Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Liikoja luvattu
QR-Code dieser Seite

Liikoja luvattu Hot

Kävelen kotiin lumihiutaleiden tanssiessa ilmassa. Yksinäinen kyynel vierähtää silmäkulmastani poskelle. Pian kyyneleitä alkaa valumaan yhä enemmän ja enemmän. Kylmä tuuli ja pakkanen jäädyttävät poskilleni valuvia kyyneleitä, jotka kimaltavat kristallien lailla. Olen niin surullinen ja pettynyt itseeni, ympärillä oleviin ihmisiin ja koko maailmaan.

Avaan kotioven ja astun lämpimään eteiseen. Olet minua vastassa, ilosi vaihtuu huoleen hyvin nopeasti, kun näet minun olevan surullinen ja itkevän. Astut pari askelta eteenpäin, ihan lähelleni ja kiedot vahvat kätesi hellästi ympärilleni. Kuiskaat korvaani lohduttavia sanoja. Mutta se ei helpota tuskaani yhtään. Eikä minua oikeastaan kiinnosta sanasi, sillä ne ei muuta pieleen menneitä asioita, mutta en kuitenkaan tuo sitä ilmi. Seison vain rintaasi vasten ja annan kyynelien valua poskiani pitkin kastellen valkoisen t-paitasi.

- Miksi juuri minä? Miksei mielummin joku muu? Vaikka joku vanha. Miten me nyt selviämme, kun on jo valmiiksi tiukkaa? Puuskahdan yhteen hengenvetoon.

Sinä vain jatkat rauhoitteluasi, kyllä me selviämme, kyllä saat elämäsi järjestykseen. Irrotat otteesi minusta, menet keittiöön ja minä jään riisumaan ulkovaatteitani, sillä en ole edes niitä kerinnyt vielä riisumaan.

Sillä välin kun riisuin ulkovaatteeni ja pesin kasvoni, sinä olit tehnyt meille iltapalaa. Paikalleni olit laittanut kaksi kurkkupaprikavoileipää ja teetä. Söimme iltapalaa hiljaisuuden vallatessa keittiön. Mietin vain päivääni, menetettyä työpaikkaani ja kasvavia rahahuoliamme. Et myöntänyt sitä, mutta näin ilmeistäsi, näin silmistäsi, että sinuakin hermostutti, harmitti ja ärsytti tämä tilanne. Se vaan ei helpottanut suruani.

Me yritettiin, taisteltiin ja luvattiin, että me selvitään. Luvattiin rakastaa, vaikka mikä tulisi. Sinä lupasit auttaa ja minä lupasin vastahakoisesti ottaa apuasi vastaan. Luvattiin toisillemme mahdottomia. Mutta ei, mikään ei selvinnyt. Mikään ei onnistunut. Kaikki, ihan kaikki meni pieleen. Kaikki meni pieleen, vain sen takia, kun menetin työni. Me yritettiin, mutta epäonnistuttiin. Lopulta ei ollut mitään muuta vaihtoehtoa, kuin luovuttaa.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS