Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Peilisalin uudet aikakirjat 0-2
QR-Code dieser Seite

Peilisalin uudet aikakirjat 0-2 Hot

Peilisalin uudet aikakirjat
Peili nro 0, Jatkon aloitus eli uuden alustus.

Jokaisella tarinalla on alkunsa ja loppunsa, tämä ei kuitenkaan ollut kumpikaan niistä. Kaunis naisellinen kaksikkoni vietti aikaansa patjalla, kuinkas muutenkaan kuin paneskellen totta kai. Bimbo, tai siis anteeksi, älykkyyttään lisännyt blondi oli tällä kertaa pantavana vaan ei alla patjana. Käänteinen lehmityttö tuntui olevan hänen suosikkinsa tähän astisista asennoista ja akteista joita minä olin päässyt näkemään. Mutta nythän minä hyppään taas tarinassa edelle ja tuleviin tapahtumiin. Ennen kuin voimme aloittaa kaksikon seksuaalisten seikkailujen seuraavat osat, minun pitää kerrata tähän astiset tapahtumat. Tai siis eihän sitä ole mikään pakko tehdä, mutta seurattuani kaksikon touhuja alusta asti sain mielihyvää muistella aikaisempia akteja. Etenkin silloin kun molemmat nukkuivat, palasin menneisiin panoihin, ihan vaan muistin virkistykseksi.

*Oppaan äänestä kuulsi läpi ilmeinen pervous ja tirkistelijän luonne hänen kertoessaan mitä tarinassa oli tapahtunut tähän mennessä.*

Katsotaanpas, mistä aloittaisin. Niin tietenkin, se oli usvainen syysaamu kun punapää, josta saatan käyttää myös nimiä punakko, punaturkki tai muu kettuun viittaava nimitys, saapui Peilisaleihini. Olin opastanut hänet mustan peilin äärelle, valitsemaan uuden vartalonsa ja ensimmäisen tarinan suunnan. Mielissäni seurasin muutosta parempaan ja aavistelin että tästä tulisi hyvä tarina seurattavakseni. Olin ehkä hieman yllättynyt punakon valittua mahdollisuuden vaihtaa värkkinsä pillusta penikseen mutta blondin ilmestyminen vastakumppaniksi vasta heittikin odotukseni raiteiltaan. Mutta toisaalta pitäähän joka tarinassa olla pari yllätyskäännettä eikä tämä juonellinen tapahtuma vielä edes hiponut pervouteni rajoja.

*Opas pyyhki henkisiä kuolatiploja suupielestään miettiessään jatkoa.*

Mitäs siitä saadaan kun kaksi kaunista, alastonta naisoletettua laitetaan kasvotusten? Himo ja vaistot ottivat vallan molemmista ja sain seurata ensimmäistä kohtaamista, esileikkiä ja mielestäni aivan liian lyhyeksi jäänyttä panoa, kummankaan tietämättä että heidän touhuillaan oli kolmas silmäpari. Tiesin välittömästi että se ei kuitenkaan jäisi ainoaksi aktiksi ja otin mukavamman asennon tarinan edistyessä. Muusa, joka on siis blondin nimi niin kuin hän myöhemmin sen kertoi, oli erityisen kiinnostava seurattava. Naisellisen pyöreät pakarat kiinnittivät huomioni ensin ja sitten jäin kuolaamaan suuria rintoja! Kuinka olisinkaan halunnut käydä kourimaan ja kokeilemaan niitä käsilläni, ehkä myös suullani maistella vaaleanpunaisia kovina näpöttäviä nännejä...

*Hetkellisessä täydellisessä hiljaisuudessa olisi voinut kuulla hengen onanoivan.*

Kröhöm. Missäs minä olinkaan? Ai niin, pääsin seuraamaan aitiopaikalta kun punakko päätti sooloten testata uuden vartalonsa ulottuvuudet. Joskus kaipaan omaani, mutta se on aivan eri tarina eikä kuulu tähän selostukseen lainkaan. Kaksikon tarinassa Piina oli yksi ehdottomista suosikeistani, jo senkin takia että sitä seurasi pitkä pano ja pumppaus, jossa seksikkään blondin rinnat suurenivat entisestään ja hän alkoi erittää maitoa. Vielä tähän päivään mennessä en tiedä mikä Muusan kuppikoko on, kun hän vielä vaihtelee sitä melkein joka tarinan osassa. Enpähän ehdi kyllästyä ja aina on uutta hmm, materiaalia. Puhdistus oli melkoisen mielenkiintoinen, en olisi osannut arvata näkeväni blondia kyrvällä varustettuna ja harmikseni se ei jäänyt pysyväksi olotilaksi.

*Lihaisat sapelit kalisivat Oppaan tietoisuudessa, tämän jäätyä muistelemaan tarinan hinkkaavaa kohtaa.*

Niin tuota noin. Tarinassa eteenpäin? Ajatukseni tuppaavat harhailemaan muistaessani jonkin erityisen maukkaan juonikuvion. Vesileikkien ja maisteluiden jälkeen vuorossa oli hieronta ja en nyt tarkoita lihasten hierontaa vaan sisäistä kutittelua, blondin peräaukon kautta. Jostain syystä sen jälkeen punakko luuli jääneensä peniksensä vangiksi mutta luulen sen olleen vain alitajuista halua pitää kullinsa. Kun ex-bimbo oli omansa toistaiseksi vaihtanut koloon, ja pitäähän nyt toisella olla jotain millä sitä rassata. Onhan se toki heille helpompaa että on erilaiset osat ja mielelläni minä niiden yhteen saattamista seuraan. Ja kyllähän niitä yhteen liitettiinkin monin eri tavoin, silloin kun kaksikko ei ollut kylvyssä, syömässä tai sovittamassa vaatteita.

*Vaikutti kuin Opas olisi pikakelannut viimeisimmät tapahtumat vain omassa mielessään.*

Niin mukavaa kuin aikaisempien aktien muistelu onkin, niin nyt seuraisin mieluusti seuraavia sekstailuja, uusia panoja ja petipaineja. Feromonien ja hormonien kyllästämä kaksikko kun keksi aina uusia käänteitä minun viihdyttämisekseni. Kutsuttakoon heidän ensimmäisiä seikkailujaan vaikkapa Peilisalin kronikoiksi. Kiimaisesta kiljunnasta päätellen jompikumpi tai molemmat kouristelivat hekumansa huipulla. Eihän tässä metelissä kuule omia ajatuksiaankaan saatikka muistella menneitä tapahtumia. Enemmittä esittelyittä tai pidemmittä puheitta, tervetuloa seuraamaan tarinaa kanssani. Panot meille tarjoavat viehättävä punapää ja kaunis blondi. Mutta nythän minä jäin taas jaarittelemaan ja lörpöttelemään turhia, jatketaan juonta!

*Opas jäi mutisemaan hiljaa keskenään, focuksen siirtyessä patjalle ja siellä tapahtuviin puuhasteluihin.*

Peili nro 1, Nautintoa toisen orgasmeista ja eroottisista pesuista.

Tapahtuipa eräänä kauniina päivänä, tai ainakin haluaisin kuvitella että vallitseva säätila oli sellainen mitä voisi sanoa kauniiksi, sillä peilisalissa ei ollut ikkunoita enkä päässyt havainnoimaan meteorologisia muutoksia ulkoilmassa. Osasyynä oli päivien sulautuminen toisiinsa, en ollut enää edes varma mikä vuodenaika oli menossa. Emme olleet ehtineet tekemään juuri muuta kuin tyydyttämään lihallisia himojamme, välillä syöden, peseytyen ja nukkuen, vain välttämättömimmät perustarpeet täyttäen. Kummallakaan ei ollut pakottavaa tarvetta ulkoiluun vaan viihdyimme toistemme seurassa ja sisällä, sanan molemmissa merkityksissä.

Tällä hetkellä olimme sisäkkäin, päällekkäin ja panemassa blondin mieliasennossa, naisen ratsastaessa villisti päälläni käänteisenä lehmityttönä. Hiussalongin pesupisteen tukeva tuoli oli pysyvästi puolimakaavassa asennossa ja oli nähnyt monen monituista aktia ja asentoa. Tuolin nahkaverhoilu tosin oli osoittautunut epämiellyttäväksi iholle ja olin löytänyt sen peitoksi ohuen patjan. Yksi huoneen seinistä oli kokonaan peilipinnan päällystämä, sain seurata sen kautta naisen suurien rintojen heilumista ja nautinnosta kertovaa kasvojen ilmettä. Korviini kantautuva kiihkeä äännähtely kertoi omaa tarinaansa blondin hekumahuipun lähestymisestä.

Tarrasin tiukasti Muusan naisellisiin lanteisiin kiinni synkronisoidakseni liikkeemme ja saadakseni työntöihini lisää syvyyttä ja nopeutta. Treenattujen vatsalihasteni ja lanteideni voimin upotin seitsemäntuumaisen kullini jokaisella liikkeellä tuppeaan myöten kosteaan koloon. "Aaa-aa-aah," oli ainoa ääni jonka kuulin blondin saavan aikaan, naisen saadessa klitoraalisen orgasminsa. Tutuksi käyneeseen tapaan tiesin tämän merkiksi että voisin antautua oman tulvivan siemensyöksyni valtaan, antaen täten blondille toisen peräkkäisen orgasmin. Rytmikkäästi supisteleva tiukka pillu miltei ajoi minut hulluuden partaalle, lypsäen viimeisetkin tipat sykkivästä kullistani. Muusa kun sai orgasmin myös minun lasteistani, kun siemeneni hänen sisälleen kylvin.

Sivustakatsoja olisi voinut kuvitella tässä olevan lievän epäkohdan, blondin saadessa enemmän nautintoa samalla vaivalla. Nautin nimittäin itsekin nähdessäni Muusan kiemurtelevan orgasmin partaalla, olipa kullini kolossa tai ei, sormeillessani naista kuin kitaraa. Vastavuoroisesti sain nauttia mirrin maukkaasta maidosta, blondin suurten ryntäiden tarjoamasta proteiinipitoisesta välipalasta. Muusan mahtavat meijerit olivat aina tarvittaessa tarjolla, tyrkyllä ja nenän edessä viekoittelevasti heilumassa. Sanomattakin oli selvää että molemmat saimme suunnatonta mielihyvää herkkien nännien maistelusta, maidon maiskuttelusta, välipaloista noista.

Jälkihehkusta nauttien makasimme ohuen patjan peittämällä tuolilla, blondi kainalossani kuten hänen tapansa oli. Viileän ilman tuulahdus kuivuvan hien peittämällä ihollani palautti mieleeni pesutilasta löytyvän höyrysaunan ja sen lämpöisen kostean syleilyn. Nousin jalkeille aikomuksenani käydä rentoutumassa ennen perusteellista pesua. Blondi arvasi aikeeni ja arvatenkin tarrasi takiaisen tapaan kehooni kiinni, hankaloittaen liikkumista. Virnistäen kaappasin naisen jaloiltaan ja heilautin hänet olalleni. Pylly ilmassa, jalat rinnallani ja rinnat selässäni roikkuen Muusa pyristeli otteessani, muka-avuttomana ja bimbomaisesti kikattaen.

Peilin läpi päästyämme laskin naisen taas jaloilleen ja suutelin häntä, samalla kiihkeästi syleillen. Pitkän tovin päästä otin askeleen taaksepäin ja blondi jäi katsomaan minua kummastuneena, posket punoittaen ja huulet odottavasti raollaan. Vinkkasin silmää siirtyessäni suihkun alle ja pumppasin persikantuoksuista saippuaa käsiini. Muusa seurasi ajatuksenjuoksuani ja päädyimme pesemään toisemme perusteellisesti. Blondin suuret rinnat ja kiinteät pakarat saivat minulta erikoisen tarkan käsittelyn. Nännit törröttivät vaaleanpunaisina vaahdon läpi ja yhtäkkiä mieleni teki kermakakkua mansikoilla.

Sivuutin himoni toistaiseksi ja keskityin pesemään naisen kauniin pyöreät kannikat ja muut kehon kurvit. Vastavuoroisesti blondi teki kaikkensa saadakseen seisokkia aikaan jalkoväliini, käyttäen omaa kehoaan ja käsiään pesusienen sijaan.

Kulliani käpälöiden, tissejäni tunnustellen.
Rinnoillaan selkäni pesten, nänneillä näpöttävillä hinkaten.
Takapuolella etumustani kuuraten, penistä saippualla puunaten.

Kovasta yrityksestä huolimatta blondin eroottisella saippuoinnilla ei ollut kovettavaa vaikutusta, fysiikkani ei mahdollistanut uutta erektiota vielä toviin tai toiseen. Olin seonnut laskuissa yrittäessäni pitää kirjaa montako kertaa vuorokauden sisällä olin ollut Muusan sisällä, ja heittänyt lastit ahnaaseen onkaloon, jatkuvasti munannälkäiseen koloon. Varmaan neljä oli vielä mahdollisuuksien rajoilla mutta viidenteen ei vaan olisi enää virtaa. Blondi tiesi kyllä että tarvitsin palautumista aktien välissä, mutta ei se häntä estänyt häntääni härnäämästä tilaisuuden tullen. Saimme pesut valmiiksi, huuhtelimme saippuat kehoiltamme ja kääriydyimme puhtaisiin, valkoisiin kylpytakkeihin.

Pohdin seuraavaa määränpäätä astuessani peilin eteen. En ollut erityisen väsynyt tai nälkäinen ja vastahan olimme peseytyneet. Oleskelumme peilisalissa oli tähän asti noudattanut tuttua kaavaa ja nyt en tiennyt mitä mielisin seuraavaksi tehdä. Muusa huomasi epäröintini, otti minua kädestä kiinni, ja valitsi puolestani. Astuimme peräkkäin peilistä läpi ja ensimmäisenä huomasin pyöreän, punaisten lakanoiden peittämän patjan. Arvuuttelin mielessäni mitä blondilla mahtoi olla mielessään ja mielissäni seurasin naista, patjalle makuulle asettautuen.

Peili nro 2, Hormonaaliset häiriötekijät, vetovoimaiset feromonit ja eräs entsyymi.

Oli hankalaa olla henkevä älykkö tai edes vaikuttaa päällisin puolin fiksulta, kun maailmaan mahtui vain kolme tunnetta; kiima, himo ja jatkuva panetus. Jokin hormoni varmaan kävi ylikierroksilla mun naisellisessa kropassa, ja siksi olin melkein jatkuvasti kuin kiimassa. Asiaa ei auttanut että koko maailma oli sua vastaan, jos sulle oli suotu normaalia isommat rinnat ja satuit vielä olemaan sinisilmäinen, kaunis blondi. Bimbon leimanhan siitä auttamatta sai, jos vielä lisäksi olit kiinnostunut ulkonäöstäsi, hiusten hoitamisesta, kauniista vaatteista ja meikeistä. Toki myönnän joskus käyttäneeni bimbomaisuutta ja ulkonäköäni hyväkseni, houkutellakseni potentiaalisia seksikumppaneita, patjamamboon kun tarvitaan kaksi.

En enää muistanut mistä olin saanut entsymaattisen huulikiiltoni tai kuinka se tarkalleen toimi, mutta makea mansikan maku oli reaktiotuote joka syntyi vain kahden geneettisesti yhteensopivan henkilön suudellessa toisiaan. Nykyiseen punapäiseen kumppaniini olin tuntenut vetoa ja himoa heti ensisilmäyksellä ja olin tietoinen että tunne oli molemminpuolinen. Muistelisin hänen tunnustaneen jotain mieltymystään panna mun kanssa, ja kyllähän me sitä oltiin harrastettu, pantu siis. Vai pitäisikö tässä nyt käyttää jo sanaa rakastelu ja meitä kutsua rakastajattariksi. Ei me oltu näistä jutuista sen syvemmin tai tarkemmin keskusteltu, kun ei panemiselta tai sekstailulta oltu ehditty.

Alkuun mä olin ihan pelkästään naisena ja jossain vaiheessa kokeilin kulliakin. Se ei oikein toiminut kun punaturkkinen kumppanini halusi kanssa varustautua miehisellä elimellä. Päätin sitten käyttää suurimman osan ajasta pillua, kun ihan kivaa senkin kanssa on naida. Tissien kokoa kasvatin välillä mistä lie päähänpistosta, kai vaan nähdäkseni hölmistyneen ilmeen punapään kasvoilla. Se reaktio oli sen verran huvittava että samaan syssyyn laitoin maidontuotantohormonit käyntiin, saadakseni seuralaiseni suun antamaan mun vaaleanpunaisille nänneille ja suurille rinnoille lisähuomiota. Jotain feromoneja mä lisäsin huvikseen testimielessä ja myöhemmin laitoin itseni saamaan orgasmin siemennesteestä, ihan vaan koska pystyin.

Juuri nyt makasin viehättävän punapään kyljessä kiinni tai yritin ainakin, naisen kääntyillessä levottomasti unissaan. Ojensin käteni koskettamaan punaisia, pörröttyneitä hiuksia, pidempää osiota hellästi silittäen. Vihreät silmät rävähtivät auki ja hetken aikaa niiden omistaja tuijotti mua hämmentyneenä, puoliunessa ja osaamatta heti hoksata missä hän olikaan. "Näitkö unta musta?" utelin uneliaalta punakolta, salaa toivoen että mä olin aina unten päätähti, seikkaileva sankaritar tai edes pantava patja. Panetus oli nykyään jatkuva, päällimmäisin tunne ja heti patjahaaveajatuksen jälkeen tunsin lisääntynyttä kihelmöintiä jalkovälissäni.

Jos mulla olisi just nyt kulli käytettävissäni, niin punakko olisi hätää kärsimässä ja helisemässä. Naurahdin ajatukselle sapeli-sauva mittelöinnistä, jolla voisimme päättää kummallako oli etupano-oikeus, ja kumpiko sitä kovaa parrua toisen kosteaan koloon upottaisi. Hetken aikaa ihmettelin mistä edes tulee sana she-male, kun se voisi ihan hyvin olla myös he-female. Tai miksi ei kullikas, kurvikas kikkelityttökin toimisi, ainakin se olisi kuvaava jos musta sitä käytettäisiin. Himokkaat ajatukset välähtelivät pääkopassani. Alapäälläni oli omat aivonsa, toiveensa ja himonsa, eikä sen herättämiseen vaadittu paljoa tälläkään kertaa. Kosteuttava koneisto kävi ylikierroksilla ja tunsin kuumotusta mahlojen alkaessa valua jalkovälissäni.

Punaiset hiukset loistivat kirkkaina, kuin sisäisen hohteen sytyttäminä, naisen venytellessä ja heräillessä hiljalleen, ilmeisesti hyvin levätyn yön jälkeen. Olin odottanut tarpeeksi kauan, antanut punakon nukkua rauhassa ja nyt en malttanut enää pitää sormiani hänestä erossa. Jos mulla olisi ollut kahdeksan raajaa, sekään ei olisi riittänyt koskettelemaan joka paikasta yhtä aikaa, niin kiihkeästi halusin häntä juuri nyt. Kiedoin käteni ja jalkani hoikan, treenatun vartalon ympärille ja hinkkasin itseäni naisen lihaksikasta reittä vasten kuin kiimainen koira. Kosteus levisi kolostani ja jätti märän vanan perässään, siirtyessäni istumaan naisen päälle, puolijäykkää kullia kosteuttaen ja hieroen. Aamustondis oli ainakin mun mielestä tosi kiva juttu, enkä halunnut haaskata sen aikaansaamaa mahdollisuutta; makkaran piilotukseen ja koloni täyttämiseen.

Punapäinen nainen huokaisi syvään aivan kuin hän olisi ollut haluton aamun aloittamiseen aktilla. Vastahakoisesti lopetin liikkumisen vaikka sykkivä klitorikseni vaati hinkkausta ja huomiota. "Annas kun arvaan, sä haluat aamupalaa ennen kuin tarjoat mulle munaa?" varmistin olettamukseni ja hymyilin aurinkoisesti. Olin oppinut tuntemaan punakon tavat melko hyvin, ja hyvin ruokittuna hän oli auliimpi tyydyttämään meidän molempien toisenlaiset lihalliset himot ja tarpeet. Tosin tiesin myös että liian suuri ateria vaatisi sulattelua ja olin aivan liian malttamaton pelkkään pötköttelyyn patjalla.

Pyysin naista odottamaan hetkisen ja pyyhälsin pikaisesti peilistä läpi. Päätin että pari ruispalasta ja kahvikupillinen piisaisi yöllisen paaston päättämiseen, tietäen että voisin tarjota proteiinipitoisen välipalan vähän myöhemmin. Rintojani jo melkein pakotti kertyvästä maidosta ja huuleni valuivat muistaessani kuinka ihanalta suun imevä lämpö tuntuikaan, makean maidon suihkutessa odottavaan kitaan. Lämmin tuntemus rinnallani valui alaspäin ja tajusin loiskauttaneeni osan kahvikupin sisällöstä päälleni. Kirosin kömpelyyttäni ja kiimaista kehoani, samalla kiittäen onneani, että punapää joi kahvinsa mieluummin haaleana kuin tulikuumana.

Leipälautanen toisessa kädessä ja puolivajaa kahvikuppi oikeassa en pystynyt pyyhkimään roiskeita millään ja niistä välittämättä astelin patjan vierelle. Punapää oli kuitenkin onnistunut näkemään koko kohtauksen ja kohellukseni, maatessaan käteensä nojaten lakanoiden alla, vatsa kurnien paluutani odottaen. "Et kai polttanut itseäsi?" hän kysyi maitokahvin värisiä vanoja tuijottaen ja huuliaan lipoen. Nännini näpöttivät hulluina pitkät päällä, lämpimän nesteen kuivuessa ja haihtuessa iholtani. Vastausta odottamatta nainen nousi patjalta, suuntasi suoraan mua kohti ja virnisti ilkikurisesti. "Ei kannata haaskata hyvää kahvia," hän sanoi silmät rintoihini kiinnittyneinä ja imukalan lailla imaisi kahvinmakuisen nännini suuhunsa.

Kädet edelleen täynnä en voinut muuta kuin nauttia tuntemuksesta ja yrittää olla pudottamatta aamupala-astioita. Kostea kieli lipoi molemmat rinnat puhtaaksi nopeammin kuin olisin halunnut ja punaisten hiusten peittämä pää käväisi nopeasti napani tienoilla, viimeiset tipat vatsalta lipaisten. Kehoni tärisi hallitsemattomasti halusta siihen malliin että punakko katsoi parhaimmaksi vapauttaa käteni kantamuksista ja istuttaa mut patjalle siksi aikaa kun hän ahmaisi leivät kuin nälkäinen susi, kahvin kadotessa yhtä pikaisesti. "Mitäs sinä sanoitkaan aamupalamunasta?" nainen kysyi viekkaasti hymyillen. "Kun noin auliisti täytit minun mahani, niin voisin antaa sinun päättää tällä kertaa kuinka täytetään koloasi, kohennetaan oloasi," hän jatkoi tuttuun tapaansa riimitellen.

Tiesin tasan tarkkaan mitä munannälkäinen koloni mankui tänään. Tahdoin olla päällä ja määrätä tahdin, ja samalla halusin myös tarjota kumppanilleni silmänruokaa, joka sitten toimisi toisenlaisen ruokahalun herättäjänä myöhempää aktiviteettia ajatellen ja josta me molemmat saisimme nautintoa. Nainen huomasi pyrkimykseni päästä jalkeille matalalta patjalta ja hän tarjosi kättään herrasmiesmäisesti, nostaen mut kevyesti seisaalle. Puristin sileää kättä omalla kädelläni ja vedin naista perässäni, peiliä kohti määrätietoisesti liikkuen. Yksi sujahdus vain ja olimme hiussalongissa, muutaman askeleen päästä pääsimme määränpäähämme, joka oli kovia kokenut hiustenpesupisteen tukeva nahkatuoli.

Pysähdyin paikalleni ja vilkaisin taakseni viettelevästi pyllyä heiluttaen. Punaisten hiusten vilahdus välähti silmäkulmassani kun nainen siirtyi lähemmäksi ja miellyttävänä yllätyksenä tunsin puolikovan peniksen pakaroitani vasten. Hinkkasin kovettuvaa kullia takamuksellani ja hetken kuluttua tunsin kuinka suuriin rintoihini tartuttiin takaapäin. Hellät kädet hieroivat hinkkejäni ja nipistelivät nännejäni, tästä lisää kiihottuneena pyöritin pyllyäni vimmaisesti punapään penistä vasten. Olin melko varma että koko seitsemäntuumainen kulli oli niin kovana kuin olla vain voi, naisen kääntäessä minut ympäri, himokas ilme kasvoillaan. Suutelimme pitkään ja hekumallisesti, samalla toisiamme kiihkeästi syleillen.

Jalkani työskentelivät suutelun lomassa ja onnistuin kääntämään punapään niin että hänen selkänsä ja takapuolensa oli makuuasentoon käännettyä istuinta päin. Irrottauduin suudelmasta ja työnsin tai siis enemmänkin ohjasin naista tuolille kun heikompana osapuolena en olisi lihasvoimalla häntä pystynyt pakottamaan mihinkään asentoon. Suostuvaisesti punakko taipui patjan peittämälle tuolille mutta yllättäen hän tarttuikin kroppaani ja veti mut mukanaan makuulle. Ei mulla oikeastaan ollut mitään sitä vastaan mutta mulla oli toinen asento mielessäni, kuin mitä nainen ilmiselvästi mieli.

"Enkö mä saakaan päättää asentoa?" kysyin naiselta tiukasti kuin kuulustellen, hymyn kurkkiessa silmäkulmissani. Hienoinen pään nyökkäys ja punapään odottava kehonkieli toimivat sanattomana vastauksena, naisen maatessa allani, yrittämättä ohjata mua mihinkään asentoon. Varovaisesti vaihdoin asentoa naisen päällä, tuolin natistessa allamme, vastalauseena erilaiselle liikehdinnälle kuin mitä se oli saanut jo tuta. Sivusilmällä näin koko seinän peittävän peilin heijastavan tapahtumaa; muodokas vartaloni timmin punapään päällä, käänteiseen lehmityttöön ryhtymässä.

Otin tukea naisen lihaksikkaista reisistä asetellessani kosteutta tihkuvaa koloa ja kovaa kullia kohdilleen. Värisevä voihkaisu karkasi kurkustani saadessani parrun koko pituuden sisääni ja aloitin kiihkoisan, villin ratsastuksen. Pieneltä ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen kun jalkani olivat jo miltei maitohapoilla, tunsin orgasmin aallonharjan pyyhkivän ylitseni ja huusin nautinnosta. Punapää oli pannut mua allani vastaan minkä pystyi ja nyt hän yltyi vielä raivoisampaan esitykseen, jonka myötä tunsin hänen sykkivän siemensyöksynsä nostavan mut uudestaan taivaankanteen ja hekumanhuipulle.

Makasimme hetken aikaa sylikkäin, toistemme läheisyydestä nauttien kunnes punakolle tuli pakottava tarve päästä pesulle. En mä olisi halunnut hänen lähtevän vielä mihinkään jotenka tartuin koko kehollani naiseen, mutta sitten hän näytti taas voimakkuutensa, kantoi mut pesutilaan ja sitten me pesimme toinen toisemme. Yritin kovasti jatkaa intiimejä hierontoja ja lihaisia leikkejä, siinä onnistumatta. Tässä vaiheessa rintojani pakotti jo toden teolla. Siirryimme takaisin patjalle ja taas taivuttelin naisen makuulle odottamaan.

JATKUU

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS