Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Peilisalin kronikat 12-16
QR-Code dieser Seite

Peilisalin kronikat 12-16 Hot

Peilisalin kronikat
Peili nro 12, Akti.

"Pane mua jo peppuun, pliis" bimbo aneli, häiriten ajatusteni lentoa. Kummastelin kadonneen erektion enigmaa, mahdollista motiivia miettien. Samapa tuo, totesin olkapäitäni kohauttaen. Olipa blondilla itsellään penis tai ei, kovasti hän halusi minua kairaamaan onkaloaan. Sapelini sykähti odottavasti muistaessani toisenlaisen kuuman ja märän onkalon, sen tiukan puristavan imun. Tänään pantaisiin viimeinkin kakkoseen, naisen toiveen mukaisesti, pitkään häntä piinattuani ja aktin aloitusta viivytettyäni. Hivelin sormenpäälläni liukkaan ryppyreiän reunamia. Kaadoin vähän lisää öljyä anuksen aukolle samalla kun työnsin keskisormeani hitaasti sisään, puristavan tiukan renkaan ohi. Päästyäni niin syvälle kuin sormessa riitti mittaa, pyörittelin sormenpäätä ympäriinsä voidellakseni sisäseinämät kunnolla. Sormen vetäytyessä ulospäin bimbo äännähti pettyneesti ja anoi lisää, pyllyään sormeani vasten työntäen.

Innokkaana ja valmiina täyttämään blondin ja hänen toiveensa, työnsin seuraavaksi sisään etu- ja keskisormeni. Sulkijalihas piti sormiani tiukassa puristuksessa jatkaessani hidasta sisään-ulos liikettä. Tuntiessani lihaksen rentoutuvan lisää, koitin kohta jo kolmatta sormea venyttämään himokkaan naisen aukkoa, valmiiksi vastaanottamaan kivikova kyrpäni. Sormiani levittäen varmistin venyttelyn riittävyyden, hieroessani tuoksuvaa öljyä koko penikseni pituuteen, terskan ja varren huolellisesti voidellen. "Saanks mä tulla päälle?" blondi kysyi yllättäen, valmistautuessani vaihtamaan sormien tilalle seitsemän tuumaisen seisokkini, tuumaillessani kuinka panisin eläimellisesti takaapäin. Päätin antaa naiselle vallan määrätä panon ja penetroitumisen tahti. Saisinpahan samalla ihailla ja hyväillä suuria rintoja, naisen pumpatessa minua patjana allaan.

Viivytellen sormeni vetäytyivät hyvin venytellystä ja voidellusta perästä. Kierähdin pikaisesti selälleni Muusan siirtyessä välittömästi päälleni, elintäni kädellään kohdilleen asetellen. Sulkijalihas pyrki jo supistumaan kiinni, terskani työntyessä hitaasti sisälle kuumaan, liukkaaseen aukkoon. Kannattelin naista pakaroista, aikeenani antaa hänelle aikaa tottua paksuun ja pitkään penikseeni. Kiimaista bimboa ei ollut piteleminen ja hän riistäytyi otteestani, nopeasti itsensä sapeliini seivästäen. Hetkeksi paikalleen seisahtuen, blondi tunsi itsensä lopultakin kokonaisvaltaisesti täytetyksi. Tiukka rengas puristi varttani hekumallisen oloisesti ollessani juurta myöten naisen sisällä.

Nopeasti bimbo nosti itseään ylöspäin päältäni, kostean varteni viileälle huoneilmalle paljastaen, vain sisäistääkseen sen heti kohta uudelleen, takamuksensa alas vauhdilla paukauttaen. Ennen kuin ehdin rekisteröimään tapahtumia saatikka reagoimaan toimintaan, huoneen täytti kiivas litinä, lätinä ja läiske, naisen pannessa menemään kuin viimeistä päivää. Käsieni ehtimättä blondin vartalon liikkeeseen mukaan, seurasin katseellani silmieni edessä kiivaasti heiluvia hinkkejä. Ylös, alas, oikealle, vasemmalle, ympyrää ilmaan piirtäen, suurenmoiset rinnat tanssivat edessäni, nännit näpöttäen, minut hypnotisoiden.

"Ah- anna tulla jo," Muusa sanoi hengästyneenä, ratsastustaan hidastaen ja havahduin transsin kaltaisesta tilastani. Tartuin naista tiukasti lanteista kiinni, haluten itsekin jo purkautua. Puskin lantiollani kiivaasti ylöspäin, blondin myötäillessä parhaansa mukaan. Tiukkaan onkaloon kaivautuen, peppuun porautuen, tunsin lastin lähtevän liikkeelle jo muutaman työnnön jälkeen. Kovaäänisesti ähkäisten syöksin siemeneni syvimpään onkaloon naisen sisälle. Hengitykseni tasaannuttua tajusin blondin jääneen ilman orgasmiaan ja olin aikeissa hyvittää sen sormeilulla. "Tää oli sulle," nainen sanoi kryptisesti, hyväntahtoisesti hymyillen, käteni pysäyttäen.

Läpikotaisin nääntyneenä ja väsyneenä makasin selälläni bimbon lypsäessä viimeisetkin tipat veltostuvasta elimestäni. Plopsahtavan äänen kuullessani luulin kullini kadonneen mutta se olikin vain blondin tiukan ja erittäin märän kolon ja rennon penikseni eroamisen aikaansaama ääni. Tyytyväisenä kehräten Muusa suuteli minua pikaisesti ja käpertyi kainalooni, lakanan päällemme vetäen.


Peili nro 13, Selvitys.

Ajankulusta tietämättöminä lepäsimme toisiimme kietoutuneina, tyytyväisinä ja tyydytettyinä. Haroin käsilläni blondin kosteudesta kihartuvia, pitkiä vaaleita hiuksia. Hiusten harjaus, kuivaus ja muotoilu olivat jääneet välistä pesun jälkeen, muiden aktiviteettien ollessa mieluisempia ja kiireellisempiä päiväpanojärjestyksessä. Patjalla pyöriminen ja kiihkeä akti olivat pörröttäneet molempien hiuspehkot, etenkin bimbon pitkien hiuksien lopputuloksen ollessa melko sotkuinen ja räjähtäneen näköinen. Kevyt uudelleen pesu voisi olla kanssa paikallaan, öljyisillä lakanoilla hikoiltuamme. Miettiessäni onnistuisimmeko tällä kertaa peseytymään ilman ylimääräistä käpälöintiä, bimbon käsi hakeutui jalkoväliini ja tarrasi tuttuun tapaansa, ketään yllättämättä, velttoon elimeeni.

Lakanan päältämme pois potkien nainen kiehnäsi kainalossani, parempaa asentoa hakien. Liukkaasti puristellen, erinäisiä elvytystoimenpiteitä yrittäen blondi hinkkasi ja runkkasi mulkkuani tuloksetta. Tyrmistynyt ilme kasvoillaan hän katsoi vuoroin minua, vuoroin jäykistymätöntä siitintäni. En pystynyt antamaan tyhjentävää vastausta, olinhan itsekin vielä ihmeissäni peniksen paikallaan pysyvyydestä. Aikaisemmilla kerroilla olin ollut terhakkana pystyssä heti ilmiintymisen jälkeen, aluksi alitajunnan ja lopulta tietoisen mieleni ohjaamana. Haluamatta yrittää peniksen karkotusta, arvelin parhaimmaksi testata kykenevyyteni uuteen erektioon perinteisellä tavalla. Palautumisaika selviäisi parhaiten odottamalla ja sillä välin voisimme tehdä jotain aivan muuta.

Juuri nyt mielessäni oli aktin ja kiiman sijaan halu puhdistautua ja kehoni vaatisi piakkoin lisää energiaa. Marjoilla ja hedelmillä ei ehkä pitkälle pötkittäisi, pötköteltäisi saatikka pantaisi uudelleen, ei edes kermavaahdolla kuorrutettuna. Hain katseellani kylpytakkiani ja nykäisin sen lähemmäksi pohtiessani mitä oli tapahtunut saapuessani pitämilleni vaatteille. En muistanut riisuutuneeni vartaloani luodessa. Olin ollut alasti nähdessäni kauniin blondin peilin läpi ja häntä himoitessani. Vailla rihmankiertämää olimme molemmat olleet, kun naisen luokse kuljin, syliini suljin ja suukottelin, häntä piinasin, panin ja pumppasin.

Siinä kainalossani mietteliään näköisenä maatessaan, käsi edelleen elimelläni, Muusa oli erittäin viehättävä ja himoittava patjakumppani. Ensimmäisestä himokkaasta tapaamisesta ja halun heräämisestä oli vierähtänyt jo yli vuorokausi, josta suurimman osan olimme viettäneet toistemme ihoilla kiinni. Tunsin kiiman ja halun pyrkivän nousuun sisälläni ja jalkovälissäni, muistellessani mitä kaikkea olimme jo ehtineet tehdä. Vakaa aikomukseni oli nauttia kauniin blondin seurasta vielä pitkään ja mietin mitä muuta keksisimme ja ehtisimme seuraavaksi kokeilla patjalla tai jossain muualla.

"Äh, mä unohdin että peppupenetraatio ja -akti sinetöi sukupuolielimet," bimbo totesi harmistuneesti ja irrotti otteensa rennosta peniksestäni. Kummastuneena pohdin kuulemaani mutta en ehtinyt pyytämään tarkennusta tai lisäselvitystä tilanteeseen. "Niin siis sun penis jäi nyt paikoilleen," blondi jatkoi. "Mä voin edelleen vaihdella värkkiäni," nainen sanoi ja väitteensä vakuudeksi plopsautti peniksen jalkoväliinsä. Jäykkä erektio ylsi melkein bimbon napaan asti. Toisen plopsahtavan äänen myötä seisokki katosi ja sen tilalla oli taas karvakukkula kosteine koloineen. Mieleeni palautui hekumallisen onkalon puristava kuumuus syöksyessäni syvyyksiin pitkiä työntöjä tehden.

Lukeeko Muusa ajatuksiani? pohdin päässäni. Ihmettelevää ilmettäni lukien blondi virnisti minulle. "Aattelinkin että oot enemmän penis-pillu ihmisiä, kun ekalla kerralla jo sinne panit ennemmin. Ja monta kertaa sen jälkeenkin." Mielessäni laskin saaneeni orgasmin 5 kertaa, joista 4 bimbon sisälle, 3 rintoja kasvattaen ja viimeisimmän kerran peppuun pantuani. Näissä laskuissa eivät olleet soolona saamani klitoraaliset orgasmit, vain pelkät penikseni läsnä ollessa lähteneet latingit. Olkoonkin että yksi kerroista oli ollut kuiva mutta erittäin nautinnollinen orgastinen tunne. Muusan orgasmit olivat laskettavissa yhden käden sormilla ja sormin olin niistä kahta lukuun ottamatta loput kolme tuottanutkin.

Vapaana blondin otteesta pyörähdin sivulle ja nykäisin itseni ylös patjalta, jättäen hölmistyneen naisen makaamaan yksin sängylle. Kylpytakkia käsivarrellani rennosti roikottaen suuntasin peiliä kohti. Virnistin leveästi kuullessani lakanoiden kahinaa, jota seurasi pikaisesti lähestyvien paljaiden jalkojen läpsyvä ääni. Muusan ehdittyä viereeni kaappasin hänet tiukkaan syleilyyn ja pakaroista puristaen painoin lantiomme yhteen. Blondi kallisti päätään taaksepäin, huuliaan maisteltavaksi tarjoten. Hymyilin ja painoin pikaisen suudelman mansikanmakuiselle suukkosuulle. "Lisää myöhemmin, nyt mennään pesulle ja siistiytymään," lupasin bimbolle.

Astuimme peilistä läpi, käsistä toisiamme pitäen, kuten aikaisemmillakin kerroilla. Suuntasimme taas istumapesupaikoille puhdistautumaan. Bimbolla tosin oli jotain muutakin mielessään, aina ketunhäntä kainalossaan, mutta se ei taaskaan yllättänyt ketään.


Peili nro 14, Vaahdotus.

Tajutessani kantavani kylpytakkiani kainalossani, pysähdyin ja irrotin otteeni Muusan pehmeästä kädestä. Läppäisin naista kannikoille leikkisästi, kehottaen aloittamaan pesun ilman minua. Käännyin kannoillani ja vein takin naulakkoon roikkumaan. Astellessani takaisin pesupisteelle blondi kääntyi katsomaan minua, jakkaran vieressä seisoessaan ja virnisti leveästi kuin irvikissa konsanaan, käsillään itseään saippuoiden ja käpälöiden. Mahtavat rinnat olivat persikan tuoksuisen vaahdon peitossa, nännien näpöttäessä valkoisen kuohun keskellä kuin punaiset kirsikat, lipaistavan herkullisina koristeina. Seurasin katseellani alaspäin hitaasti valuvaa kuplavanaa vatsan, navan ja lanteiden kautta reisien yhtymäkohtaan. Pieni vaalea karvatupsu erottui vaivoin vaahdon läpi häpykukkulan laella. Olin jo käsisuihkujen edessä, istahtamista harkitsemassa kun bimbo keskeytti aikeeni.

Punaiset, kuumat huulet yhtyivät omiini naisen pitäessä minua liukkaassa otteessaan. Äännähdin tukahtuneesti pehmeiden huulieni herkkyydestä, aivan kuin kokisin hekumallista himoa ja nälkää ensimmäistä kertaa. Kehoani vasten painautuen, pyörittävillä hitailla liikkeillä Muusa saippuoi rintani ja etumukseni ylhäältä alas työskennellen. Nännini reagoivat välittömästi, vaahdon alta punaisina esiin työntyen, kiihottavasti haluani nostattaen. Aistin myös jalkovälissäni tapahtuvan liikettä, kovettumista ja kasvamista, siittimeni sykähdellessä ja sykkiessä suuremmaksi. Suudelmasta ja syleilystä irrottautuen, nainen naurahti hyväntahtoisesti reaktioni havaitessaan. Hän kosketti kädellään kevyesti saippuan ja hierontaöljyn liukastamaa erektiotani. "Tää pitääkin kuurata kunnolla ennen seuraavaa käyttöä," blondi totesi.

Olin pudota polvilleni sivelyn aiheuttamasta kiihottavasta tunteesta. Vaikutti kuin kaikki tuntosoluni ja hermostoni olisivat viritetty äärimmilleen, pienenkin hipaisun lähettäessä sähköshokkeja vartaloni lävitse. Himon lisääntyessä ja tuntemusten sumentaessa ajatukseni harmaan pilven lailla yritin muistella ensimmäistä tutkimusretkeäni uudella vartalollani. Jos tuntoaistimukset olivat silloin olleet jo kympissä, nyt joku oli vääntänyt ne yhteentoista asti. Epäilin lisääntyneiden eroottisten ja erogeenisten aistikokemusten aiheuttajaksi erektiotani, tai ehkä ennemminkin peppupanosta paikallaan pitäytynyttä penistä. Tukalan tilanteeni takana oli nainen. Bimbo oli pyytänyt, kerjännyt ja anellut kunnes viimeinkin toteutin toiveensa ja painoin häntä kakkoseen, laueten ja kylväen hedelmälliset siemeneni syvälle suolen sopukoihin.

Blondi nautti tilanteesta täysin rinnoin, päästessään kiihottamaan herkistynyttä kehoani, nautinnon voihkaisuja kurkustani kirvoittaen. Hartioistani painaen Muusa ohjasi minut istumaan viereiselle jakkaralle. "Ettet vain putoa polvillesi tai liukastu," hän sanoi hymyillen tietävästi. En vastustellut, nautinnon väristysten ravistaessa kroppaani ja olin kiitollinen tukevasta tuesta, pallista pakaroideni alla. Jouduin nousemaan ja istahtamaan heti uudelleen, pallieni meinattua jäädä pakaroideni väliin. Pitkään en ehtinyt vetämään henkeä, palautuakseni epätavallisen voimakkaan kiihotuksen aiheuttamasta tilasta, yrittäessäni hallita oloani ja käsitellä kehoni tuntemuksia. Kivikova erektioni vaati välitöntä huomiota, jalkovälissäni sinnikkäästi sykkiessään ja nesteitä valutellessaan.

Bimbo kyykistyi eteeni, ryntäitään yhteen puristaen, elimeni väliin likistäen. Saippua vaahtosi hinkkien hangatessa ja hieroessa herkkää heppiäni. "Hi-hidasta tai kohta lähtee," huohotin hengästyneenä, tietäen hyvin etten pystyisi pidättelemään pitkään. Sanoillani oli täysin päinvastainen vaikutus. Vauhtia lisäten ja puristustaan tiukentaen Muusa jatkoi penikseni panemista povellaan. Alle aikayksikön tunsin kuinka varteni sykähti varoittavasti, mutta liian myöhään. Kuuma tahmea lasti lähti liikkeelle samantein, terskan pään pulpahtaessa mahtavien tissien välistä, nesteen roiskahtaessa blondin kasvoille ja hiuksille. Nainen pumppasi värähtelevän vääpelini viimeisetkin siemenet rintojensa väliin ja hymyili arvoituksellisesti.

"Sepäs tulikin pestyä perusteellisesti," naurahdin voipuneesti. Pyyhkäisin sormillani bimbon huulia, sinne lennähtäneen valkoisen aineen pois putsaten. Suutelimme pitkään ja kiihkeästi, huulemme erosivat toisistaan vain vetääksemme henkeä. "Josko nyt jatkaisimme peseytymistä?" kysyin vastausta odottamatta ja parkkeerasin peppuni penkkeineen kauemmaksi kiihottavasta blondista. Arvelin parhaimmaksi kunkin peseytyä omillaan ja yksin, kun kädet eivät pysyisi kuitenkaan kurissa tai erossa toisen kriittisiltä alueilta. Muusa mutristi huuliaan suunnitelmalleni, kestokiimaisena ja aina himokkaana, iholleni pyrkimässä ja käpälöimään haluamassa. Sain hänet suostuteltua pysymään omalla pesupisteellään, luvaten että pitäisimme myöhemmin kunnolla hauskaa yhdessä.

Olimme molemmat jo pesseet hiuksemme ja laittaneet hoitoaineet vaikuttamaan kun bimbon kiima karkasi käsistä ja hänen kätensä karkasivat vartalolleni. Huokasin syvään ja hoitelin blondille pikaisen orgasmin hoitoaineen liukastamilla sormillani. Usutin naisen takaisin jakkaralleen ja kuin ihmeen kaupalla onnistuimme peseytymään loppuun ilman uusia keskeytyksiä. Ravistin enimmät vedet iholtani ja kietouduin puhtaaseen kylpytakkiin, Muusan seuratessa esimerkkiäni. Nappasin naulakosta yksittäisen pyyhkeen, jota tarjosin naiselle pitkien vaaleiden kutriensa kuivaamiseen. Hän pyöräytti sen turbaaniksi päähänsä ja astuimme peilin ääreen.

Kurtistin kulmiani miettiessäni mieluisaa murkinaa meille molemmille, pitopöydän päässäni kattaen. "Jokin tuoksuu hyvälle," blondi totesi kuljettuamme peilin läpi. "Voisin syödä vaikka kuvosen hellin," tokaisin takaisin naureskellen.


Peili nro 15, Syöminen.

Herkulliset tuoksut kantautuivat nenääni kutittelemaan ja herättelemään ruokahaluani toden teolla. Kuulin kaikuvan kurnahduksen vieressäni seisovan blondin vatsan suunnalta ja arvasin että hänkin oli nälkäinen kuin susi. Valkoisen liinan peittämä pieni pyöreä pöytä, juuri riittävän kokoinen kahden hengen kattaukselle, oli ahdettu täyteen tarjoiluastioita. Katseen vangitsijana oli pöydän keskelle sijoitettu suuri leipäkori, tuoreita ruisleipäsiä kukkuroillaan. Viivyttelemättä astuin pöydän ääreen ja istuin toiselle tuoleista, Muusan asettuessa vastakkaiselle paikalle. Herkullinen tuoksu nousi höyryävistä keittokulhoista, molemmin puolin leipäkoria sijaiten. Neljässä pienemmässä kulhossa oli erilaisia ituja; vihreää linssiä, hernettä, mungpapua ja sinimailasta. Pöydälle oli lisäksi mahdutettu iso pala juustoa, kurkkuviipaleita ja kannullinen punaista mehua.

Edessäni oli keittolautanen ja sen oikealla puolella lautanen salaatille. Kattausta pidempään ihmettelemättä, kupujemme kurniessa äänekkäästi, kävimme pöydän antimien kimppuun. Valitsin oikeanpuoleisen sosesopan alkukeitoksi, tuoksun paljastaessa osan raaka-aineista. Kauniin oranssissa sopassa oli ilmiselvästi ainakin porkkanaa, perunaa, paprikaa ja juustoista kermaa. Olisin nuollut lautasenkin, ellei minulla olisi ollut seuraa. Tyydyin puhdistamaan lautasen leipäpalalla, ennen seuraavaan soppaan siirtymistä. Kullankeltainen kukkakaalikeitto tuoksui vahvasti valkosipulille ja kurkumalle, ainakin vampyyrit pysyisivät loitolla hyvän tovin. Puhdistin maut suustani isolla annoksella ituja ja ruisleipäpalasella. Onnekseni myös Muusa söi kaikkea hyvällä ruokahalulla, kumpikaan ei haistaisi tai maistaisi toisen hengityksestä valkosipulin käryä.

Olin jo vähää vaille lopettanut aterioinnin, kun tunsin kevyen kosketuksen jalkovälissäni. Melkein kummastelin että blondi oli antanut näinkin pitkän ruokarauhan. Nostaessani katseeni lautasesta tuijotin suoraan suurenmoisiin, paljaisiin rintoihin, bimbon virnistäessä himokkaasti. Varpaat jatkoivat penikseni hipelöintiä kankaan päältä tunnustellen, yrittäen samalla siirtää takinliepeitä syrjään. "Etkö halua jälkiruokaa?" harhautin blondia noustessani seisomaan ja nostin vierelläni olleesta kylmälaukusta ison jäätelöannoksen. Tein pöydälle tilaa, kasaten lautaset omalle puolelleni ja siirsin penkkini Muusan viereen. Istuin niin lähelle että vartalomme melkein koskettivat ja maistoin jäätelöä, lusikan puhtaaksi nuolaisten. Toista lusikallista nauttiessani katsoin blondia viekoittelevasti silmiin.

Himokas bimbo ymmärsi sanattoman kutsuni ja hetkeäkään hukkaamatta huulemme painuivat yhteen. Naisen huulet polttelivat kuumina omiani vasten, jäätelön kylmyyden aiheuttamasta kontrastista. Kielemme taistelivat onkalon herruudesta, toisiaan maistellen. Lujaa huuliani vasten painaen, kevyesti suukotellen, pehmeästi hipoen, alahuultani imaisten blondi lämmitti minut kokonaisvaltaisesti. "Mmh, päärynää." Muusa sanoi huuliaan nuolaisten. Mieleni halusi ja kieleni himoitsi maistaa blondia. Kumarruin pikaisesti, imaisin suuren rinnan nänniä ja nuolaisin ympäröivää ihoa kielelläni. Persikantuoksuisesta pesuaineesta huolimatta maku oli neutraali, puhdas, miellyttävä. Ilkikurinen idea välähti päähäni ja kauhaisin ison lusikallisen jäätelöä leipäläpeeni.

Jäätelö edelleen suussani sulamassa, puristin huuleni tiukasti kiinni valmiiksi törröttävään nänniin samalla kun käteni kietoutuivat blondin ympärille. Imin ja tökin kovaa nänniä kylmällä kielelläni kiihottaen. Muusa haukkoi henkeään uudenlaisesta hyytävästä tuntemuksesta ja pyristeli otteestani irti. Nielaisin sulaneen jäätelön ja tarrasin naiseen uudestaan kiinni, antaen toiselle nännille saman jäätävän kovettavan käsittelyn. Pieni noro karkasi suupielestäni, vatsaa pitkin hitaasti valuen. Seurasin vanaa kielelläni, ihon tarkkaan puhtaaksi putsaten. Lipaisin huuliani pääni vaipuessa alaspäin, lähestyessäni toisia lihaisia huulosia.
*kops* pääni kolahti kipeästi pöytään. Bimbo ei ollut malttanut pysyä paikallaan penkillään, kiemurrellessaan kieleni kiusoittelussa, sävähtäen kosketusta ja kutisten vatsastaan. Hieroin takaraivoani noustessani kohtaamaan blondin säihkyvän siniset, himosta loistavat silmät. Päähäni tarttuen nainen kohdisti minut huulilleen, syvään suudelmaan uppoutuen. Silmissäni säkenöi, näin tähtiä suljettujen luomieni lävitse. Aiheuttajana oli joko bimbon hekumallinen suudelma tai jomottavan päänsäryn alku. Toivoin syyksi ensimmäistä, tuntiessani toisenlaisen kopsahduksen jalkovälissäni, veren pakkautuessa elimeeni kiireellä.


Peili nro 16, Kiihko.

Kiihkeän suudelman tiimellyksessä tunsin blondin käden rinnallani, tissiä tarpomassa ja tunnustelemassa, nänniä nautinnollisesti nipistämässä. Toinen koura seikkaili seitsemän tuumaisen seisokkini parissa, käpälöiden ja kovettaen miehistä elintäni lisää. Yritin parhaani mukaan ujuttaa käsiäni väliimme, bimbon rinnoille ja jalkoväliin, tahtoen kosketella häntä kaikkialta yhtä aikaa. Puristin kädelläni toista suurta rintaa, nänniä sormien välissä kiinni pitäen. Vapaa käteni sujahti Muusan karvakukkulalle ja jatkoi matkaansa tuntoherkkiä paikkoja tutkimaan. Löysin kostean aukon helposti, blondi oli ilmiselvästi ollut mirri märkänä koko ruokailun ajan. Hellävaraisesti hieroin helmeä sormillani, huulia hivellen ja nesteitä ympäriinsä levitellen. "Tuu mun sisään," bimbo huohotti suutani vasten, intohimonsa kynsissä kiemurrellen ja täysin kiimansa vietävissä.

Katsahdin pikaisesti ympärilleni, parasta panopaikkaa arpoen. Huoneessa ei ollut pöydän ja kahden tuolin lisäksi muuta kalustusta. Suurin osa tarjottavista oli jo kadonnut kahteen nälkäiseen mahaan. Astioiden kohtalosta piittaamatta pyyhkäisin pöydän tyhjäksi käsivarrellani. Lautaset ja kulhot katosivat näkyvistä pienen *puff* äänen saattelemana, täten todistaen taas yhden teoriani todeksi. Blondin hämmästynyt ilme oli näkemisen arvoinen. Nopeasti nainen palautui kiimaiseen tilaansa, nousi seisomaan eteeni ja heitti kylpytakkinsa yltään. Suuret ryntäät heilahtaen bimbo kääntyi pöydälle mahalleen, pakarat ylväästi pystyssä, tarjoten itseään takaapäin astuttavaksi.

Hetkeäkään epäröimättä tai hukkaamatta asetin sapelini halukkaille huulille, tietäen voitelun olevan erittäin hyvällä mallilla. Pakaroiden sivuista kiinni pitäen hieroin terskaani blondin onkalon suulla, härnäten, hinkaten ja hieroen, penetroitumista pitkittäen. Nainen voihki kiihkoissaan ja valui nesteitä valtoimenaan, panoa pyytäen ja kyrpää kerjäten. Varoittamatta rynnistin pillun perukoille ja syvyyksiin kuin innostunut sonni, bimbon ähkäistessä nautinnosta, rajusta manööveristä ja täyttävästä tunteesta. Hetken pysyin paikallani, tuntemuksiani tutkiskellen, tiukan kolon puristuksesta nauttien. Jotain oli muuttunut, pysyvän peniksen myötä.

Vetäydyin ulos asti ja viivyttelin uudelleen sisään työntymistä, taas huulia ja kieltä härnäten ja naisen kiihkoa kasvattaen. Katsoin kuinka varteni upposi tuppea myöten märkään, kuumaan onkaloon, blondin puskiessa pakaroillaan vastaan. Näkymä oli turhankin kiihottava ja osittain pelkäsin lastini puolesta, saavuttavani pakopisteen taas turhan nopeasti. Vielä en kuitenkaan huomannut aikaisia varoitusmerkkejä, kuten tähän mennessä oli käynyt. Päätin ottaa tilanteesta kaiken irti. Eläimen raivolla nain bimboa takaapäin, jatkuvan "aahh-aaaaah-ahhaa" äänten paetessa huuliltaan, naisen antautuessa täysin panopatjakseni.

Hetket venyivät pidemmiksi ja vieläkin kestokykyni yllytti rajuun suoritukseen ja aktiin, kovan kyrpäni osoittamatta minkäänlaisia aikeita purkautua lähiaikoina. Pano ja penetraatio tuntuivat hekumallisen hyvälle ja nautinnolliselle enkä jaksanut ihmetellä staminani lähdettä. Toisella kädellä blondin lantiosta kiinni pitäen pumppasin menemään samalla kun oikea käteni etsi nuppia kiillotettavakseen. Hidastin hiukan vauhtiani pystyäkseni sormeilemaan bimboa paremmin. Sormet lipsuivat märällä mättäällä, blondin muuttuessa vielä äänekkäämmäksi. Hyvin lyhyen tovin päästä tunsin tutun ihanan imevän ja lypsävän, sykleittäin etenevän puristuksen bimbon saavuttaessa aallonharjan ja hekuman huipun.

Annoin blondille vain hetken hengähdystauon, aikaa palautua orgasmin jälkiväristyksistä. Lanteista puristaen muutin tahtia ja taktiikkaa, tikkasin nopeampaa vauhtia, tiukassa pillussa pysytellen. Minuutit kuluivat noustessani oman aallonharjan päälle ratsastamaan ja lopulta tunsin liikettä munaskuissani, pallieni supistuessa, siittimeni syöstessä siemenensä syvälle ahnaaseen onkaloon. "Ooo-ooo-oooohhh," pitkä voipunut ääni karkasi kurkustani orgasmini myötä, pitkittyneen panon ja kiihkon purkautuessa. Sykkeen jälkimainingeissa pumppasin ja pyörittelin viimeisetkin siemenet syvälle vakoon. Tuntui kuin olisin ollut vaarassa menettää tajuntani ja tarrasin Muusaan kiinni koko kehollani. "Noinko hyvältä se tuntui?" nainen kysyi kiusoittelevalla äänellä.

Mitään sanomatta kouraisin Muusan rinnat käsiini ja nipistin nännejä kevyesti, samalla aprikoiden mikä mahtoi olla nykyinen kuppikoko. Veltostuva elimeni valahti ulos märästä kolosta.

JATKUU

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS