Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Sadut Tanelin päivä osa 2
QR-Code dieser Seite

Tanelin päivä osa 2 Hot

Kun voi jo ottaa tarjoittimen, niin taneli laittaa puhelimensa taskuun ja ottaa tarjoittimen. Sen jälkeen ottaa lasin, lautasen, haarukan ja veitsen. Ruoaksi ja juomaksi ottaa lasin maitoa, paljon salaattia, kestiketta salaattiin, makaronilaatikkoa, ketsuppia ja näkkileipää. Jonka jälkeen menee ikkunan reunan viereen. Syötyään on vielä 19 minuuttia välituntia, joten taneli lukee ilta-sanomia ja ärsyttää kyöstiä joka naurattaa luokkatovereitaan ja itseään. Välitunnin päätyttyä tanelilla on ruotsin kieltä jonka aiheena on En Smakbit, tack! Välitunnin alkaessa taneli ärsyttää kyöstiä, ulkoilee, lukee ilta-sanomia, kerää roskia ja pelleilee.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
0.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Tanelin päivä osa 2 2017-04-23 08:38:55 RChliste
Arvosana 
 
0.5
RChliste Arvostellut: RChliste    April 23, 2017
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Vai että Tanelin päivä osa 2.
Tarinan pituus on luokkaa lue tämä tarina viidessätoista sekunnissa.
Aterimet ovat tietääkseni itsestäänselvä asia ruokailussa, eikös niin?
Myös ruuan ottaminen on aika turha osio.
Huomasin myös tämän:
"Ketsuppia ja näkkileipää piste jonka jälkeen menee." Ei pistettä, pilkku. Minusta olisi sen jälkeen voinut kirjoittaa (kohtaan 19 minuuttia) että "välituntia oli vielä jäljellä." Taneli taitaa muuten olla varsinainen ilta-sanomat-nörtti. Sitten: "ärsyttää Kyöstiä, joka naurattaa luokkatovereitaan ja itseään." Hetkinen, Kyösti naurattaa itseään?

Ruotsin tunnista ei ole kuvailuja. Aika mielenkiintoista muuten, että suunnilleen heti välitunnin päättymisen jälkeen alkaa välitunti. Sitten Taneli ärsyttää taas Kyöstiä ja lukee lehteä. Clap. Clap. Clap.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS