Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Kuka muita tarvitsee? 1. Luku
QR-Code dieser Seite

Kuka muita tarvitsee? 1. Luku Hot

Eli multa jäi yks novelli kesken, enkä varmaa kirjottele sitä enää. Se vähän lopahti. Tykkään enemmän kirjottaa tälläsiä rakkaushömppä tarinoita :D.
******************************************

Hei. Jos et tunne mua, niin hei. Mun nimi Jessica Brown. Mä oon 17-vuotias jä käyn lukion kakkosta. Oon koko koulun kuningatar. Jos sulle tulee mieleen kaikkia määräilevä pissis, niin en ole sellanen. Kaikki vaan pitää mua mahtavana. Käyn myös paljon bileissä, ja aika usein herään vieraasta sängystä. Niinpä mulle on tullut liikanimiä kuten "bilehile" tai "helppo nakki". Eipä noi loukkaa mua, yleensä nauretaan vaan Emman kans niille. Ai kuka Emma? Aa. Emma Swan on mun parhain ja vanhin frendi. En seurustele, sillä haluun olla vapaa. Oon pettynyt liian usein.

Kävelen väsyneenä kotiini, jossa asun kämppikseni Ashleyn kanssa. Ashley on 20-vuotias.

- Moi! Hän huikkaa olohuoneesta jossa joogaa.

- Moi, vastaan ja menen keittiöön.

- Onko ok jos Mike tulee käymään illalla? Ashley sanoo ja kävelee keittiöön juomaan.

- Meen bileisiin, eli on ok, vastaan.

- Taas? Jessica, eiks sun kannatais tehdä muutakin ku dokata? Ashley kysyy.

- No mitäs se sulle kuuluu? Kivahdan ja ja kiskon kengät jalkaan. Sitten pamautan oven kiinni ja juoksen portaat alas, sillä en jaksa tai halua odottaa hissiä. Lämmin keväinen tuulahdus siivittää juoksuani. Noin kuukauden päästä on kesäloma. Huomaamattani juoksen meren rannalle. Istahdan hiekalle. Tiedän ettei Ashley tarkoita pahaa. Hän vain huolehtii minusta. Tiedän myös ettei ole järkevää dokata viikonloppusin. En vain osaa muuta. Kyyneleet vierivät poskilleni.

- Hei ootko sä kunnos? Kuulen pojan äänen takaani.

Säpsähdän ja nousen. Pyyhin nopeasti kyyneleet ja puhdistan hiekkaisia housujani.

- Äh. Joo, sanon ja punastun.

Poika nyökkää ja lähtee. Jään tuijottamaan hänen peräänsä ja huokaisen. Päätän soittaaa Emmalle ja kysyä voinko tulla heille.

Istun Emman huoneessa sillä hän asuu vielä vanhemmillaan.

- Tuutko mun kans sinne bileisiin? Kysyn.

- Totta kai, Emma tokaisee.

Hymyilen ja keskitymme järjestelemään Emman kuvia. Sitten pukeudumme. Emma lainaa viininpunaista mekkoaan ja valkoisia korkokenkiään minulle. Kiharran Emman ruskeat hiukset ja Emma tekee letin pitkiin kullanvalkoisiin hiuksiini.

- Onkohan Frank siellä? Emma kysyy.

- Uskon, sanon ja hymyilen.

Emma on ollut yhteen Frankiin ihastunut koko lukion ajan. Toivon että hän uskaltaisi tehdä aloitteen.

Bileissä on kova melu niin kuin yleensä. Menemme boolipöydän luo ja otamme boolia. Se on aika hyvää, uskon että siellä on siideriä ja ehkä viiniä? Ilta kuluu rattoisasti, Emma juttelee Frankin kanssa ja minä.. no mä juon. Alan olemaan aika kivassa humalassa ja yht'äkkiä olen suutelemassa jonkun pojan kanssa.

Seuraavat muistikuvani ovat aamulta. Herään jonkun pojan vierestä ja alan keräilemään vaatteitani. Katsahdan poikaan ja järkytyn. Hän on se poika rannalta. Alan pukemaan niin hiljaa kuin pystyn. Luikahdan ovesta ja kävelen ulos. Sohvilla nukkuu porukkaa ja jotkut örisee unissaan. Laitan pihalla korkkarit jalkaan ja laitan Emmalle viestin.

Minä: Mihin hittoon hävisit?

Emma rakas kirjoittaa...

Emmma rakas: Sori, menin Frankin luo ;).

Jessica kirjoittaa...

Minä: Aa :D.

Suljen puhelimen ja avaan oven. Menen suoraan suihkuun. Suihkun jälkeen minulla on kauhea päänsärky. En yleensä ikinä oksenna kun mulla on darra, mutta minulla on sitäkin kovempi päänsärky. Laitan vain legginsit ja t-paidan jonka jälkeen lösähdän sohvalle.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS