Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Sadut Tanelin päivä
QR-Code dieser Seite

Tanelin päivä Hot

Taneli peltonen herää klo 0.6.40 jonka jälkeen pesee hampaat. Alkaa syömään aamiaisen klo 06.45 jossa on muroja, omena ja vettä, ja päättyy klo 06.57. Kouluun menemiseen on viellä aikaa tunti 18 minuuttia. Joten hän lukee ilta-sanomien uutisia, kommentoi ilta-sanomissa, kuntoilee hiukan ja valmistautuu lisää matematiikan kokeeseen joka alkaa tänään. Taneli menee kouluun kävellen jonne on matkaa 12 minuuttia.

Koulussa tanelilla on ensimmäisenä kuvaamataidon tunti jossa on tällä kertaa piirrä omakuva. Taneli kysyy opettajan sanomisen jälkeen opettajalta että mitä pitikään tehdä, koska ajetteli omiaan eikä kuunnellut. Tunnin päättyessä alkaa 15 minuutin pituinen välitunti jonka aikana taneli siivoaa ulkona roskia. Välitunnin päättyessä alkaa matematiikan tunti, jolloin alkaa koe. Matematiikan kokeesta taneli saa 18/26 pistettä. Matematiikan tunnin jälkeen on puolen tunnin pituinen ruokailu, tällä kertaa jono on pitkä. Joten lukee jonottamisen aikana ilta-sanomia.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Tanelin päivä 2017-04-23 08:46:39 RChliste
Arvosana 
 
1.5
RChliste Arvostellut: RChliste    April 23, 2017
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ehkä eniten korjattavaa löysin tarinan alusta. Tanelia ei kuvailla mitenkään. Lisäksi, tiesitkö että 0:6:40 tarkoittaa kuutta yli kaksitoista yöllä?
Aika kauan kestää Tanelilla hampaiden pesussa...
"Alkaa syödä aamiaisen" herätti huomiotani. Olisiko "Alkaa syödä aamiaista" parempi? Omenan ja murot voisi korvata herkullisella aamiaisella.
Het-ki-nen. Päättyykö TANELI kello 6:57?
Huomasin sitten saman virheen kuin osa kakkosessa. Piste joten hän.
Kommentoi Ilta-Sanomissa taas kuulostaa siltä, että Taneli on Ilta-Sanomien toimittaja ja kommentoi lehdessä jotain asiaa.
Kuvaamataidon tunnista ei olisi kannattanut kirjoittaa "Jossa oli tällä kertaa piirrä omakuva" vaan "Jossa täytyi piirtää omakuva."
Opettajan sanomisen jälkeen. Sanoiko Taneli sanan "opettaja?"
Pistemäärän olisi voinut matematiikan kokeesta jättää pois.
Ja taas kerran "Piste joten."
Tarina oli todella lyhyt eikä sovi sadut-osastoon lainkaan.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS