Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Salaisuus || 1. Luku
QR-Code dieser Seite

Salaisuus || 1. Luku Hot

Laitoin tän nyt romantiikkaan vaikka sitä ei tässä paljon ees oo..
__________________________________________

Amanda huokaisee ja laittaan koulukirjat laukkuunsa. Koulu loppuu kolmelta, välissä on hyppytunti ja sitten vielä Ruotsia. Sen jälkeen vankilapäivä olisi ohi.
"Kato mitä mimmi?" Amandan paras kaveri Eetu hihkaisee. "Huonoa" Amanda vastaa. Eetu on juuri aikeissa kysyä miksi kun kello soi hyppytunnin merkiksi. "Onko sulla?" Eetu kysyy tarkoittaen tupakkaa. Amada nyökkää ja he painelevat ulos koulun taakse.
Siellä Amanda ottaa laukustaan tupakkiaskin ja sytkärin. He ottavat molemmat ja alkavat polttaa. "Ootko kuullut Lindasta mitään?" "En sen jälkeen ku se saatiin kii varastamisesta" Amanda huokaa. Linda oli heidän paras kaverinsa, tosin hän on aika raisu ja menevä. "Että mä en jaksa tätä ysiä" Eetu mutisee. "En mäkään mut pian on koulu ohi ja koko kesäloma aikaa miettiä mihin menee" "Oikeestaan.. Amanda?" "Nii?" "Mä lähden kesäkuun ajaksi Englantiin" Eetu pamauttaa. "Miks?" Eetu ei ehdi vastata kun kello soi ja on aika tulla takaisin luokkaan.
Amandan on vaikea keskittyä Ruotsiin kun paras kaveri on juuri ilmoittanut uutisen. Amanda huokaisee ja katselee ikkunasta miettien missä Linda on.
Amanda heittää laukun nurkkaan ja menee jää kaapille. Samassa hänen puhelimensa soi ja hän huomaa tutun nimen näytöllä. Linda. "Haloo? Linda me ollaan ihmetelty missä sä oot" "Amanda. Mun on pakko kertoa yks juttu!" Linda kuulosti kiihtyneeltä. "Niin?" "Mä oon lentokentällä matkalla nykiin" "Mitä? Miks?" Yhtäkkiä kuului vain tuuttausta, eli Linda oli luultavasti astunut koneeseen. Amandan päässä suhisee kun hän ajattelee ystäväänsä. Miten hän pystyy pelastamaan tämän?

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
4.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Salaisuus || 1. Luku 2018-06-17 09:59:26 itkutan
Arvosana 
 
4.0
itkutan Arvostellut: itkutan    June 17, 2018
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

sellasta

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS