Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Peilisalin kronikat 27-31
QR-Code dieser Seite

Peilisalin kronikat 27-31

Peilisalin kronikat
Peili nro 27, Alustus.

Kaunis blondini makasi raukeana kainalossani. Pohdin pystyisinkö pitämään lastinhimoisen, kestokiimaisen bimbon tyydytettynä kovin paljon pidempään. Nuorekas vartaloni oli saanut uuden energiasysäyksen muutoksessa, mutta fysiikallani oli silti rajoituksia. Edes feromonit eivät pystyisi määräänsä enempää nopeuttamaan tahi lyhentämään palautusaikaani. Tunsin myös tarvitsevani taukoa herkkien paikkojen hinkkauksesta ja lastisäiliöt vaativat uudelleen täyttöä. Kellokin tikitti vääjäämättä enkä tästä enää nuorentuisi, ellen nuoremmaksi itseäni muuttaisi. Naureskelin aatteilleni, en ollut vielä mikään ikäloppu, kehäraakki, vanha kaakki.

Ikä melkein mua vaivaa, en jaksa sua painaa.
Aina koloon pannen, paikkoja rassaten.
Pystymättä panemaan tahdilla tällä, orkut aina antaen mällillä.
Kokeiltaisiinko uutta kohdetta, olisiko siinä hohdetta?
Jotain muuta välillä mielien, aikaa kuluttaa pelaillen.

Bimbo kikatteli melodramaattiselle, teko-väsyneelle huokaukselleni. Silitin pörröisiä hunajanvaaleita hiuksia Muusan kiemurrellessa parempaan asentoon kainalossani. Ilkikurisesti virnistäen nainen ujutti kättään kehollani, alaspäin luikerrellen. "Ei," sanoin rivakasti ja poistin kurittoman käden jalkovälistäni, käärmettä kiusaamasta ja lumoamasta. Bimbo näytti minulle kieltään, tyytymättömyytensä ilmaisten. "Lupaan että leikitään lisää aamulla," sanoin naiselle ystävällisesti hymyillen. En tiennyt mitä kello oli mutta kehoni oli unen tarpeessa. Blondin ilme kirkastui ja hän nykäisi sängyn viereltä kaivamansa suuren peiton päällemme. Nukahdin melkein välittömästi.

Heräsin tunteeseen että joku kopeloi kruununjalokiviäni. "Huomenta hunajaiseni," virkkasin väsyneesti, silmiäni avaamatta, tarvitsematta arvuutella kuka kullissani oli kiinni. Samalla hetkellä huulet painautuivat omiani vasten, kiihkeästi suudellen. Blondi oli odottanut heräämistäni innokkaana ja halukkaana. Puntaroin aikaisen herätyksen ja lisäunen hyöty- ja haittapuolia. Päädyin lopputulokseen että kiimainen bimbo tuskin antaisi minun nukkua rauhassa, nyt kun hän muisti edellisiltaisen lupaukseni leikkien jatkamisesta. Venyttelin selälläni maatessani ja yritin karistaa unta silmistäni. Blondi leikitteli rinnoillani, nännejä nipistäen.

Tahaton voihkaisu karkasi huuliltani bimbon suun hyökätessä rintojeni kimppuun. Olin totaalisesti ja kokonaisvaltaisesti hereillä ja havahtunut. Nännejäni näykkien ja kielellä kiusaten blondi herätteli himojani ja halujani. Tiesin näkemättä ja käsin kokeilematta että olin jo melko kovana, bimbon posken osuessa epähuomiossa terskaani. Katseemme kohtasivat ja mielessäni anoin lähempää kontaktia, tuntiessani hengityksen kosteilla rinnoillani. Kiusoitellen blondi painoi suukkosen seisokkini päähän ja virnistäen perääntyi kauemmaksi. Vai sellaista peliä nainen halusi pelata ensimmäisenä, leikkiä suukkohippasta kanssani?

Päättäväisesti lähestyin naurusta kihertävää naista ja pidin karkulaista paikallaan kehoni painon alla. Huuleni lähestyivät kiihkosta punoittavia huulia. Viime hetkellä vaihdoin suuntaa ja painoinkin pääni blondin jalkojen väliin. Lyhyen mutta kiivaan kielisuudelman jälkeen bimbo haukkoi henkeään ja valui valtoimenaan. "1-0 minun hyväkseni," naurahdin blondille. "Ei toi ollu reilua," bimbo puuskahti ja kierähti kyljelleen, pyllyään houkuttelevasti heiluttaen ja olkansa yli viekoittelevasti katsahtaen. "Saankos mä määrätä seuraavankin leikin? Miten ois piilosta sitten?" Muusa kysyi huuliaan suipistaen. Nainen oli ottanut puheeni leikeistä tosissaan, mutta vakavissaan meistä ei ollut kumpikaan.

Arvasin mitä ja minne piilotettaisiin, bimbon maatessa kylkiasennossa kutsuvana, pyllyään pyörittäen. Penis olisi parempi leikkikalu kuin feikkikalut, joilla blondi oli aikaisemmin leikkinyt. Kostea kolo kutsui kovaa kulliani, pieneen pilluun penistä piilottaaksemme.


Peili nro 28, Tunnustus.

Pysähdyin ihailemaan blondin kauniin pyöreitä pakaroita ja pohdin kuinka kiihottava ja haluttava nainen olikaan. Pitkät alaselkään asti ulottuvat hunajanvaaleat suortuvat vaaleine tehosteraitoineen olivat pörröttyneet aikaisemmista aktiviteeteistamme ja yön levosta. Vartalon muodot olivat naisellisen uhkeat; suuret pystypäiset rinnat, kapea uuma ja leveämpi lantio miellyttivät silmääni suunnattomasti. Kauniit kasvonpiirteet sinisine silmineen ja suukotteluun sopivine huulineen lumosivat minut aina uudelleen.

Ensimmäisestä tapaamisesta asti ajatuksiani oli askarruttanut Muusan arvoitus. Mistä nainen oli tullut ja miksi hän oli täällä samaan aikaan kanssani? Mieltäni kutkutti myös peilin toiminnan logiikka. Olivatko peilien muutokset henkilökohtaisia vai pystyisikö toisen fysiikkaa muokkaamaan? Huoneet tuntuivat heijastelevan aina sisäisiä, yksilöllisiä mieltymyksiä ja niitä pystyi muuntelemaan mielensä mukaan. Yksittäiset elottomat esineet kuten ruoka-astiat ja hiusharja ainakin tottelivat tietoista tahtoa, tarvittaessa osasivat ilmestyä ja kadota.

Tapahtumat nää onko vain sisällä mun pään?
Kaunis haavekuva vainko lienet, tanssit lailla virvatulen liekkien.
Seurastasi nauttien, uneksinko haaveksien?
Rakastajattarena sut pitäisin, onkaloihin lastit läjäyttäisin.
Unesta herätä tahdo en, luonani pitäisin sut ainaisen.
Aamuko sut luotani karistaa, aatos kovin kurkkuani kuristaa.

Bimbon kiinteiden kannikoiden kiihottava kosketus kovassa kullissani havahdutti minut selvittävistä pohdiskeluistani. "Ei tää mitään unta oo hassu," himokas blondi sanoi hymähtäen ja varmuuden vakuudeksi nipisti nänniäni. Kuumottava ja näpöttävä tunne nännissäni vakuutti vartalolleni ja mielelleni että en uneksinut ainakaan juuri nyt. "Ei me pelattu totuutta ja tehtävää, mut jos tuo oli totuus niin saat sitten tehtävänkin." Muusa kehräsi minulle. Piiloleikki oli jäänyt kesken ja arvelin sen olevan suoritettava tehtävä. Bimbon hinkatessa ja hieroessa penistäni pakaroillaan kadotin aikaisempien ajatusteni punaisen langan. Kaikki muu nykyhetkeä lukuun ottamatta unohtui kiihkeän halun herätessä uudelleen, kullini kohotessa kiihottavassa käsittelyssä.

Kylkiasennossa maatessamme tartuin blondia lanteista kiinni. Levitin pakaroita ja tutkailin tuntosarvellani turvonneita ja kosteita huulia, sykkivän sapelini litisevän lähteen juurelle ohjaten. Liukasteita levittäen pyörittelin terskanpäätä mahlaa valuvalla aukolla. Virnistin ilkikurisesti bimbon yrittäessä seivästää itsensä kovaan kyrpääni ja otetta lantiosta tiukentaen estin naisen aikeet. Nyt pelattaisiin minun säännöilläni. Paisuvaisen päätä pilluun piilottaen jatkoin blondin kiusaamista. Vetäydyin kokonaan ulos, bimbon äännähtäessä turhautuneesti. Hitaasti ja harkiten liu'uin liukkaassa onkalossa uudestaan syvemmälle ja taas melkein kokonaan ulos vetäytyen.

"Kaikki pois piiloistaan," naurahdin blondille, joka vääntelehti kiimaisena otteessani. Varoittamatta rynnistin pienen pillun perukoille voimallisesti ja äkkinäisesti, jättäen Muusan sanattomaksi mutta ei äänettömäksi. "Aaaa---aaahhh," nautinnollinen voihkaisu karkasi naisen kurkusta. Vaikka bimbo nykyään sai orgasmin pelkästään minun lennättämistäni lasteista, niin penetroitumisen tunne oli silti molemmille erittäin tyydyttävän mielihyvän lähde. G-pisteen todenmukaisuutta tai sijaintia muistamatta, mieleeni palautui omat tuntemukseni saadessani kovaa kullia kosteaan lähteeseeni.

Juurta myöten bimbon litimärässä pillussa ollessani, syöverit tupaten täyteen tilkiten, tiesin naisen nauttivan täyttävästä tuntemuksesta. Paikallaan oloa vielä parempi tunne oli panemisen kitka, kutka ja kiihottava liike. Aloin hiljalleen liikuttelemaan kovaa kulliani ahnaan onkalon puristuksessa. Kyljellä maatessa liikerata ei ollut kovin laaja eikä paras mahdollinen ja tyydyin tekemään syviä hitaita työntöjä, blondin myötäillessä ja pannessa vastaan parhaansa mukaan. Kauan kaivattu staminani oli taas tiessään. Tunsin nousevani taivaan kanteen, hekumanhuipun kantaessa minut nopeasti siemensyöksyn ja orgasmin partaalle, kuilun yli pudottaakseen.

Bimbon pakarat paukkuivat alavatsaani vasten siemenieni syöksyessä sykäyksittäin syvälle vastaanottavaan vakoon. Vartalo vavahdellen blondi saavutti hekumanhuippunsa, orgasminsa ja tyydytyksen lasteista. Lähekkäin ja sisäkkäin maatessamme bimbo kehräsi minulle hiljaa, pillunsa supistellessa ja sykähdellessä, viimeiset tipat kovasta kullistani puristellen. Erektioni ei ehtinyt edes laskemaan blondin alkaessa taas puskemaan pakaroitaan kovaa elintäni vasten. Lieväksi hämmästyksekseni tunsin voivani jatkaa aktia vaikka heti, uuden himon ja halun kouristellessa kroppaani.

Halusin kokeilla toista asentoa ja käänsin bimbon vatsalleen. Blondi nosti pyllyään auliisti koholle ja näin kuinka tahmea vaalea neste valui huulien välistä. Näystä kiihottuneena, kaikki estoni menettäneenä painalsin penikseni pikaisesti märän viivan keskelle. Bimbo patjana allani mahallaan maaten, panin menemään kuin kokisin lihallisen yhteyden ensimmäistä tai viimeistä kertaa. Kiihkeällä ja kiihtyvällä tahdilla sulloin lihaa piiloon, blondin vaikertaessa allani, kiimaansa kiljuen. Aikomuksenani ei ollut pitkittää lastien lähtöä mutta tunsin että voisin halutessani jatkaa pidempään kuin juuri äsken. Tällä hetkellä halusin vain tyydyttää omat lihaisat himoni ja antaa blondille toinen orgasmi lasteistani.

Siekailematta suihkutin siemeneni taas bimbon onkaloon ja arvatenkin nainen tärisi kuin horkassa, orgasmin hyökyaallon pyyhkiessä hänen vartalonsa yli. Erittäin märän pillun supisteleva ja puristeleva liike lypsi jokaisen siemenen tilkkasen siitoselimeni sisuksista. Lysähdin Muusan päälle kaikkeni antaneena; sydän takoen ja henkeä haukkoen, lihakseni kramppasivat ja suutani kuivasi. Kierähdin naisen päältä selälleni, kulli edelleen kovana sojottaen. Ajatusta nopeammin kestokiimainen bimbo hyppäsi päälleni hajareisin kuin satulaan. Tottuneesti nainen ohjasi sykkivän sapelini valuvaan onkaloonsa ja aloitti villin ratsastuksen.

Voimattomana annoin blondin tehdä kaiken työn, kolmannen orgasminsa saadakseen.


Peili nro 29, Paljastus.

Bimbon pantavana patjana maatessani, panemisen paukkeen täyttäessä huoneen, ajatukseni karkasivat toisaalle tästä lihaisasta yhteydestä. En voinut olla hieman ihmettelemättä jatkuvaa erektiotani, tätä en ollut kokenut sitten alkuaikojen. Mielenvoimalla vaihtelevasti hallittavissa oleva, esiin plopsahdellut penis oli kyllä pysynyt pitkiä panoja pystyssä vaikka olin tullut välissä. Nykyinen pysyvä penis oli aikaisemmin vaatinut jonkinlaisen palautumisajan ennen uutta seisokkia.

Märän pillun ja kovan kullin lätsähtelevä litinä muistutti etäisesti voin kirnuamista. Bimbo lypsi penistäni kiihtyvällä tahdilla, lastiani sisäänsä vaatien. Suosiolla taivuin blondin tahtoon, lakaten pidättelemästä, kestokykyni ollessa tarpeeton. Tunsin kolmannen orgasmini lähestyvän ja tajuntani hämärtyvän.

Kieleni kulottunut, kuivaksi kuihtunut.
Nälkään jo nääntyy, vatsa nurin kääntyy.
Lihakset uupuvat, paikat puutuvat.
Keho väsyy, säiliöt ehtyy.

Kouristelimme peräkkäisten orgasmiemme kynsissä samalla kun toivoin että bimbo olisi jo saanut tarpeekseen. Raskaasti hengittäen makasin selälläni, Muusa päälleni rojahtaneena, kivikovaa kulliani pillussansa pantaten. Olimme varmasti olleet jo yli tunnin päällekkäin ja sisäkkäin, kiimanesteitä valuen ja lasteja laukoen. Suuni oli kuivempi kuin Saharan aavikko hiekkamyrskyn jälkeen. Ihmettelin kuinka blondin lähteessä riitti kosteutta aktista toiseen. Yritin nuolaista kuivuneita huuliani, lausetta lausuakseni, pystyäkseni puhumaan, vettä vaatiakseni. *puff* Ajatukseni lukien bimbo kaivoi jostain kaksi vesipulloa. Kiitollisena tarjotusta kostukkeesta tyhjensin pulloni välittömästi, naisen tyytyessä siemailemaan omaansa.

Vatsani kurnahti äänekkäästi. Blondi naurahti ja pärskähti vesipulloonsa, sisällön roiskuessa kasvoilleen ja vartalolleen. "Kai me voitaisiin syödä vaikka aamupalaa tässä välissä," Muusa totesi tyynesti, kolmesti tyydytettynä. Hengähdin ääneen ja mielessäni kiitin onneani että bimbo ei halunnut neljättä kierrosta kanssani heti pikimmiten. Kiireettä ja viivytellen nainen nousi päältäni, sängyn reunalle istahtaen. Ajatuksissani totesin lakanoiden päätyvän pian pyykkiin, lastilähmän valuessa molempien jalkoväleistä. Noustessani istumaan havaitsin sängyn viereen ilmestyneen klaffipöydän.

Pöytä oli juuri sopivalla korkeudella ja etäisyydellä voidaksemme istua sängyllä samalla kun söimme ja joimme tarjottavia. Aamupalakattauksessa oli höyryävä kattilallinen kaurapuuroa, omenoita, kahvia, teetä ja mansikkahilloa. Kaadoin kahvia mukiini naisen kauhoessa puuroa lautasille. Omenaa ja puuroa vuorotellen suuhuni pannen, söin itseni riittävän kylläiseksi. Blondi nautti puuronsa hillon ja omenapalojen kera. Sitkeä seisokkini oli laskeutunut syödessämme. Sekin oli toistaiseksi tyydytetty ja tarpeekseen saanut. Toista lautasellista kauhoessaan bimbo katsahti velttoon väliini ja kurtisti kulmiaan.

"Voi pahus, se pääsi laskemaan," Muusa totesi ärtyneesti. "Nyt me joudutaan taas odottamaan seuraavaa seisokkia." Bimbon erikoisen tehokkaat feromonit tietäen ja tuntien ennakoin seuraavan erektion ilmestyvän nopeammin kuin oikeastaan halusinkaan. Blondi lusikoi puuronsa pikaisesti sisuksiinsa. "Ruokalepo ennen seuraavaa panoa!" Muusa naurahti ja veti minut mukaansa patjalle pötköttelemään. Makasin oikealla kyljelläni ja blondi pienenä lusikkana tiiviisti ihollani. Syy asennon valintaan ei tullut yllätyksenä bimbon alkaessa hieromaan muodokkaalla takapuolellaan lusikanpesääni vasten. Kierähdin selälleni, erektion estääkseni, vatsa liian täynnä aktiin alkaakseni.

"Eksää halua mua enää?" blondi kysyi kuulostaen pettyneeltä. "Kun mä laitoin lisää feromonejakin sun takia etten vaikuttaisi liian päällekäyvältä jos molemmat oltaisi yhtä kiimaisia." Olin yllättynyt kuinka ajattelevainen ja huomioonottavainen nainen oli, eikä pelkästään himojensa ja halujensa vietävissä oleva kiimainen bimbo kuten olin tähän asti luullut. "Mä halusin sua heti ensimmäisestä kerrasta kun nähtiin ja edelleen tahdon panna sun kanssa." Muusa tunnusti, tunteensa paljastaen.

Luontaiset tiedostamattomat hormonit ottivat vallan ja veitikkani venähti vallan valtavaksi.


Peili nro 30, Ihastus.

Selälläni maatessani sulattelin aamupalaa ja blondin kiihkeää tunnustusta, sykkivän seisokkini sojottaessa suorana ja suurenmoisena. Hapuilin kädelläni Muusaa, ihokontaktia kaivaten ja nainen kierähti kainalooni kehräämään ja kehoani kutittelemaan. Pitkän aikaa vain makasimme toisiamme tiukasti puristaen, hellästi suudellen ja ihoa hivellen. Yhteisten tunteiden ja halujen tiedostaminen tehosti oksitosiinin eritystä sellaiselle tasolle että itse eroottisen rakkauden jumala Cupid olisi voinut pahoin, siirapin valuessa seiniltä. Tilanne oli hieman uusi minulle, sillä aikaisemmin en ollut kokenut likimainkaan vastaavia olosuhteita.

Lapsuudessa koetut traumat hankaloittivat sosiaalisia suhteitani ja minulla oli usein ongelmia lukea ihmisiä. Harvat ihmiset tarttuivat sosiaaliseen verkkooni, kuin erikoiset kärpäset eriskummallisen hämähäkin saaliiksi. Tiesin tasan tarkkaan kenenkä seurasta nautin ja halusin pitää heidät lähelläni, vierelläni, verkossani. Luottamuspulaa oli syntynyt vuosien varrella ja pyrin käsittelemään ja jäsentelemään syitä, vapautuakseni moisista tuntemuksista; pelosta ja ahdistuksesta, piinasta ja paniikista. Blondi oli sanonut ajatuksensa suoraan ja tunsin kasvavaa kiintymystä ja luottamusta naista kohtaan.

Arvelin että yllätyksiäkin olisi varmasti tiedossa, kuten olin aikaisemmin huomannut, saavuttuamme tähän kidutuskammioksi luulemaani huoneeseen. Kullinikin oli niin kiintynyt blondiin että halusi väenvängällä kohota korkeuksiin, liukkaassa luolassa liikkuakseen.

Paljon teen, lempeni eteen.
Eteen ottaen, ei pakottaen.
Pakotta halata, tahdon panoa.
Panot sylitysten, sua haluten.
Halusta himoksi, kiimaksi kiivaaksi.
Kiivaaksi kipinäksi, aktin aloittamiseksi, elinten takomiseksi.

Uudesti syntyneen himon siivittämänä syöksyimme syleilyyn ja syvään suudelmaan. Rintojemme hieroontuessa nautinnollisesti yhteen ja nännien näpöttäessä toisiaan vasten, kiehnäsimme kiimoissamme pitkin poikin patjaa pyöriskellen. Suuni haki suuria rintoja ja kieleni kutitteli kiihottuneita nännejä bimbon voihkiessa nautinnosta. Nälkäisenä näykkäisin naisen kaulaa, punehtunutta ihoa suudellen. Tuosta saattaisi jäädä pidempiaikainen jälki, totesin itselleni ilkikurisesti. Symmetrian vuoksi puraisin kaulan toistakin puolta ja virnistin naiselle. Ennen kuin Muusa ehti valittamaan kovakouraista tai -hampaista kohtelua, suutelin naista voimallisesti.

Kieleni tutkiessa ja maistellessa mansikkaista suuta sormeni seikkailivat toisaalla. Alaspäin vartalolla suunnaten kutittelin herkkiä pisteitä; matkan varrella suuria rintoja pusertaen ja nännejä nipistäen, navan tienoita hivellen, karvakukkulalle päätyen. Sormeilin kullankeltaista karvoitusta hetkisen kunnes levitin kosteat häpyhuulet sormillani. Lähde oli ylitsevuotavainen ja kuuma työntäessäni etusormeani sisälle. Tunnustelin luolan sisäseinämiä bimbon puristellessa pillunsa lihaksilla ja puskiessa lantiollaan vastaan. Tahdoin työntyä toisella, suuremmalla elimelläni tuohon kuumaan onkaloon mutta ensin halusin testata teoriaani, blondin orgasmeista ja oksitosiinista.

Kunnolla liukastettuna luistelin ulos, ylös ja huulten yhtymäkohtaan, herkkää helmeä etsimään. Tovin tutkittuani tunsin Muusan värähtävän allani, olin löytänyt kaipaamani kovan kohouman. Pyyhkäisin sormellani uudestaan sivusuunnassa ja naisen reidet vavahtivat. "Älä ny lopeta," bimbo pyysi vaikeroiden sormeni pysähtyessä paikoilleen. Ihmisen kosketus tunteineen, hormoneineen ja kaikkineen oli kiihottavampaa kuin kassillinen kikkelin korvikkeita. Soitin naista kuin kitaraa, nopeasti näppäillen ja rakoa rämpyttäen. Kiihkeät voihkaisut muuttuivat kovaäänisemmiksi ja blondin hengitys kävi raskaana. Orgasmin aallonharjalle noustessaan naisen selkä nousi patjalta koholle ja blondi tärisi rajusti useiden minuuttien ajan.

Itsetyytyväisesti virnistellen odotin kunnes Muusa oli palautunut ravisuttavasta klitoraalisesta orgasmistaan. "Et kai haluakaan enää penetroitumista tai spermojani sisääsi?" sanoin naista kiusoitellen. Puristin blondia pakaroista ja grindasin itseäni kosteana valuvaa vakoa vasten. Bimbon jalat levisivät sivuille ja aukesivat ajatusta nopeammin, valmiina vastaanottamaan valtavan veitikkani. Nousin koholle koloa tarkastellakseni ja asettelin sapeliani tuppeen työnnettäväksi, siemenet sisään singotakseni. Bimbo nosteli lantiotaan kohdatakseen kovan kullini, kaluni kosketusta kaivaten.

Yhdellä pitkällä työnnöllä penikseni oli perukoita myöten perillä, kohdunkaulan kohdilla, syvimmässä syvyydessä. Blondin lukitessa jalkansa selkääni aloitin soljuvan soutamisen, märässä onkalossa melomisen. Tiesin pystyväni pitkittämään aktin pituutta ja kuvittelin bimbon kiiman tyydytetyksi, naisen juuri saatua orgasmin. En juurikaan yllättynyt huomatessani että olin väärässä. Kestokiimainen blondi oli kyltymätön, naisen lantion liikkuessa kiivaasti omaani vasten. Pikainen orgasmi aktin päämääränä ei kuitenkaan haittaisi kumpaakaan, päinvastoin. Molemmat olisivat tyytyväisiä ja tyydytettyjä, ja aina oli myös jatkuvan seisokin mahdollisuus, uuteen koitokseen käydäkseen.

Sekosin mietteissäni ja liikkeissäni, bimbon puristellessa lihaisalla onkalollaan kovaa kulliani. Lisäsin vauhtia, syvälle lykkien ja tiuhaan tikaten tuntiessani lastini lähtevän liikkeelle. Karjahdellen kuorrutin blondin kolon, molollani miehisiä nesteitä pursottaen ja pumpaten, sperman kuplivaksi vaahdottaen. Bimbo osallistui spermavaahdon vatkaukseen saadessaan vartaloa tärisyttävän orgasmin. "Ei mikään bukkake-kakku," Muusa naurahti maatessamme sylikkäin orgasmiemme jälkimainingeissa.


Peili nro 31, Juhlistus

"Kakusta tulikin mieleen että mulla on kohta synttärit," bimbo kujersi kainalossani kiehnätessään. Pystyin aika hyvin arvaamaan millaista lahjaa nainen saattoi haluta. Silkkisen kova paketti kermaisine sisältöineen passaisi paketoimatta, pikaisesti pantuna. Laskeskelin mielessäni lasteja jotka olin jo lahjoittanut ja kuinka pitkä aika viimeisimmästä pesusta oli. Viisi oli jo melkoinen määrä enkä halunnut alkaa laskemaan lisää kynttilöitä sille kuorrutukselle. Arvuuttelin mielessäni oliko blondi käynyt pesulla nukkuessani. Tunsin oloni tahmaiseksi ja yön jäljiltä nihkeäksi. "Syntymäpäiviä on mukavampi viettää puhtaana eikös vain?" tuumasin Muusalle mystisesti hymyillen.

Pikkulintu kertoi sen, synttärit sun lähestyen.
Vuosia täytät, nuorelta näytät.
Juhlisimmeko yhdessä, kakkua syödessä?
Joitain kynttilöitä lisää, mulle laittaa pitää.
Toivettani kerro en, mut lupaan sun täyttäen ja tyydyttäen.

Blondi kiljahti riemusta tajutessaan että voisimme viettää yhteiset syntymäpäiväjuhlat. "Mut mä haluun kaks kakkua, molemmat tekee toisilleen." Muusa totesi päättäväisesti. Idea miellytti itseänikin ja suostuin välittömästi, tiesin jo millaisen kakun tarjoilisin bimbolle. Leipominen oli lähellä sydäntäni vaikkakin vähemmän nykyään tein tai söin makeita herkkuja. "Puhtaus puoli-alastonta kokkia ja pesulle hep-hip-hop!" hihkaisin naiselle, kannikoita leikkisästi läpsäisten. Olin nopeampi liikkeissäni ja jo puolivälissä peilin läpi menossa kun blondi vasta hoksasi seurata askeleissani.

Vaanin ja väijyin Muusaa pesutilan peilin oikealla puolella, odottaen ja toivoen että nainen osaisi tulla oikeaan huoneeseen. Suuret rinnat ilmestyivät ensimmäisenä näkyviin naisen astuessa peilistä eteeni. Kaappasin bimbon syleilyyni ja rutistin rintamme yhteen, yllättäen tunsin käden takapuolellani. Nainen puristi pakaraani tiukasti ja irrotti otteensa pikaisesti. *läps* Avoin kämmen osui kevyesti pyllylleni, kiinteitä kannikoita hienoisesti tutisuttaen. "Hippa takas!" blondi naurahti, hieraisi itseään etumustani vasten ja painoi mansikkaiset huulensa avoimelle suulleni.

Hölmistynyt ilme kasvoillani olin kuin sulaa vahaa muodokkaan naisen syleilyssä. Tunsin menettäväni vapaan tahtoni ja loogisen ajattelukykyni bimbon feromonien ottaessa taas vallan elimistössäni. Kullini ei ollut kynttilä eikä sula, vaan kova vaikkakin valuva.

Feromoneja pitää vähentää tai ennen kakkua kuorrutus lentää.
Jos vaahdotat munani, loppuu pian energiani.
Pienen pieni pyyntö, jätetään myöhemmäksi vääntö.
Juhlat ensin juhlitaan, sitten taas pannaan.

Mietteliäs ilme kasvoillaan blondi irrotti otteensa kannikoistani ilmeisen vastahakoisesti. Kakku oli kovaa kalua karvan verran houkuttelevampi, naisen lipoessa huuliaan odottavasti. "Sopii, mut käpälöin silti koska pystyn," bimbo sanoi ilkikurisesti virnistäen. Huokaisin helpotuksesta ja pyyhkäisin blondin ohi peseytymään, antamatta naiselle aikaa muuttaa mieltään. Yhtä pikaista pesua myöhemmin lilluin altaassa, lihaksiani rentouttamassa. Muusa oli viuhtaissut peilistä läpi oman vielä pikaisemman pesunsa jälkeen. Katselin kaipaavasti peilin suuntaan, odottaen naisen palaavan hetkenä minä hyvänsä. Mieleni valtasi outo tunne, aivan kuin olisin kokenut tämän hetken jo kertaalleen.

Suljin silmäni ja annoin veden kannatella vartaloani. Lihakseni olivat juuri tämänkaltaisen rentoutuksen tarpeessa. Kuuma vesi pesi edellisten päivien lihaskuormituksen ja patjatreenien jäykkyydet pois. Bimbon tyydytettynä pitäminen oli fyysisesti rankkaa ja rasittavaa, lepotauko aktien välissä oli riittämätön tai olematon. "Tadaa!" Muusan pirteän iloinen hihkaisu tunkeutui veden läpi korviini. Nousin seisomaan altaassa, vettä korvistani ravistellen. Avasin silmäni ja déjà-vu tunne vyöryi ylitseni; bimbo makasi altaan reunalla kermavaahdolla, makeilla marjoilla ja hedelmillä kuorrutettuna.

Räpyttelin silmiäni ja kuvajainen katosi. Aikaisemman herkkukattauksen sijaan edessäni olivat blondin suuret rinnat; kermavaahdolla kuorrutettuina, hedelmillä, marjoilla ja kakunpalasilla koristeltuina. "Tein sulle tissikakun," bimbo kiherteli mielissään jekkunsa onnistumisesta. Puntaroin oliko nainen mennyt siitä mistä aita on matalin vai oliko menneen muistelu ideana ja tarkoituksena. Palautin mieleeni kuinka olimme edellisen kattauksen syöneet ja päädyin lopputulokseen että blondi halusi toistaa sen kohtauksen. Samaan kuosiin sitä emme enää voisi taikoa, kolon ja molon vaihdettua paikkoja.

Kirsikkaasi lipaisen, suuhuni sen imaisen.
Persikkaasi nuolaisen, vapiset jo vähäisen.
Nuolen pois kuorrutuksen, saan aikaan näpötyksen.
Mansikkaa sulle tarjoan, putsaan jokaisen pisaran.

Bimbon huulet punoittivat ja vuotivat valtoimenaan. "Hyvää oli tissikakku, vaikkakin vähän erilainen kuin odotin," virnistin blondille nuolaistessani sormeni puhtaaksi. Suutelin naisen mansikkaisia huulia, viimeisiä viipyileviä makuja maistellen. "Maistuuko minun banaanisuklaakakkuni heti perään vai haluatko sulatella tovin?" kysyin Muusalta ilkikurisesti virnistäen. Muotoilin kysymyksen tarkoituksella mahdollisimman kaksimielisesti, bimbon ruokahalua nostattaakseni ja herätelläkseni. Naisen silmät välähtivät himosta, mielikuvituksen käydessä laukkaamaan villinä, aivan eri raiteille päätyen.

"Tämä kakku nautitaan toisessa huoneessa ja sen tarjoilu vaatii vähän valmisteluja," selitin blondille samalla kun huuhtaisimme kermavaahdon jämät vartaloiltamme. Puimme kylpytakit yllemme ja sidoin takkini vyön Muusan silmille. "Ettei yllätys menisi ihan pilalle," naurahdin naiselle. Käsi kädessä kuljimme peilistä läpi.

JATKUU

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS