Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
QR-Code dieser Seite

Musta tähti

Epilogi

Olin tänään syömässä kaverini kanssa niin näimme aivan uskomattoman näyn, sillä poliisiauto ajoi ruokapaikkamme parkkipaikalle ja otti siinä kiinni toisen vankilasta karanneen vangin. Mies ei vastustellut ja kiinniotto tapahtui rauhallisesti. Olin lukenut edellispäivän lehdestä, että cvvankilastamme oli karannut kaksi vankia, mutta en olisi ikinä uskonut, että näen toisen kiinnioton.

Olen Musta tähti lehden journalisti maailmalla, mutta juuri nyt työni on kuitenkin Suomessa, eräässä pikku kaupungissa. Tässä pikku kaupungissa on alkanut tapahtua ihan kamalia asioita. Muun muassa kauppa ja pankki on ryöstetty ja huoltoasemalle on tunkeuduttu. Poliisit epäilevät erästä, mutta eivät voi näyttää sitä toteen. Minäkin epäilen erästä, mutta toista kuin poliisit. Olen käynyt hänen luonaan ja hän on ollut aikaisemminkin vankilassa. Mutta miten voisin käräyttää hänet, sillä hän on ystäväni?

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Musta tähti 2019-02-24 15:15:25 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    February 24, 2019
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

"Epilogi eli jälkinäytös on kirjan, elokuvan, videopelin tai muun teoksen lopussa oleva varsinaisesti juoneen liittymätön kohtaus, jossa kerrotaan jotain esimerkiksi päähenkilöiden elämästä varsinaisen tarinan tapahtumien jälkeen. Epilogissa voi olla myös loppupaljastus tai käänne joka voi viitata jatko-osaan. Kirjallisuudessa epilogi tarkoittaa myös jälkisanoja." Tarkoititko prologia?

Todella tiivistetty tapahtumien kerronta. Taidat olla kovin nuori? Mieleeni tulee koulussa kirjoitetut tarinanpätkät, tällaisia minäkin kirjoitin aikoinaan, täynnä tapahtumaa ja nopeasti eteenpäin :)

Tarvitaan kuitenkin lihaa juonen ympärille, jotta se muodostuu kulkevaksi ja eläväksi tarinaksi. Oikeinkirjoitus on aika hyvää, plussapisteitä siitä! Saat aikaan alun ja ihan pientä taustaa, herätät mielenkiinnon, mutta jätät vielä kovin auki, mitä tuleman pitää. Myös genre jää epäselväksi. Onko kyse jännäristä, kun pakoillaan poliisia tai estetään ystävää tekemästä enempää rikoksia? Vai onko kyse draamasta, kun painiskellaan syyllisyyden- ja oikeudentunnon kanssa enimmäkseen pohtien? Vai komediaan taittavasta hassujen sattumusten ketjusta?

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS