuani. Vai olinko sittenkin pyörtynyt sen vaikutuksesta? Lopputulos oli kuitenkin sama ja tunsin oloni virkistyneeksi. Se ja unen haalistuva muisto kertoivat minulle että olin nukkunut melkoisen pitkän tovin.

Makasin pitkin pituuttani patjalla, raukeasti venytellen ja taas ajatukseni karkasivat miettimään minnekä Muusa oli mahtanut karata nukkuessani. Miltei heti näin liikettä silmäkulmassani ja päätä kääntämättä arvasin sen olevan blondi. Kuinka hän osasikaan valita aina juuri oikean hetken ilmestyä takaisin, en varmaan koskaan tulisi tietämään. Mustavalkoinen vilahdus syöksähti noukkimaan jotain lattialta vierestäni ja arvuuttelin keskenäni mitä blondilla oli tällä kertaa mielessään.

JATKUU
Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS