Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Scifi Herkon temppuiluja osa kaksi
QR-Code dieser Seite

Herkon temppuiluja osa kaksi

"Jälleen olen päätynyt sivulle kaksi, piirrettäköön otsaani tussilla raksi, käyköön minulla tänään baarissa flaksi, maistukoon mulle tänään iltapalalla lasista pepsi maxi!"

Näin sanoen Herkko irtaantui itsestään. Pohjois-Korea oli aina ollut Herkon huvitteluretkipaikoista aivan ykkönen. Hän ei koskaan kyllästynyt suuren johtajan ylistyspuheisiin. Olihan se nyt aivan mahtavaa olla paras golfissa, taistelulajeissa, jopa suurin tiedenero koko maassa, joka hämmästyttää jokaisen tutkijan omalla rajattomalla älykkyydellään. Etelä-Korea sitten aina joka väliin koitti repiä THE Korean maineen itselleen.
Totuushan on, että Pohjois-Korean asukit ovat onnellisin kansa maailmassa.

Jokatapauksessa, Herkko oli ottanut uuden muodon. Hän vaelsi sammakkona ympäri kyliä. Rennot sotilaat, sätkä suussa tulivat taputtamaan Herkkoa. "oi, se on niin söpö!" Välillä Herkolla potkittiin taasen jalkapalloa. Herkko kuitenkin piti läheisyydestä.

Kaikkien näiden toimintojen takana oli Herkon uusi tehtävä. Hänen nimittäin täytyi löytää muita vakoilijoita, itsensä lisäksi, jotka vaeltavat sammakon muodossa ympäri Pohjois-Koreaa.
"Keskellä täällä, kuihtuneilla mailla, ilman rakkautta, suojaa tai yltäkylläisyyttä, minä sammakkoprinssinä vaellan, illalla kotona teen ruoaksi pasta paellan."

Herkolla oli idea hukassa. Hän loikki pitkin Pjongjangin pääkatuja. Välillä hänen tuli nälkä, joten hän käväisi umpikujan roskiksessa ja tuli takaisin ihmismuodossa. Sen jälkeen Herkko meni ostamaan metamfetamiinia ja jatkoi matkaansa umpikujan kautta takaisin loikkimaan ympäriinsä.
Sekavuustiloissa Herkon luo ilmestyi monia sammakkoprinsessoja. Alkoi huimat kekkerit, joista yksikään siviiliasukas ei tiennyt yhtään mitään. Kaikkialla oli vihreää ja purppuraa sumua, aika hidastui ja nopeutui, erilaiset melodiat alkoivat soida, yksi kerrallaan yltyen jazz-orkesterin pauhuksi.

"Löysimme toisemme keskeltä tyrannian suurinta pimeää puolta, jossa kuolleiden suojattien seasta voimme erottaa elämän voiman! Löysimme toisen ja kolmannen maailman, jotka yhdessä sotivat toisiaan vastaan, me onnellisia oomme, olemmehan sammakoita."
Näin he lauloivat. Ei ollut yhtään mitään mikä olisi pidätellyt niitä paikallaan. Lopulta, kiihtyneen tanssiesityksen päätteeksi sammakot alkoivat leijua spiraalissa. Hitaasti vauhti kiihtyi, ja sammakot tuntuivat vain menevät korkeammalle ja korkeammalle. Kuin hyrrä, ne pyörivät täyttä vauhtia lopulta kerrostalojen korkeudella, muodostaen dimension.
Mikä oli tämän kaiken idea? Kyseessä on kuolleiden sielujen transformaatio, niiden kehittyminen ja pääseminen eteenpäin. Jostain syystä Pohjois-Koreaan oli kertynyt suuri määrä näitä olentoja, joiden tarkoitus oli vain päästä pois.

-Hyvin tehty, Herkko! Olisit voinut kyllä jättää sen huumeidenkäytön väliin. Muuten toimintasi oli varsin mallikasta! Totesi se, jonka nimi ei Herkolle vieläkään kuulunut millään tapaa.
Sammakoiden vastaanottoalueella Herkko vaihtui vihdoin haluamakseen olennoksi. Kyseessä oli pöllö jolla oli hirvensarvet. Siellä Herkko huhuili energia-aaltoja käyttäen erilaisia käskyjä ja kehotuksia juuri vapautuneille sieluille. Onnellisesti jokainen pääsi kotiulottuvuuteensa. Kaikki oli jälleen hyvin.

Joskus sielut jäävät kadotukseen, jossa ne vaeltavat pitkänpitkän aikaa, ikäänkuin nähden loputonta unta. Onneksi maan päällä tapahtuu kaikenlaisia mysteerejä, joiden avulla nämä sielut pääsevät vaeltamaan eteenpäin, sinne missä heidän kotinsa on.

Huumeidenkäyttö on pahasta! Älkää käyttäkö, vaikka hengellisyytenne olisikin rempallaan. Meditointi, retriitit, rauhoittuminen ja maadoittuminen on avain hyvään henkeen.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS