Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka liika on liikaa
QR-Code dieser Seite

liika on liikaa Hot

"Hei Taehyung!" Kuulee poika vaaleilla hiuksilla, samalla sekunnilla, kun tuo astuu sisään suureen lukio rakennukseen. Poika, nimeltään Taehyung nostaa päätänsä ja kohtaa parhaan ystävänsä silmät, Jungkookin silmät. Taehyung voisi sulaa katsoessaan parhaan ystävänsä, ja pitkä aikaisen ihastuksensa silmiä. Hän haluaisi vain halata Jungkookkia, poikaa jolla on lihaksikas kroppa mutta suloiset kasvot.  Taehyung vain haluaisi kertoa kuinka paljon tuo rakastaa vanhempaa.

"Hei Jungkook", Taehyung sanoo pieni puna kasvoillaan ja laskee katseensa maahan nolostuneena. Jungkook silmäilee Taehyungia tarkasti. Hän on viime aikoina huomannut, että Taehyung on laihtunut, eikä mitenkään vähää, vaan erittäin paljon. Ennen Taehyungilla oli vielä pientä lapsuuden pyöreyttä ja ihana masu, mutta nykyään tuo lähenee jo luurankoa, ja se jos mikä pelottaa Jungkookkia.

"M-miten sun k-k-koris peli m-m-meni?" Taehyung änkyttää ja nostaa taas katseensa ylös Jungkookkiin. "Hyvin, voitettiin", vanhempi kertoo ja ylpeä hymy kohoaa tuon kasvoille. Taehyung taputtaa pieniä käsiään ja varvistaa jotta yltää kietomaan laihat kätensä vanhemman ympäri. "Onnea! Mä tiesin, että voittaisitte!" Taehyung kiljuu onnellisena ja painaa päänsä Jungkookin niskaan. Jungkook naurahtaa ja kietoo lihaksikkaat kätensä nuoremman kapean lantion ympäri. "Mitäs sä teit eilen?" Jungkook kysäisee ja silittelee nuoremman selkää. Kylmät väreet valtaavat Jungkookin kehon, kun tuo tuntee nuoremman selkärangan selkeämmin kuin koskaan.

'Pitäiskö mun kertoo totuus? Että mä olin salilla ja meinasin pyörtyä koska en oo koskenu ruokaan kahteen tai kolmeen päivään? Ei todellakaan, en haluu huolestuttaa Kookieta..'
Taehyung ajatteli hieman hädissään.

"Enpä mä mitään ihmeitä tehy", Taehyung mumisee vastaukseksi. Jungkook nyökkää epävarmasti. "Muute haluisitko tulla mun luo yöks tänää koulun jälkeen, onhan ny perjantai?" Jungkook ehdottaa. "Joo! Toki!" Taehyung kikattaa, Jungkook hymyilee onnellisena. "Hyvä".

On lounas aika. Taehyung kävelee hermostuneesti Jungkookin luokan eteen jossa tuo tummat hiukset omistava poika jo odottaaakin. Taehyung kävelee Jungkookin viereen ja halaa vanhemman käsivartta tiukasti. "Hei Kook..." Taehyung mumisee. "Hei Tae", Jungkook hymyilee ja silittää Taehyungin hiuksia. Jungkook katsoo kättään joka on täynnä Taehyungin hiuksia. Jungkook huokaisee surullisena ja ravistelee hiukset pois kädestään.

"Mennäänkö ny syömään?" Jungkook kysyy silitellen Taehyungin selkää hellästi. "O-okei.." Taehyung änkyttää. Jungkook tarttuu Taehyungin kädestä lähtien kävellä kohti ruokalaa nuoremman kanssa.
Taehyung katsoo maahan koittaen keksiä tekosyitä, jotta hänen ei tarvitsisi syödä.
Pojat saapuvat ruokalaan jossa monet oppilaat syövät ja juttelevat iloisesti. Jungkook Ja Taehyung ottavat tarjottimet, lautaset, lasit ja aterimet. Jungkook ottaa lautasensa täyteen ruokaa, mutta Taehyung ei ota mitään. He asettuvat vapaasene pöytään ja Jungkook alkaa syödä. Taehyung vain katsoo tyhjää lautastaan tunteettomasti.

"Taehyung, sä et ottanut ruokaa", Jungkook huomauttaa. "Mulla ei oo nälkä", Taehyung mumisee ja leikkii sormiensa kanssa. "Taehyung sä sanot aina noin". "Mulla ei oo nälkä", Taehyung vastaa. "Tae tiiätkö kuinka laiha sä oot? Sun pitää syödä tai sä kuolet", Jungkook sanoo ja katsoo Taehyungia huolissaan. "Mä en oo liian laiha, mä oon läski", Taehyung mutisee. "Eli älä oo huolissaan musta", Taehyung sanahtaa ja vetää polvensa rintakehäänsä vasten. "Taehyung, säkö muka läski? Sä olet luuranko, sun pitää syödä", Jungkook sanoo totisena. "Mä en syö". "Kyllä muuten syöt". "En syö!" Taehyung huutaa, lyö pöytää nyrkillään ja nousee seisomaan. "Taehyung kiltti, rauhoitu ja syö jotain", Jungkook pyytää ja koittaa pysyä rauhallisena. "En!" Taehyung huutaa, kyyneleet alkavat valua tuon poskia pitkin ja se saa nuoremman juoksemaan pois.
Jungkook nousee nopeasti ylös ja ryntää Taehyungin perään. Kun hän pääsee ulos ruokalasta, näky mikä odotti häntä ei ollut mieluisa. Taehyung makasi maassa, hänen hupparin hihat olivat ylhäällä, näyttäen Taehyungin käsivarret jotka olivat täynnä punaisia haavoja. Jungkookin poskia pitkin alkaa valumaan suuret kristalliset kyyneleet. Tuo juoksee Taehyungin luokse ja nostaa tuon käsillensä.

"T-T-Taehyung... kiltti avaa silmät... mä autan sua", Jungkook sanoo itkien ja ravistelee pieni kokoista poikaa. Oppilaita kerääntyy heidän ympärille ja huolestunut puheen sorina täyttää käytävän. Jungkook nostaa Taehyungin syliin niin kuin vauvan, lisää kyyneleitä valuu tuon poskia pitkin.
'Kuinka joku voi olla näin kevyt ja olla elossa' jungkook ajatteli pelokkaana.
Tuo käveli tärisevin jaloin kouluterveydenhoitajan ovelle ja koputti. Oven avaa keski-ikäinen nainen lempeä hymy kasvoillaan.

"Hei, voinko auttaa?" hän kysyy. "K-kyllä... T-T-Taehyun.. A-auta", JUngkook itkee hysteerisesti. Terveydenhoitaja katsoo Taehyungia ja välitön huoli nousee hänen kasvoilleen. "Tuo hänet sängylle", terveydenhoitaja nimeltään Taeyeon pyytää ja Jungkook tottelee, hän laskee Taehyungin alas sängylle. Taeyeon alkaa tutkia Taehyungia huolellisesti. Jungkook istahtaa penkille itkien hysteerisesti.

Hetken kuluttua Taeyeon on valmis, hän istahtaa tuolilleen ja kirjaa jotain tietokoneelleen. "O-Onko Taehyung kunnossa?" Jo nyt rauhoittunut Jungkook kysyy. "Umm..  no en nyt sanois niin. Elossa hän on, vain tajuttomana nyt, mutta Taehyung on vakavasti aliravittu. Häneltä näkyy luut erittäin selkeästi ja hiuksia lähtee, joten voin epäillä anoreksiaa. En ole vielä saanut hänen painoaan mutta sitten kun hän herää on aikomukseni punnita hänet", Taeyeon kertoo. Jungkook nyökkää. "Kiitos", tuo sanoo hiljaa surullisena.

"M-missä mä o-oon?" heikko ääni kysyy. Samalla sekuntilla Jungkook juoksee sängyn luokse missä makaa heikko Taehyung. "Taehyung! Ootko sä kunnossa?" Jungkook kysyy huolissaan ja halaa nuorempaa tiukasti. "J-Joo.. Mutta m-missä mä oon?" Taehyung kysyy itkuisena ja katselee vaaleaa terveydenhoitajan huonetta. "Terveydenhoitajn huoneessa, pyörryit", Jungkook kertoo silitellen hellästi Taehyungin selkää.
Taeyeon kävelee kahden ystävyksen luokse. "Taehyung, meidän pitää punnita sinut", Taeyeon kertoo. Taehyungin koiranpentu silmät suurenevat ja tuo pudistaa päätään. "E-ei t-tarvii, oon ihan okei!" Taehyung huutaa paniikissa ja vetää polvensa ylävartaloaan vasten. "Taehyung meidän täytyy, epäilen että sinulla anoreksia", Taeyeon kertoo. Taehyung avaa suunsa mutta pian tuo sulkeekin sen tietäen, ettei hänen sanallaan ole mitään merkitystä. "Tule", Taeyeon kehottaa ja kävelee vaa'an luokse. Taehyung vetä syvään henkeä ja astelee vaa'an päälle. Poika sulkee silmänsä tiukasti ja pidättelee kyyneleitään. "Voit astua pois",  Taeyeon sanoo rauhallisena ja katsoo poikaa yli-isoissa vaatteissa. Jungkook juoksee halaamaan Taehyungia.

"O-oonko m-mä ylipainoinen?" Taehyung kuiskaa hetken hiljaisuuden jälkeen. "E-Ei et to-todellakaan.." Jungkook nyyhkyttää ja tiukentaa otettaan nuoremman vyötärön ympärillä. "Kim Taehyung sä olet vakavasti aliravittu, jos asialle ei tehdä mitään sä et tule olemaan elossa kauaa. Sä olet vain 50 kiloa", Taeyeon kertoo. Taehyungista tuntuu kuin kaikki sortuisi hänen päällensä.

"M-Mä oon läski", Taehyung itkee. "Taehyung lopeta, sä oot täydellinen, mulla on ikävä sun poskia, sun söpöä masua. Ole kiltti ja syö, Taehyung mä en haluu menettää sua, mä rakastan sua", Jungkook henkäisee ja suutelee Taehyungia. Taehyung säpsähtää mutta piakkoin tuo vastaa suudelmaan ja kietoo kätensä Jungkookin kaulan ympäri.

"J-Jungkook rakastako sä mua oikeesti?" Taehyung kysyy heidän irtauduttua suudelmasta. "Kyllä, oikeesti", Jungkook hymyilee ja silittää Taehyungin kylmää poskea hellästi. "Taehyung? Haluisitko olla mun poikaystävä?" Jungkook kysyy hymyillen. "K-Kyllä! T-Todellakin!" taehyung huudahtaa ja hyppää vanhemman syliin. Jungkook kietoo kätensä Taehyungin reisien alle ja antaa suukon hänen nenälleen. "Mä autan sut kuntoon.." jungkook kuiskaa Taehyungin korvaan.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS